0-2, innen már remélem, nem engedi ki a kezéből a győzelmet a csapat. Kár, hogy ezzel együtt is bentmarad a REAC. Azért Urbán, és az ősszel itt pofátlanul beszólogató reacosok is megkapják, ami jár nekik. Az egész bajnokságot tekintve is elégedett lehet minden Rákóczi-szurkoló.
Szerintem tizedikek leszünk. De nem vagyok teljesen fair, mert azt már tudjuk, hogy nem nyert a Sopron. Viszont előrébb gyakorlatilag csak győzelemmel léphetünk, ezért annyit még hozzáteszek, hogy szerintem egy góllal nyerünk Rákospalotán. Remélem, a játékosok nem felejtették el, mit mondott ősszel az a suttyó Urbán...
Tényleg nem láttam őket. De Dénes az U19-ben, Halmos pedig a ligacsapatban elég sok gólt szereznek. Ettől még lehet, hogy másodosztályú nívón játszanak, nade Waltner talán megüti az első osztályt? Neki ráadásul jövője sincs, szemben a másik kettővel.
Ha már ilyen szokatlanul sokan felkerestük a topikot egy nap alatt, akkor mit szólnátok egy tippeléshez?
Az a helyzet ugyanis, hogy az utolsó forduló eredményeitől függően legjobb esetben akár a 7., legrosszabb esetben pedig a 13. helyen is végezhetünk. Ha nyerünk a REAC ellen, akkor abban az esetben lehetünk hetedikek, ha a Sopron nem nyer otthon a Fradi ellen, a ZTE nem nyer Pécsen és döntetlen lesz a Diósgyőr-ETO. Tizenharmadik helyen pedig akkor végzünk, ha kikapunk a REAC-tól, és a Pécs veri a ZTE-t, a Honvéd pedig győzni tud Tatabányán. De az eredmények számos egyéb kombinációjaként bármelyik köztes helyen is végezhetünk. El tudja valamelyikünk pontosan találni, hanyadikok leszünk végül?
Én arra tippelek, hogy maradunk a tizenegyedik helyen (döntetlent játszunk Rákospalotán, a Honvéd nem nyer Tatabányán, a Sopron pedig nem kap ki otthon a Fraditól). A legjobb tippelőt a meccs előtt és a szünetben is meghívom egy sörre a következő bajnokság valamelyik otthoni meccsén.
Ugy nez ki Posza se jon. Legalabbis ha az anyagiak alapjan fog donteni.
Egy évvel ezelőtt szerződött a görög Ergotelis csapatához Posza Zsolt, a korábbi Vasas-hálóőr. A gárda megnyerte a másodosztályú bajnokságot, azaz Posza a görög élvonalban védhet - ha elfogadja az Ergotelis szerződéshosszabbítási ajánlatát. - Még egy évig érvényes szerződésem van - mondta honlapunknak Posza Zsolt. - Hazautazásom előtt a vezetők közölték, hogy újabb két évre hosszabbítanának velem. Azt javasolták, hogy jól gondoljam át a döntést, és június 20-áig közöljem a klubbal, miként határoztam.
Én nem venném el a helyet Halmostól meg Szakály Dénestől egy kiégett Waltner kedvéért (a futball iránti alázatról pedig Robi esetében még viccnek is rossz beszélni). Abban sem vagyok biztos, hogy az ő esetében bármi jelentősége lenne annak, hogy "hazajön". Ha csak egy csatárunk megy el az Alves-Oláh-Zsolnai trióból, akkor inkább fiatalok beépítésével folytassuk; Waltner (és Waltner-félék) nem kellenek!
Egy motivált, alázattal játszó Waltnerre szükség lehet. Valahogy mégis tartok tőle, hogy hogyan fogadják be a csapattársak, hogy mennyire várják őt vissza a nézők, a szurkolók.
Szerintem arban most nagyon lenn van Waltner. Ha valaki ilyen idenyek utan sok penzt adna neki annak ugy is kell. Szvsz jo eselyt kaphatna itt hogy ujjaszulessen.
Waltner két év alatt kevesebb golt lött a vasasban mind Alves két év alatt két csapatban..
egy W.R. tehetségü játékosnak egy kiesés ellen küzdö csapatban illet volna stabil kezdöként gólokat rugni..ha ez nem motiválta,itthon mivel tüzelik majd fel?
Nekem mindig is túl hisztis volt Waltner, de szvsz sem járna vele rosszul a csapat. Kérdés megfizethető-e? Nem tudom mennyi lenne az ára, nem vagyok képben ilyen ügyekben :-)