Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.04 -1 0 9356

„….. ! Semmi sem szerez nekem nagyobb örömet, mint az, ha összeszedett vagy jelenlétemben. Magasztald fel Szavamat!
 Én, az Isten, letekintek a mennyből a szobádba, virágom. Te láttad dicsőségemet, megízlelted édességemet, és elnyerted jóindulatomat.
 Még mielőtt létrejöttek a hegyek, mielőtt bármi kisarjadt a Földön, én már kiválasztottalak téged, szeretett gyermekem, hogy dallamos éneket zengj háromszorosan Szent Nevem tiszteletére, és Szavammal életet adja megholtnak. Én bíztalak téged, gyermekem, születésedtől fogva angyalom gondjára, hogy őrizzen, és hozzám vezessen.
 Látod? Mondhatja-e valaki: "Isten nem nyilvánította ki isteni hatalmát. Isten megfeledkezett teremtése iránt való szeretetéről és hűségéről."
 Ó ….. ! Tizenhárom balzsamos év telt el, a rád bízott, felszentelt üzenetek tizenhárom éve, hogy kijelentsd a népeknek akaratomat. Én szóltam, és te hittél... Én adtam neked ezt a mérhetetlen kincset, és eltöltöttem nemzedékedet illatom áradatával. Kívül-belül illatossá vált minden lélek, aki kinyitotta előttem szíve ajtaját. Édességem behatolt a csontvelőkbe...
 Nem tudtad, hogy ha megígérek valamit, azt be is tartom? Gyermekem, hajolj most arra a Szívre, amelyhez Fiam, Jézus Krisztus van a legközelebb, és ne feledd: meg fogom munkálni ezt a nemzedéket, és megértetem velük, hogy a halhatatlanságnak a Háromságos Istennel való rokonság az alapja. Az a szándékom, hogy minden lelket a szeretetnek isteni és bensőséges egységébe vigyek, és átistenítsem őket a mi egyetlen lényegünkben és egyetlen akaratunkban...


Légy áldott! Én, a te örök Atyád az egész menny színe előtt megáldalak téged homlokodon isteni szeretetem kenetével.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.03 -1 0 9355

„Én vagyok.  Hallgass meg kedvesem!

Szent vagyok, és arra készítelek fel benneteket, hogy a szentség útján járjatok. Kis gyermekeim, vigyázzatok, ne ragaszkodjatok a földi javakhoz, hanem ahhoz, ami föntről jön, ami isteni és szent!
 Szent vagyok, és mivel ti leszármazottaim vagytok, azt kívánom, hogy szentségben  éljetek, tartsátok szentnek  Nevemet, szenteljétek meg Nevemet!
Gyermekeim, jöjjetek hozzám, és találjatok rám a csendben! Érezzetek... igyekezzetek teljesen megnyílni felém! Ha megteszitek, akkor nagy örömmel felemellek benneteket. Elárasztalak tudással, magamhoz emelem lelketeket, és széppé teszem.
 Én vagyok az, aki szent Szavamra állandóan emlékeztetlek titeket. Én vagyok a Tudás és a Bölcsesség. Én vagyok az Egy és az Egyetlen, aki felemelem mindazokat, akik rám  bízzák magukat. Éljetek az én világosságomban, és leljetek oltalomra szárnyaim alatt! Belőlem egyetek, és ne igyekezzetek idő előtt elvágni köldökzsinórotokat! Engedjétek, hogy teljesen felkészítselek benneteket, és lelketeket mindaddig tápláljam, amíg el nem juttok az érettségre és a tökéletességre, hogy élni tudjatok. Ne forduljatok el tőlem! Velem  járjatok! Egész éjjel és egész nap ismételten hívom mindazokat, akik még e pusztaságban tévelyegnek és engem keresnek. Jöjjetek, akik még mindig e pusztaságban tévelyegtek mondván: "Megváltómat kerestem, de nem találtam."

 

"Találj rám, kedvesem,
amikor önzetlenül szeretsz,
a szív tisztaságában.
Találj rám a szentségben,
az önátadásban, amit én kérek tőled.
Találj rám parancsolataim megtartásában!
Találj rám, amikor jósággal viszonzod a gonoszságot!
Találj rám a szív egyszerűségében!
Ne vétkezz többé,
ne tégy több gonoszat!
Tanulj meg jót tenni,
keresd az igazságosságot!
Segítsd az elnyomottat,
hadd ujjongjon ez a pusztaság és ez a szárazság!
Hadd legyen égő lánggá langyosságotok!
Hagyd el közömbösségedet, és váltsd buzgóságra!"

 

Mindezt úgy tedd, hogy ezt mondhasd: "Kerestem Megváltómat, és rátaláltam. Egész idő alatt ott volt mellettem, de sötétségemben nem vettem észre. Dicsőség legyen Istennek! Áldott legyen a mi Urunk! Hogyan lehettem ilyen vak?"
Akkor majd emlékeztetni foglak benneteket arra, hogy tartsátok meg és becsüljétek elveimet, hogy élhessetek.

Ó jöjjetek hozzám mindannyian, ti pásztorok, akik eltávolodtatok az igazságtól. Mondhatjátok-e, hogy nem ismeritek a törvénytelenség vagy a pusztulás útjait? Állíthatjátok-e, hogy ösvényt nem ismerve keltetek át a sivatagokon? Mit használt nyájamnak a kérkedés és az önteltség? Igen, hol van most a nyáj, amelyre oly büszkék voltatok? Most is azt állítjátok, hogy igazságosan vezettétek? Megkérdeztétek-e őszintén magatoktól valaha, hogy úgy viselkedtek-e, ahogyan én, a Pásztor szeretném?
Figyeljetek rám! Értsétek meg, és fogadjátok e szavakat figyelmeztetésként!
Ti, akik a hamisság jogarára cseréltétek pásztorbototokat, és ezrek felett uralkodtok, nem vettem-e le vállatokról a terhet? Nem én adtam-e jóvátételt helyettetek? Vagy tovább kellett volna néznem, hogy könnyek között eszitek kenyereteket?
Mindezt azért tettem, hogy könnyítsek rajtatok, segítségetekre jöjjek, és gyengéden pásztoraimnak neveztelek benneteket.
Az idő rövid. Csodákat és jeleket adok nektek, és csodálatos jelenségekkel árasztom el az eget. Egyik figyelmeztetést küldöm a másik után. Szeretetem és irgalmam nagy jeleit adom nektek, de ti nem vagytok ennek tudatában...
Felkészült-e szívetek arra, hogy fogadjatok engem? Felkészült-e ajkatok arra, hogy szóljatok és elismerjétek kegyelmem Lelkét, akit rátok árasztok-e napokban? Akar-e látni szemetek? Kész-e fületek arra, hogy felismerje szeretetem kiáltásait? Hajlandó-e megnyílni szívetek, hogy elismerjétek mai kegyelmeimet? Kész-e a lábatok elhozni benneteket, hogy leboruljatok Előttem és dicsőítve Imádjatok, mint az első pásztorok? Készen álltok-e arra most, hogy szívből dicsőítsetek engem, és nyájamnak megmutassátok irántam való szereteteteket és hűségeteket? Azt állítjátok, hogy éltek és nem vagytok halottak, akkor hogyan lehetséges, hogy hangotokat sem hallom? Hogyan lehetséges, hogy nem hallom áldásaitokat? Én vagyok az, aki megdorgálom és megfegyelmezem azt az embert, akit szeretek. Jöjjetek és tartsatok bűnbánatot! Töltsétek el örömmel Szentséges Szívemet, és emeljétek tekinteteteket rám, a ti Pásztorotokra, hogy ne tévelyegjetek tovább céltalanul ebben a pusztaságban!
 Azért vagyok jelen, hogy lábatokat a béke, a szeretet és az egység útjára vezessem. Könyörgök, vegyétek országom kulcsát és használjátok! Országom kulcsa a SZERETET , a megdicsőült szeretet.  A szeretet az egyik és az alázat a másik kulcs, mely az EGYSÉGHEZ  vezet. Vegyétek ezeket a kulcsokat és használjátok! Használjátok szeretteim, és legyetek eggyé, legyetek egyetlen szent néppé!  Megáldalak benneteket, szeretetem sóhaját lehelem homlokotokra. 

Ehhez az üzenetemhez szeretném hozzátenni:
Aki azt állítja, hogy világosságban van, de gyűlöli testvérét, az még sötétben van. Bocsássatok meg! Úgy bocsássatok meg, ahogy én, az Úr megbocsátok. Legyetek szentek, ahogy én Szent vagyok. Elmélkedjetek üzenetemen! Elmélkedjetek, szívjátok magatokba üzenetemet! A Szeretet szeret benneteket.



Megáldalak benneteket.
Szeretném, ha állandóan dicsérnétek az Urat. Adjatok hálát Neki üzenetéért, amely ma is élő erő közöttetek, akik hisztek benne és követitek. Bizalommal közeledjetek tehát a kegyelem trónjához, veletek van irgalma és Szeretete, mivel könyörületes irántatok. Kövessétek utasításait, és éljetek üzenetei szerint! Ne csak azért olvassátok el, hogy azután félretegyétek, és várjátok a következőt, hanem valósítsátok meg, mert az tetszik Szentséges Szívének! Figyeljetek hangjára,  gyermekeim! Ajánljátok fel Neki nehézségeiteket, és szenvedésteket, és Ő megáld benneteket. Tartsátok szentnek az Ő Nevét! Közöttetek van a Szeretet. Jöjjetek, megáldalak  benneteket.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.02 0 0 9354

„Ragaszkodj hozzám, béke, béke! Gyermekem, ne vonj meg tőlem semmit! Mindketten veled vagyunk. Ne feledd, ez a Sátán füstje, és hidd el, a füst nem tart soká, elpárolog és eltűnik.  ….. , én, a te Istened, olyan szeretettel szeretlek, amelyet csak a mennyben fogsz megérteni. Légy áldott gyermekem, mindazért a rágalomért, amit rólad mondtak, és mindazért a hamis vádért, amellyel téged illetnek.  Légy boldog, mert nagy lesz a te jutalmad a mennyben! Elhiszed nekem? Hányszor mondtam, hogy téged is éppúgy üldözni fognak, ahogy engem üldöztek? Üzenetem megnyeri a szíveket, de néhányan mégis ellened fordulnak. Nem tudják, hogy ha üzeneteimet elítélik, engem ítélnek el. Hiszen megmondtam, hogy hibát keresnek benned; kiforgatnak, ahogy másokkal is megtették, akiket én küldtem! Áldd meg üldözőidet! Imádkozz vádlóidért, teljes szívből bocsáss meg nekik! Tanuld meg ….. , hogy Szeretet  vagyok! Szeress engem! Szükségem van erre a szeretetre, hogy tovább adjam másoknak. Úgy szeresd testvéreidet, ahogy én szeretlek téged!

