Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 773
Ugyan!!
Kicsit szigorú a bácsi,[ de különben biztos vajszíve van]
Pisilni szabad!
Kirázni nem !
Pedig ami a "slag" végében marad azt ugye muszáj volna onnan ki csalogatni hogy ne legyen sárga húgyfoltos a gatyánk!
Olyan bájosak a lányok ahogy guggolva pisilnek, és olyan édesek ahogy papírzsepivel kitörlik a puncikájukat!
Úgy imádom nézni amikor egy édes szexi nő pisil előttem!
Kanis Creative Commons License 2008.09.22 0 0 772

Ne haragudj, Lektor, de a hsz. nem ide való. Ez a topik indulása óta nagyon szles témában mozog, az összes, ide látogató nick legnagyobb megelégedésére (versek, stb.). Ami itt megjelent, egyáltalán nem lóg ki a sorból. És nem hiszem, hogy Mryia ellenére lenne bármelyik hsz.

Mryia! Bocsánatodért esedezem, amiért fogadatlan prókátor lettem, remélem, a bérem nem a szokásos ("fogadatlan prókátornak szar a bére" vaskos magyar mondás).

Előzmény: Lektor (770)
Lektor Creative Commons License 2008.09.22 0 0 770

Legyetek szívesek a témánál maradni. Köszi.



Törölt nick Creative Commons License 2008.09.20 0 0 760
várunk szeretettel!
..és csak nyugodtan...
Előzmény: Törölt nick (759)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.20 0 0 759

Nem vagyok otthonos a topik témájában (kerülőúton is találtam ide), de érdekesnek találom - és meglehetős megdöbbenésemre, jól érzékelhető izgalom öntött el a hozzászólásokat olvasva.

 

Olyan fiús képek is jöhetnének, amelyek nem igazán "ontopik" srácról készültek?

(ha a válasz igen, a lelkierőt még akkor is gyűjtenem kell! :) )

Előzmény: Törölt nick (722)
virradat Creative Commons License 2008.09.20 0 0 757
Azért a tartogató fiúkat ne írjuk le teljesen. Náluk is előfordul ez a cselekedet, nemcsak lányoknál. S hátha oly izgató lehet a másik nem (Simone de Beauvoir) számára, mint ugyanez fordítva?

Ki, hogyan próbálja (nem kedvtelésből, hanem kényszerűségből) visszatartani? Milyen módszereink vannak? Azért hozom ezt fel, hogy hűek legyünk a topic címéhez, elvárásához.

Utalásképp csak a magam egy-egy példája (nyilván nem kimerítően, nem teljességgel).

Lábak keresztbe vetése, combizmok szorítása. Farmer alatt, ha nem látszik is, de nekünk félreérthető.

Nadrágzsebben eltűnik a kezünk, kemény szorítás (duzzad-e ujjaink felett a csövelésre kész, puha testrészünk?).

Laposüvegünkből egy korty? – jó és hasznos, ám nem mindig a visszatartást szolgálja. Ám milyen kellemes és a feszültséget oldó!

Esetleg az is érdekes lehet és tanulságos, amikor magunkban tartani a pisinket már nem tudtuk: nálam egyszer (nem először és nem utoljára) egy buszpályaudvaron (vécé smafu) fordult elő: előkeresgéltem s milyen jó, hogy férfinak születtem! – gondoltam egyre inkább megkönnyebbülten, miközben elfogulatlanul tekintgettem körbe.

Talán még derűs is volt az arckifejezésem.

Előzmény: Alfrédi (744)
Alfrédi Creative Commons License 2008.09.20 0 0 756







Nem tudja letenni.... Ebből bizony nagy baj lesz!
Alfrédi Creative Commons License 2008.09.20 0 0 755

De mit szól ehhez Adri?
- Adri nem figyel ide. Az újságolvasás teljesen leköti a figyelmét. - Olyannyira, hogy arról sem hajlandó tudomást szerezni borzasztóan kell pisilnie.

Hűha, mi lesz ennek a vége!?
Előzmény: Törölt nick (754)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 753
Nos háááát iiigen!
de azt bekenés után ugye el is kell ám távolítani,és mivel hab, még is csak illene az erre meg felelő eltávolító szerszámot használni.
[pl egy nyelvecskét]
az enyém szívesen "kölcsön" adnám!
tök ügyesem múkod ik
Előzmény: Törölt nick (750)
Alfrédi Creative Commons License 2008.09.19 0 0 752
Aranyos Mriya!
Abban reménykedem, hogy talán még az éjfél beköszönte előtt választ kapok Tőled arra a kérdésre, hogy elégedett vagy-e az urinelle-k minőségével.
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 751
Húúú de klassz!aaazzta aaa!!
bár sok fiú gatyót nem látni benne.......
Előzmény: Törölt nick (747)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 748
Tessék szót fogadnod,rossz kislány!
ott a kehely.....
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.19 0 0 745
Óh..dejó..  A szépet én is megnézem:)
Előzmény: Törölt nick (725)
Alfrédi Creative Commons License 2008.09.19 0 0 744
Szia Adri!

