Keresés

Részletes keresés

elvtársnő Creative Commons License 2004.05.18 0 0 166
Egy kis kiegészítés az előzőhoz:
Botrány tört ki a Nagy Ô döntőjének felvételén

Gyuri nekiesett Anikónak

Blikk, 2004-05-18

Budapest - Botrány tört ki tegnap a Nagy Ô döntőjének forgatásán. Miközben Anikó már az utolsó rózsa átadásához készülődött, előlépett a hetekkel ezelőtt kiesett Gyuri és közölte: már nem érdekli, miért nem kapott rózsát, mivel Anikó mindenkit kiszórt, aki őszinte érzelemmel közeledett hozzá, majd dúlva-fúlva kivonult a stúdióból. A forgatás hosszú percekre leállt.

Tíz hét után ismét huszonöt fiú gyűlt össze az utolsó rózsaceremóniára.


Ákos, Willy és Anikó is döbbenten hallgatta Gyuri (hátul középen) monológját (Fotó: Török Attila)

Ketten, Ákos és Willy idegesen várták a döntő utolsó perceit, míg a már kiesett fiúk a háttérben sorakoztak fel. Minden rendben ment, a felvételek utolsó felvonásáig. Anikó elegáns fekete nadrágban és blúzban, a döntősök fekete öltönyben álltak a műsorvezető, Szarvas László mellett. A Nagy Ô beszélni készült, amikor a fiúk csapatából kilépett az egy hónapja kiesett Salamun Gyuri. A stúdióban mindenki megdöbbent, a stábtagok, a volt játékostársak, valamint Anikó, Ákos és Willy is. Gyuri pedig mondta a magáét, majd nyakkendőjét letépve elviharzott. A forgatás percekre leállt. Anikó, Ákos és Willy még a felvételek után is majd’ szétrobbant a dühtől.
- Nagy tiszteletlenségnek tartom - háborodott fel Anikó.
- Négyszemközt kellett volna elmondania, nem a nyilvánosság előtt. Tudom, hogy Bálintra és Attilára gondolt, de egyikük a saját kérésére nem kapott rózsát, Attila pedig visszautasította. Miért kellett megbántania Ákost és Willyt?
Ákos szerint Gyuri nem a megfelelő időpontot és helyet választotta a mondandójához, elrontotta a hangulatot. Willy úgy gondolta, hogy viselkedése tiszteletlenség volt Anikóval szemben, aki megbocsátott neki, amikor bevallotta, hogy éveket ült börtönben.
- Már három napja készültem arra, hogy ezt elmondom - vallotta meg Gyuri. - Nekem bejött mint nő, de neki nem volt mersze a szemembe mondani: Gyuri, nem vagy jó nálam. Anikónak és a kiválasztottjának sem fogok gratulálni.
Radnai Péter producer bevallotta: váratlanul érte őket a kirohanás, nem értették, mit szeretne elérni Gyuri.
A forgatás után Willy nekiugrott Gyurinak. Közölte, ha bármelyik felvételen megjelenik, akkor ő vonul ki.

kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.18 0 0 165

Botrány tört ki tegnap a Nagy Ô döntőjének forgatásán. Miközben Anikó már az utolsó rózsa átadásához készülődött, előlépett a hetekkel ezelőtt kiesett Gyuri és közölte: már nem érdekli, miért nem kapott rózsát, mivel Anikó mindenkit kiszórt, aki őszinte érzelemmel közeledett hozzá, majd dúlva-fúlva kivonult a stúdióból. A forgatás hosszú percekre leállt.

A Nagy Ô beszélni készült, amikor a fiúk csapatából kilépett az egy hónapja kiesett Salamun Gyuri. A stúdióban mindenki megdöbbent, a stábtagok, a volt játékostársak, valamint Anikó, Ákos és Willy is. Gyuri pedig mondta a magáét, majd nyakkendőjét letépve elviharzott. A forgatás percekre leállt. Anikó, Ákos és Willy még a felvételek után is majd’ szétrobbant a dühtől.

Előzmény: shit4sale (163)
elvtársnő Creative Commons License 2004.05.18 0 0 164
cikk] Anikó: nem keresek partnert az interneten!



