Keresés

Részletes keresés

slysz Creative Commons License 2014.09.02 0 0 58758

Sziasztok!

 

Kapott már valaki hasonló üzenetet még az állásinterjú előtt? Elektronikus jelentkezés történt álláshelyre, de még a személyes találkozó előtt ilyen adatokat kérnek, várnám a véleményeket. Így nézett ki az üzenet:

"Annyi kérésem lenne még, hogy ha hozzájárul akkor ellenőriznénk az adatait a rendszerünkben, hogy nem e állt valamelyik konkurenciánkkal kapcsolatban az eltelt időszak alatt, ugyanis akkor nem tudjuk sajnos Önt alkalmazni.
Ehhez szüksége lenne a HR vezetőmnek a személyi számára, az édesanyja nevére és a jelenleg bejelentett lakcímére."

padisah Creative Commons License 2014.09.02 0 0 58757

köszönöm szépen a visszajelzéseket! :)

chempelophe Creative Commons License 2014.09.01 0 0 58756

Az ergonómia javult - cél elérve :)
A színek nem illenek egymáshoz és a dobozokat össze kéne igazítani. (kerülném a hosszú dőltbetűs szövegeket is)
De nagyon tetszik, hogy nem izeg-mozog, visszafogott, kitölti a képernyőt és MŰKÖDIK.

Előzmény: padisah (58753)
Order of Hermes Creative Commons License 2014.09.01 0 0 58755

A szinek... a balodali barna nem harmonizal a kek fejlecekkel, illetve a fejlec zoldje is valamiert nem egeszen passzol.

Előzmény: nyman (58754)
nyman Creative Commons License 2014.09.01 0 0 58754

Jo az oldal, a kulcsszavakra gyorsan keres.

 

Gozom nincs, hogy milyen algoritmussal vadassza le az oldalakrol az allasokat, de jol csinalja. Napi szinten megnezem, a hirleveleket, hogy nagyjabol kepben legyek a piaccal, es tobb allas is rajta van kozvetlen, amikrol az allaskereso portalok napi ertesitoibol tudok, es eszembe sem jutna a ceg oldalat megnezni, meg akkor sem, ha ismerem oket. Termeszetesen tobb olyan is van, amik itt jelennek meg csak.  

 

Ugyan ez szubjektiv, de a dizajnban van valami aprosag, ami egy picit zavaro, de nem tudom megfogalmazni pontosan, hogy mi az. Az osszhangban erzek valamit. Talan nagyok a betuk, a szinharmonia nem tokeletes? Bocs, nem tudom. Talan egy grafikus tudna ra boffenteni vmit.

 

Nem emlexem milyen volt az elozo, pedig azt is neztem.

Előzmény: padisah (58753)
padisah Creative Commons License 2014.08.31 0 0 58753

off

kicsit átrendeztem a közvetlen-állások oldalát, örülnék ha néhányan mondanának róla véleményt, hogy jobb lett-e mint volt

 

a cél az ergonómia javítása volt, és hogy indexelhető tartalom is kerüljön ki rá

 

különösen azok véleménye érdekel, akik gyakorló álláskeresők, máshonnan amikor kapok visszajelzést, azok sokszor geekek, akik szakmai szemmel nézik a cuccot

 

álláskeresés közvetítők nélkül

(ez egy google keresésre mutat ugyanezen kulcsszavakkal)

chempelophe Creative Commons License 2014.08.30 0 0 58752

Egy munkahelyen sosem számít, hogy mi máshoz értesz azon kívül amire szükségük van, fizetni is csak azért fognak ami munkát elvégzel. Ha elmennék óvodába dajkának pont azt a minimálbért kapnám mint a többiek, nem fizetnék meg a diplomáimat, a nyelvtudásomat, a profi szinten űzött hobbimat, max hülyén néznének rám, ha előhozakodnék vele. Ebben nincs semmi meglepő.
Vannak munkahelyek ahol próbamunkát várnak mivel vannak olyak munkák aminek az érdemi részét nem tanítják meg az iskolák nagy részében, az OKJ-s bolhacirkuszokban meg végképp nem. Én is vettem már fel így embert, engem is vettek már fel így.

Előzmény: KissMe (58749)
KissMe Creative Commons License 2014.08.30 0 0 58751

Sokan el sem tudják képzelni, hogy ennyi pénzből meg lehet élni. Pedig nem lehet, hanem muszáj.

