Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
De olvastam néhányat! ;-) Pl.: a fiaim MSC-BSC munkáit betűről betűre! Az én beadandó szakedzőim ugyan nem diplomamunkák voltak, de legalább szín ötösök! Amire büszke vagyok, arra büszke vagyok!
Nem a legyek hordták össze nekem....
Beszólsz még kettőt, és válogatok neked néhány " kakukktojás" lőszert hétvégére, hogy érezd a törődést vasárnap! :-DDDD
Pedig ez így izgalmasabb volt! :-) Pár éve voltunk Miskolcon a "bomba gyárban". Ott egy idős bácsika mesélte el, hogy hogy volt ez a robbantásos vágathajtás. A szén réteg közepébe, majd koncentrikus körökbe fúrtak mélyen a szén rétegbe. Először a közepét robbantották, majd a kijjebb, és kijjebb körökbe, hogy a felszakadó szén, mintegy tölcsérből a tárna felé induljon meg. Ezeket a tölteteket, más-más színű drótokkal jelölték, hogy hatásos legyen a robbantás. Természetesen a robbantások közt, csak pár tized/század másodperc telt el.