Én még sosem próbáltam tartogató fiúkat keresni a neten (Te próbáltad már?) de el tudom képzelni, hogy csak alig van, vagy alig se sincs egy se, mert a fiúk mindenből sokkal kevesebben vannak. Tudom ez nemigazság, de mit lehetne tenni...
Mit lehetne tenni, mit lehetne tenni??????

- Egyébként megrendeznél szívesen egy holdin contestet, ahol 4 fiú vetélkedik egymással? - Hogyan csinálnád, ha szabad kezet kapnál, mit engednének a szabályok, pl. szabadna lábat kulcsolni, kézzel besegíteni, csomót kötni rá stb..?
És miben lennánek a srácok? - Farmer, úszónadrág.......?

Mesélj kicsit a fantáziáidról! - Gondoltál már olyanra, hogy mondjuk egy katonai eskütételen vagy, és az egyik katonának már nem engedték meg, hogy az eskü előtt elmenjen wc-re. Az eskü az előkészületekkel együtt hosszúra nyúlik. Az eskü előtt - mikor még a pihenj parancs van érvényben, a mikromozgásokból Te azonnal kiszúrod, hogy a srácnak bizony nagyon-nagyon kell pisilnie, annyira fészkelődik, még az újja hegyével is besegít egy kicsikét.
Meredten figyelni kezded őt, nagy levegőt veszel, tudod az eskütétel sokáig eltart még.
Majd elhangzik a : ,,Százaaaad vigyázz!" vezényszó, és innentől kezdve egy katonának vigyázzban kell állnia, ez parancs!
- És több száz hozzátartozó figyeli őket.
Dobog a szíved. - Te is figyeled mi lesz most......

- Na milyen volt? - Gondoltál már ilyesmire, vagy hasonlóra?

- Vagy figyelj, még egy! ...

- Egy fontos nemzetközi, üzleti találkozóra, mint tolmács elkíséred az egyik meghívott külföldi diplomatát. A jóvágású, fiatal férfival együtt utaztok a limuzin hátsó ülésén, és észreveszed rajta, hogy feszeng kissé, és gyakran szorítja össze a lábait. Sejted mi lehet ennek az oka, és még a megérkezés előtt ő diszkréten meg is jegyzi, hogy először még elmegy a mosdóba, mielőtt az értekezlet kezdetét venné.
Mikor megálltok a bejárat előtt, egy hosztesz kinyitja az ajtót, egy másik pedig bekísér az épületbe titeket. Az előcsarnokban már tolonganak az újságírók, illusztris, öltönyös üzletemberek, diplomaták, politikusok.
Amint beléptek az épületbe ő egyenesen a portáshoz siet, és tört magyarsággal megkérdezi, hogy merre van a toalett..
Majd arra veszi az irány, amerre a portás kalauzolja. de nem jut messzire, mert ismert ember lévén rögtön megszólítják... - Óóóó, de nem akárki ám, hanem a svájci külügyminiszter az, akivel csaknem 2 éve találkoztak utoljára egy magánlátogatás alkalmával. Nagyszerű a barátság közöttük, ennek megfelelően is üdvözlik egymást. - Vállveregetés, széles mosoly, és természetesen megannyi kérdés, hogy hogy vagy stb. Aztán feltűnik a színen a külügyfeleség is, aki odáig van örömében, és a gyerekek után érdeklődik, hogy iskolába jár-e a nagyobbik....
Jó pár perc eltelik így, és közeleg az idő, amikor a vendégeknek a nagyterembe kell vonulniuk. Tudja ezt ő is, már-már el is szánta magát erre az illetlen lépésre, hogy bocsánatot kérjen, és pár percre eltávozzon, mikor éppen odajön egy úr, akit külügyminiszter úgy mutat be, mint kitűnő barátját, aki nem mellesleg Franciaország svájci nagykövete, akiről rögtön kiderül, hogy egy nagy dumás ember, akitől nem lehet szabadulni. A társalgókhoz azután egyéb illusztris emberek csatlakoznak, amire már a magyar sajtó is felfigyel, és ő felkér Téged, hogy a riporter és közöttük levő beszélgetésnél légy jelen a tolmácsolásban.
Közben persze telik az idő, és Te látod rajta, hogy muszáj lenne nagyon elmennie, amíg lehet.
Erre azonban már nem nyílik lehetősége, ugyanis a jelenlévőket a terembe kérik, és ők meg is kezdik a bevonulást, amelyet a tv társaságok kameráikkal rögzítenek.
Ekkor már nem lehet mit tenni, vonulni kell a társasággal együtt. Nagyon illetlen lenne ellógni bárhova is, hiszen a tv is élőben közvetít, és külön kérés volt a pontos bevonulás, és kezdés.
Újra kérik hangosbemondón több nyelven, hogy siessenek a bevonulással.
Odabent a vendégek lassan megtalálják kijelölt helyeiket, leülnek, és felteszik a fejhallgatóikat. Te is elfoglalod a helyedet, és készen állsz a tolmácsolásra.
Az ülést levezető elnök megnyitja a tanácskozást.
Te véletlenül pont úgy ülsz, hogy kitűnően látod őt. és ismét csak arra tudsz gondolni, hogy nem tudott elmenni, és bizony neki most mennyire kell pisilnie, és az első szünet leghamarabb csak 2 óra múlva lesz, de lehet, hogy még később, mert itt nincs olyan, hogy kicsengetnek, mint az iskolában.
Természetesen kimenni nem lehet egy ilyen fontos megbeszélésről, és valamikor neki is szólásra kell emelkednie, amit majd Te fogsz tolmácsolni.
Nagyon izgulsz.................................................................................................
- Most mi fog itt történni???????????????.....................................................