Előzmény: Order of Hermes (58744)
KissMe Creative Commons License 2014.08.30 0 0 58750

Az én férjem 37 éves, arra már nem sok esélye van, hogy a most 5 és fél éves fiunkkal együtt tanuljon egyetemen. :)

Elsősorban a pénz a kérdés, ő keresni szereti, és nem költeni. Nem mondom, hogy nem tudna bármilyen tanfolyamot elvégezni, de már így is éppen eléggé el vagyunk úszva anyagilag.

A devizahiteles autóról meg csak annyit, hogy a szüleim, akiknek nem lett volna gond szinte bármilyen autót KP-ra megvenni, szintén ilyen konstrukcióban vettek új autót még 2008-ban, mert SOKKAL kedvezőbb volt. Volt. Akkor, 2008-ban. És én még mindig azt mondom, hogy nem az emberek hibája, ami történt, és nem az a baj, hogy hitelt kellett felvenni egy olyan vagyontárgy megvásárlására, amire nincs hirtelen egyben több millió forintod. De ez már más topikhoz tartozik...

Előzmény: nyman (58746)
KissMe Creative Commons License 2014.08.30 0 0 58749

Igen, igazad van, én értem, amit írtam, de abba nem gondoltam bele, hogy ez másoknak másképpen jön le.

Nos, a szakképzettség hiánya szerintem azért még nem jelenti azt, hogy valaki nem ért semmihez.

Nekem pl. érettségim van, plusz egy főiskolai oklevelem, de sok olyan dologhoz is értek, amit pl. nem tanultam, a munkahelyemen pénztárgépet kezelek, amit elméletileg ugyebár a sima szakmunkás-végzettségű eladók tanulnak. Ugyanakkor a tanulmányaimat még 2000-ben fejeztem be, jóval Magyarország EU csatlakozása előtt, azóta viszont nem dolgoztam az igazi szakmámban, így sajnos elfelejtettem nagyon sok hasznos dolgot, vagy alapban nem is tudom, mert nem tanultam, és nem is dolgoztam benne. De lehet van például a faluban egy srác, aki a szakmája szerint kőműves, viszont amikor összetört az egyik autónk, akkor ő végezte rajta a karosszériamunkát, és merem állítani, hogy jobb lett, mintha végzett karosszérialakatos csinálta volna. És szintén ő az, aki egy katonai objektumban fegyveres őr, ami pedig egy másik szakma, amit csak házi tanfolyamokon tanult meg. Ez a srác karosszérialakatosként biztosan nem tudna rendes cégnél elhelyezkedni, mert nincs róla papírja, és a fegyveres őrségnél is csak annyi előnye van, hogy évek óta ilyen munkakörben dolgozik.

A férjem eredetileg autószerelőnek tanult, aztán jött divatba a biztonsági őrködés, amit még papír nélkül kezdett, de később elvégezte a tanfolyamot, és 10 évig ezt csinálta. Amikor az utolsó ilyen munkahelye megszűnt, akkor más pályát keresett, és találta azt a helyet, ahol idén májusig dolgozott (az érettségije miatt vették fel, abszolút szakképzettség nélkül), és ahonnan akkor azért küldték el, mert bezárt a raktár. 7 év alatt, amíg ott melózott, lejárt a vagyonőr igazolványa, de amilyen lehetőségek vannak mostanában, kizárólag vállalkozókat foglalkoztatnak, és marad 200-300 Ft órabér, ő már nem akarja ezt csinálni, tehát szóba sem jött, hogy 100.000 Ft-ért újra levizsgázna. Az autószerelésben meg nincs gyakorlata, hiába ért hozzá, mert itthon szokott autót szerelni, de az önéletrajzába ezt nem tudom beleírni, olyan pedig ritkán van, hogy valakit behívnának egy céghez interjúra, és azzal tesztelnék, hogy szereljen meg egy autót, ha sikerül, felveszik...

Előzmény: Fradista Utazó (58747)
Order of Hermes Creative Commons License 2014.08.30 0 0 58748

Baranya valami katasztrofa fizetesi szempontbol...mondjuk en az it-t ismerem - mielott eljottem, brutto 400at kaptam, ami egy 10 eves szenior poziban rohej. Pesten egy multinal azzal a tapaszralattal helybol 800at ajanlottak, de vegul inkabb kimentem kulfoldre.

