Lehet már későn szólok, de el tudná hozni valaki a mai edzésre a vasárnap írt taktikákat? Ha fénymásolva, akkor úgy, ha csak füzetben akkor elkérem és leírom...
HELLO bregoó a szerdai edzésre nem tudok kimenni tudnál valami telefonszámot irni amin elérhetlek, mert ha lehet még szerda előtt át akarom venni a cipőt üdv márk
Szerintem zöld szatyor volt, de valóban bekerült a halas laborba. Jelzem nem a saját lábán, és nem is a te lábadon. De azóta nem tudom mi lehet vele. Ekkorát kaptál, vagy már ennyire siettél? Csak azért kérdezem, mert egy vállvédő is maradt a helyszínen. Az is gáz, mikor a műanyag üvegeket hagyjátok a pályán, de hogy még ilyen cuccokat is! Srácok, figyeljetek már jobban oda ezekre! Nem legyünk már "csürhe"!
HELLO A vasárnapi edzésen (02.21) a fűben ottmaradt a cipőm egy piros reklámszatyorban Árpi szerint bevittétek a laborba aki tud róla valamit az írjon köszi előre is
Van egy eledó felszerelésem. Egy Benson Condor II válvédő M-es méretben egy Adam's A4-es sisakom L-es méretben egy fekete nadrágom M,L-es méretekben és minden egyéb protektorom. Alig használt. Kezdő ár:50 000Ft persze lehet alkudni.
A szerdai edzésen még alapozás lesz ahol nem kell felszerelés,viszont vasárnaptól már felszereléses edzések lesznek úgyhogy akinek nincs még felszerelése az próbálja meg minél hamarabb beszerezni!!!!!!!
Szerintem az arany cucc eléggé adná a dolgot. Már régóta szó volt erről. A sisakunk is arany színű. Persze ehhez a piros sportszár lehet nem a legideálisabb, szóval ehhez is valami mást kellene majd kitalálni. De én az arany gatyát semmiért sem hagynám.
Szombatra kellene 1 ember aki fel jön velünk Pestre és részt vesz az Antidopping előadáson.Mivel mi Árpival az edzőképzésen leszünk igy nem tudunk részt venni rajta és akkor pénzbüntetést kap a csapat.