Keresés

Részletes keresés

lazy g. Creative Commons License 2012.10.05 0 0 8116

Szia Ottofon! Szept. 24.-én írtam pár sort,olvasd el légyszi!

Gyuri bácsi teájával kapcsolatosan kérdeztem Tőled egy két dolgot,ha tudsz válaszolj,ok?

Egyébként már az allergia szezonnak vége,hála a Teremtőnek,remélem jövőre már csak messziről,nagyon messziről

köszönünk egymásnak! :))))))))

Üdv,minden jót!!!

Előzmény: ottofon (8115)
ottofon Creative Commons License 2012.10.03 0 0 8115

Köszi, de ez megint csak félmegoldás. Pont nem a lakásban keresünk megoldást, mert ott a töbség azért nem szenved annyira.

Előzmény: Qwertman (8114)
Qwertman Creative Commons License 2012.10.02 0 0 8114

Allergia? Asztma?

A megoldás: HYLA

 

Mi is az a HYLA és mire jó?
A HYLA egy mobil lég- és helyiségtisztító berendezés: A készülék ezáltal az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés céljait szolgálja. Alapvető célja a beltéri levegő tisztítása, allergén mentesítése és a levegő optimális párásítása, illatosítására, aromaterápiára, levegőfertőtlenítésre, szagelszívásra, sóbarlangterápiára, és inhalációra is használható. Ezen túlmenően, kiváló még takarítási célokra is. Ilyen módon a készülék egy komplex beltéri levegő- és lakástisztító rendszert alkot.

   
Hogyan működik a HYLA ?
A HYLA készülék porzsák nélkül működik, s ahogy a természetben, úgy a Hylánál is a víz alkotja a természetes szűrő rendszert. Működésének alapelve, hogy a beszívott levegőt vízen áramoltatja keresztül, percenként három légköbmétert ! A víz természetes abszorpciójának és egy szabadalmi oltalommal védett percenként 25 000 (!) forduló öntisztuló szeparátornak köszönhetően, a kimeneti nyílásán 99,9 % feletti tisztaságban bocsátja ki a már megszűrt levegőt. Az ember számára biológiailag egyik legveszélyesebb szennyeződéseket, mint a penészgombákat, polleneket, allergéneket tartalmazó mikroporokat és atkaürüléket viszont 99,95 %-ban megszűri. (TÜV szakvélemény 99,95%  ANTSZ mérési jegyzőkönyv 99,92%)

További információ: jozsef.harai@gmail.com

Előzmény: zlota (8113)
zlota Creative Commons License 2012.10.02 0 0 8113

Jaj de jó nekünk, hogy tudunk követni!

Ez olyan csodálatos, hogy már itt is tudunk, hogy el is múlt az allergiám.

 

Előzmény: naturopat (8112)
naturopat Creative Commons License 2012.09.29 0 0 8112

Bocsika!

Az előbb elfelejtettem, hogy a Szemlő-hegyi barlangról van szó, ahol is tornát is tartanak. A web lapot itt adom meg, hogy ti is meg tudjátok nézni.

http://www.lelegezzfel.blogspot.hu/

naturopat Creative Commons License 2012.09.29 0 0 8111

Végre egy jó ötlet. Az eddigi hozzászólásokban azt tapasztaltam, hogy mindenki inkább a kemikáliás gyógyszerekkel szereti rongálni a szervezetét, minthogy egy természet adta lehetőséget venne igénybe. Sőt, ez nem is kerül annyiba, mint megannyi fölöslegesen beszedett gyógyszer!!!!
Hajrá, találkozzunk a barlangban aki gyógyulni akar, egyszer ezt is ki lehet próbálni......ugy tudom lehet tornázni is. Szerveződjünk egy páran kis csoportba, hogy ne legyek egyedül, és ott legalább személyesen meg tudnánk beszélni betegségeinket.

zlota Creative Commons License 2012.09.25 0 0 8110

Mármint abban, hogy sokszor pár 10km is számít.

Előzmény: zlota (8109)
zlota Creative Commons License 2012.09.25 0 0 8109

Hát igen ebben is van valami.Ne legyen igazam, de jövőre mégkevesebb csapda lesz.