Bízzál bennem kicsim! Felragyogok felettük, és világosságommal sokakat megvilágítok. Lelkem áldottjai, elfeledkeztetek szenvedésemről? Szeretetből szenvedtem, légy egy velem! Én engedtem, hogy mindez így történjék, hogy te is megízleld ugyanazt a kelyhet, amelyet én ittam ki szenvedésem alatt. Szeretlek, és ezért engedtem meg gyermekem, hogy igyál kelyhemből.
 Kis lelkeket emelek magamhoz, átalakítom őket, és szenvedésem  kis képmásává teszem őket. Boldog vagy, mert felajánlottad nekem szívedet és lelkedet, hogy isteni kezemmel egy másik kis feszületté alakítsam. Örvendezz lélek! Örvendezz, és légy boldog ajándékommal!  De ne feledkezz meg arról kicsim, hogy ugyanezen ég alatt, ahol élsz, báránybőrbe bújt ragadozó farkasok is vannak. Ők azok a hamis próféták, akiktől már óvtalak téged. 

Kedves, ne félj, előtted vagyok. Légy boldog, amiért mindenféle rágalmat szórnak rád. Szemem figyeli ezeket az embereket, hallom szavukat és érzem szívüket.

Bátorság! Az én erőmet adom neked, hogy folytathasd . Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.01 0 0 9353

„Én vagyok. Kedves lélek, nagyon kevesen imádkoznak a ti nemzedéketekben, és azok is kevesebben vannak, akik megbánják bűneiket. Néhány barátod azt kérdezgeti tőled, hogy „mégsem enyhül meg Jahve, a mi Atyánk? Mégis ránk fogja hozni a tűz általi büntetést?”

 

Én szüntelenül tevékenykedem köztetek itt és most! Oly mértékben árasztom ki erre a nemzedékre Szentlelkemet, a Kegyelem Szentlelkét, mint még soha eddig a történelem folyamán, felszólításaim által meg akarlak újítani titeket, és a ti igazi gyökereitekre akarlak emlékeztetni benneteket. Világszerte látomásokban mutatom meg dicsőségemet, megmutatom Magamat, aki vagyok. Mindenkitől mindig engesztelő cselekedeteket és áldozatos életet kérek, de nagyon kevesen válaszolnak nekem. Nagyon kevesen.

 

Letekintek a magasból, és látom, milyen sokan úgy száradnak el mint egy fa, amit nem öntöznek rendesen. Látom, amint pusztasággá válik, kiszárad ez a föld, és gondozatlanokká váltak azok a gyönyörű zöld lombkoronájú, bőséges gyümölcsöt termő és mindenkit tápláló fák, melyeket én ültettem valaha. Most durva hangokat hallok, melyek dühösen kiáltják: „Istennek nincs hatalma fölöttünk!”, de sohasem ismernék el, hogy nyomorultak, sohasem látnák be, hogy ágaik ki vannak száradva, és a pergamennél is jobban össze vannak töredezve. Azt gondolná az ember, hogy már eleve ez arra készteti őket, hogy elismerjék és megértsék, hogy önteltségükben saját magukat pusztítják el, és végre elhatározzák, hogy leszállnak a magasból, ahová saját magukat ültették, és elismerjék, hogy nélkülem nincs élet. De nem, az ördög megfertőzi  és rábírja őket, hogy még hevesebben lázadjanak ellenem, mint valaha.

 

Itt vagyok, jeleket adok nektek, ….. , hogy mindnyájatokat meggyógyítsam. Elküldöm hozzátok Szent Édesanyámat, hogy átképezzen, és megtanítson törvényem alapvető dolgaira benneteket, továbbá, hogy eszetekbe juttassa, hogy nem vagytok egyedül, és hogy földi életetek mindössze csak árnyék, mely nem tart örökké: egyszer meg fogtok halni, ami után ítélet következik. Vágjam ki azokat a kiszáradt fákat? Nyessem le az ágaikat? Vagy égessem el őket? Vagy tépjem ki őket Kezemmel gyökerestől a földből?

 

Kedves lélek, akit annyira szeretek, azok kedvéért, akik szeretnek engem, és azon lelkek kedvéért, akik mindig szomjaznak utánam, kivágom őket, és megnyesem az ágaikat, utána megöntözöm őket égi harmattal, és Jelenlétem meg fogja menteni azokat, akik egykor kegyvesztetten a saját maguk által készített sírjukban hevertek.

 

Hallgassatok meg! Engem úgy ismernek, mint aki irgalmas, aki figyelemmel kíséri szenvedéseteket és nyomorúságotokat. De azt akarom, hogy e nemzedék bizonyítsa be nekem a hajlandóságát, és én meg fogok nekik bocsátani, tele rakom asztalukat, és Mindenük leszek!

 

Nem olvastad? „Azokon van az Úrnak szeme, akik őt szeretik, erős pajzsuk nekik, s hatalmas támaszuk. Hajlék a puszta szele, árnyék a dél hősége ellen, megóv a botlástól, s fölsegíti azt, aki elesett. Öröm a szívnek, fényesség a szemnek, egészséget, életet és áldást ad.” Őrizkedjetek hát a kísértéstől! Erre ti azt kérdezitek: „Hogy tudjam megőrizni magamat a kísértésektől? Mint mindenki, én is csak egy halandó ember vagyok, gyarló lélek.„ Válaszom erre az, hogy állhatatosan és szüntelenül imádkozzatok, akarjatok engem, szomjazzatok rám és vágyakozzatok utánam. Ez az én válaszom nektek:

 

Tanuljatok meg szeretni,

a szeretet a kulcs a mennyországba.

Aki szeret engem, az szüntelenül imádkozik.

A viszonzott szeretet lehozza Királyságomat a földre,

csodákat művel, és békét áraszt minden lakójára.

A kölcsönös szeretet legyőzi a halált.

A szeretet sohasem hal meg,

a szeretet rávezet benneteket arra,

hogy megismerjetek engem, a ti Isteneteket,

és elismerjetek, mint Mindenhatót.

 

Mivel annyira szeretem mindnyájatokat, és mivel annyira értékesek vagytok a szememben, nektek is szeretnetek kell egymást, mert mindenkiben benne lakik az én Lelkem. Néhányan félelemben éltek. Miért? Ha teljessé válik szeretetetek, nem lehet bennetek félelem, mert ha féltek, az azt jelenti, bűnösnek érzitek magatokat kétségeitek miatt, ezért féltek a haragomtól, a tüzemtől és az ítéletemtől. Tisztítsátok meg magatokat a bűntől, és engedjétek meg Lelkemnek, hogy a ti örömötök, Szent Társatok, lábatok előtt Lámpás legyen, mert egyedül Ő az, aki által elnyeritek barátságomat. Szavaim neked szólnak, kedves lélek, hogy tanulj, és ne vétkezzen lelked. Mindenki megkapta a Szentlelket, hogy célba tudjon érni. Ő az, aki igaz tudást ad nektek, Ő, aki mindent áthat, és mindent betölt.

 

Te esendő nemzedék, akit tönkretett a bűn, és aki káoszba vezeted a világot, gyere, és határozd el magad, hogy megváltoztatod az életedet! Ne mondd azt, hogy az Igazság Világossága sohasem közeledett hozzád, vagy elkerült, vagy figyelmen kívül hagyott téged! Vajon azt akarod, hogy azt higgyem, csak annyit ér a reményed, mint a pelyva, amit a szél tovahord? Vagy mint a tajték, amit a viharos szél a nyílt tengerre sodor? Hallgass meg, nemzedék! Még van idő, még teljesen meg tudok engesztelődni, ha elismeritek, és megbánjátok bűneiteket! Ne mondja senki, hogy én, az Isten, nem tudok megengesztelődni! De ki ismerheti egyáltalán az én szándékaimat, Istent játszva?

 

Bizony ma mondom nektek, hogy mindazok, akik menedéket találtak bennem, ellenálltak a félelmetes gonoszságoknak és hűek maradtak hozzám, ragyogó fényként fognak világítani ebben a sötét világban, és sokakat fognak elvezetni hozzám egyik kezükben a kereszttel, másikban a rózsafüzérrel. Fényoszlopok lesznek majd ők, a sötétség kontrasztja. Ezért gyermekem, amikor az összejöveteleiken tanúságot teszel, mondd meg nekik, hogy én, az Isten, a ti Atyátok, aki a ti Teremtőtök vagyok, félretettem a koronámat, és angyalaim szeme láttára leszálltam a Mennyből, a Királyi Trónomról e szerencsétlen, Szavamtól elidegenedett nemzedéknek a szívébe, hogy emlékeztessem őket, hogy én nemzettem őket, csontjuk az én csontom, húsuk az én húsom, és ha hiábavaló a reményük, nincs eredménye a tetteiknek, ha kedvetlen és gondterhelt az életük, ez mind azért van, mert elhagytak engem.

 

….. , nézd népemet, és érezz sajnálatot a sorsa miatt. Sokan közülük nem fogják fel, el sem jut a tudatukig, hogy ez a végidő a kegyelem és az irgalom különleges ideje, mely a föld minden egyes lakójára várakozik. Imádkozz a bűnösökért, imádkozz azokért, akik nyilvánvalóan eltévelyegtek az Igazságtól. Mondd meg nekik, emlékeztesd őket, hogy mindenki úgy távozik el a földről, akárcsak egy árnyék. Alighogy megszülettetek, már nem is lesztek, de a lelketek sohasem fog megsemmisülni. Mindnyájatokat szeretlek.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.31 0 0 9352

 ”Én vagyok. Tanítsd meg gyermekeimet azokra az imákra, amelyeket adtam neked.

Pontosan. Kedves, szenteld magad teljesen nekem! Az én szándékaimat keresd, és engem dicsőíts!

Tőlem függj! Én mindvégig vezetni foglak, és kellő időben minden megvalósul.  Műveim hasonlóak egy szőlőtőhöz. Éppúgy kivirágzik és gyümölcsöt hoz a megfelelő időben, mint ahogy a szőlőtő is meghozza gyümölcsét a megfelelő időben. Viseld el kedvemért a nehézségeket, amelyek körülvesznek téged, és hagyatkozz rám, a te Istenedre! Ne veszítsd el bizalmadat! A te korszakod pusztaság; ne hagyd, hogy ez a szárazság téged is elhervasszon, gyermekem. Bíznod kell bennem! Nem én keltettelek fel a halottak közül?

Én magam vagyok a Világosság és az Élet. Engedd meg, hogy időről időre próbára tegyelek! Engedd meg, hogy vakhitben vezesselek! Engedd meg, hogy próbára tegyem és megnöveljem irántam való szeretetedet! Légy a Világosság gyermeke, élj az én Világosságomban! Én vagyok a világ Világossága, aki megszépít téged.  Maradj hűséges hozzám!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.30 0 0 9351

„….. , tudod-e mennyivel jobban szeretlek, amikor így közeledsz hozzám? Nyomorúságodban jössz, térden állva. Kiöntöd előttem szívedet. Könnyeid gyermekem, szerető könnyeid, amint utánam vágyakozol, gyógyító balzsamot öntenek Sebeimre. Ó leányom, mirhám, maradékom, mennyire szeretlek! A te sóhajod, menyasszonyom, úgy hangzik, mint millió felém szálló, szerető szó. Virágom, akit kezem szentelt meg, ne keseredj el! Ábelt ezúttal nem fogják eltiporni... Ábel élni fog.  Igen! Készíts nekem szívedben mennyországot, fáradt vagyok, és pihenésre van szükségem.  Árassz el illatoddal virágom, gyógyíts meg szereteteddel, kicsim, szépségbe öltöztetlek. Megbocsátom bűneidet, és levetheted régi ruháidat. Széppé teszlek leányom, teljesen megújítalak. ….. , szeretlek, kegyelmem veled  van. Fogd meg a kezem, vezetlek. 


