Helló. elég ritkán jövök fel olvasgatni meg fórumozni, de valaki tömören mondja már el mi történt itt???
A TC oldalon tök haloványan -értsd alig van új anyag-jönnek cikkek nap,mint nap Ránéztem a belsőségre, Orosz Doktor nem is tudom mikor publikált utoljára és ráadásul az ottani postok sincsenek már beszúrva az Index főoldal TC sávjában.
Valaki tudna infót adni?
köszi.
ui. Winkler A4 tesztje volt az utóbbi idők legüdítöbb cikke, -a többiekét ez nem kicsinyíti-csak hát aki felveszi a tekerentyű sípjeleit és hallani, ahogy közben mint egy rossz kölök, tekergeti oda-vissza, mint egy 8 éves:-))))))))
A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre.
A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív minden veteránost,és veteránmotorozás felől érdeklődőt, 2008.Április 5. Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén (volt felvonulási tér) megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség és ügyességi versenyre. A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.
Az esemény védnöke: dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya Díszvendég: Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka.
A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tart változatos programokkal. A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.
A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött. Megjelenésedre feltétlenül számítunk.
Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ (www.pannoniamgtsz.hu)
Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésű motoros részére!
mi egy haldokló példányt teszteltünk, az lepett meg legjobban minket hogy még megy, és ezért mély tisztelet az orosz vasnak amúgy én is ültem korrekt samarában, csak még 12 voltam. :D
Szerintem nem olyan rossz a Samara váltója, ha nincs nagyon kikopva. Legalábbis vannak (voltak) sokkal rosszabbak is a piacon. Sőt, a kormánya is egész jó egy hátsókerekes Ladához képest. Összességében egész kulturált autó volt. Ezért is próbál a Zasszony egy ilyennel megtanulni vezetni (meg azért, hogy ne az "új" Fabiát törje össze).
Na igen, meg Shift is. Az ilyen okádékokat én már el sem olvasom. Még akkor sem, ha egyébként a tartalma érdekes lenne, mert nem akarom elhányni magam.
kar hogy karotta mar nincs veletek!!!!sajnalom mert mar nem olyan ez mint regen !!!!o volt az aki a stilusaval megkulomboztette a tobbi musortol !!!!!!!!egyre rosszab mait latok ,teljsen elmegy egy olyan iranyba ahol mindeki a sajat szubjetivitasat kezdi eltetni ugymond karotta utanzoba!!!!!!!!mar alig van koze a kocsikhoz ,autovasarlashoz !!!a cikkeknek a 3/4-e mese es a videok se a regiek!!!!!remelem kiszelektaljatok a csapatbol, azokat akik tenyleg oda valokm es elkezdtek ujra autokat tesztelni es irni roluk mert ez nem sokaig fog mukodni igy!!!!!!!
Valójában itt ontopic ugye már nincs is, lévén a TCTV megszűnt. Hőbörögj a heti 3-4 spam ellen, hogy menjünk a mittudoménmilyen oldalra kétes minőségű videókat bambulni, de emiatt aztán totál felesleges volt...
"de tenyleg nem nagyon talaltam olyan helyet, ahol ne lenne kabel"
Akkor ez nyilvan valami alfoldi specialitas lehet? :-) Mer'azer' itt van ilyen, sok. (Mondjuk tot is akad, az lehet a kulcs. ;-) )
"A kerdes, hogy mi rogzodott bele, es mi van a taviranyitoja elso 9 gombjara teve."
Mondjuk ebben is van igazsag, de akkor plane erosnek erzem azt az ervet, hogy a foldi sugarzas bezzeg. :-) (Mer'ugye akkor szoktak ra a nepek joreszt, mikor meg volt kb. 3 csatorna, amit fogni tudtak, meg ertekelheto is vo't.)
Legyen mondjuk 10 bol harom, a maradek hetbol 5 a telepules kabelteveje es kb 2 aki egy darab drottal probalkozik. Jo ez ex has szam volt, de tenyleg nem nagyon talaltam olyan helyet, ahol ne lenne kabel, lavor viszont mindenhol akad. Ezert gondolom, hogy nulla fele konvergal a drotos totok szama.
Masban latjuk az ok-okozatokat. Szerintem 99%-ban a megszokasrol van szo, nem pedig arrol, hogy mivel fogja. En abbol indulok ki, hogy a nezok szignifikans resze kepes barmelyiket nezni. A kerdes, hogy mi rogzodott bele, es mi van a taviranyitoja elso 9 gombjara teve. Legjobb pelda az elmeletemre egy par honappal ezelotti hetvege, amikor a ket nagy ker. teven valami utolso ZS kategorias szenny ment, az mtv pedig tenyleg vmi egesz jo filmet adott. Nem emlexem mi, de nem elvont, eleg trendi is, szoval az 18-24(36) szempontjabol kituno valasztas. Megsem nezte a kutya sem, mert egyszeruen eszukbe sem jutott, hogy ott jo film is mehet.
"Tenyleg mondom neked, nezz korul a falvakban, tele van mindenhol muholddal."
Jaja, en is ugy latom. Bar a "tele van" az altalaban azt jelenti, hogy 10 hazbol 3-on, azmegugye nem tiz. :-)
"A Viasat neha mar osszemerheto az mtv egy egy rosszabb pillanataval."
Ha meg foldi sugarzasu lenne, le is hagyna siman.
Es most toprengjunk el egy picit azon, hogy ez kit is igazol. :-)
"Amugy is a nezok mar leszarjak az adokat, oket a musorok erdeklik."
Igen, az adokrol es a musor hattererol mi beszelgetunk, nem ok. :-) Viszont mi aze' latjuk a nezok-ado-musorok osszefuggeseket valamennyire, ne?
"Ezert bontodnak a "nagy" adok sok kicsire, mert hamarosan drasztikusan csokkenni fognak a rekambeveteleik."
Ez mondjuk szimpatikus perspektiva; de ahogy latom, pont a foldi sugarzas hatalmas elony volta miatt keslekedik meg a dolog. (Mert a ket nagy nem engedheti meg maganak, hogy akar csak a nep harmada is ne best ofot lasson -- igy viszont a tovabbi csatornak kinalata, hathmmm, szoval eleg specifikus, nezettseguk meg nem tul bizalomgerjeszto, meg. :-) )