Előzmény: kchris12 (8108)
kchris12 Creative Commons License 2012.09.25 0 0 8108

teljesen egyetértek a csapdák amúgyis egy nagy szarok, hetente adatot közölni UTÓLAG amikor úgyis mindenki érzi hogy mi a helyzet? Nekem is rosszabb, a hideg jót tett először de most hogy melegedik és szárazabbá válik a levegő úgy néz ki lesz még egy hullám ahogy Te is írtad. Amúgy viszont ez a pollen-koncentráció elég nehezen mérhető mert bekapsz egy légtömeget ami szállít egy adag pollent akkor Te rosszabbul érzed magad én meg pár km-el odébb (feltéve ha nincs a szomszédban egy kis "ültetvény") jobban érzem magam... De azért egy napi átlag az mond valami a heti viszont vicc. Utólag histórikus adatokat képezni belőle azt lehet.. De hogy nagyjából mi a helyzet? Arra alkalmatlan.

Előzmény: zlota (8107)
zlota Creative Commons License 2012.09.24 0 0 8107

Jönnek vissza a tünetek!

Nekünk- nem vicc- a kutyánk is allerigás sajnos.Neki is visszatértek...

Állítólag második hullám várható.

 

Az dühítő nagyon, hogy nem is tudom megnézni,mert az ország csapdáinak 80% hibás.Nem tegnap óta!!!Nem igaz, hogy abba a több milliárdba amit erre költenek még ez sem férne bele.Ebből látszik sz@rnak ezek ránk meg a parlagfűre is.Kamu itt minden....

Ha még elromlik 4 csapda az egész országban nem marad 1 sem!Azaz semmi nem fog müködni.Remélem ekkor majd felfigyelnek az illetékesek...

lazy g. Creative Commons License 2012.09.24 0 0 8106

Ottofon,akkor ezt a Gyuri bácsi féle teát mindketten (ill. mindhárman) kipróbáljuk.

Legalább többen be tudunk majd számolni a fejleményekről,a hatásáról (én bízom benne,h hat majd!!!). Gyuri bácsi szerint teljesen tünetmentes lehet az ember és én hiszek Neki!

Ha minden igaz,kb karácsony környékén el kell kezdeni,h hasson a fűben lévő anyag és végig kell szedni (inni),az allergia szezon végéig (okt. közepéig kb).

Na most: Te mit hallottál,h mennyi idő után kell némi szünetet hagyni és aztán újból elkezdeni inni,mert ugye folyamatosan nem szabad fogyasztani hónapokig,szóval kúraszerűen kell inni.

Érdekelne,h Te mit tudsz erről. Én úgy tudom,h kb 4-6 hétig ihatod,aztán 1-2 hét szünet és utána megint 4-6 hétig,stb.

Igen,az ÚTIFŰ a legjobb,ez a leghatásosabb. Én is azt veszek.

Ha netán "nem jönne be az íze",akkor mézzel nyugodtan ízesítheted,de mást ne tegyél, ne tegyetek bele.

A legjobb persze az lenne,ha meg tudnátok inni minden nélkül,csak úgy tisztán.

Szóval a fogyasztásáról,ha tudsz vmit,akkor megoszthatnád velem,velünk!

Előre is köszi szépen!

Parlagosok,Ti h érzitek magatokat? Én pár napja,vagy inkább kb 2 hete már jól vagyok,gondolom ez a hűvösebb idő "odavágott" a parlag-polleneknek... :DDD Remélem már nem jön vissza,jövőre pedig a teának köszönhetően a pofájába röhögök majd...

Tünetmentes napokat,sziasztok!!!!

 

Előzmény: ottofon (8088)
kchris12 Creative Commons License 2012.09.23 0 0 8105

remélem a reggeli hidegek állandósulásával (napi 5-6 fok környéke) leáll a pollenszórása a parlagfűnek. nekem már nincs tünetem nem szedek semmit, viszont valami vírus terjeng a fővárosban az tuti, nekem Erdélyben megmaradt az erős torokfájásom és esténként rájött az orrfújás is amit az antihisztamin napközben ugyanúgy elnyomott mint a pollenreakciót szóval aki úgy érzi hogy esetleg _tényleg_ megfázott az tesztelje le magát mert esélyes hogy TÉNYLEG. Kollégámnak elment a hangja, barátnőm cégénél, etc is több ilyenről hallok. Vírus, 2-3 hete és nem nagyon hat rá semmi.

Előzmény: Juan074 (8104)
Juan074 Creative Commons License 2012.09.21 0 0 8104

Hát nem tudom, én is azt hittem, hogy jobb lesz, állítólag a koncentráció is már csak közepes, 2 nap valóban jobb is volt, de ma megint kegyetlenül rossz. Vidékről költöztem Budapestre 1 éve, ez az eddigi talán legrosszabb szezonom.

