Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sigma 24-35mm F/2 Art , Nikon bajonettel, dobozában, táskájában, első és hátsó eredeti sapkával, és napellenzővel. Hibátlan, tökéletes, újszerű, Budapesten kipróbálható.
Külföldről kaptam, de én nem tudom kihasználni. Dobozában, tartozékaival adom, kivéve a töltőt, a gyári nincs meg sajnos hozzá, de kárpótlásul a csomag része egy bontatlan Duracell töltő és egy Duracell pótakksi is a gyári akksi mellé. Ajándék Sandisk Ultra 16GB memóriakártya!
Csere nem érdekel, Budapesten megbeszélt helyen megnézhető, átvehető, de vidékre is küldöm utánvéttel szívesen. Adásvételit természetesen írhatunk róla.
Eladó egy nagyon keveset használt Canon EXTENDER Ef 2x II kétszerező.
Első és hátsó eredeti objektív sapkával, eredeti bőr tokban.
Canon EF L-es objektivekhez használható második szériás profi gyújtótávolság kétszerezésére alkalmas eszköz, amit az objektív és a gépváz közé raknak fel, igy könnyen lehet például 200/2.8 L II (ilyent is árulok) objektívből 400/5.6-os optikát varásolni.
Érdeklődni a csiger78 kukac gémél.com on vagy telefonon. Tel: 30/867-3567 sr:68741 Irány ár: 40.000 ft
Nikon D600 váz (sn6033788)plusz nikon MB-D14 (Sn nem szerepel) markolat, két utángyártott “új” élettartamú akkuval, vázsapkával, szemkagylóval, USB kábellel, magyar használatival, 57 ezer expo van a vázban. Használtan vásároltam három évvel ezelőtt én 30e expot tettem bele, az érzékelő koszolódásos hiba nem érinti, nem volt cserélve a zár benne. Nagyon fontos hogy magyarországi vásárlás és be lett regisztrálva a Nikon Kft nél, azaz a szenzortisztítás korlátlan számban ingyenes. iá:199eFt
Budapesten megtekinthető. Az egyik képen szereplő Sigma Art 24-35/2-es (Sn51543470) objektívvel együtt 384e Ft.
Expószám jelenlegi állása; 91 877 (Kb 6000 expót raktam bele, mióta nálam van, pár hónapja vásároltam) (Még mehet bele egy kevés, mert ha muszáj használnom, használom.) Még legalább 3-4x ennyi bele mehet!
Sn.:053024014334 Enyhe hibái: A módválasztó tárcsa úgy néz ki, ahogy, ez a működését nem befolyásolja. A felső(expó melletti tárcsa cserére szorulna, működik, de a gumi levált róla, rá kell kicsit nyomni az ujjad, én nem szeretnék vele foglalkozni, a Camera Kft-nél ez 35 000,- ft, az egész komplett ottani részt kicserélik, ha nagyon zavar.) Mint mondottam, ettől függetlenül hibátlanül működik rajta minden. Használni használtam, videózásra ritkán , 84-85 000 körüli expóval vettem.
Aki meg akarja tapasztalni a full-framek világát, annak javaslom, jó zajtűréssel rendelkezik. Ami jár hozzá; Lightroom 5 (bontatlan) cd --- Külön nem eladó. Töltő(USB-s töltő, ehhez tudok adni átalakítót, hogy be tudd tudni hálózatba, szintén tökéletesen működik, nincs vele baj.) Gyári akku, +1 utángyártott akku USB kábel. Doboz, nyakpánt, papírok, egyéb kábelek.
150 000,- FtÚJ ÁR: 140 000,- Ft. (fix.)
Személyes átvételt preferálnám, nem szeretném postázni, már csak az esztétikai hibák miatt is szeretném, hogy lásd.
Budapesten a belvárosban megtekinthető, megtapogatható.
Bármilyen kérdés esetén keress bátran!
CSAK KOMOLY ÉRDEKLŐDŐK ÍRJANAK!
Köszönöm, hogy végig olvastad, szép napot mindenkinek!
1" -os, 20,1 megapixeles szenzor, 24-600 mm, f2.4-4 Zeiss objektív, 4K videó! Kiváló, megkímélt állapotú.Az eladás oka kihasználatlanság, 2 DSLR mellett nincs rá szükségem. Dobozában, eredeti számlájával, eredeti gyári tartozékaival. S.N.: 2886459 A gyári tartozékokon kívül a csomag tartalmaz: 2 db Durapro akkumulátort (egyik sem használt, az egyik még ki sincs bontva), Durapro akkumulátor töltő (230 V-os hálózatról és 12 V-os szivargyújtóról is működik), softshell tok.
Kifogástalanul működik minden funkciója, 4500 expo van benn. A vakusaru élén látszik minimális használatból eredő kopásnyom, egyébként esztétikailag is kifogástalan.
Memóriakártya (SD, microSD) és SIM kártya tartó “svájci bicska” A képen is látható módon lehet benne egyszerre több darab memóriakártyát, SIM kártyát biztonságosan rendszerezni. Made in China:) – 2.200 Ft
Bolhapiac, megmaradt dolgok fiók/dobozok mélyéről – mindez egyben: 2.800 Ft A csomag tartalma:
Nikon vállszíj, keskeny – szürke-fekete-sárga, használt;
Fénysátor (1 db LED), összehajtható, használt (30x30x30 cm); Hoya 4 rekeszes szűrőtartó (kb. 62 mm-es szűrőkig); Szűrőtartók – 55 mm átmérőjű, fém, vadonatúj (2 db).
Email publikus, vagy 06harminc-44kilenc-46öt7, köszönöm!
Külföldről kaptam, de én nem tudom kihasználni. Dobozában, tartozékaival adom, kivéve a töltőt, a gyári nincs meg sajnos hozzá, de kárpótlásul a csomag része egy bontatlan Duracell töltő és egy Duracell pótakksi is a gyári akksi mellé. Ajándék Sandisk Ultra 16GB memóriakártya!
Csere nem érdekel, Budapesten megbeszélt helyen megnézhető, átvehető, de vidékre is küldöm utánvéttel szívesen. Adásvételit természetesen írhatunk róla.