O ….. , min amfivalis, Se zitao, tha zissis mono yia to Christo, to Potiri Tou ine ksekhilo me tis amarties tou cosmou, afto ine to telefteo Tou Minima, ean to arnithoun thafisso to Kheri Tou na pessi apano tous, then tha boresso alo na to kratisso ekhi varíni. Avrio …..  tha kano to thavma Mou, i ora plissiazi.

(Ó ….. , ne kételkedj! Én hívlak téged. Egyedül Krisztusért fogsz élni. Kelyhe túlcsordul a világ bűneitől. Ez az üzenet utolsó figyelmeztetése. Ha visszautasítják, hagyom, hogy keze rájuk essen. Már nem tudom tovább megtartani - súlyossá vált. ….. , nemsokára megteszem csodámat, közeledik az idő. - görögül  )

Isten országa közöttetek van.
 Gondoljatok az idők végére, gondoljatok arra, miképpen fogja ez az üzenet az Ő Testét meggyógyítani és egyesíteni . Gondoljatok arra, hogyan fog Jézus mentő terve millió lelket megmenteni. A "Béke és szeretet" üzenete visszahozza gyermekeinket a Szeretethez. Jézus megtéríti őket, mihelyt megízlelik Kenyerét, amely a szeretet  gyümölcse. A szeretet újít meg, a szeretet és az irgalom szabadít ki benneteket a Sátán gonosz hálójából. Jöjj kedves, tedd meg Isten akaratát! Mindig közeledben vagyok. Azért áldottalak meg, hogy emlékezz meg rólam.
Megtennéd ezt nekem? Fogadd békémet!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.29 0 0 9350

„….. , hívtalak téged gyermek! Mindig veled vagyok. Dicsőíts Engem minden egyes nap, mert Én állok előtted. Életre keltettelek téged, a Bennem való életre. Nagyon sokan olvassák a Bibliát, de még mindig nem élik. Sokan prédikálnak a gyülekezeteimben, de még mindig olyan dolgokról prédikálnak, amit ők nem tesznek. Egyházam szolgálója lettél, Egyházam hű szolgája, aki elviszi az üzeneteimet a békéről, a kiengesztelődésről és az egységről, és átadja a híveimnek. A célom az volt, hogy felfedd a világ előtt az Irgalmasságomat, és hogy mennyire aggódom az üdvösségükért. Mennyire nyugtalanít a megosztottságuk. Ah, leányom, bárcsak tudnád, amit én tudok, bárcsak látnád és hallanád, amit én látok és hallok a pásztoraimtól, és amit ők egymás között mondanak, megértenéd ennek a kehelynek a keserűségét. Igaz?

 

Az alázat sokakból hiányzik. A testem épsége megsérült. Ha a test elválik a fejtől, a test meghal. A pusztítás terjed, hogy pusztasággá, sivataggá tegyék Házamat.

 

Folytasd az összejöveteleket és találkozókat, ahogyan most teszed, ne fáradj bele, Galambom, mindig melletted állok. Nem vetted észre?

 

Megmutatom Magamat az arcodon jelként, hogy felbátorodj. Ne félj az árnyaktól! Én vagyok a te erős védelmed. Bízz Bennem!

 

Ami azokat a pásztorokat illeti, akik elhanyagolják a nyájamról való gondoskodást, és a legeltetést, ők olyanok, mint ahogyan az Írás mondja: „Jaj a pásztoroknak, akik elvesztik és szétszélesztik legelőm juhait - Szétszélesztettétek nyájamat, szétkergettétek, s nem törődtetek vele.” (Jer. 23,1.) – Habár egykor nagyszerűen csinálták, de feladták, és világi elveket követnek, megengedik maguknak a liberalizmust, és megfeledkeznek arról, hogy az első fogadalmuk szerint éljék az életüket.

 

Arra kértem őket, hogy verjenek gyökeret Bennem, és Rám építsenek, és maradjanak meg szilárdan a hitben, ahogy tanulták. Ha megtartották volna a Nekem tett első szerelmes ígéretüket, és nem hagyták volna, hogy földi, mulandó dolgok elcsábítsák őket, akkor ma az Házam dicsőségben tündökölne, és a nyájam nem széledt volna szét.

 

Az Igaz Élet Istenben az Én üzenetem. Ez nem emberi dogmákon vagy emberi szabályokon alapul. A szeretetemen alapszik, az Igazságon alapszik, igaz elven alapszik, erényekben gazdag, hogy a megistenülésre vezessen benneteket, és akaratomat teljes mértékben kinyilvánítsa ennek a generációnak.

Az emberiségnek adott tanításaim bizánci tanítások, fogadjátok Tőlem úgy, mint egy új keresztelési csókot, mely felemeli a halottakat egy új életre, és megmutatja nekik, hogy az igazság a Szentlélekben van.

 

A Lélek előre figyelmeztetett benneteket, hogy az utolsó napokban lesznek, akik elhagyják a hitet, és olyan tanokat választanak, melyek a démonoktól jönnek. Semmivel sem büszkélkedhetnek. Fájdalom és szenvedés jött sok nemzetre, és a Szavam még mindig nem hatotta meg őket. Megmutattam a szeretetemet az egész emberiségnek, hogy lássák könyörületességem. Néhányan azt kérdezik: „hogyan mutathatod meg a szeretetedet, mikor annyi sok nemzetet folyamatosan kardélre hánynak, és küszöbön áll az éhínség?”

 

Mégis megmutattam szeretetemet, hiszen folyamatosan emlékeztettelek benneteket és szüntelenül óvtalak titeket, leszálltam trónomról ilyen módon, hogy helyreállítsam életeteket, melyre démonok leselkedtek. A jóságom soha nem szűnik meg. De ti nem vártatok Rám, soha nem kerestetek Engem. Hívtalak benneteket, de ti inkább nem figyeltetek Rám. Megmutattam nektek irgalmamat, és áldásommal hintettelek meg benneteket, de soha nem értékeltétek. Tehát hogy mondhatja bárki is, hogy az Úr nem mutatta meg az Ő szeretetét?

 

- a ti istentelenségetek miatt, a keresztem visszautasítása miatt, melyen szívesen szenvedtem értetek, és különösen a Szentlélek elleni gyalázatért, amiért kiárasztotta rátok a kegyelmet, hogy megújítson benneteket, azt mondom nektek, nemzedék, nemzet nemzet ellen fog fordulni, vér fog folyni mindenütt. Az olajfa megszűnik majd teremni, és a föld majd megadja magát. Romlás és pusztulás jön sok városra, nagyobb, mint valaha, az idők folyamatosan változnak majd, mert az emberek elpusztítják a földet a saját bűneik és istentelenségük által. És mint ordító oroszlán, lángnyelveim lecsapnak a mennyből, féktelen tűzzel. A föld egyik sarkától a másikig lángra gyújtom a szakadékokat, a hegyeket, a völgyeket, a városokat, és elpusztítom a föld lakosságának nagy részét.

 

Miközben azok, akik megesküdtek Egyházam elpusztítására, keresztemet lefelé fordítják, ezek a pokolban fognak égni! Kétségbeesett özvegyek meztelenül fognak rohangálni, és mindazok, akik esküt tettek, hogy háborút indítanak prófétáim ellen és a szent dolgok ellen, mindnyájan keresztülmennek azokon, mit megérdemelnek. Most még biztonságban ülnek a trónjukon, de már nem sokáig. Eljövök hozzájuk bíróként, és szigorúan megítélem majd őket. Én fogom eltávolítani őket trónjukról. Habár most még álarc mögé rejtőznek, hamarosan megkeresem és leleplezem őket. Vigyázzatok! Megszégyenítem mindazokat, akik szégyenfoltok a házamban. Megengedem nekik, hogy megalázkodjanak, mivel megszegték parancsaimat. Tiszta edényt hozok azután házamba, és a szívetek örvendezni fog, és a kezemet kiterjesztem efelé az edény felé, mely a fényem által fog munkálkodni.

Szükségem van edényekre, tisztákra, akik becsületesek és készek az önátadásra. Minden emberhez kedvesek, alkalmasak arra, hogy a fiatalokat tanítsák szelídségre, engedelmességre, és az Úrban örvendezzenek.

 

- a lándzsa hegye még mindig a szívemben van, gyermekem, ah! De az idő hamarosan itt van, közelebb van, mint valaha, mikor majd bíróként megjelenek azoknak, akik a Testemet tapossák, félrevezetik a hívőket a bűnbánat és az egység útjáról, szétszélesztik a nyájamat, és szándékosan figyelmen kívül hagynak. Megtöröm hatalmukat, mikor eljön az idő, soha nem fogják kétségbe vonni.

 

Gyertek, csak a szeretetre van szükségem tőletek! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.28 0 0 9349

„Én vagyok. Az idők kezdete óta nem találkoztam olyan gyengeséggel, mint a tied! Ez elképesztő... Gyermekem, szükséged van rám, a te gyengeséged vonz engem, aki a végtelen erő vagyok. Gyengeséged megigéz, a gyengeség mindig úgy vonzott engem mint a mágnes. Hallgasd szívdobbanásaimat! Jézus vagyok, és Szent Szívem a te otthonod. Leányom, Szívem minden dobbanása a "szeretet éneke" hozzád. Eloldottam láncaidat, amelyek ehhez a világhoz kötöttek téged. Maradj elszakadva a világtól, ahogy azt öröktől fogva akartam. Ezt az elszakadást akarom minden lélektől. Gondold meg, ki más tudta volna ezt megtenni, mint én, a te Megváltód. Én szabadítottalak meg a bűn kötelékeitől, ezért támadnak az ördögök; e héten érezted közelségüket. Szenteld magad nekem, mert hűséged örömet szerez Szent Szívemnek, amely szomjas a szeretetre és a hűségre.  Jöjj fel hozzánk abba a barlangba! Ott könyörögj hozzánk! 

Szentséges Szívem ….. ! Érezd hogy szeretlek, érezd, hogy Szent Édesanyád is szeret! Engedd meg, hogy még egy kicsit igénybe vegyelek.  Mi ketten.

Én vagyok.

Nagyon közel áll ahhoz, amit ők éreznek, csakhogy az ő érzéseik  sokkal mélyebbek és világosabbak.

