nekem van teljesen egyben ilyen gépem,teljes felszereltséggel,ha érdekel beszélhetünk rola,,,,,ha kellenek a cuccok ,,,,,,,hivj fel a 06204593654-es számon.
1980-as évjáratú Yamaha dt-hez keresek jobb oldali (akkumulátor)takaró idomot. Ugyanerre a típusra keresek hátsó lámpát,valamint egyéb alkatrész is érdekelhet.antpeter@freemail.hu
hali nekem van yamahám,,,jol is néz ki ,meg nagyon jol megy,80-as henger van rajt,meg van 2-db tartalék motor is hozzá,azokis 80-asok,,ha érdekel 100-ezerért elviheted mind a 3-mat,,,,de ha komolyan érdekel,megeggyezünk,,hivhatsz nyugottan egész nap a 06204593654-es telszámon
A nagyvárosok közlekedése érezhetően fellélegezne, hasonlóan a nyári szezonhoz, amikor a nyaralni távozott autók hiányában egészen könnyű közlekedni. Tovább »
Van egy TDR125-öm, svájci és az eredeti forgalmi szerint 9 LE a teljesítménye.
Mas helyeken azt látom, hogy a TDR több, mint 20 lovas. Hogyan tudnám szerintetek a hianyzo pacikat visszacsalni?
Olvastam nemet forumokon sebessegfüggö elektronikus korlatozasrol illetve kipufogo fojtasrol: egy gyürü van a rezonatordob elejen allitolag. A rezonatort mar levettem, es nem volt semmi szukito az elejen, es mivel megy akar 120-t is (volt meg benne nemi ero de nem volt szivem szetforgatni) az elektronikus korlatozo sincs benne.
Masreszt a motoron van nemi utalas katalizatorra. Ez minden TDR-ben van, esetleg Svajc specifikus es ez korlatozza le?
Sziasztok! Van egy rd 50-es hiányos blokkom eladó! Hiányosságai: gyújtás, dugattyú, berugótengely olajpumpa, fordulatszámmérőtengely. A henger jó állapotban van. I.á.:13000 Ft.