 

Íme: http://janosnovics.blogspot.hu/2012/09/harom-hete-tart-harc.html

kchris12 Creative Commons License 2012.09.20 0 0 8103
hú de leállt a topic, az eső beálltával mindenkinek elmúltak a panaszai? kíváncsi lennék kinek mik a tapasztalatai, elvégre ez a kiadós eső kell h segítsen, plusz a reggeli lehűlések...
kchris12 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 8102

most értem haza Erdélyből és érdekes módon a torokfájásom ott sem szűnt meg, éjszaka fújtam az orrom. Szóval én arra gyanakszom hogy allergia ide allergia oda van egy jó kis torokmegfázásom is. Maga az allergia szerintem sem vészes, sima antihisztaminnal napközben semmi bajom, 1-2 éve igencsak kellett az orrspray is. Aztán ez a helyzet szerintem csak javulni fog, most hogy jön még 1-2 párás időszak (parajdi sóbarlangban olvastam hogy ha párás a levegő az kicsapódik a pollenre - mármint a víz - és lehúzza mert nehezebb lesz, szóval lehet kellemetlen a párás tisztító de azért nem hatástalan), és a reggeli lehűlések is erősebbek lesznek. Valahogy ki kellene jönnöm ebből a torokfájásból, kérdésem hogy erre, illetve ennek a gyógyulására milyen hatással vannak az antihisztaminok? (ezt nem merem elhagyni)

 

Az orrba szívásról: ha folyamatosan csinálja az ember nap mint nap akár többször is akkor tökéletes mert nem halmozódik fel a pollen az orrban, de ha már jól be van az ember orra durranva prüszkölés miegymás akkor azért kell 1-2 nap mire kiürül az emberből.

 

Biorezonanciában én sem hiszek, eleve az EEG olyan mintha azt rögzítenénk hogy többezer-millió ember kiabálna egyszerre és ebből próbálnánk valamit értelmezni.. na most itt még ennél is sokkal többről van szó.. plusz ismertem egy fejleszőféle emberkét évekkel ezelőtt 

aki ilyen témában utazott és mondta hogy igen nagy a random faktor ebben :). De sok pénzt hoz :). De ez pszichológiai hatás is. Ha egy szer 100Ftért ugyanúgy gyógyít mint 10000Ftért az utóbbi ár lesz a hatásos. Én azon döbbentem meg hogy egy gyógyszer engedélyeztetésekor a hatásosság bizonyításakor milyen kicsi különbség van a placebó és a normál gyógyszer közt.

 

Betegségnél meg sok minden agyban is dől el... Meg kell adni amit a test igényel, (nyomelemek, mozgás, nem mű kaja..) de meg kell adni a szellemnek is.. Hiába vesz valaki többszázezer Ft-os gyógyszereket fizet gyógykezeléseket valakinek ha az adott ember szellemileg nem 100-as, depressziós, stresszes, nem pihen, nincs célja..  Plusz öröklés.. Parkinson meg egyéb "érdekes" betegségeknél szinte a legnagyobb szerepet ez utóbbi játsza talán, és ha megfeszül az ember akkor is csak lassítani tudja a folyamatot.

 

ptak Creative Commons License 2012.09.16 0 0 8101

A biorezonanciás kezelésről:

magyarul és angolul.

lazy g. Creative Commons License 2012.09.16 0 0 8100

Jesszus......

 

Akkor inkább hanyagolom,senkinek nem szeretném kifizetni a lakás,kocsi és egyéb hiteleit... :DDDDDD
Jó lesz a Gyuri bácsi teája 200-ért tasakonként...

Nagyon szépen köszönöm Ottofon!!!!!

Jó egészséget,szia!!! :)))

Előzmény: ottofon (8099)
ottofon Creative Commons License 2012.09.16 0 0 8099

Ja az árak. Első "állapotfelmérés és kezelés 12000. Ez követően a 40 perces kezelések 7000 Ft-ba kerültek. NAgyságrendileg ez van mindenhol.