Cáfolja a Nagy Ő, hogy egy brit partnerközvetítő iroda honlapján a tudtával és beleegyezésével szerepel.
2004.05.12 08:01


Egy angol nyelvű oldalon Anikó több fotója is szerepel az igényes üzletemberek által "kérhető" alkalmi partnerek között. A hirdetés szövege természetesen ennél finomabban fogalmaz, az úriembereknek vacsorapartnert vagy különleges alkalmakra kísérőket kínál az iroda, ám hozzáteszik, szükség esetén egyéb szolgáltatásokra is igénybe vehetők a hölgyek. A Nagy Ő képein kívül felfedezhetjük Bódi Sylvi playmate fotóit is, ám egyik lány sem tud róla, hogy hogyan kerülhettek fel képeik a partnerközvetítő honlapjára.

Anikó a Mai Napnak elmondta, nem ez az első eset, hogy visszaélnek képeivel. Az esetről egyébként a tv2 sem tudott, és a kommunikációs menedzser sajnálatát fejezte ki, amiért a botrányos esetet gyakorlatilag lehetetlen kivédeni - ez pedig a Nagy Ő című műsornak sem tesz jót. Anikónak egyébként több fotója megtalálható hivatalos modellügynökségeknél, amelyekkel kapcsolatban áll vagy korábban kapcsolatban állt, ezért fordulhatott elő, hogy a képei a tudta és beleegyezése nélkül másutt is megjelentek.

A honlap üzemeltetője csak egy üzenetrögzítős telefonszámot adott meg, ám lapzártáig nem jelentkezett az itt hagyott üzenetre. (Mai Nap alapján ma.hu)



shit4sale Creative Commons License 2004.05.18 0 0 163
gyilkos gyuri nem felejt - megmondta, amikor kibaszta brigitte, hogy nem kapott választ a kiejtésre, gyuri vérre megy!
Előzmény: pocoknyuszi (161)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.18 0 0 162
Má aszittem a nászút is benne lesz!
;-))
Előzmény: pocoknyuszi (161)
pocoknyuszi Creative Commons License 2004.05.18 0 0 161
Úgy rémlik mintha a jövő heti tv újságban is benne lenne. Talán ma közli, hogy ki lett a szíve csücske, aztán ha még egyet adnak az olyan Best of Anikó típusú lesz. De ez csak találgatás. Az előzetesben viszont valami olyasmit láttam, hogy börtönviselt Gyuri kiabál. A fiúk az utolsó szó jogán megmondhatják a véleményüket?
Előzmény: kábelbúvár (157)
shit4sale Creative Commons License 2004.05.18 0 0 160
"...és kétszer fekszünk le napközben, ebéd előtt és utána. Ezzel is megy az idő."

ha már anikóval nem lehet kufircolni!

Előzmény: elvtársnő (158)
elvtársnő Creative Commons License 2004.05.18 0 0 159
"Szerelem egyelőre nem, csak barátság született a Nagy Ő és a döntőbe jutott Ákos, illetve Vili között. A fiúk egyébként már csomagolnak, hiszen hamarosan kiszabadulnak a pesthidegkúti villából. Sokat gyúrnak, egyéb programok híján napközben kétszer is lefekszenek, és éhesek, ugyanis diétáznak - derül ki a Blikkből. "

elvtársnő Creative Commons License 2004.05.18 0 0 158
"Mivel Vili komolyan foglalkozik a testépítéssel, engem is rávett a rendszeres edzésre" - mesélte Ákos. "Naponta kétszer is gyötörjük magunkat a gépeken, és kétszer fekszünk le napközben, ebéd előtt és utána. Ezzel is megy az idő. A legszebb emlékem a szicíliai és a nizzai randevúm volt. No meg amikor Almával, a Moulin Rouge táncosnőjével huncutkodtam."

"A fiúknak most már jut különszoba is, hiszen kiürült a hatalmas villa. Vili ezért az Ákosétól legtávolabb fekvő szobát választotta, mivel utálja a cigifüstöt. "Az első hónapban még élveztük, hogy se telefon, se tévé, még elment a második is, most azonban nagyon várom már, hogy visszatérjek az én világomba" - vallotta be Vili. "Szép emlékeket viszek magammal, például a berlini randevút, ahol közel kerülhettem Anikóhoz. Aztán amikor 1000 gyertyát gyújtottam a Nagy Ő-nek és az édesanyjának."

kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.17 0 0 157
Holnap vége, vagy még húúzzák?
Előzmény: pocoknyuszi (153)
Fanatico Creative Commons License 2004.05.17 0 0 156
Nem lehet, hogy csak Anikó lemezét hallgatta sírva, hüppögve valaki?
.
http://www.polybasic.hu/album_det.php?frm_id=3

