Megnézte, tudomásul vette, kifizette. Garanciát nem kell vállalnia az eladónak. Ha nincs eltitkolt rejtett hiba, az hogy melyik alkatrész mennyit bír még benne, senki sem mondja meg. Használattól függ.
Nálam nincs hidegen szabályzásig forgatva.....bár melegen se. olajcsere rendszeres, többet nem tehetek érte.
Ami bosszant hogy vannak a használtautón import kamu futásteljesítményű lybrák. hát aki megveszi és elhiszi megérdemel egy motorgenerált. Persze láttam 300.000t futottat is és működik az enyémben is van még pár év....de én már valami más autóra vágyok. 7,5fél év nagy idő.
Másrészt egy ilyen árkategóriájú autónál (bármilyen típus) az autó fele harmada az átírás, 4 gumi, és pár kötelező dolog ami egy közel 20éves autón épp tönkremegy.
Nagy lutri az a motor. :/ A kötelező szerviz is negyede a tervezett eladási árnak. Aki ismeri a típust az nem nagyon akar ilyet. :/
Két hete adtam el (ezzel a motorral) az SW Dedrát. Tiszta lelki ismeret furdalásom van emiatt. Bármikor csapágyas is lehet. :/ Tök kezdő az új tulaj...
a hátsó ablakemelő felfelé szakaszosan emeli az ablakot kb 5cm-ert, majd újra meg kell nyomni a gombot, lefelé folyamatos, több motorral is próbáltam és ua, ez normális? eddig nem működött mert az előző gazdija volt olyan rendes és amikor elszakadt a bovden ahelyett hogy megcsinálja beragasztotta az ablakot :)
Sziasztok, sajnos beszorult a pohártartó és az igazolvány tartó és nem jön ki és néha kikattan magától a vészvillogó is, az lenne a kérdésem hogyan tudnám megcsinálni és mitől lehet ez a baja? én feszegettem de nem akarom eltörni.