Ötleteket, javaslatokat várok, hogy hol kereshetnék? Herótom van a 'regisztrációs dij ellenében nem mondok semmit' illetve az 'emelt dijas telefonon nem mondok konkrétat' 'munkaközvetítőkből.
Moderátori megjegyzés:
A csalókra, gyanús állásajánlatokra figyelmeztető hozzászólásokat kizárólag konkrét elérhetőség NÉLKÜL írjátok be, különben törlésre kerülnek. Ne reklámozzatok akaratlanul!
Most nyisson mindenki coinbase számlát!! Ingyen criptot ad ha megcsinál az ember pár feladatot! Nekem kb fél óra alatt megvolt és 11000Ft-ot adtak ami kiutalható PayPalra vagy bankszámlára :)
Sziasztok egy orosz oldalt ajánlanék mely rubelben fizet! Van angol verzioja, angol linket teszek ki, ha veletlen oroszra vált jobb felső sarokban kattints az angol zászlóra és angol nyelvű lesz!
A lényeg: madarakat kell venni, tojásokat tojnak amit eladhatsz és silver coint kapsz. Kezdésképp 300 silver coint kapsz, a zöld madár 150 coinba kerül. Amikor eladod a tojásokat a bevétel egy részét olyan silver coinra válthatod amit kifizet( Withdrawal) de a normál silver coint is átválthatod kikérhetőre. Eleinte célszerű gyűjtögetni és drágább madarat venni.Payeer-re kérik legtöbben a kifizetést, de van bankkártyás, Webmoney-s és még sok féle kifizetés is. Annyit tennék hozzá, hogy ha kifizetést akarsz kérvényezni, akkor 10 rubelt be kell előtte fizetned hogy ki tudd kérni amit összeszedtél.
Bitcoin blast, nincs referál lehetőség még. Kicsi egyszerű gyors puzzle játék. Minimum átváltható pont 50000. Gyorsan jönnek a pontok, limitált játékidö de egy accountot használva a többi játékukban folytatható a pontgyüjtés. Bitcoinban fizet.
Bitcoin blocks, nincs referál lehetöség, az elöbbi játék folyatatása, ebben folytathatod a pontgyűjtést. Innentöl minden ugyanaz benne mint a társában, kombinálja az accountod szóval ha az egyik lejár a másikban folytathatod. Bitcoinban fizet.
Cryptorize, ugyancsak puzzle játék, gyorsan adja pontokat, minimum 8000pontnál lehet kivenni, három naponta tudsz kivételt kezdeményezni. 5géle kryptovaluta közül választhatsz, hogy melyikben szeretnéd utalni coinbase számládra. Usdc, btc, eth, ltc, xrp. Engem facebookkal nem engedett be de gmail fiokkal igen.
Reklámvideó nézésért fizet, extrém gyorsan jönnek a pontok, 3000ponttól lehet kivenni 3naponta. Bitcoinban fizet. Nekem ez vált be eddig a legjobban. Szintén facebookkal nem de gmail fiókkal beengedett.
Reklámvideó nézésért fizet, extrém gyorsan jönnek a pontok, 3000ponttól lehet kivenni 3naponta. Etherumban fizet. Szintén facebookkal nem de gmail fiókkal beengedett.
Végül néhány jótanács:
A legfontosabb: a coinbase account ha még nincs lehetöleg legyen azonos a gmail és facebook fiókod email cimével mert megkönnyiti a kryptopénzek kiutalását.
A második: mivel kryptopénz olyankor vedd ki a pontjaidat amikor a krypto árfolyama lent van mert akkor többet tudsz kivenni ugyanannyi pontért és amikor felmegy az ára neked ez több pénzt jelent átváltáskor.
Mindegyik tele van reklámmal, tulajdonképp a reklámnézésért fizet kryptovalutában, nagyon elegáns és inteligens megoldás amivel mindenki jól jár. Ők is és te is.
Nekem mindegyik fent van, mindegyiket nyomkodom napi pár órát és mindegyikböl vettem már ki kryptot a számlámra amit megforgatva csereberélve még több pénzt csinálhatsz belöle.
Nem otthoni munka ugyan, de aki Wish-ről akar rendelni, annak egy jó lehetőség. Kölcsönösen segítünk egymásnak, ma kifejezetten jól járunk.
1530 forintnyi Wish Cash lehet a Tiéd, amit elkölthetsz ha az én linkemmel regisztrálsz. Ez nekem is jó, mert én is kapok egy bizonyos összeget, amit levásárolhatok, az első vásárlásod postázásakor.
👋 Adok neked 1 530 Ft jóváírást! A felhasználásához töltsd le a Wish alkalmazását a linkemmel. https://dl.wish.com/ibWg5
Sziasztok! Én már vagy fél éve ezt használom, és bár nem fizet hatalmas összegeket, netezésen kívül nem kell semmit sem csinálnod, csak elindítanod a számítógépre felrakott Cryptotabot, (Chrome böngészőhöz adható hozzá) ami BitCoinnal fizet. És ha nem akarsz a Coinbasere regelni (ahol kb. egy tucat papírt aláírattatnak veled, hogy bár náluk tarthatod a coinjaidat, de a személyes adataid védelméért nem vállalnak felelősséget), a jó hír az, hogy bármelyik bitcoin pénztárcára fizet (én speciel az Exodus-t és a Tron Wallet-et használom) Google fiókkal tudsz regisztrálni: https://cryptotabbrowser.com/5851386
U.i.: Mellékelem az utolsó kifizetésről a képet, amit tegnap csináltam kifejezetten ehhez a poszthoz.
Ez az oldal egy nagy átverés. Kb 1.5 óra alatt összejött a kifizetési limit 200$:) Na ez vicc. Rányomtunk a kifizetésre, aha kell 400refrrált, amit persze megvehetek vagy összeszedhethetem. Ok, összeszedem.
1lépés regisztráció nem kétező email cimell. Sikeres:) Pfffffff. Na erröl ennyit.
Ne nézzétek meg,
Ugyanaz a .xyz site mint a videónézegetős átverés.
Már csak azt nem értem miért éri meg embereknek kamu oldalakra refferáltatni másokat mikor téged sem fizetnek ki.
Én legalább korrekten megmondam az előző leírásomban, hogy rövídítettem a linkjeimet.
Nem mintha az innen érkező 4-5 kattintás dobná meg a klikkjeim számát.