Előzmény: shit4sale (155)
shit4sale Creative Commons License 2004.05.17 0 0 155
Ezt látszik alátámasztani a Storynak nyilatkozó, névtelenségbe burkolózó fültanú is, aki a szoba szomszédságában lakott a szállodában. Szerinte szeretkezés hangjai szivárogtak ki, és nem lehetett félreérteni a hangokat.

hát ez beszarás!!! elképzelem, ahogy sherlock holmes honfitársunk a római szállodaszobájának falára ragasztott fülekkel fantáziál, vazzzzeeee' ;-)))

Előzmény: kábelbúvár (144)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.14 0 0 154
"az erkölcsi győzelem "

És "A Ház IQ-bajnoka" kitüntető cím...

Előzmény: pocoknyuszi (153)
pocoknyuszi Creative Commons License 2004.05.14 0 0 153
Döntetlen is lehet a vége? Szegény Vili, pedig mennyit pedálozott, legalább az erkölcsi győzelem tudata az övé lehetne.
Előzmény: elvtársnő (151)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.14 0 0 152
Csak tövis lesz...
Előzmény: elvtársnő (151)
elvtársnő Creative Commons License 2004.05.14 0 0 151
] Hazudott Bálint? - Anikó megtartja a rózsát magának?



Lehet, hogy mégsem került annyira közel Anikó és Bálint Rómában, mint hittük? Lehet, senki nem kap rózsát a játékban?
2004.05.14 07:50


Emlékezetes, az olasz fővárosban a Nagy Ő és Bálint nagyon közel került egymáshoz. Sokan azt gondolták, ennél közelebb nem is kerülhet nő és férfi egymáshoz, mint ők. Ugyan Anikó tagadta az együttlétet, Bálint azonban sejtelmes "úriember ilyenről nem beszél" kijelentésével elültette a bogarat mindenki fülébe.

Ráadásul, mint a két még versenyben lévő játékos, Villy és Ákos elmondták, jó okuk volt hinni abban, megtörtént a beteljesedés az Örök Városban. Ugyanis Bálint visszatértük után többször is eldicsekedett a fiúknak arról, hogy háromszor is magáévá tette Anikót.

Azonban ahogy haladt előre a játék, a pasik kezdtek kételkedni a mesében. Ráadásul egyre-másra olyan jeleket vettek észre - mit Anikó testén lévő tetkót - amiről, ha tényleg megtörténik a légyott, Bálintnak be kellett volna számolnia.

Ez azonban nem történt meg, így Villyék már tudják, nem feküdt le egymással a páros Rómában. Villy ráadásul rá is kérdezett a lánynál, hogy tényleg nem történt-e semmi, és amikor Anikó cáfolta Bálint állítását, végleg eldőlt Villy számára a kérdés.

Szerinte egyébként Bálitnak egy célja volt a mesével: a többi játékost elüldözni Anikó közeléből. Nos, Attilánál ez sikerült is, a korábban Anikó kegyeiben lévő fiú folyamatosan eltávolodott a Nagy Ő-től. Bálint azonban elszámította magát, folyamatos féltékenykedéseivel Anikó őt is kiebrudalta kegyeiből.

Kérdés, hogyan tovább. Egyesek szerint előfordulhat, bármennyire is kedveli a két versenyben maradt játékost Anikó, lehet, egyikük sem kap rózsát. Anikónak ugyanis kezd elege lenni, ráadásul csalódott, és fél kimutatni esetleges érzéseit. (Story alapján ma.hu)


elvtársnő Creative Commons License 2004.05.14 0 0 150
Melyik fiú hazudik, Attila vagy Bálint?

Mi az igazság? Kivel bújt ágyba Anikó? (BEST)

pocoknyuszi Creative Commons License 2004.05.13 0 0 149
NyalóVilágos korában a doktorság és az éneklés között vívódott, de sajnos az orvosoknak nagyon sokat kell tanulniuk, az énekeseknek jelentős előny, ha van hangjuk. Tudjuk, hogy ezen kívül mije van, az meg majd kiderül, hogy mire lesz az elég.
Előzmény: kábelbúvár (148)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.13 0 0 148
Ne fenyegess!!

Vagy pénzes csatornán?!

