Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Oké kösz! És végösszeg mennyibe kerülne? Mennyi ideig tart míg megérkezik? A kutyák ellen kellene, mert bvan amikor 4-5 kutya szaladgál szabadon, arra meg kevés a kis spray, problémáim voltak!
Na : dombornyomott bankkártya kell hozzá, meg egy másolat a személyidről (elmúltál 18). A postaköltség kb 20-25 Euro. Tehát a végösszeget ráterhelik a bankkártyádra és küldik is postán a cuccot.
Ha nincs neked ilyen kártyád keress valakit, akinek van és akkor ha már ez is megvan, segítek kitölteni a formát,amit neked már csak faxon le kell küldened és jön is a cucc :-)
De elárulod,hogy tul.képpen minek kell neked ekkora poroltó méretű cucc? pláne ennyiért...
Olyan nincs szerintem, hogy nem vette észre, mert ugy küldtem, hogy válaszlevélként! Az e-mail címét nem tudom. Te Neem tudsz akkor segíteni, hogyan lehet rendelni?
"merjem övre/gatyára csiptetni azzal a műanyag bizbasszal ami rajta van, vagy félelemeim jogosak, és törik, mint a ropi?"
Tapasztalataim szerint törni, csak extrém esetben törik, de tágulni tágul. Egy idő után elég nagy lesz a hézag a műanyag bizbasz és a flakon között ezért növekszik az elhagyás esélye!
itt a jó idő (most mondjuk zuhogott...), már a bőrkabát is felejtős, viszont nem szeretnék megválni a Pepper KO gyors elővételének lehetőségétől. merjem övre/gatyára csiptetni azzal a műanyag bizbasszal ami rajta van, vagy félelemeim jogosak, és törik, mint a ropi? ki hogyan oldja meg ezt a kérdéskört?
Csak rendvédelmi célra, a nagyobb töltet miatt. Mezei állampolgárnak csak a MK-7-es és az MK-8-as vásárolható legálisan, ami átlagos Pepper, csak kissé túlárazott. Tehát a topiktárs valószínűleg 20g-os Gél és Hab változatokra gondolt, amik mindenki számára viselhetőek lehetnének.
Csak egy részletkérdés: én kábé havonta járok át Szlovákiába a már Kossuth-címeres, de még füzetes alakú személyimmel, és eddig sose pampogott miatta a HÖR.
Az előbb kifújtunk 1 sprayt Slaci66 kollegával,aminek 2000-ben lejárt a szavatossága. Aztán beleszagoltunk mindketten:-DDDDD Tökéletesen terített, mintha új lett volna. 40ml-es volt. És az orrunkat is tisztította rendesen!
Esetleg, ha megkérdezted volna Gvasst, okosabb lennél, mint ha azt várod,hogy esetleg becsönget hozzád és átnyújtja a cuccost...azt nem tudom,hogy a Szlovákoknál lehet e kapni,de a Cseheknél láttam,de az is messze van ám.
Ha nincs bankszámlád,akkor nem tudsz rendelni,vagy csak max a Western Unionon keresztül, egy vagyonért.
Az a helyzet ezzel, hogy Szerintem Gvass már olvasta, amit írtam, és, ha tudott volna, már írt vona ! Nem? És a szlovákoknál hol lehet ilyent kapni??, mert az lenne a legegyszerűbb, ha kimennék, a benzin olcsóbb a posta költségnél, csak az utlevéllel van gond mert személyi oda Kevés! A Kérdés, hogy Pld Sturovóban lehet-e !? Ha Minden kötélszakad akkor rendelek a Néetektől, de bankszámlám nincs! Mi a véleményed!?
Kérkek ajánljatok neken olyan gázsprét amit kutya ellen be tudok vetni.
A spray -vel szembeni elvárások: - az állatban ne okozzon maradandó károsodást - ha lefújom fossa össze magát a fájdalomtól és ne akarjon még csak véletlenűl se nekem jönni
A cuccra futáskor és turázáskor van szükségem tehát többnyire nem közterületen.
Rendelésben még tudok segíteni,de gondolom átutalással megy a lé,azt neked kell megoldani. Postaköltségről fingom nincs, páran már rendeltek onnan,őket kellene megkérdezni. Gondolom kb 15-max 20 Euro lehet.
(de halkan kérdem,ha a korm. rendelet szerint megveheted,akkor miért nem kéred meg gvass-t,hogy szerezzen? Hátha tud és akkor nem kellene szívni a külföldi rendeléssel, átutalással,annak költségeivel. anno meg láttam is a gunboxban ilyen poroltó méretű pepper sprayt..)
Hello ! Köszi a segítséget! A gigant pepperes az pont jó lenne. de még így is mindíg van 2 probléma, kérdés! : Hogyan rendeljek, ha nem tudok németül+ ha esetleg viosszaírnak, hogy nem jo a szöveg , nem tudom elolvasni. " szerinted mennyi lehet a postaköltség!?