Igen, nagyon sokat szenvednek. Ha földi életükben sohasem vágyakoztak utánam, a tisztítóhelyen megtanulnak utánam vágyakozni, de ott nem látják Arcomat, és ez a vágy  égeti őket.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.28 0 0 9348

Mindegyikünk tudja, mit akarnál, amikor a kényelmedet nézed

De ha az igazságban nézed, akkor rábólintasz arra, inkább a Földön találkozz a tisztítótűzzel, minthogy a pokolba kerülj

Így be kell látnod, hogy teljesen jogos az, ha amit adsz, abban már a Földön részesülj

És meg kell értened, hogy az Isten szentjeit ne bántsd, mert akkor hamar utolér az, amit adtál nekik

Sokkal inkább úgy vedd, ha megsegíted őket, akkor meg leszel segítve már a Földön

Belekóstolva mit jelent a mennyország, és mit jelent a pokol

És ne tiltakozz a Föld Rendje ellen, mert akkor magadnak mondasz ellen

És mennyivel inkább hálás leszel érte, ha belépsz a szentek közé

Hiszen nem kevesebbre lettél meghívva

És az abból nézve nem egy nehéz feladat, hiszen kevéssel fizetsz a sokért, és nem mást kell ahhoz adnod, egyedül az akaratodat, az erőben ahhoz meg részesülsz

És egy nagy nehézséged lesz, az, hogy mennyire temetkeztél be a földbe

A ragaszkodásod az elmúlóhoz a nehézséged

De van egy segítséged, és az az engedelmesség

És az engedelmességed mértéke gyorsítja, vagy lassítja le a haladásod

A tapasztalásaid utáni kétségeiddel meg ne fáraszd azt, Aki emel téged  

Hanem hívd segítségül Szent Nevét, hogy kiemeljen abból téged

Arra meg ne várj, hogy cselekedje azt, ami a feladatod, hanem amikor cselekszed, megerősít

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.27 0 0 9347

„Én, Jézus, leszek mindig a védelmed. Ne veszítsd el a békét, amelyet én adtam neked... A te táplálékod az, hogy megteszed akaratomat. A kegyelem által emeltelek fel, hogy követem légy. A kegyelem által fogod befejezni művedet velem együtt. Ne lepődj meg azon a módon, ahogyan üzenetemet terjesztettem! Nyisd ki füledet leányom és hallgasd lépésem hangját! Nem vagyok messze tőled. Dolgozz Egyházamért! Én, Jézus, készítettem neked vizet, hogy igyál és frissülj fel. Tudom, hogy nehéz átjutni ezen a könyörtelen sivatagon, leányom, de veled vagyok.

 

Én, a te mennyei Atyád, megáldalak téged. Minden szó, amelyet kiejtesz rólam, megdicsőít engem. Minden szív, amelyet beszédeddel meghódítasz, megszentel téged... minden seb, amelyet igazságtalanul ütnek rajtad, megtisztítja lelkedet és közelebb hoz hozzám. Ha mindenki elhagyna, még legjobb barátod is, én sohasem foglak elhagyni. Gyönyörűségem vagy. Gyönyörűségemet lelem abban is, hogy vezetlek. Rád bíztam művemet, ezért mint lámpást, tartsd égve és világíts vele!

A te korszakod sötét, gyermekem. De ha felhasználod, amit prédikáltam neked, sokan meg fogják látni az Utat, és meg fogják érteni, hogy én vagyok számukra az élet Forrása. Sokakat magamhoz vonzok, és örülni fognak a világosságnak, amelyet én adok nekik. És ebben a világosságban, amit rájuk árasztok, meg fogják ismerni az egyedüli Igazságot. Felismerik, hogy egyedül én vagyok az igaz Isten, és Jézus Krisztus, az én egyetlen Fiam az uralkodók Ura, a Messiás. Tanításom Szavam jobb ismeretét fogja nyújtani nekik. Mindezt azért mondtam el neked, hogy békét és vigasztalást találj bennem. Ne feledd, leányom, hogy a veszély idején fel foglak emelni. Biztosítalak, hogy el fogsz érni az út végére, amelyet számodra kijelöltem. Bár továbbra is az ellentmondás jele leszel, velem együtt fogod befejezni küldetésedet, és meg fogsz dicsőíteni engem...

 


"Pethi mou" a Mindenhatónak üzenetében rejlő szándéka oly mélyreható, hogy sokan meg fognak gyógyulni. Fiam veled van. Én is veled vagyok. Azért jöttem, hogy újból biztosítsalak segítségemről... Mosolygó arccal add át adományaidat! Továbbra is szerezz örömet Istennek, prófétálj és mutasd meg minden nemzetnek azt, amit valóban kinyilatkoztatott neked, hogy mindazok, akik hallgatnak téged, elismerjék Őt Üdvözítőnek és Szeretetnek... Továbbra is vígy minden lelket Isten bensőséges közelségébe! Vond be gyermekeimet Isten isteni szeretetébe! És te leányom, növekedj az Ő Lelkében és ne érezz soha lehangoltságot! Terjeszd üzenetét, ahogy most teszed, és érezd magad biztonságban! Veled az Isten...



….. , nem olvastad?

"Mert amint a vőlegény
feleségül veszi a leányt,
úgy fog frigyre lépni veled
fölépítőd;

és amint a vőlegény
örül a menyasszonynak,
úgy leli örömét benned
Istened."

 

Tudd ….. , hogy valahányszor felébred egy lélek és megtalálja Istent, az egész menny örvendezik és olyan boldogan ünnepel, mint az emberek, amikor esküvőre hívják meg őket... Szeretném megmondani neked, hogy sokszor növelted örömünket a mennyben, amikor semmiségedben a Mindenhatót dicsőítetted és lelkeket hoztál, hogy szeressék Istent. Ezért ne félj!

És most újból írd le, amit egy táblára és egy könyvbe írtak réges régen, de tanúságuk fennmaradt örökre, hogy szolgálja az eljövendő időket:

"Bizony lázongó nép ez, hazug fiak,
olyan fiak, akik nem akarnak
az Úr szavára hallgatni.


A látnokoknak azt mondják:
,Ne lássatok!'
A prófétáknak meg
,Ne jövendöljetek nekünk igazat!'
Mondjatok inkább hízelgő dolgokat,
prófétáljatok csalárdságokat!
Térjetek le az útról,
hagyjátok el az ösvényt,
s hagyjatok nekünk békét
Izrael Szentjével!"

 

Rövid időn belül, igen rövid időn belül el fog jönni a Szent Isten mint emésztő tűznek lángja. Meg fogja lepni a gőgöst, de az alázatos örvendezni fog, hogy Istenbe helyezte reménységét.

A magasságból jön a megmentés. Az Uralkodó lehajol a mennyből, hogy jóságos legyen hozzátok. Ezért, aki figyel hívására és bűnbánattal készül föl, olyan, mint az okos ember, aki sziklára építette házát. Az Úr a ti Sziklátok.  Én vagyok házatok őre és az Úr a ti házatok alapja...
  És most, Magasságbelinek leánya, még egy figyelmeztetés: Maradj Istenbe gyökerezve, az Ő szeretetében, és egyetlen támadás sem lesz képes megrázni téged! Maradj egyesülve a Szentháromsággal, és a kísértésekkel szemben tanúsított szilárd ellenállásoddal fogod megrendíteni vádlóidat. Maradj a Szentháromságban, és lesz erőd, hogy kitarts mindvégig ebben a küzdelemben. Soha ne add meg magad!

Elégséges kegyelmet fogsz kapni Isten saját dicsőséges hatalmától, hogy befejezd küldetésedet. Mindent teljes békességben teszel majd, és meg fogod tanulni, hogy bámulatos örömmel viseld el megpróbáltatásaidat.
  Dicsőség Neki, aki rád árasztja kegyelmét, hogy megtartson világosságában, kegyelmét adja, hogy fenntartsa igazságosságát, erejét adja, hogy parancsolatai szerint segítsen neked élni. Jahve igazságos és jó, könyörülettel teli gyermekei iránt. Hűséges és igaz minden időben, bőkezűen kínálja fel adományait, és osztja kincseit, minden lelket Szívébe vonva. Ne félj! Jahve veled  van.
Szent Mihály,
Jahvének, Istennek arkangyala”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.27 0 0 9346

Ezek Vassula gondolatai, és azok néha szükségesek, hogy oda juss, ahova érkeztél 

Hogy ne az akadályunkká, hanem a lépcsőnkké váljon a személye

Hogy ez számodra tisztán látszik, de másoknak nem 

Ő teljesíti az Isten akaratát, mi meg kiküzdjük 

Lesz mit helyrehoznod mások gondolataiban 

Előzmény: polária (9344)
11_11 Creative Commons License 2023.01.26 0 0 9345

Rájött hogy báránybőrbe bujt farkassal áll szemben.

Előzmény: polária (9344)
polária Creative Commons License 2023.01.26 0 0 9344

miért teszed bele a szövegbe a saját mondokádat helytelenitem !

Előzmény: Szeretetláng (9343)
Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.26 0 0 9343

„A Te ember iránti szereteted teljesen őrületes, a Te nagy jóindulatod felénk, megátalkodott bűnösök felé, érthetetlen. Hogyan állíthatja bárki is azt, hogy teljesen érti a Te szereteted, hogy teljesen fel tudja fogni jóságod? Ez éppen olyan, mintha valaki kézbe akarná venni a homályt, vagy a megfoghatatlan fényt...

Kezdetben, amikor feltártad előttem a lelkemet, a valódi énemet, én olyan voltam, mint egy bokorban bujkáló leprás, de Te nem hibáztattál engem, helyette a barátságomért esdekeltél. Igazolni próbáltad siralmas állapotomat, amikor azt mondtad:

 

"ez azért van, mert nem volt senki a közeledben, hogy tanítson téged"

 

A nyomorúságom felkeltette az irgalmadat. Az én szegényes és csupasz lelkem kiváltotta a Te együttérzésedet és bocsánatodat. Szent Isten, egy a vágyam, hogy megments engem. Megtört szívvel ezt mondtad:

 

"Virágom, nem tudom elviselni, hogy így látlak!"

 

A Te kegyelemteljes szavaid úgy hullottak csupasz lelkemre, mint a hajnali harmat.

 

"Megtérésre és a Bennem való örök életre vezetlek, ha te is úgy akarod… "

 

Ezeket a szavakat suttogtad a fülembe, és így kezdődött el minden…

 

És te az Én kinyilvánított akaratom alá rendelted saját akaratodat, és ez megmentett téged… Ha valaki a világban lehorgonyoz, és nem Énbennem, soha nem fog megtalálni Engem… Aki lemond a saját akaratáról, és a világi vágyairól, és Hozzám jön, Engem birtokol, azzal örökké tartó békeszövetséget kötünk. ….. , megjelentem neked, és gyógyítottalak téged.

 

Biztosítottalak téged, hogy zafírokkal kikövezett úton fogsz haladni Királyságomba. Mindenkit Magamhoz hívok, mielőtt büntetéssel sújtom ezt a világot. Közeledik a nap, hogy már nem tudom tovább tűrni ezt a hitehagyást. Amikor majd a föld megremeg, jusson eszetekben, hogy ez csak a kezdete annak, ami történni fog ezzel a gonosz nemzedékkel. Leszálltam ebbe a hatalmas temetőbe, körbejártam a sírokat, hogy feltámasszalak benneteket. Azt kiáltottam a síroknak, hogy nyíljanak meg, és azok megnyíltak, hogy az Én fiaim és leányaim felkeljenek, szeretetem ajándékaként megújítottam őket. Égtem a vágytól, hogy feltámasszam őket, de a vágyam beletaszított engem a sírokba, és mielőtt megtudtátok volna, kihoztam a halottakat onnan, és átöleltem őket: „ez az Én ajándékom számotokra, amely maradandó. Azok, akik hűségesek maradnak, jutalmul élvezni fogják Áldásomat. Most menj, és már hajnalban hirdesd a Szeretetemet …"

 

Leányom, soha nem kényszerítettem rá senkire törvényemet vagy a jelenlétemet. Azért jöttem, hogy emlékeztesselek, tegyél rendet ebben a rendetlenségben. És mégis, minden látható csodám és jelem ellenére, ismétlődő hívásaim ellenére, a Szentlélektől az egész emberiségnek adott nyilvánvaló kegyelmek és ajándékok ellenére, a nektek szánt Ódáim ellenére, nemzedék, az én kegyelemteljes közeledésem ellenére, a válasz, amit kaptam, csak a közömbösség, az üldözés és a hitetlenség, egyesektől gúnyolódás és határozott elutasítása a megtérésre szólító Hívásaimra. Köpnek az én áldásaimra! Vaskos átkokkal, a feltámasztásokat, melyeket a szemetek láttára vittem végbe, megvetéssel, vagy legalábbis mellőzéssel fogadták: olvassák az Írást, de vakok a látásra.