Előzmény: lazy g. (8097)
ottofon Creative Commons License 2012.09.16 -1 0 8098

Én kb három hónapig jártam biorezonanciára. Kapsz 5 elektródát (antennát)  (gumiból van fémszáll lehet benne) lábakra, csuklókra és homlokra, majd laptopon futtatják a programot, ami elvilegösszehasonlítja a memóriában eltárolt rezgéseket azzal amit belőled vesz. Ezt követően megmondja milyen a tested állapota, szervekre bontva, a csakráid energiáját is. Ezt követően fél órás de vannak rövidebb és hosszabb programik is "harmonizálnak". Elvileg miután (minden rezgés) programot futtatnak mellyel kioltják a káros rezgéseidet és erősítik az egészséges rezgéseid. Kb erről van szó. Én speciál az égvilágon semmit nem éreztem sem kezelés közben sem utána. Pedig a kezelő mindig beszámolt hogy hány %-ot javult az "állapotom". Nekem a gerincbajomra kellett volna hasson, de semmilyen kezelés nem segített. Egy hónap múlva megyek műtétre. Hogy az segít-e nem tudom csak hiszem hogy segít, mert az égvilágon semmi nem segített eddig.

Előzmény: lazy g. (8097)
lazy g. Creative Commons License 2012.09.14 0 0 8097

Nem szeretnék vitába szállni senkivel,a lényeg,h engem senki és semmi nem tud meggyőzni a "gyógyszerek"nélkülözhetetlenségéről,hatásairól,csodás esetekről. Én sem szeretnék meggyőzni senkit az ellenkezőjéről, h igazából méreg és mérgezi az embert és h többet árt,mint használ. Ez a fórum ne erről szóljon.

 

Viszont: ma hallottam a biorezonanciáról...

Egy ismerősömnek a kolléganője volt ilyen kezelésen,vagy kezeléseken és Ő azt mondja,h 3 éve teljesen tünetmentes.

Látja,hiszen nap mint nap találkoznak. Azt is tudja,h előtte nagyon szenvedett az allergiától.

Ha valaki tud erről bővebbet,vagy használta ezt,megoszthatná velem,velünk.

Miből áll egy ilyen kezelés,kb mennyibe kerül (sajnos ez sem hanyagolható kérdés),stb..stb.

Köszi előre is!!!

Szép,tünetmentes napokat!!! :)))))

Mgn Creative Commons License 2012.09.13 -1 0 8096

Az ebben a szezonban kezdtem használni először ezt a mágneses készüléket szerintem tünetet csökkent de majd beszámolok később mit mutat hosszabb távon.

Ja parlagfű allergiám van vagy 10 éve első 3 évben szteroidot kellet szedtem – mivel aludni sem tudtam a köhögéstől-de azóta csak alternatív módszert használok.

 

Orrdugulás ellen nagyon jó, és amit észreveszek, hogy könnyebben veszem a levegőt múlt hétvégén reggel 30 km bicajozás a bükk lábánál simán ment régebben parlagfű szezonban meg szabadtéren csak szenvedtem. Persze tüsszögés most is van kibírom, az nem csökkent.

Előzmény: ottofon (8077)
ptak Creative Commons License 2012.09.12 0 0 8095

Én ellenkezőleg látom, a kemoterápia sok embernek a második lehetőséget adta meg az élethez, és ez a módszer pont az okot szünteti meg a rákos sejtek megölésével (ha erre a kemoterápiára gondolsz). Az antibiotikumok szintén a fertőzést kiváltó kórokozókat ölik meg, ez is "oki" kezelés. A médiának sok típusa van, mindenki olyanfélét hallgat/olvas/néz, amit szeretne. Én nem szeretem az olyanokat, amiből hiányzik az objektivitás - úgy érzem, hogy mostanában divat lett a gyógyszerellenesség, és azok a médiumok, ahonnan ez jön, nagyon hangzatosan adják elő, de nem támasztják alá semmivel, vagy rosszabb esetben (szándékosan?) félreértelmezett adatokkal, a gyógyszerek pozitív oldalát pedig egyáltalán nem mutatják be. Nem tudom, hogy ez miből fakad, üzleti érdek vagy éppenséggel a gyógyszer fogalmának félreértéséből. Szerintem a gyógyszer egy eszköz az emberiség kezében, amivel javítani tudjuk az életminőséget. Vannak veszélyei és kockázatai, de általában ez a kockázat kisebb, mint abban az esetben, ha nem kezelnéd a betegséget. Lehetne estig sorolni a gyógyszer kockázata miatt bekövetkezett halálokat, de ugyanakkor a gyógyszer általi gyógyulások sorolásával meg jövő hét ugyanekkor estig sem végeznénk. A világon jóval több embernek segítettek a gyógyszerek, mint ahánynak nagyobb betegséget, vagy a halálát okozták. A mérlegnek nézzük meg mindkét serpenyőjét! Az emberiség szintjén nézve a gyógyszer pozitív dolog, persze, ha az egyedi ember szintjén nézzük, akkor a kockázatból fakadó minden egyes halál önmagában is tragédia. Az életünk tele van ilyen kockázatokkal, de az autóba, a buszra is felülünk szinte minden nap, annak ellenére, hogy tudjuk, hogy évente x ember meghal közlekedési balesetben.

