A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
a dánoké +3 de ez a lényegen nem változtat de ha esetleg a spanyolok nem kapnak ki akkor a dánok lesznek a 4-ek és ebben az esetben is 3-ak leszünk és talán Izlanddal játszunk
Most hogy egy szusszanásnyi idő van, egy kissé beszélhetnénk arról, hogy mit szólsz ehhez a lebonyolításhos. Szerintem agyon van bonyolítva ez a rendszer, ráadásul a taktikázás miatt olyanok is továbbjuthatnak (lásd például mi), akik a torna kezdetén voltak igazán jó formában, de a középdöntőben már leszálló ágban vannak. Hozzáteszem, ezen felül túl hosszúnak találom az egészet, és a csoportbeosztásokat sem tartom igazságosnak.
Az lenne a poén, ha ma nyernének a dánok (sztem fognak is), holnap esetleg szoros meccsen kikapnánk a ruszkiktól, a csehek pedig seggbe rúgnák a dánokat :)
Szerintem a spanyol bírók nem fújtak a franciáknak (a spanyol-francia barátság legalább annyira legendás, mint a magyar-román, szóval szerintem érthető).
Erre azért ne vegyél mérget. Mármint a simára. _Talán_ nyerünk (remélem, hogy igen). Ha úgy játszunk, mint az első 2 meccsen, kapusteljesítményt is ide értve.
Ami necces volt, a következő támadásban vissza is adták.
Láttad a spanyol bírók mit lobbiztak ma a franciákért? Na az olyan volt, mint a szlovén baráti segítség tegnap. Ezek a norvégok teljesen rendben voltak.
Nem szabad elfelejteni, hogy a győzelmeinket azért jórészt Puljezevicsnek köszönhetjük (én kedvelem Fazekas Nándit is, de ha ő véd, szerintem sem a dánokat, sem a norvégokat nem vertük volna meg), de ma ő sem volt jó (gondolom, injekciózták a derekát, de az biztosan lassítja a reflexeit is).