 

Leányom, előre figyelmeztettem őket a csapásokra, melyek a földet érik a bűneik miatt, a csapások és a pusztítások, melyek valóra váltak, de még mindig hitetlenkedve kétségbe vonják, hogy ezeket saját maguk vonták a fejükre, nem a természet kegyetlenségei… Mikor előre megmondtam, hogy a föld meg fog rázkódni, és kimozdul tengelyéből, és a szigetek elmozdulnak a helyükről, senki nem hitt Nekem. Senki nem figyelt Rám. Nem fogadnak el tanácsot Tőlem. Elutasítják minden Figyelmeztetésemet. Mikor ma azt mondom, hogy ennek a nemzedéknek a bűnössége és hitehagyása miatt veszélyben van a világegyetem, még mindig nem hisznek. Mikor majd látják a földet, melyet teremtettem, széthasadni és darabokra törni, a félelem mardossa majd azokat a konok lelkeket. Az Árvíz semmi sem volt ahhoz képest a pusztításhoz képest, amit a Tűz fog véghez vinni a földön. A Tűz ki fog törni a föld gyomrából és a folyékony tűzzel telt gleccserszakadékokból folyamok fognak kialakulni, a tűzfolyók elindulnak, és szétterülnek minden egyes városban, majd végül lángba borítják az egész földet. Minden átok, melyeket a követeim fejére szórtatok, vissza fog hullni a saját fejetekre. ….. , áldásomat adom rád, az áldást, melyet ő visszautasított, hogy megadjon neked. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.25 0 0 9342

„….. , bízz bennem! Én több vagyok a lelkedre vigyázó őrnél! Hordozd szívedben Oltáriszentségemet, és illatosíts meg engem! Én vagyok e nagy mű Szerzője. Édesítsd meg Szívemet, mert tele van bánattal és csalódással. Evangelizálj, beszélj és mondd azokat a szavakat, amelyeket én adtam neked! Tedd széppé Egyházamat, és töltsd el gyermekeim szívét-lelkét mindazzal, ami ÉN VAGYOK! Felejtsd el félelmedet! Nem vagy tévedésben. Te nem.

Én vagyok a te Atyád, és gondoskodom rólad. Talán jöhetnél gyakrabban is hozzám, leányom, hogy írj. Örömet szerezne ez neked? (…) Majd találok számodra időt.


Leányom, még sok üres lap van előttem, amelyeket tele kellene írni, felkenve őket nemes mondanivalómmal. Művem hímzéshez hasonlít. Megterveztem minden részletet, és ehhez találnom kellett egy darab tiszta vásznat, amelyre saját kezemmel rajzolom rá a díszítő minták rózsáit, ahogy kigondoltam. Aranyszállal hímeztelek ki téged, így felfrissítve a rózsákat, hogy édes illatukkal árasszák el az egész világmindenséget.

Hangos könyv vagy te is. Még van benne is néhány lap, amit tele kell írni. Te az én kezem műve vagy, és nekem be kell fejeznem művemet.


Megadom a béke idejét az egész világnak

Nem hallottad?
"Emészt a buzgóság házadért"


Én vagyok házamnak és házam népének őre. Gyötrődöm, mert azt kell látnom, hogy házamat darabokra tépték. Nem olvastad?

"A tétlenség miatt meghajolnak a gerendák,
és ha nincs gondosság, beázik a háztető."

Az én házamat megvetették. Minden házért fizet valaki. Házamat saját Vérem árán vásároltam meg. Miért nem figyelt oda senki könyörgésemre, amikor azt kértem az Atyától, hogy legyetek egy? Ha ma válaszolnátok felszólításomra és engedelmességet mutatnátok, egy kehelyből részesednétek egy oltár körül.


Ki kell nyitniuk a szívüket és hinni fognak…

 

Ha az egyházak képesek elhárítani azokat a visszahúzó akadályokat, amelyek gátolják, hogy egyesüljenek, amelyek a Szentírás szerint útját állják közöttük a hit, a szeretet és az imádás megvalósulásának, hűséges leszek ígéretemhez és megadom a béke idejét az egész világnak.
Ez a béke mindenkit Misztikus Testembe fog gyűjteni, beteljesítve Szavaimat, amelyeket értetek mondtam Istenhez, az Atyához imádkozva, amikor így esdekeltem:

"Legyenek mindnyájan egy.
Amint te, Atyám, bennem vagy
és én tebenned,
úgy legyenek egy ők is mibennünk,

és így elhiggye a világ,
hogy te küldtél engem"

Ez a könyörgés, amelyet isteni ajkam mondott, még mindig, minden pillanatban visszhangzik a mennyből. Szavaim azért könyörögtek, hogy lelki egységre jusson az egész világ, de nem a szerződések aláírásával létrejött egységre. Hogy beteljesedjenek Szavaim, ahhoz az egyházaknak először az alázatot és a szeretetet kell keresniük, olyan kegyelmeket, amelyeket a Szentlélek által és nagy bűnbánatban lehet elnyerni.

Ne csodálkozz ígéretemen! Aki a kegyelem által meghívást kapott, az eggyé lesz a Háromságos Istennel, és nincs többé egyedül, mert mi élünk őbenne. Őbenne lakozunk. Miután ily módon lakóhelyet készítettünk benne, birtokba vesszük őt, ő pedig minket.

És téged is így hívtunk meg a mi tiszteletünkre és dicséretünkre, leányom, hogy szolgálj minket, de nem csupán egy vagy két órán keresztül, hanem hogy megszakítás nélkül egész nap velünk légy, és állandóan keresd Egyházam boldogulását. Fáradozásod hozzon békét! Legyen minden Szavam az Egyház javára, hogy így elteljen áldásaimmal! Gyarapodj isteni szeretetemben, leányom, és csókom frissítse fel testedet-lelkedet! Ne zavarjon meg és ne is aggódj, ha elnyomóid üldöznek. Légy olyan, mint a liliom, légy mentes az aggodalmaktól! Atyai csókom vigasztalja meg a szíved, fékezze meg ellenfeleidet és űzzön el minden zavaró gondolatot, ami nem tőlem való! Fogadd örömmel vigasztaló Szavaimat és értsd meg, mily közel vagyok hozzád!…”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.24 0 0 9341

„Én vagyok, ne okozz nekem csalódást! Erősebben vágyódj utánam, mint valaha! Növekedj megpróbáltatásaid közepette! Tanítsd meg őket, hogy szeressenek engem, az ő Istenüket! Tanítsd meg őket, hogy boruljanak földre és imádjanak engem, Szent Istenüket! Mi haszna van előttem az ajakimának? Szeretetre és imádásra van szükségem!  Imádkozz Lelkem kedvese, papjaimért, püspökeimért, bíborosaimért, hogy felismerjék akaratomat: nekem, az Úrnak SZERETETRE, IMÁDÁSRA és EGYSÉGRE van szükségem. Gyülekezzenek mindannyian együtt egyetlen tabernákulum  köré! Ha az én érdekeimet keresnék, megértenék, hogy Szentséges Szívem mennyire kívánja ezt az egységet Péter fősége alatt, akinek magam adtam a mennyország kulcsait. Forrón imádkozzatok tehát mindannyian, hogy megértsék, én, az Úr szólítom őket egységre. Mindazokat hívom, akik Nevemet viselik, hogy térjenek vissza az igazi egységbe bárányaim Péterének vezetése alatt. Hívni fogok minden nemzetet, hogy fogadják el Nevemet, a Fölkent nevét. Szívükhöz  fogok szólni.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.23 0 0 9340

„Szentséges Szívem leánya! Szeretném, ha írnál! Hallgasd meg hangomat  a mennyből! Nem hallgatták meg kiengesztelődésre, békére és egységre hívó szavaimat, és nem is méltányolták. Egyszer már szóltam, és nem fogok ismét szólni. Nem fogok semmi újat hozzátenni.

Azt akarom, hogy ez alkalommal januárban olyan legyen a hangod, mint a mennydörgés! Azt akarom, hogy hangod olyan hangos legyen, mint még sohasem! Az én Nevemben fogsz beszélni. Az egész világ hallja meg: A napok meg vannak számlálva, nincs sok idő hátra, hirtelenül és teljesen váratlanul fog véget érni az a kegyelem, amely az emberiséget betakarta... Ez úgy fog megtörténni, hogy felismerje a világ, milyen nagy volt az én irgalmam és jóságom, amely a magasból áradt ki évről-évre...

Mondd meg azoknak, akik az egységért dolgoznak, hogy nézzenek fel az égre! Látják-e milyen messze esik a Földtől? Szívük is ilyen messze van testvérük szívétől! Ilyen messzire
 kerültek egymástól! Mikor bocsátanak ki végre egyhangú határozatot arról, hogy mindnyájan ugyanazon a napon ünneplik a húsvétot? Belefáradtam fennkölt stílusuk hallgatásába. Lehet, hogy számukra megfelelő és választékos, de számomra csak olyan, mint a gongütés, mert kong az ürességtől. Először azért szóltam, hogy gondjukat viseljem, majd könyörületből, de a mai napig sem halkította le egyikük sem a hangját azért, hogy az enyémet meghallja. Jaj nektek, akik azt mondjátok, hogy engem szolgáltok, és közben megakadályozzátok, hogy országom egységre jusson és megszilárduljon! De nem ti fogjátok egyesíteni országomat... mert ti semmit sem értetek és nem is fogtok érteni... Ha ti az én égi felszólításaim ellenére sem tudtátok felmérni Szívem mélységeit, hogyan tudnátok felfogni érveimet, hogyan tudnátok megérteni Szívem gazdagságát? Nem példabeszédekben és nem talányokban szóltam hozzátok. Érthető szavakat használtam, hogy szóljak hozzátok.

Megfeddtem a felelőseket, és összehívtam őket, hogy szóljak hozzájuk, de figyelembe vették-e Szívem buzdításait? Az volt a feladatuk, hogy adjanak hivatalos felszólítást. Megfeddtem a tekintélyviselőket, azon a napon azonban nem azért jöttem, hogy támadjam őket, hanem hogy olajat kínáljak lámpásuk feltöltésére, nehogy további kárt okozzanak Egyházamnak. Közülük hányan nyújtották az ég felé kezüket engem szólítva? Felfogják-e, hogy Véremet kétszer ontják ki, mintha csak víz lenne? Bárcsak meghallanák sóhajtásaimat ez alkalommal!