 

De ez a br 400 is olyan, hogy pecsen van kb ket ceg, ami megadja, ismerek olyan fejlesztot, aki kis cegnel galyazik netto 150ert, annak is egy resze zsebbe megy. Katasztrofa, na.

Előzmény: nyman (58745)
Fradista Utazó Creative Commons License 2014.08.29 0 0 58747

>Most pedig jöhetnek a hozzászólások, amikben taglaljátok, hogy ti bizony fel sem keltek az ágyból reggel ennyi pénzért...

Teljesen mindegy, hogy én, vagy bármelyikünk mennyivel keres többet, vagy akár kevesebbet ennél. Ez a fórum alapvetően nem erről szól.

Ezen a mondaton viszont eléggé fennakadtam:

A teljesen átlagos embereknek való, teljesen átlagos munkát (főleg szakképzettség nélküli, vagy minimális szakképzettséget igénylő)

Nos, még Magyarországon sem az számít átlagos embernek, aki nem ért semmihez. Sokan vannak ilyenek, tény. Őszintén szólva nem mindig értem, hogy miért is nem tanultak valamit. OK, vannak kivételek, ahol az ember egyéni sorsa megindokolja, de a nagy többség biztosan nem ez. Ha valaki olyan családból jött, ahol nem volt lehetősége tanulni, és még csak húsz éves, tehát nem volt még módja, hogy saját magának megteremtse a tanulás feltételeit, az érthető. Ha valaki olyan hülye, mint a segg, és a 8 általánost is csak vért izzadva tudta 17 évesen befejezni, az is. Biztos lehet ennek más oka is, amire én most nem gondolok. Szóval nem szeretnék sem feletted, sem a férjed felett ítélkezni, de mindenképpen megjegyezném, hogy már ma sem az az átlag, hogy nem ért az ember semmihez, és végképp nem ez az ideális.

 

>munkát (főleg szakképzettség nélküli, vagy minimális szakképzettséget igénylő) legtöbbször minimálbérrel díjazzák, juttatás semmi, még csak cafeteria, vagy bejárási költség sem.

Ez alapvetően logikus. A munkáltató sosem szívességből, vagy jófejségből fizet (na jó, az állam ez alól időnként kivétel, hanem azért, mert szüksége van az elvégzett munkára, mert abból ő hasznot ér el. És, ha ennyi pénzért is talál embert, sőt, még túljelentkezés is van, akkor bolond lenne többet fizetni.

Előzmény: KissMe (58743)
nyman Creative Commons License 2014.08.29 0 0 58746

Meg annyit, hogy tanulni nem keso. Felsofuku tanulmanyokat is barmikor el lehet kezdeni. Nekem van olyan csaladtagom, aki kozelebb van az otvenhez, mint a negyvenhez. Na, jo az, hogy vegigcsinalja, meg kerdojeles. Az erettsegit is estin csinalta meg, eredetileg szakmunkaskepzot vegzett.  Most kozigazgatasban dolgozik, ami videki szinten nem olyan veszelyes fizetes szempontjabol sem.

 

Az egyik unokatesom szinten negyven felett, a nagyobbik lanyaval egyidoben fogott bele a felsofoku tanulmanyokba - szinten gepeszmernok vonalon-, es egyszerre diplomaztak. Melohelyen kiemeltek, ami fizetesemelessel is jart. Igaz itt fonoke is noszogatta, hogy vegezze el a sulit, illetve a ceg anyagilag is beszallt.

 

Az egyik kozepiskolai osztalytarsam is par eve fejezte be a gepeszmernok szakkort. Masfel evtizede meg plakatot ragasztott. Most egy multinal uzemeltetesi, karbantartasi vezeto, angolul targyalokepes szinten van, mert par evet galyazott Angliaban is, meg dolgozott hajon is, es ha valtani szeretne, szerintem hetek kerdese csak, hogy tobb lehetoseg kozul valogasson es nem a brutto 150-200 ezres kategoriakbol. Es ma mar senkit nem erdekel, hogy mi volt anno.

 

De meg vagy tucatnyi peldat tudnek felsorolni csak a csaladi es a barati korbol. Nem baszogatasi szandekkal irom ezeket, hanem biztataskent :)

 

 

 

Előzmény: nyman (58745)
nyman Creative Commons License 2014.08.29 0 0 58745

Pecs az epuletgepesz oktatas egyik "fellegvara" :) Nezd a pozitiv oldalat, sem ingazassal nem kell idot tolteni, sem az alberletre nem kell penzt kiadni.

