A Felesleges gyerekholmik topic mellékvágánya. Kismamaruhák, a baba érkezése, a gyerekek növekedése miatt már nem kellő holmik börzéje. Azaz minden, ami nem gyerekholmi, de a téma vonzata.
Van egy AEG márkájú mobil klímánk, 2006-ban vettük nyár végén.
Akkor már nem nagyon használtuk, 2007-ben se sokat mert akkor születtek az ikreim, és melettük nem mertük. Akkor év végén elköltöztünk, itt van klíma. Igy igazából kb. 30 alkalommal használtuk csak.
Anno kb 90-100 ezer forintért vettük. Érdekelne valakit?
Mert akkor csinálok róla képet és az árát majd megbeszéljük.
Van egy vadi új 41-es magastalpú szandim,de nekem nagy sajnos. Csini sportosabb szoknyához,nacihoz,farmerhez. Csere is érdekel,vagy odaadom 1900Ft-ért.
Khaki Polo by Ralph Lauren, eredeti USA gyártmány, XL: 1900,-
Sötétkék Esprit XL:1700,-
Fehér Lacoste, eredeti Farncia gyártmány XL: 1500,- Ez sajnos már nem olyan szép fehét, de lehet hogy Vanish-sel rendbe hozható?! Én nem próbáltam..
Kérésre bármelyiket lemérem, és ajánlottan postázom is!!Máshol is hírdetem, ezért priviben is írjatok! Ha valakinek mind a három kell, akkor 4500Ft egyben!
Sziasztok, tudom hogy nem egészen mamaholmi, de felteszem, hátha érdekel valakit:
Feleslegessé vált 2 db bútorunk, nem üzletben vásárolt, hanem bútorasztalos által készített. Az egyik egy lépcsős polcos Juhar-sötétkék kombináció, nagyon masszív, nagyon szép, annyi a bibi vele hogy a két kisebb sötétkék tetején a szélein néhol le van pattogva a festék, fényképeztem is. ár 15,000 Ft. íme :):
A másik egy nyitott, polcos szekrényke, ugyanúgy juhar -sötétkék kombináció. nagyon masszív, nagyon szép. annyi bibi van vele hogy a 2. polcon a hátuljából kivágtunk egy kis kocka darabot mert konnektor elé került, fényképeztem is. ár 5000 Ft. íme:):
szia ha küldesz egy emailt,tudok adni elérhetőséget,ahol az említett méretekben találsz szép szoknyákat..újakat..nagyon baráti áron.. nincs feltéve az outlook,ezért nem tudok írni..:( azon keresztül..
Megváltozott eü.állapotom miatt meg kell változtatnom a ruhatáramat is. Vagyis: én, aki eddig nadrágot hordtam nadrággal, most kénytelen vagyok szoknyába bújni, de....nincs szoknyám:)
Szóval keresek szoknyákat:)
160 magas vagyok, 90-es derék bőséggel (cca. 42-es, vagy L-es méret)
Érdekel sportos, bő - gumis derekú -, alkalmi, de legalább térd alá érő. Lehet nyári, téli, sőt akár egyberuha is.
Ha olcsó akkor még jobb:)
Kérlek ha van elfekvő szoknyád, ruhád a méretemben és eladnád, akkor írj emilt, ha lehet fotóval.