Minden, ami kép.
Vizualitás, képi világ, dizájnnal, látvánnyal, fotókkal kapcsolatos elméletek, élmények és ízlés... Várok számotokra kedves képeket is, leírással, élménybeszámolóval, asszociációkkal, etc. (de nem csak képeket).
Előbb megnézem, milyen fotókat töltenek fel mások, mert nem tudom, hogy az én képeim beleférnek-e a kiírásba. A fény nagy szerepet kap bennük, de nem foltokból állnak.
A Fotósok Világa ezúttal is nyílt pályázatot indít, melyen bárki részt vehet.
A pályázat címe: Fény - Kép A feladat egyszerű, fényfoltokból kell képet alkotni, kategóriája leginkább absztrakt. A kép lehet éles, illetve életlen, fő hogy fényeket ábrázoljon.
A pályázatra bármilyen a kiirással egyező képpel lehet nevezni. A pályázatra maximum 3 kép küldhető. Amennyiben nem regisztrált felhasználó küld képet úgy a nevét és lakcímét is mellékelje a pályázatra. Amennyiben erre nem hajlandó, kérjük regisztrálja magát, így csak a felhasználó neve lesz látható. A pályázatra minimum 800X600 pixel méretű képeket fogadunk el! Maximum 3000X2000 pixel méretűt.
A képeket a fotosokvilaga@freemail.hu címre várjuk! A képek a galériban bemutatást nyernek (http://fotosokvilaga.hu/)
Az a bajom, hogy én a sütikben meg hasonló műfajokban többnyire a tésztát szeretem - mindenki más a tölteléket. Ráadásul én a szottyadt, nedves, nyálas, nyúlós, féligsült, magába omlott kivitelezést szeretem, s ilyen többnyire nincs. A beigli is mindig javarészt töltelék. Ha kevesebb lenne benne, de több tészta, imádnám.
Ez emlékeztet az egyik penészpopulációmra, amelyre igen büszke voltam. Beigli (utálom, de kötelező karácsonyi kellék) volt őfelsége a könyvespolc mögé hajítva, bezacskózva. Lila, zöld, sárga és kék. Húsvétkor. Egy része pont olyan volt, mint a mellékelt kép. :)
Akkor még én is. :-) Ez az igazi, itt egyenesen tartom magam. Amikor régen jártam "stretching" tornára, egyszer a nő elégedetten megkérdezte, Madárka, te ugye táncoltál korábban? Akkor ezt bóknak vettem. Valójában az is lehet, hogy többet látott, mint én. :-)