 

Nekem volt baranya megyei projektem is, ott is hasonlo nagysagrendekrol van szo, amit leirtam.

 

"A teljesen átlagos embereknek való, teljesen átlagos munkát (főleg szakképzettség nélküli, vagy minimális szakképzettséget igénylő) legtöbbször minimálbérrel díjazzák, juttatás semmi, még csak cafeteria, vagy bejárási költség sem. Ez a napi 8 órás munkakörökben van így, ahol csak 6 óra a munkaidő, ott be kell érni 65-70.000 Ft-tal havonta."

Ha sok van a piacon dinnyebol, te sem adnal erte 5-600 forintot kilonkent. 

 

En bekescsabai vagyok, ott valoszinuleg toredeket kapnam, ha eppen lenne munka. De hogy BZoltant idezzem szabadon, hiaba akar vki atomtudos lenni a nyirsegben, nehez lesz...

 

Hitelt meg fogyasztasi cikkre nem veszunk fel. Max 0% THM-el, azt is csak akkor, ha amit venni akarok, arra tenyleg szuksegem van, es nem csak a divat mondatja ezt. De ugyanez az elvem ingatlanra is. 

 

Es tenyleg nem ertem, es biztos en erzekelem maskepp a vilagot. Magam korul azt latom, hogy napi 20-30 ezret is konnyeden le lehet akasztani, szakmunkaval is, es meg igy is hetekre, honapokra elore tele vannak egyes szakemberek munkakkal.

Előzmény: KissMe (58743)
Order of Hermes Creative Commons License 2014.08.29 0 0 58744

Ne viccelj, ezt teljesen oke fizetes ott. En is baranyai vagyok, volt ido amikor a kozgaz diplomammal meg a folyekony angolommal nekem is minimalbert fizettek pecsen....siralom ami ott van.

 

Előzmény: KissMe (58743)
KissMe Creative Commons License 2014.08.29 0 0 58743

Próbáltam hozzászólást elküldni még ma reggel is, de nem sikerült, most úgy néz ki, működik.

Tehát: rövid összefoglaló a magyar rögvalóságról, ha esetleg páran nem ismeritek pl. a baranyai helyzetet.

A férjemnek sikerült találni munkát, miután május közepe óta aktívan, folyamatosan kerestünk, mindenféle fórumon és módszerrel. Ez szerintem nem is rossz, kicsit több, mint három hónap alatt került valami. A keresés során néhány tapasztalatra azért szert tettünk.

A teljesen átlagos embereknek való, teljesen átlagos munkát (főleg szakképzettség nélküli, vagy minimális szakképzettséget igénylő) legtöbbször minimálbérrel díjazzák, juttatás semmi, még csak cafeteria, vagy bejárási költség sem. Ez a napi 8 órás munkakörökben van így, ahol csak 6 óra a munkaidő, ott be kell érni 65-70.000 Ft-tal havonta.

Amit végül is elvállalt a férjem, az egy raktárosi állás egy élelmiszeripari cég fagyasztott áru raktárában. Napi 10 óra munka, egy műszak (reggel 7-től) havi nettó 120.000 Ft plusz 6.000 Ft étkezési utalvány az első 6 hónapban. Ez több, mint az én havi fizetésem napi 8 órára, irodában.

És mi ebből élünk hárman, plusz a devizahiteles autónk. Most pedig jöhetnek a hozzászólások, amikben taglaljátok, hogy ti bizony fel sem keltek az ágyból reggel ennyi pénzért...

KissMe Creative Commons License 2014.08.29 0 0 58742

Más sem tudott a napokban hozzászólni a témákhoz?

nyman Creative Commons License 2014.08.25 0 0 58741

Mar tobb, mint egy evtizede mantrazom ebben a topikban. Egy epuletgepesz szakkor, meg parhonapig megnyomni az angolt, es van boven lehetoseg, nem kell sirni. 

 

Eppen ma beszeltem az egyik volt kollegammal, aki az egyik lent megosztott lehetoseggel megkeresett, hogy fiatalok alig vannak. A 40 evevel o a legfiatalabb a csapatban. Nekem vannak 70 feletti kollegaim, akikkel egyutt dolgozom, de tudok 80 feletti aktiv kollegat is. Szoval meg azon se kell nyavikolni, hogy 40 felett nem kap az ember munkat. 