 

De hogy ne legyek teljesen offtopic: utánanéztem, és szárított acsalapu gyökeret lehet kapni, nem is túl drágán. Én ezt ajánlom Neked, valószínűsíthető, hogy ennek jobb lesz a hatása, mint az útifűnek.

 

Előzmény: lazy g. (8093)
tomcsika78 Creative Commons License 2012.09.12 0 0 8094

Kedves Tagok! Ha valakinek van asztmás picije, és még nincs közgyógya, akkor lehet, hogy érdeklik a következők. Singulair Mini 4 mg granulátum 8 dobozzal, illetve Flixotide 125 mg 5 dobozzal. Köszönettel: Orsi  Egyébként mindenkinek jobbulást:)

 

lazy g. Creative Commons License 2012.09.11 0 0 8093

Ottofon,szóval akkor Ti is kipróbáljátok.

Én is kipróbálom. gondolom,ha huzamosabb ideig isszuk,akkor kapunk tőle valami védettséget.

Nekem az is elég,ha csak elviselhetővé teszi ezt az időszakot. Plusz az a tudat,h nem "gyógyszert" kell szednem,ami

kemény mellékhatásokkal bír és szinte letaglóz.

Mikor kezditek el? Decemberben? Kb hány hét után tartotok szünetet?

 

Ptak,köszi az infókat,de tudom,h a gyógynövényeknek is vannak mellékhatásai,h nem lehet ész nélkül vedelni.

Viszont  valahogy mégis jobban bízom benne,mint az ún. gyógyszerekben. Fűben,fában orvosság...

Pl-ul a kemoterápia(-horribile visu- amit okoz,pedig állítólag gyógyszer...) többet árt a szervezetnek,mint használ,ez már bizonyosságot nyert. Szerintem estig lehetne sorolni a "gyógyszerek" mellékhatásaiba belehalt eseteket,de valahogy ezekről nem nagyon hallani a médiában. Persze ha egy gyógynövény okot ilyesmit a nem kellően használt terápia esetén,rögtön megvan a "bűnbak" ugye,h milyen káros,bezzeg a "gyógyszer"...

Muszáj idézőjelbe raknom,mert az a valami,minden,csak nem gyógyszer. Igen,igen,tudom,"meggyógyít",pontosabban az okot nem szünteti meg,csak elnyomja a tünetet,de hát ezt mindenki tudja.

Sajnos,ha beszedek egy bakteriális jó kis magas lázzal járó fertőzést,én is "gyógyszert" szedek,mert egyelőre nem tudok jobbat.

A gyógyszergyárak gondoskodnak róla,h ez így is maradjon...

 

 

Előzmény: ottofon (8088)
ottofon Creative Commons License 2012.09.10 0 0 8092

Elütött a busz? :)

Előzmény: ötfelezős (8090)
yester Creative Commons License 2012.09.10 0 0 8091

Nem hiszitek el,  az idei szezon nekem enyhe tünetecskékkel járt csak eddig, aztán a szokásos szeptember első heti ( idén isztriai) tengerpartron brutál erővel tört rám az allergiás prüszkölés, taknyozás, hazajövet Pestre megszűnt....

ötfelezős Creative Commons License 2012.09.10 0 0 8090

Szóval én maradok az almaecetnél, te meg menj majd szívkoszorúér mútétre 45 évesen. :)

 

Oké. A baj csak az, hogy én 20 évi almaecet, Q10, Béres csepp és C vitamin után mentem a mentővel a kórházba. :)))))))))))))) De azért csak igyad az almaecetet. :)))))))))))

