csudi: Nálam szerintem ilyen nem lesz, mert az oldalam szinte csak ezzel foglalkozik. A ház is már kész van. Elég sokat dolgoztam vele (a házzal is, az oldallal is...). Nem fogom feladni a nem egy heti munkámat. A Simmetrián is nagyon tetszett az 5let, akartam is jelentkezni a következőre csak sajnos még az első sem indult el pedig marhára vártam, hogy milyen lesz.
A horgásszással kapcsolatban: nálam egyszer apa és lánya együtt horgászot. Hapsi kifogott egy csizmát, lánya pedig egy hatalmas ponty féleséget XD. Sajna nem csinálta róla képet:(
A játékom egyszer nem bírta eldönteni, hogy tavasz van-e vagy tél. Az eredmény: szép zöld fák és havas táj XD
Pont egy ilyen volt elvileg a Simmetrian, de aztan valamiert nem indult be. Pedig be kellett szavaztatni a simeket es az en simjeim is bejutottak a hazba. Azota kicsit szkeptikus vagyok....!
Ha az alapjátékra feltelepíted a kiegészítőket, akkor - ahogy az előző hozzászólásban már megfogalmazták - az utoljára feltelepített kiegészítővel kell indítani a játékot. Ha így indítod a játékot, akkor pl.: Szépkellemes látképénél, a képernyő bal felső sarkában láthatod a kerek ikonokat, amelyekkel átmehetsz az egyetemi, éjszakai élet, stb. helyszíneire.
Hát először felraktam a petset, és az működik is. De én úgy tudom, hogy ha felrakok egy következőt, akkor az a petsen belül meg fog jelenni, pl. az universitynek ott lesz a jele, és így lehet váltogatni a különböző kiegészítők között. Vagy nem??
hogy hogy külön teszi fel? külön mappába tesz minden kiegészítőt és külön parancsikont készít de ez nem lényeges...mindig a legutolsó kiegészítőt kell elindítani és megy....
Valaki meg tudná mondani, hogy hogy tudnám úgy feltelepíteni a Sims kiegészítőket, hogy azok egy játékon belül szerepeljenek? Mert nekem mindegyiket csak külön teszi fel...
Hozzátenném a narancs,-eper,- citromléhez és a paradicsomlöttyhöz, hogy a fittségük is megy fel tőle, - erősödnek a friss gyümölcslétől- ;-)) Nagyon állati.
Nekem is ugyanaz a gondom, mint Lucianának: csak nálam akkor jelenik ez meg, amikor veszek ruháhat, aztán át akarom öltöztetni a simeket- egyszerűen valami ruhagond van, de fogalmam sincs mi! Nem töltöttem, nem töröltem semmit, engedélyeztem az extra cuccokat az elején, mert amúgy az objectek mind látszanak... ezt leszámítva szuper az évszakok!!!! Én nagyon élvezem, csak jó lenne, ha tudnánk, mi a probléma... :-S
hát lehhet hogy tölöttél le dolgokat amiket engedélyeztél mikor a boltot csináltad és mikor elmentél oda már letiltottad ezeket a letöltéseket......
ez akkor jelenik megmikor elindul a játék és betölött megjelenik ez: egydi tartalom: két lehetrőség van: 1letiltás 2enegdélyezés
az engedélyezésre kattints és OK...(ez akkor kell ha töltöttél le dolgokat)
lehet hogyfelraktál kiegészítőket amiket később letöröltél....az islehhet hogy rossz a crack vagy hiba volt a telepítés közben...
http://www.gyikoverseny.fw.hu jelentkezz a sims2 házversenyre csak építs egy házat és fényképezd le! nyerj értékes letöltéseket hogy izgalmasabbá tehesd a játékot...
Csináltam a közösségi épületet, de az nem mûködött. Emiatt átmentem abba, amit maga a játék adott a városhoz, oda egyedül egy ruha boltot rendeztem be, de amikor a sim vásárolni akart, ezt az üzit kaptam:
Object error
An error occurred in object "N004_User 00028-Luciana"#479
Error:Missing Action String in table
The stack trace is saved in:"C:/Documents and Settings/Murat/Dokumentum/EAGames/The Sims2/Logs/Object Error_N004_t15979.txt"
Aztán ma megpróbáltam az eredeti, nem egyedi simszel ugyanezt, de vmiért nem működik nálam a ruha vásárlás.
bigeee:nem tudom, hogy kaptál-e választ a kérdésedre.Virágsimet "csinálni" nagyon egyszerű.Az a lényege, hogy a simed rengeteget kertészkedjen és átfog változni.Nekem az egyik simem egy időben mindig átváltozott...
Jelentkezőket várok egy simses "valóságshowhoz"! Jelentkezni lehet: http://simstories.cit.hu Itt minden le van írva!
igen a downloads nagyon belassít nekem 1200file van benne és 5percig tölt egy régiót és 10perc kilépni de akkorra mondjuk már elfogy a virtuális memória
ez a füves amit mondtál ez tényleg jó küld be az ea gamesnak hogy a 2010-es sims3ba rakják bele
de a sims2höz még nem csináltak vacation kiegészítőt...
huuu... A kerteszet az, amire mindig is vagytam. Akkor is, amikor meg nem lehetett tudni, hogy jon egy ilyen. Mert pl. volt a regi simben is, es el lehetett adni a termest, es a Sim2-ben ugy hianyzott ez. Illetve letoltottem epret a TSR-rol, es azt le is szedi a sim, kosarba rakja, berakja a hutobe, de semmi egyeb. Es mindig csodalkoztam, hogy miert nem fejlesztettek ezt a reszt tovabb. Meg ha lehet locsolni, akkor miert nem lehet fuvet nyirni stb. stb.
Na, mint mondtam mar, alig varom. Csak kezd a downloads konyvtaram iszonyat nagy lenni. Ezt is megcsinalhatnak, hogy lehessen alkonyvtarat letrehozni. Tobb ezer file van benne, nagyon meglassitja a dolgokat.
Ha nem, igazán szívesen fogadnánk ilyen gépelési türelemmel és körülírási tehettséggel rendelkező emberkéket a GYIKO club--->játékajánló lapjához http://www.gyikoclub.fw.hu
(amúgy szerintem nekik egy 5soros leírás is elegendő émn is annyit írtam valamelyik topikba)