Amit jobb kezem ültetett, azt szétválasztották előbb két, majd három részre, azután felaprították. Hol van az egész szőlőtő, amit elültettem? Volt egyszer egy szőlőtő. Azt reméltem, hogy minden évben szőlőt terem. Betöltötte a völgyeket, a hegyeket, és elterjedt túl a tengereken, mert az én birtokomon, az én örökségemben vert gyökeret. Megnyújtottam indáit, hogy elérje a Föld négy sarkát, és ellássa gyümölccsel a világot. De ahelyett, hogy gondozták volna, elhanyagolták, és hagyták, hogy tövis és tüskés bozót növekedjen körülötte, és az sorra megfojtsa vesszőit és hajtásait. Egyenlővé tették a földdel ezt a választott növényt, amelyet jobb kezem ültetett, és romlott gyümölcsként hullik le most a szépség, a dicsőség és a gyümölcs, amit termett. Hiábavaló ezért felfuvalkodni a büszkeségben! Ne legyen önhittség szemetekben, amikor hibáitok sokasodnak és tetteitek visszahullanak saját fejetekre.

Azért jöttem, hogy olajjal töltsem fel és meggyújtsam lámpástokat, hogy lássátok, merre jártok. Aki most nem akarja meggyújtani lámpását, és nem használja, attól el fogják venni, és másnak adják. E szavakkal imádkozzanak:

 

Ó Uram, ki felettünk állsz,
viseld gondunkat!
Helyezd királyi trónodat
szőlőd közepébe
és rendelkezz velünk!
Ó minden szentség Szent Ura,
tisztíts meg minket,
hogy megőrizzük házad és szőlőd
tisztaságát!
Szeretettel lépj közbe
és oltalmazd,
mit jobb kezed megművelt!
Elhagytunk Téged,
de tudjuk,
hisszük
és bízunk benne,
hogy kitárod kapudat,
és az élet folyóját
szőlődre engeded.
Vesszők erednek újból belőle,
gyümölcsöt hoznak
és királyi bort,
mindnél nemesebbet,
mert Szentlelked,
az Életadó
fogja beárnyékozni.

Amen. 

 

És téged, ….. , szenvedéseid majd megtanítanak arra, hogy türelmes légy. Nem hallottad, hogy a türelem állhatatossá tesz, és az állhatatosság reményt ad? És ezen a reményen, ezen a reményen fog felépülni országom. Dicsőíts most engem egész valóddal!

Szentlelkem megjelölt téged pecsétemmel, ezért ne félj! Lelkipásztorok, papok, tanítók, püspökök és bíborosok fogják felismerni a Pásztor hívását. Meg fogom újítani elméjüket, hogy régi énjük megsemmisüljön, és valóban fel fogják ismerni, hogy már visszafelé tartok hozzájuk, hogy egész teremtésemet átváltoztassam

 

az Igazság

jóságában és szentségében.



 


Jöjj, leányom, drágám, ÉN VAGYOK van veled.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.22 0 0 9339

„….. , megdicsőítesz engem, amikor keresel. Megmentőtök vagyok, és szeretetem hozott le a Földre, hogy mindnyájatokat megváltsam. Megbocsátás vagyok, és a nektek adott Üzenetem is a megbocsátásról szól. Ezért vetted a bátorságot, hogy miután megbocsátottam neked, bensőségesen, bizalommal és gyermeki hittel közeledj hozzám. Tudtad, hogy sohasem foglak bántani, vagy elítélni. Éppen ellenkezőleg: megéreztettem veled a legteljesebb szeretetemet és örömömet, és végül szívembe vontalak! Ezután eltöltöttelek erőmmel, hogy elmondhassam Üzeneteimet általad, ezt kegyelmi ajándékként adtam neked. Nem számított, hogy legkisebb voltál a szentjeim között, erőm felemelt és megtartott a kegyelem által.

 

Amikor elhívtalak megérttettem veled, hogy egy a Testem, és egy a Lélek. Egy vagyok, és egy a hit, egy a keresztség, és egy az Isten, mindnyájunk Atyja, aki minden fölött áll, mindent átjár, mindenben benne van, és akit minden időben magasztalni kell. Kicsim, mélyen megérinti szívemet, hogy megértetted, hogy ez az egység az én fő ügyem, ez tenne teljesen boldoggá és ez dicsőítene meg engem. Mert az egység békés életet fog teremteni az egész világ számára, de ezen felül arra is rá fogom vezetni a világot, hogy elismerjen engem, mint      

             

Krisztust…

 

akit az Isten küldött. Igen?

 

….. , minden meg van írva a Szentírásban. Szavam kijelenti, hogy Misztikus Testem Egy! Senki sem mondhatja a másiknak, hogy „menj, nincs rád szükségem”, vagy „menj, te nem tartozol ehhez az egyházhoz”. Ez olyan, mintha azt mondaná valaki a másiknak, hogy „menj el innen, te nem tartozol a Misztikus Testhez.” A szem nem mondhatja a kéznek, hogy nincs rád szükségem, vagy hogy te nem tartozol ehhez a Testhez, ugyanahhoz az Egy Testhez. Ezért kérdésedre a következőt válaszolom:

 

Teljes egység akkor lesz, amikor felekezettől függetlenül az összes pásztor egy oltár köré gyűlik és együtt ünnepel (misézik)...  Ameddig azonban nincs bennük szeretet, ameddig nem birtokolják ezt az adományt félelem, versengés, előítélet, büszkeség és hasonlók miatt, addig Testem megosztott marad, és a világ továbbra is szenvedni fog, mert visszautasítja a békét, visszautasítja az én Szeretet Törvényemet, miközben könnyedén magába szívja a gonosz összes sötét erőit. Ezért aki azt állítja magáról, hogy betöltötte a Szentlélek, és van hite, ugyanakkor nem ismeri el, hogy én, az Úr akarom ezt az egységet, és én vagyok az, aki beszélek, … addig nem lesz béke…

 

Igen, sokan vannak, akik egyáltalán nem ismernek engem. Ily módon vagyok veled együtt, mert nekem így tetszett, és nincs szükségem egyetlen teremtményem felhatalmazására, tanácsára vagy engedélyére sem, hogy így cselekedjem. Azért jöttem, hogy e gyengeség által építsem újjá egyházam romjait, mert e gyengeségben van legnagyobb erőm! A Szeretet közel van hozzád, ….. , ne csökkentsd vágyadat, hogy velem légy! Szolgálj engem jó szívvel, és én továbbra is megadom az erőt ahhoz, hogy feléleszd ezt az alvó nemzedéket… IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.21 0 0 9338

„….. , írd: Kedves barátaim, kedves társaim, kedves testvéreim, nincs más olyan szeretet, mint az enyém! Mit tettetek a szeretettel? Testvéreim, egyesüljetek abban, hogy követitek Szívem szabályait, a szeretetet és az alázatot! Azok a dolgok, amelyekről ti azt gondoljátok, hogy egyesíteni fognak benneteket, azok földi dolgok, és nem visznek benneteket egységre. Semmit sem tudnak tenni és semmit sem tudnak nyújtani. Közületek sokan lettek elméjük rabjai. Ameddig alázattal ki nem engesztelődtök egymással és úgy nem szeretitek egymást, ahogyan én szeretlek benneteket, megmarad megosztottságotok. Gyermekeim, újból el kell szenvednem a fájdalmat ebben a húsvéti időben?

 
  Közületek sokan látták, hogy a néma beszél, a béna jár és a vak lát, mégis csak ajkatokkal dicsértek engem. Bizony mondom nektek, ahogy egykor már mondtam: "aki a Szentlélek ellen káromkodik, nem nyer bocsánatot". Ha Szentlelkemet üldözitek, megkeményedik szívetek, és ha szívetek megkeményedett a bűn csábításától, nem tudjátok felismerni a rosszat. Így ítéletet és könyörtelen bírálatot vontok magatokra, mivel ti magatok sem voltatok könyörületesek. 


  A magasból figyellek benneteket, mindenkire figyelek.
  Mondom nektek, aki továbbra is saját érdekéért és saját dicsőségére dolgozik, már elveszítette Szívemet. Az ő meggyőződésük nem az én meggyőződésem, mert elméjükben ugyanolyanok, mint a Sátán. Elméjüket vetélkedés és a földi javakért való versengés pusztítja. Az önzés és a gőg már elítélte őket. E földi dolgok használata hoz pusztulást számukra. Ritkán hallom imájukat.


  Ma hamis tanítók vesznek körül benneteket, akik nyíltan és félelem nélkül állnak előttem, és a Sátán tudományát tanítják, amelynek alapja a hazugság. Azáltal tagadják meg istenségemet, hogy tagadják feltámadásomat.

 

Imádkozz e hamis tanítókért, hogy elkerüljék a kárhozatot!

 

Mondom nektek:

"Aki azt állítja, hogy világosságban van,
de testvérét gyűlöli,
az még most is sötétben van."

 

Aki azt hiszi sötétségében, hogy megdicsőít engem, az annak hisz, aki először szüleiteket kísértette meg. Jeleket adtam nektek, de ti nem hisztek jeleimnek, mert hangotok elfojtja az én hangomat, amely szócsöveim által szól. Hamarosan rátok szakad az éjszaka, és sokan belehaltok, mivel sohasem álltatok az igazság alapjain, hanem hazugságra építettetek.

 

  E jelek által jövök hozzátok, hogy megnyissam szemeteket és meggyógyítsalak.

 Amikor az igazságról beszélek és felfedem, hogy én vagyok az, akiről ti azt mondjátok:

"Ő a ti Uratok, aki hozzátok szól", ti mégis elfordultok és a Sátánra figyeltek, hogy ő használhasson fel benneteket. Nem, ti nyelvemet sem értitek jobban, mint csodáimat, mert jobban szerettétek az ördögöt. Amit mondok vagy kérek, az nem hatol belétek, mert elfelejtettétek Szentlelkem nyelvének értelmét.


  Szomjúhozom üdvösségetekre!
  Szomjazom arra, hogy megoszthassam veletek országomat, szomjazom arra, hogy béküljetek ki egymással, és őszintén mondhassátok: kibékültem Istennel. 


Bűn a ti megosztottságotok, és senki sem állíthatja, hogy igaz, amikor ajka nemcsak testvéreit, hanem mindannyiuk vezetőjét is rossz hírbe hozza. Igazságosság, irgalom, jó hit! Ezeket kellene gyakorolnotok anélkül, hogy elhanyagolnátok törvényem másik részét. És nektek, akik örvendeztek megosztottságotokban, esküsztök trónomra és rám, aki azon ülök, mondom, ahogy már egykor mondtam:

 

"Fehérre meszelt sírhoz hasonlíttok,
amelyek kívülről ékesnek látszanak,
de belül holtak csontjaival
és mindenféle undoksággal vannak tele.”

 

Hogyan hihetitek, hogy elkerülitek a kárhozatot? Nem igyekeztek nekem tetszeni. Holttesteitek beborítják ezt a sivatagot, amelyben éltek. Amikor megosztottságotokban egymás ellen vétkeztek, énellenem,

 

a Bárány

 

ellen vétkeztek. Megosztottságotok bűne gyötri mindennap Testemet. Én vagyok az, a Bárány, akit ti erőszakkal és saját törvényetek alapján elővezettek, hogy újból keresztre feszítsetek. Az én Testemet csonkítjátok meg és töritek össze.