Előzmény: ottofon (8068)
ptak Creative Commons License 2012.09.10 0 0 8089

Akkor az idézet alapján tehát nem elmulasztja, hanem segít (szemben azzal, amit lazy g állított) Ez nagy különbség… Egyébként a felsorolt három gyógynövény gyulladáscsökkentő hatású antioxidánsokat tartalmaz, és mint ilyenek, a tüneteket enyhíthetik, de valószínűleg nem megelőzik, és sajnos valószínűtlen, hogy az allergiát mulasztják el. Akárcsak a Diprophos szteroid injekció, ami brutálerős gyulladáscsökkentő, ettől elmúlik mondjuk 4 hétre az allergia, de megszűnni nem fog. Be lehet ez alá skálázni az antihisztaminokat, az alá pedig a gyulladáscsökkentő gyógynövényeket hatásosság szempontjából. Használgatnak, de nem az igazi (azoknak főleg nem, akiknél a tabletta sem hat teljesen, amikor tombolnak a pollenek). Egyébként a megvizsgált gyógynövényhatóanyagok közül a vörös acsalapu gyökeréből készült kivonatot viszonylag erősnek találták, az egyik tanulmány szerint összemérhető a hatása a cetirizinnel (Zyrtec), igaz elég kicsi volt a vizsgálati minta, ami mindig növeli az eredmény bizonytalanságát, de fogjuk rá, hogy ez már az ígéretes kategória. De nem csodaszer! Nem várható több tőle, mint egy antihisztamintól. Esetleg célszerű lenne ezt vagy ezt is kipróbálnod, a teája mellett azt hiszem kapható belőle kivonat/kapszula is.

A források:
Randomised controlled trial of butterbur and cetirizine for treating seasonal allergic rhinitis

http://www.bmj.com/content/324/7330/144.full

Herbal medicines for the treatment of allergic rhinitis: a systematic review

http://dx.doi.org/10.1016/S1081-1206(10)60375-4

És még néhány a témával foglalkozó cikk:

http://scholar.google.hu/scholar?hl=hu&q=treating+allergic+rhinitis+with+herbal+remedies

 

lazy g-nek:

A mellékhatás témához: a gyógynövényeknek is ugyanúgy lehet és van mellékhatásuk is (sőt - horribile dictu - van, amelyik rákkeltő anyagot is tartalmaz, például a béta-tujon az orvosi zsálya egyes ökotípusaiban). Mivel azonban kisebb koncentrációban tartalmaznak hatóanyagot, mint a gyógyszerek, ezért a lehetséges mellékhatás is kisebb (de sajnos a normál hatás is). Nem hiába szokták gyakran azt a tanácsot adni, hogy a gyógyteákat se fogyasszuk huzamosabb ideig, hanem néhány hetes, hónapos kúrák formájában.

Előzmény: ottofon (8086)
ottofon Creative Commons License 2012.09.10 0 0 8088

Én most rendeltem, de 500 Ft egy 50 gr-os adag. ÚTIFŰ  (50g) 500Ft

Egyből 5 db-ot kértem. Elvileg nem mindegy honnan szedik, jobban megbízom ebben mint ha a herbáriában venném meg vagy tesco-ban. :)

Majd én is iszom a párommal. Tényleg, mit éredemes bele tenni izesítésre ha nem jönne be az íze? Mézet, kukoricaszirupot, stevia, stb??

Előzmény: lazy g. (8087)
lazy g. Creative Commons License 2012.09.10 0 0 8087

Nem,nem rakom bele semmilyen flakonba,egyszerűen összekeverem a vizet tengeri sóval ( ahogy írtam lentebb kb egy deci vízbe egy negyed kv-s kanál sót),ezt jól összekeverem és picit a tenyerembe öntve,felszívom az orromba. Ezt megismétlem kb 2-szer,3-szor és kész. Rögtön fellazítja,feloldja ami az orrban van és kidugul! Én mióta ezt kipróbáltam,azóta semmi mást nem használok,nekem elég,nyugodtan alszom,stb.

Nagyon sajnálom,h a párod nem tudja ezt megcsinálni,valahogy próbáld rávenni,mert én tanúsíthatom,hogy használ. (Tudom,tudom,h ami vkinek használ,az másnak esetleg nem,de egy próbát megér,már ha meg tudja csinálni.)

 

Egyébként én is ezt szajkózom,már mióta,ezt a teát. Nem bonyolult,nem mesterséges,sőt még egyéb másra is jó,anyagilag sem megterhelő (megnéztem 120-180 ft között van egy tasak tea,ami elég kb egy hónapig!!!). Ami húzós,hogy sokáig kell inni,na de hát ki ne tenné meg,hogy aztán teljesen tünetmentes legyen,vagy teljesen meggyógyuljon,nem igaz? Aki nem él vele,nincs kitartása,az azt gondolom,h akkor ne sírjon,hanem szenvedjen (bár sajnálom!!!)

Én elkezdem az biztos,aztán meglátjuk. Ígérem majd beszámolok az eredményről!

Tartsatok ki,már nemsokára vége a parlag-őrületnek...

 

Előzmény: ottofon (8085)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!