Előzmény: pocoknyuszi (147)
pocoknyuszi Creative Commons License 2004.05.13 0 0 147
Az világos, csak ennyiért akár szórakoztató is lehetne. Ha jól tudom később is a médiában szeretne tündökölni.
Előzmény: kábelbúvár (146)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.13 0 0 146
Gondolom pénzért...
Előzmény: pocoknyuszi (145)
pocoknyuszi Creative Commons License 2004.05.13 0 0 145
Ez érdekes. Ha ebből mutatnak valamit, talán nem fulladt volna ilyen tömény unalomba a műsor. Egyébként kérhet ilyet a "nagy Ő", hogy ezt mutassák, azt ne mutassák és nem mondták neki, hogy ez a műsor erről szól? Ezek után (mármint hogy a testét is bevetette) különösen nagy arculcsapás lehetett neki, hogy dobták a fiúk. Ha ennyire szeretné a megközelíthetetlen hideg szűz képét fenntartani magáról, akkor miért vállalta a szereplést?
Előzmény: kábelbúvár (144)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.13 0 0 144
Eddig is lehetett sejteni, mi állhat a búcsú hátterében, most azonban a leginkább illetékesektől tudhattuk meg a rózsa visszautasításának okát. Mint Attila elmondta, nem fogadhatta el a rózsát. Ugyanis egyiptomi randijukon történt egy s más, amiről a kamera nem mutatott semmit.

A fiú azt állítja, többször heves csókcsatákban törtek ki a Nagy Ő-vel. Hogy miért nem mondhatta el Attila mégsem a nagy újságot? Nos, azt állítja, Anikó kérte meg erre, hogy ne tartsák erkölcstelennek a televízió-nézők.

Ezt követően igencsak meglepő, hogy Anikó Bálinttal is szoros kapcsolatba került, talán ebben az esetben is szorosabba, mint azt a nézők láthatták. Attila azt állítja, egyértelmű, hogy nem csak csók volt Anikó és Bálint római randiján, hanem olyan közel kerültek egymáshoz, amilyen közel csak egy nő és egy férfi kerülhet.

Ezt látszik alátámasztani a Storynak nyilatkozó, névtelenségbe burkolózó fültanú is, aki a szoba szomszédságában lakott a szállodában. Szerinte szeretkezés hangjai szivárogtak ki, és nem lehetett félreérteni a hangokat.

Bálint ugyanakkor továbbra sem beszél a légyottról, ő továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint elege lett Anikóból, aki hűvösen viselkedett vele Róma után.

Anikó és családja természetesen cáfolja mind Attilával, mind a Bálinttal történt feltételezéseket, hiszen a Nagy Ő nem szexpartnert, hanem komoly kapcsolatot ment keresni a játékba. (Story alapján ma.hu)

shit4sale Creative Commons License 2004.05.13 0 0 143
"két bábú" ;-)))))
másik willy elszólás: már túl vagyok a krisztusi koron, ha vége lesz a játéknak valószínűleg feleség után kell majd néznem (hehe)
tehát brigitte nielsenre azé' ő sem annyira fanyalodik...
Előzmény: kábelbúvár (140)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.12 0 0 142
+előlegezzem a vékkifejletet?

-Survivor Creative Commons License 2004.05.12 0 0 141
meg kifejtette a 10-bol 3%-os elmeletet...:-)))))
Iszonyu homaly a pali!
Nem tudom hany foga van, de hogy tobb, mint az IQ hanyadosa...az tuti biztos!!
Az interjun is nagyot alakitott..:-DDDDDDDDDDD
Előzmény: Piccolomini (137)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.12 0 0 140
Vilink Londonban egy pillanatnyira sem hunyt ki. A Naomi Campbell viaszbábuja mellett álló Anikó a meglepődés legkisebb jelét sem mutatta Vili bókjára, mely esetlegességében mégis nagy igazságot fogalmazott meg Anikóról: "ha a két bábu közül kellene választani, én téged választanálak".
ma.hu

:))

Előzmény: Beavis Butt-Head (139)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2004.05.12 0 0 139
Hát mondtam én, hogy ezek gyönyörűek lesznek együtt. Hát még ha szaporodnak is... :-PPPP
Előzmény: Piccolomini (137)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.12 0 0 138
Vagy az apja...

Az sosem biztos!
;-)

Előzmény: Törölt nick (134)
Piccolomini Creative Commons License 2004.05.12 0 0 137
Jól hallottam a zoknivasalós hajadont, amint felrikkantott Londonban a bobby-k láttán. "ott vannak a bubik!" Beszarás. :-D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!