 

ÉN VAGYOK az Áldozat.

 

Nem látjátok? Nem látjátok, hogy gonosz lelkekkel vagytok közösségben? Nem látjátok, hogy kivel esztek asztalotoknál? Hogyan örülhetnék, amikor csupa gonosz lélekkel ültök egy asztalnál? Amíg megosztottságotoknak örültök, addig a Sátán hatalmában vagytok, aki szüntelenül hazugsággal keni fel azokat, akik megosztottságukban örvendeznek. Ti mindannyian csak a másikra néztek, hogy megerősítést kapjatok az egység-üzenettel kapcsolatban, és nem törődtök azzal, hogy ezen a húsvéton a ti megosztottságotok miatt Testem újból átéli a keresztre feszítés szenvedését.
  Higgyétek, hogy én vagyok az! Ne legyetek elmétek rabjai! Jöjjetek hozzám, amíg még tart a nappal! Hamarosan éjszakába merül ez a világ.
  Én kértem, hogy meglátogathassalak benneteket, és beszélhessek hozzátok, és így tettem, mert az egyesítés érdekében buzdítottalak benneteket egység-üzeneteimmel.  De milyen nehéz bejutniuk bölcsességem misztériumaiba azoknak, akik elméjük rabszolgái! Milyen nehéz a lélekben gazdagnak bejutni az én országomba! Mondom nektek:

 

Sokan lesznek az elsők közül utolsók,
és az utolsók közül elsők!

 

Gyermekem! Légy mennyországom, add át magadat nekem! Veled vagyok.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.20 0 0 9337

„Megmondtam, leányom: leszállok ily módon hozzájuk és udvarolok nekik, habár tudtam, hogy meg fogom nyerni a szívüket. Sértő szavaikat kegyelmemmel orvosolom, rosszindulatukat áradó szeretetté változtatom. Bámulatos tetteket fogok véghezvinni, és megmutatom nekik megmentő segítségemet. Hangomat a legelvetemültebb emberek is meg fogják hallani, fényemet a legtávolabbi nemzetekre is szét fogom árasztani, azokhoz a népekhez, akik sohasem tudtak vagy hallottak Rólam. Szavam zene lesz a fülüknek, és örvendezni fognak megmentő igazságomnak.

 

Én hűséges vagyok a hűségeshez. Mindig támogatni és őrizni foglak téged! Soha nem fogom megengedni, hogy lábad letérjen az ösvényről, melyet számodra kijelöltem. Én Vagyok a te becsületesség ruhájába öltözött Urad! A szíved öröme vagyok, ugye? Az egész mennyország az Én dicsőségemet hirdeti! Öltözetem fenséges és dicsőséges, és ragyogó fényözön vesz körül.

 

Nem vetted észre, miként vezetett a Lélek közeledésem hajnalától fogva? Emlékszel, amikor úgy kiáltottál Atyámhoz, hogy „apuka”?

 

Egyetlen teremtmény sem tudta volna felfedni előtted ezt az igazságot, hogy örömmel ki tudd mondani a szót: „Apuka”. A Szentlélek sugallta ezt neked, miközben elűzte tőled a démonokat. Atyám és Én ekkor örvendeztünk, mert tudtuk, hogy már szívedbe tudjuk plántálni Szavainkat. A Bölcsesség szavait, melyek édesebbek, mint a méz.

Erkölcsösséget és becsületességet fogsz tanulni tőlünk, elkezdjük rendbe hozni az életedet, és általad sokak életét. Aztán Szent Társad lehetek, aki sohasem hagy el téged! Királyi és megszentelt írás fogja formálni és vezetni kezedet, bár tudtuk, hogy ezt dühösen üldözni fogják szegény, elfogult gondolkodású lelkek. De hamis ítélkezésük izzó parazsat fog rakni a fejükre! Szívem gyöngyháza, te színültig töltötted kezemet drágakövekkel, akárhányszor „apukának” szólítottad  Mennyei Atyádat!

 

Emlékeztesd őket arra is, hogy ösvényeim, melyek a szeretet és az igazság ösvényei, mindazok előtt nyitva állnak, akik Szavaimat és Törvényemet megtartják. Atyám és Én megáldunk, gyermekem. A Szeretet szeret téged.  IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.19 0 0 9336


„Hallottalak, hallottalak, barátom.  Végül mindenki imádni fog engem.

Sorjában rá akarom venni a népeket arra, hogy éljenek árnyékom alatt, és higgyék, hogy az Atya küldött engem. Igen, el fog jönni a nap, amikor a föld királyai, nagyjai és hadvezérei, a gazdagok és hatalmasok, az egész nép el fog ismerni engem mint Krisztust, az élő Isten Fiát. Az emberek mindenütt egy hangon és egy szívvel fogják tisztelettel felemelni kezüket imádságra és imádásra...”

 

 

 

 

„Ó Jézus Krisztus, Urunk és Szabadítónk,
Te azt ígérted, hogy mindenkor velünk lakozol.
Te valóban meghívtál minden keresztényt,
hogy közeledjen Hozzád,
és részesüljön Testedből és Véredből.
De bűneink megosztottak minket,
és már nincs elég erőnk,
hogy együtt részesülhessünk Oltáriszentségedből.
Megvalljuk, hogy ez a mi bűnünk.
Kérünk Téged,
bocsáss meg és segíts,
hogy akaratod szerint
szolgáljuk a kiengesztelődést.
Gyújtsd lángra szívünket
a Szentlélek tüzével!
Add meg nekünk a bölcsesség és a hit lelkét,
a bátorság és a türelem lelkét,
az alázat és az állhatatosság lelkét,
a szeretet és a bűnbánat lelkét
a Boldogságos Istenszülő
és minden szent imája által!
Amen.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.17 0 0 9335

„Ó, bárcsak gyakrabban hallanám ezt! A szíveddel szólj hozzám! Jöjj, és elmélkedj rólam! Elmélkedj rólam, aki az Út, az Igazság és az Élet vagyok. Jöjj szemlélődő imádásra, mert ez örömet szerez nekem. Én és te, te és én, szemtől szemben a teljes csendben. Felfedem előtted szépségemet, és te dicsérsz engem . Értsd meg, hogy Szívem minden lélek után eped. Téged visszahoztalak magamhoz, de még hány lelket kellene visszahoznom! Jöjj és pihenj meg Szívemben, és engedd meg, hogy én a tiedben pihenjek! A Szeretet szeret téged!

Végre szabad vagy!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.16 0 0 9334

„Béke, gyermekem, béke... Hallgass meg:
  Tudod, hogy közel van a nagy nap, közelebb mint gondolnátok.
 Oltár, mondd meg mindenkinek, hogy meg fogom mutatni dicsőségemet, és mindenütt kinyilvánítom szentségemet. Fenntartás nélkül fogom kiárasztani Szentlelkemet az egész emberiségre. Szemetek még nem látott semmit és fületek még nem hallott semmit. A ti szívetek ma beteg, szemetek elhomályosult, mivel sötétségben és elhagyatottságban éltek, és az ellenség jár körbe ebben az elhagyatottságban. Én, az Úr, sokasítani fogom a látomásokat a fiatalok között, és sokkal sokkal több fiatok és leányotok fog prófétálni, több, mint most. Kárpótlást adok a szárazság éveiért, amelyek hitehagyásra vezettek benneteket. Fenntartás nélkül fogom küldeni Lelkemet, hogy elárassza birtokaimat, és ujjammal fel fogom építeni lerombolt oltáraimat. Eljövök szőlőskertjeimbe, amelyek hervadt leveleikkel ma víztelen kertekhez hasonlítanak. Megöntözöm őket Lelkemmel. Megtisztítom őket a tövisektől és a tüskés bozóttól, melyek megfojtják, és szőlőskertjeim meg fogják teremni gyümölcseiket .
  Mindezt megteszem, hogy megmentselek benneteket. Annyi jelet adok az égen és a Földön, mint azelőtt sohasem. Sokasítani fogom a látomásokat, prófétákat támasztok, megsokasítom őket.
  Azután elküldöm hozzátok angyalaimat, hogy ők vezessenek titeket, és én, a ti Szent Istenetek veletek
 fogok lakni. Népem hűtlensége miatt beteg. Visszautasították Lelkem adományait, mert saját lelkükben bíztak, nem az enyémben, és saját értelmükkel kötöttek szerződést. De most eljött az óra, Szentlelkem órája, hogy megdicsőítse Fiam Testét! Jöjj ….. ! Azt akarom, hogy buzgó légy, azt akarom, hogy szeress engem! Gyermekem, ezért buzgóságot és égő szeretetemből néhány cseppet öntök beléd, hogy felébresszelek lángommal.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.14 0 0 9333

„Választott Leányom, az Én Békémet adom neked. Ne zavarjanak meg ezek a kis lelkek. Imádkozz értük! Emlékeztetlek arra, hogy bárki, aki elszánta magát a követésemre, és Nekem szentelt életet próbál élni, ki van téve a támadásnak! Ha ezek a kis lelkek nem akarnak figyelni, soha nem fognak tanulni. Légy türelmes az imában, légy állhatatos, és mutass hajlandóságot a Bölcsességtől való folyamatos tanulásra. Óvakodj a pletykától! Óvakodj azoktól, akik megbélyegzik és elítélik a Pápát, ők csak fecsegők, akik maguknak és másoknak kívánnak szerencsét, miközben a Pápa ellen beszélnek. Beragadtak a saját csapdájukba, elragadtatásukban helytelenül cselekszenek. Egyházam mindig kiáll az igazság mellett, és biztonságban tartja azt, tehát mindaz, aki elutasítja az Egyházam Helytartóját, nem lehet a tanítványom; hiányzik belőlük az alázat!

 

A te feladatod ….. , hogy megvigasztald az Embereimet, és beszélj nekik arról a csodálatos Műről, amelyet ennek a hitehagyott generációnak készítettem… Az Üzeneteim a szívükhöz szólnak, fényt adnak az útjukon, a Bölcsesség belép az ő szívükbe, és az Istenismeret megörvendezteti az életüket! Az Új Énekem, melyet a te Teremtőd és Királyod írt és énekelt, győzelmet hoz a Teremtésemre. Mindazok, akik örvendezve megízlelik Új Dalomat, dicsőítve hirdetnek majd Engem ajkukkal, áldják Nevemet. Meg fogják tanulni, hogy az Én Kegyelemteljes Művem Hatalom, örök Hatalom, ami időről időre megmarad. Legyenek olyanok a fiaitok, a nemzedék, mint a mennyei magok, melyek termékeny talajba hullanak, és a lányaitok legyenek olyanok, mint Egyházam négy sarkának kariatida (tartó)oszlopai, fenséggel és méltósággal telve.

