Holnap cserélem a kuplung bowdent és elviszem a légszűrőmet a Bécsi útra a szűrőboltba hogy vágjanak bele új papírt, mert még nem cseréltem benne mióta megvan.
Ma kerult fel hahu-ra, elegge jo aron van szerintem.
Ugy igazabol nem nagyon ertek a gepekhez, de szerintem rendben van viszont a hatso gumi nagyon cseres, valoszinuleg holnap este elviszem egy korre :)
Zugloban lakom
ahoy! zsolti mindig jól érzi magát! ez látszik is rajta szerintem .most éli második fiatalkorát....más: kérte a számodat megadhatom neki?azt mondta lehet tud majd melót neked.back to track: én azt csináltam,hogy felmentem rétságra és ott fel-alá 2-3- szor. minden egyes alkalommal kicsit emeltem a tempót és figyeltem a mozgásomra meg a mocijéra így megjön a rutin.először végig mész 90-el és amikor ez már biztonságosnak ( még lehet hogy keveset is írtam) érzed akkor lehet kicsit csavarni rajta.kipróbálod a mozgolódást súlypont váltást az ülésen stb...nagyon fun dolog
Sziasztok! A Tridays-ről nem tudok sokat mondani, a rendezvényen nem nagyon vettünk részt. Kicsit sétáltunk a faluban, láttunk sok szép motort, ettünk Tridays-hamburgert :), megnéztük a stunt-bemutatót, és kb. ennyi. Annyira nem kötött le...
Viszont felmentünk a Grossglocknerre (illetve ameddig felengedtek bennünket :)), és kicsit motoroztunk a környéken. Az a vidék igazi motorosparadicsom! Nagyon szép tájak és utak vannak arra, ezért érdemes volt kimenni!