 

Na jo az is benne van, hogy, aki tud angolul, annak egy resze kulfoldon dolgozik es jellemzoen a fiatalabb generacio.

 

Előzmény: emyl (58740)
emyl Creative Commons License 2014.08.25 0 0 58740

baszki komolyan mondom, elkezdek levelezőn épületgépésznek tanulni...

ha kiégek szoftverbaszkurálásilag, elmegyek uszodákat tervezni, abban is kiba. nagy pénz van...

(uszodatechnikai egyesületnél van egy jóbarátom, nem győzi a melót...)

Előzmény: nyman (58739)
nyman Creative Commons License 2014.08.25 0 0 58739

Ez nem erdekel senkit? Napi 200-250 euro nem olyan nagyon sz.r .

 

Van meg egy masik, szinten angolul beszelo epuletgepeszt keresnek, muszaki ellenori vegzettseggel, jovo ev vegeig heti kb. 2-3 nap, penzt nem tudok. Van egy masik muszaki ellenorzesi melo, Erd magassaban van a project, ez heti 0,5-1 nap, esetleg a jovo ev masodik feleben heti ketto. Itt gyenge a penz, napi 35 e, de a munka sem olyan veszes. 

Előzmény: nyman (58722)
nyman Creative Commons License 2014.08.23 0 0 58738

lehet azer segitett, mert mar harom ember helyett dolgozott es nem akarta, hogy valamelyik kollegaja szubjektiv szurojen elbukjal es meg tovabb csusszon az uj kollega felvetele :)

 

Nekem a foiskolai kolesz szobatarsam ment oda meg ca. masfel evtizede, az indulaskor, mint mezei telefonos ugyfelszolgalatos, miutan szakmaban nem akart dolgozni, elotte meg Londoban huzta pincerkent, igy mikor hazajott itthon gyakorlatilag nullarol indult, az egyetlen elonye az aktiv angol nyelvtudasa volt.

 

Majd viszonylag gyorsan lepett felfele a rangletran, 2-3 ev mulva meg egy komplett osztalyt vezetett. Ugye egy indulo, novekvo cegnel nem olyan nehez felfele lepni, mert aki regebb ota van ott, emellett letett vmit az asztalra, az jo esellyel felfele bukik. Majd egy evtized utan lepett tovabb.

 

 

 

 

Előzmény: xtl (58737)
xtl Creative Commons License 2014.08.22 0 0 58737

Én jelentkeztem a pályám elején valamilyen szoftveres pozícióra, de akkor még nem volt ilyen portál. A legérdekesebb tapasztalatom az volt, hogy a sokrésztvevős interjú előtt valamelyik menedzserrel volt 5 perc magánbeszélgetésem, amikor is felkészített, hogy az önéletrajzom bizonyos félreértésre okot adó elemeit hogyan mutassam be, illetve mit mondjak, mit ne mondjak velük kapcsolatosan. Mivel ott találkoztunk először, és egyébként sem volt semmi hátszelem, a történetnek ezt a részét a mai napig nem értem.

 

Ezen kívül azon is meglepődtem, hogy az aznap megismert csapat kb. 90%-a látványosan meleg volt, ami ellen nekem ugyan semmi kifogásom, de a 90-es évek végén ez azért nagy sokk volt :)

Előzmény: KissMe (58733)
KissMe Creative Commons License 2014.08.22 0 0 58736

Ja, a másik kedvencem, meg kellett adni egy választásos listából, hogy hol találtad az álláshirdetést? Én ugyebár a Profession-ön. De ilyen még véletlenül sem volt a legördülő menüben.

Előzmény: KissMe (58735)
KissMe Creative Commons License 2014.08.22 0 0 58735

Is-is. :)

Nem véleményt írok, csak tényeket.

A Profession oldalon találtam az álláshirdetést, de nem lehetett a saját rendszerén keresztül jelentkezni rajta, és e-mail cím sem volt megadva, a Vodefone karrier-oldalra mutató linket tartalmazta a hirdetés szövege.

Erre kattintva elértem a Vodafone honlapját, ahol egy account-ot kellett volna létrehozni a karrier-oldalon belül. Még szerencse, hogy elfogadott kész google-fiókkal való bejelentkezést, így ezt választottam, nem kellett külön e-mail címet megadni, jelszón törni a fejem, és visszaigazoló e-mail-ekkel bajlódni. Figyelmeztetett a rendszer, hogy dolgom végeztével a Vodafone oldalán lépjek ki az account-ból, hogy más ne tudjon visszaélni a google-fiókommal (ja, ez már angolul volt).

