Nem mondhatnak semmit az ott tartózkodók, de azért én megtudtam minden kérdésemre a választ.
Egy film készül, amit A. V. rendez. Musical. A címet is tudom, de nem akarok senkinek sem kellemetlenséget okozni, így azt én nem szeretném nyilvánosságra hozni.
Ha jó a meghatározásom, akkor kb. a Városháza előtti részen állt a kép készítője. A kép jobb oldalán kikanyarodó busz elvileg a Vörösmarty utcán érkezett 59-es és Csepel felé tart épp.
Pesterzsébet. A kis Dunáról jelentem. Kérem szépen , lent jártam a kis Dunán ahol , a díszleteket készítik,és beszéltem az illetékessel. Nem értem mért nem lehet, elmondani. Az adó fizető kedves Erzsébeteiknek, hogy mi folyik itt, és pontosan meddig tart ez az állapot. Ne egy nyugdíjas szerkezeti lakatos, informálja a Pesterzsébeti polgár társait.
SZIA, Igen ez a sarok, a Határ, és a Baross utca sarok, két sin párt látunk ,a kocsma közelében a 31 villamosé, a másik a hévé, mert régen ez is bejárt Pesterzsébetre.Balra a Határ út, a Baross utcától. a Pesti utcáig,(Ami most,Lajtha utca.) Itt nagyon sok fuvaros lakot, és ezé itt széles volt a járda rész, a lovaskocsik számára,A Határ út macska kővel volt lerakva.
1914, A vendéglő Prummer Sándor volt,a Határ út , és Baross utca sarok. De volt ez lépcsős is.
Akkor elmehet a Polgi a francba. Az egész csónakház felújítási program úgy indult, hogy végigjárható lesz a Duna-part. Majd a MESZ visszalépett a programtól, és a kerület befejezi. Aztán módosították (jogosan), hogy csak napközben. Most meg a meglévő lehetőséget is lezárják? Van ott még két-háromszáz méter part. És úgy láttam, hogy nem csak a hajléktalanok használják!
Nem tudjátok, hogy mi épül a Duna-parton a kikötő mellett?
Egy faszerkezetes épület váza van felhúzva a strand és a part között. Úgy láttam, hogy a "sétányt" is teljesen lezárja. Nem arról volt szó, hogy végigjárható lesz a part végig?
Kis Bakony, Gubacs, A Hátár úti domb , háború után ez lett a homokbánya , innen hordták az építkezéshez a homokot. Volt egy domb ami a 119-es busz végállomása körül lehetett, 1940-es évek felé, apám ide vitt ki szánkózni , ezt mindenki szánkózó dombnak hívta,és senki nem tudta, hogy nagyon régen ez volt az akasztó domb.