 

Légy most csendben és hallgass Engem: az az ajándék, amit Szentlelkem adott neked, hogy elviseld az összes megpróbáltatást és nehézséget Értem, szentségre hív, és arra ösztönöz, hogy légy te az egyik pillér, az egyik a kariatida (tartó)oszlopok közül, melyek az Egyházamat tartják. Légy az Én támaszom, és sok nemzetnek erővel tanúskodj. Az Én közelségem tart téged elevenen és bátran, hogy szembe tudj nézni mindazokkal, akik ellenállnak és üldöznek téged. Mivel te jogosan nem félsz a fenyegetéseiktől és nem legyőzni akarod őket. Amint eléd megyek, Én vagyok a te Pajzsod, amely megvéd téged az ő mérges nyilaiktól.

 

Régen sem rejtettem el előled azt, hogy ha Engem követsz, akkor vadásszá vált férfiak prédájává válsz. Te leszel a célpontjuk, te leszel a játékuk. Megmondtam, hogy olyan leszel ebben a zavaros világban, mint a hegyen felállított jelzőtorony, de te mint egy galamb, az Én szárnyaimon fogsz repülni felettük sértetlenül… és fájdalmasan fogod szemlélni a világot, bánattal és keserűséggel tekintve gonosz tetteikre. Egy bűnbánó szívre van szükségem, egy lélekre, aki hajlandó áldozattá és célponttá válni Értem. Mondtam volna akkor, hogy kiteszlek ezeknek, akik mint vadászok puskáikkal üldöznek téged, magas vérdíjat tűzve ki fejedre annak, aki először elpusztít téged az Üzenetekkel együtt. Mindhiába! Mondom neked, mindhiába! Hiábavalóak az ő fenyegetéseik és a fegyvereik, minden hiábavaló! Megfakult már a szemük csillogása, a Halál árnyéka a küszöbükre vetül, és bezárja őket, semmi nem maradt már bennük. Egymás után mennek majd a Halál Völgyébe, és eljön számukra a vég, ahogy kívánják.

 

Tehát ne felejtsd el, hogy ha Szent Nevem Pecsétjével birtokba veszem egész valódat, az azt is jelenti, hogy birtokában vagy Lelkemnek, aki benned nyugszik. Habár a kis lelkek rágalmaznak téged, menj, és tégy jót, élj Bennem igaz életet, végül a vádlóid hamisnak bizonyulnak majd… légy türelmes, soha ne kételkedj a Szeretetemben… IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.13 0 0 9332

„Gyermekem, én, az Úr megáldalak. Szeretlek. Ezt soha ne feledd! Mondd velem együtt:

 

Jézusom, egyedüli Szerelmem,
azokért imádkozom,
akiket szeretsz,
de nem tudják, hogyan szeressenek Téged.
Bárcsak megtisztulnának és meggyógyulnának,
hogy õk is megszabaduljanak
minden gonoszságtól!
Amen

 

Tanuld meg ezt az imát, és mondd el rózsafüzéredben minden tized után! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.12 0 0 9331

„Virágom, mint Isten szeretett leánya, képessé tettelek arra, hogy növekedj Bennem azáltal, hogy a szívedben élek és engedem, hogy növekedj Bennem. Meg akartam mutatni ennek és a következő nemzedéknek az Én jóságomat és irgalmamat, és azt, hogy milyen rendkívül gazdag vagyok a kegyelmekben.

 

Leányom, légy olyan, mint a tűz, mely szeretettől izzik népem iránt, és elég erőt adok neked ahhoz, hogy megdicsőíts Engem. Még nem fejeztem be Művemet benned, vannak még zenei dallamok, prófétai kijelentések és bizánci tanítások, melyeket át akarok adni ennek a nemzedéknek. 

 

Te vagy az örököse ezeknek az Üzeneteknek, ezért senkinek sincs joga elvetni téged. Mondom neked, azok, akik ellened prófétálnak, igazságosan megkapják majd a részüket Udvaraimban. Ha nem hallgatják, és nem figyelnek prófétáim szavaira, akiket fáradhatatlanul küldök hozzátok, akkor szigorúan fogok velük bánni, ahogyan megérdemlik. …… , szavaimat komolyan kell venniük azoknak, akik hazugságokat gyártanak. Foguk akár a lándzsa és a nyíl, nyelvük pedig éles kard. ….. , látom, hogy egyesek milyen méltatlanul bánnak veled, elfelejtve azt, hogy Angyalaim jelenlétében, Én az Isten énekeltem neked, kentelek fel és formáltalak téged. Felékesítettem lelkedet bölcsességgel és tanácsokkal, hogy képviseld érdekeimet. Áldott, aki hallgat Engem!

 

Leányom, gyűjtsd össze a Hozzám hűségeseket, és ismertesd meg Szavaimat, melyeket Velem együtt írtál! Érted? Elérkezett az idő, hogy feltáruljanak Szavaim. Jöjj, szeretlek téged, leányom, szeress Engem és hirdesd tovább Szavaimat minden nemzetnek – Jahve a nevem. Én, az Isten, soha nem foglak elhagyni téged.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.11 0 0 9330

„Ó, ….. , énekelj nekem, és légy az én hárfám! Szeretetemben életet adtam neked. Gondoskodásomban minden lélegzetedre figyeltem. Az én Szavam élet. Mondhatja-e bárki: "Az én Istenem nem cselekedett." Kegyelmem fényébe takartalak, hogy az enyém légy, és maradj Szívem szüntelen szemlélésében. Eltérően másoktól, akik adományként kapják Szavamat, és akiket akkor látogatok meg, amikor nekem tetszik, neked én páratlan adományt adtam: te hívhatsz engem bármely időben, amikor hívni akarsz. Látod? Ezt a különleges kiváltságot a rád bízott feladat és a rád mért teher arányában adtam neked. Látod, mennyire mérlegeltem mindent, amikor ezt elterveztem? Nem mintha önmagadban képes lennél ily nemes feladatra, hogy életre keltsd és egyesítsd házamat, hiszen a te képességeid tőlem, az én jóságomból valók. Én tettelek téged, e mérhetetlen kincset hordozó edényt törékennyé, de lásd be, hogy ez az ellenállhatatlan erő nem tőled származik, hanem tőlem, a te Istenedtől. Én élek benned, és te ezért nem veszíted el erődet. Talán nincs jogom arra, hogy igénybe vegyelek, és hogy te szolgálj engem, irgalmasságomra emlékeztetve maradékotokat?

Meghívtalak lakomámra téged, és rajtad keresztül sokakat...


Én oszlopom, aki az egység keresztjét hordozod, sugározd dicsőségem ismeretének fényét, sugározd ebbe a sötétségbe bőkezűségem fényét, és ne félj! Én öntöttem megszentelt olajat szájadba, hogy beszélj érdekemben. Légy az én énekesem, légy mindenkor vidám! Énekelj e nemzedék előtt! Az én kegyelmemre támaszkodva utazd körül a világot!


Virágozzon fel mindenki, aki még száműzetésben él, és aki Isten kegyelméből meg lett híva a szeretet-himnusz olvasására és a rejtett manna megízlelésére! Megszentelő kegyelmeket adok mindazoknak, akik meg lettek híva, hogy bűnbánó szívvel olvassák szeretet-himnuszomat. Szemlélje szívük fenségem dicsőségét és atyai szeretetemet, hogy ne csak a mindenható Istent lássák bennem, hanem a jóságos Istent is, aki végtelenül szereti őket, és az ő bensőséges barátjuk. Hallja meg fülük Szívem sóhajait és vágyódásait, és bizonyosodjanak meg könyörületemről!


Őrt állítottam melléd, őrizőt szíved ajtajához, hogy egyetlen betolakodó se térítsen el küldetésedtől.
Mindenkor szeretetemre helyezd a hangsúlyt, amikor beszélsz! Igen, ismételd üzeneteimet, de csak kevés szóval! Add át minden szívnek azokat a kincseket, amelyeket én adtam neked. Ismerje meg mindenki, hogy beszédem édesség! Veled vagyok.

 

IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.10 0 0 9329

„Mennyire fogok örülni, amikor egyetlen oltár körül gyűltök "össze, és ott dicsértek engem!  Beismeritek tévedéseteket, megbánjátok lázadásotokat, felismeritek irántatok való szeretetemet, és úgy szeretitek egymást, ahogyan én szeretlek benneteket. Gyermekeim, legyetek tökéletesek!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.09 0 0 9328

„Szeretett lelkeim, ti ajándék vagytok számomra. Jelenlétetek megajándékoz engem. Imátok dédelget. Legyetek áldottak...!
  És a te könnyed gyógyító balzsamként hull Sebeimre, nővérem,
 veled vagyok. Barátaim, maradjatok velem! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.08 0 0 9327

„Kiválasztott leányom, az én békémet adom neked... Meg fogom hallgatni imádat, de ha a Szeretetet visszautasítják, mit tegyek? Minden eszközt megragadok, hogy megmentselek titeket a lángoló tűztől. Mindent bejárok és keresem, miképpen menthetnélek meg benneteket.

Ó gyermekem, boldog vagyok, hogy nyomorúságosságod ellenére ilyen buzgó vagy.

 

Meg fogom tartani ígéretemet,

 

ki fogom árasztani Szentlelkemet, mint az emberiség történelmében még sohasem, hogy kiterjessze hatalmát a világ egyik szélétől a másikig és megindítsa szentélyem megújulását és feléledését. Pedig ….. , nem mindenki méltó országomra. Nagy az én türelmem, de igazságosságom is éppoly nagy. Előbb még el kell engednem, ki kell bocsátanom egy tüzes leheletet, hogy helyreállítsam az igazságosságot. El kell pusztítanom a vadállatot és követőit, mennydörgést és villámokat kell szórnom trónomról, hogy megtörjem az istenteleneket és e világ hatalmát. Igazságosságom nyomon fogja követni mindazt, ami nem tőlem való.

Szelíd vagyok ítéletemben. Ha nem lettem volna az, ma egy sem élne közületek, egyszerre megsemmisítettelek volna benneteket. De ahogy látod, igen nehezen haragszom meg. Ki merészelne így szólni, amikor majd ítéletet tartok e világ felett: "Mit tettél velünk?" Ezekben az években apránként neveltelek benneteket, és minden lehetőséget megadtam a bűnbánatra. Közületek azonban oly sokan adtak kezdettől fogva nagyobb tiszteletet a holt dolgoknak, mint örök dicsőségemnek. Arany és ezüst igézett meg benneteket, és jobban szerettétek ezeket a dolgokat, mint az engem megillető tiszteletet. Mégis meg fogom védeni mindazokat, akik megbánják bűneiket és meg fogom őrizni az új nemzedék magját az eljövendő idők számára. Nem marad büntetlen a gonoszság pártolója és a romlott emberiség...
Mindenkit trónom elé fogok hívni, hogy számadást adjon életmódjáról.


Leányom, azért vontam meg tőled erre a kis időre üzeneteimet, hogy engesztelj a bűnösökért. Panaszkodás nélkül tűrd el a fájdalmakat! Jóvátételre, jóságos lelkekre van szükségem, látod, hogy milyen nagylelkű volt hozzád Fiam? Előre megmondta neked, ezért ne kételkedj nagylelkűségében!
 Jöjj, engedd, hogy igénybe vegyelek összetört oltáraim felépítésére. Sokasítani fogom kegyeimet, amíg az én érdekeimmel és házammal törődsz. össze vagyok fűzve azokkal, akik szeretnek engem.  Jöjj! Megáldalak.”

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!