Miután sikerült ily módon belépni az oldalra, az első meglepetés az volt, hogy ha bár a pozícióhoz csak alapfokú angol nyelvtudás az előny, az egész karrier-oldal önmagában angolul van. Persze, tudom a Vodafone egy nemzetközi cég, dehát mégis... na mindegy, tudok angolul. Először csatoltam egy kész önéletrajzot .doc formátumban, figyelmeztetett a rendszer, hogy ebből néhány adatot átemel a kitöltőprogram, de nem mindet. Sikerült is, az e-mail címet, a nevet és a telefonszámot. A hagyományos állás-oldalakon ismert rendszerben fel kellett tölteni az adatokat, minden mező angolul volt, viszont én magyarul töltöttem ki pl. a korábbi munkakör és pozíció mezőit, mert ezeknek az angol megfelelőjét a választási listában nem találtam. Voltak más választásos mezők is, ezeket nem részletezem, de természetesen minden angolul.

Az oldalon belül komplett, 7 vagy 8 kérdésből álló kérdőív volt, amely az adott pozícióhoz kapcsolódó helyzetgyakorlat-szerű kérdésekből állt. Elég hosszú kérdések, darabonként 4 választható felelettel, ilyesmi pl. hogy egy ügyfél nem boldogul a készülékével, és reklamál, hogy ezt mások is bonyolultnak találták, mi a teendő? És ki kellett választani a szerintem megfelelőt. Saját kútfőből hozzáírni nem lehetett semmit.

A kedvencem pedig: "Please select your gender" "Male - Female - Prefer not to say"

Hát igen, nyman mondaná, hogy a névből úgyis kiderül. Magyarországon esetleg, de mit kezdesz egy ízig-vérig amerikai névvel?

Előzmény: Törölt nick (58734)
KissMe Creative Commons License 2014.08.21 0 0 58733

Nem tudom, közületek bárki jelentkezett-e már a Vodafone-hoz bármilyen állásra, én most fejeztem be a karrier-oldaluk kitöltését. Egy élmény volt! Komolyan!

KissMe Creative Commons License 2014.08.21 0 0 58732

Elméletileg kiderül, gyakorlatilag a papír mindent elbír, azt írok az önéletrajzba, amit akarok...

Előzmény: nyman (58731)
nyman Creative Commons License 2014.08.19 0 0 58731

az eletrajzbol kiderul, nem?

 

En eddig nem irtam bele a kiserolevelbe, vilagos volt. 2009-ben miutan visszajottem a Karib tersegbol egy evig nem dolgoztam. Illetve ez sem teljesen igaz, mert alkalmi heti 1-2 napos, idoben 3-4 honapos projekt elfoglaltsagok voltak, de nem irtam bele az eletrajzomba. Mikor munkat kerestem az interjun felraktak a kotelezo kerdest, miert nem. En meg oszinten valaszoltam, hogy sok ertelmet nem lattam annak, hogy elvalaljak olyan munkat, amivel nem vagyok megelegedve, csak hogy legyen allasom, es utana ugrodeszkanak hasznaljam. Most is benne van ez az egy eves lyuk, es ugyanezt valaszolom.

 

Persze munkaadok nem gondolkoznak egyforman.

 

  

Előzmény: KissMe (58729)
KissMe Creative Commons License 2014.08.19 0 0 58730

Én mondjuk semmi extrára nem gondoltam, átlagos végzettség és tapasztalat, de a példák abszolút érthetők

 Köszi! :)

Előzmény: xtl (58727)
KissMe Creative Commons License 2014.08.19 0 0 58729

A kérdést egy kicsit konkrétabban és másképpen feltéve: önéletrajzba, motivációs levélbe szabad beírni, hogy x idő óta nem dolgozom, vagy nincs jelentősége, illetve tilos?

Előzmény: nyman (58726)
chempelophe Creative Commons License 2014.08.19 0 0 58728

én aztán tudom mennyire korlátolt tuskó volt, mesélhetnék....

sztem is normális, bár én nem töltök ki sehol önéletrajz adatlapot, csak a linkedin profilom van - de az állásértesítőket sosem kapcsolom ki, max nem olvasom rendszeresen ha épp tökjóminden

Előzmény: nyman (58724)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!