Adri, ez, hogy tetszik?
Te hogyan folytatnád? - Vagy folytassam én?????
adrilili Creative Commons License 2008.09.19 0 0 743
Engem a male pee desperation izgat jobban:-) Tartogatós versenyeket fiúknak is rendezhetnének ám!!:-D
Előzmény: Alfrédi (742)
Alfrédi Creative Commons License 2008.09.19 0 0 742
Ill: Female pee desperation. - De van sok más hasonló is.
Előzmény: Alfrédi (741)
Alfrédi Creative Commons License 2008.09.19 0 0 741
Pontosabban. holding your pee.
Előzmény: Alfrédi (740)
Alfrédi Creative Commons License 2008.09.19 0 0 740
Ide figyelj Pilóta!
Nem akarlak nagyon felhergelni, de egy angol pisitartogatós fórumon (Female First - holding you pee, illetve pee desperation) is van egy pilóta, de ő igazi pilóta...
Bocs a pontatlanságért: Pilótanő, aki egy katonai gépet szok repülni, a skót légierőnél, és az ő (Sarah) hobbija is a tartogatás. Odafent is tartogatja, teleissza magát a földön, és élvezi, amikor a fordulókban 6G nehézségi gyorsulás éri a feszülő hólyagját.
Visszatartásban szeret versenyezni fiúkkal és lányokkal is egyaránt.
És most kapaszkodj meg! - A felhívásaira inkább a lányok reagáltak, akik elmondták, hogy ők is imádják a tartogatást, az olyan csuda jó dolog, meg minden, és rendezzünk versenyt, van kamerám.....
Erre a pár fiú, aki feltűnt a színen, olyanokat mondott, hogy csak egy csaj agyában születhet meg ilyen vicces dolog stb. stb.

Életemben először most bánom igazán, hogy nem tanultam meg angolul. Csak szótárazok, meg fordító programmal szerencsétlenkedek. (Viszont már körbenéztem, hol indulnak nyelvtanfolyamok. Szuper-hiperintenzívre gondoltam. )

Mit szólsz ehhez?
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 739
Mriya !
Gyere guggolj fölé,és kérek egy kis öntetet rá! : ))
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 738
...és a gyors indián lánynak pl lehetne a neve villámlik? :}}
Előzmény: Törölt nick (737)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 737
:)) akár.
Előzmény: Törölt nick (736)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 736
Ezek szerint ha én indián fiú volnék akkor az én nevem :csüngatök volna??
[ de ebben a topikban ugye nem betélünk túnánn,tak tépen tab betélni.
Előzmény: Törölt nick (735)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 735
Tőőőőlem? Tán láttál valahol pisilni?:))  a mondatod fejezd csak be mer........:)
Előzmény: vincaminor (719)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 732
Jó éjt neked is :}
Előzmény: Törölt nick (731)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 730
én már szóhoz sem jutok de azért jó itt lenni!
Előzmény: Törölt nick (729)
vincaminor Creative Commons License 2008.09.17 0 0 727
jaaj de elrontottam a hüjeviccesfejemmel :))
Előzmény: vincaminor (726)
vincaminor Creative Commons License 2008.09.17 0 0 726
Kedves Ön!:) ...dehogybaj - játékos akarna lenni a néhavaló 'ön'öződésem, nem kimértség... de itt akkor inkább én sem - sziaMriya

hát nekem

..és ehhez nagy merés kellett? nem hittelek félénknek.. de akkor örülök,h meg merted tenni

..és hízelgők e reakciók, köszönöm .. akár inpis[/sg inspirálón is hathatnak .. talán...

én azt írtam: nem vagyok rajongója .. és még folytatódott a mondat... nemmindegy..!

..legalábbis ide(is)figyelgetek .. mostmár ...... jóéjt!
Előzmény: Törölt nick (721)
adrilili Creative Commons License 2008.09.17 0 0 720

 

Nagyon tetszik!!!!!!!! Ilyen izgi képet már régen láttam:-)) 100000000000 köszönet!!

Előzmény: szupertitkos álnév (716)
vincaminor Creative Commons License 2008.09.17 0 0 719
Tőled lesem a fortélyokat... :)
-s köszönöm, különösen jólesik .. mer ....
Előzmény: Törölt nick (717)
virradat Creative Commons License 2008.09.17 0 0 718

"Nem...nem saját. Gyűjtőmunka eredménye."

 

- Ugyan kiktől?

Előzmény: Törölt nick (712)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!