Keresés

Részletes keresés

sharontwo Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79834

Sajnos nem csodálkozom semmin! Velem ugyanezt tették, csak kicsiben. Bárhová fordultam, ők mindig azt válaszolták, minden az építési terv szerint készült. Innen is üzenem: NEGATÍV!!!

Nálunk is nagy a baj, az ingatlanom értéke csökkent, mondhatni qú nagy szoaréban vagyunk.

Az én esetemben is 2008-ban indult el ez az egész. Ugyanazok a nevek, furcsa mód még hasonlóságok is vannak.

Tabula rasa, derüljön ki végre mi történt! Kinek az érdekeit képviselik, azok akik felkerültek a színes palettára, hogy színes üvegcserepekkel vakarják........... a mi pénzünkért.

Olyan nincs, hogy semmit nem lehet tenni. Mindig-mindenre van megoldás!

Mi hangzott el 2010-ben? Ügyfélbarát ügyintézés. Ebbe egy kis hiba csúszott, mert BARÁTÜGYFÉL ügyintézés van!!!

Ha nics barátod, ismerősöd, szívsz, mint a torkosborz.

Nekem ilyen barátokra, ismerősökre nincs szükségem. Az eredménye látható is!

Úgy bánnak velem, mintha a kutya szájából rángattak volna elő és most szofisztikáltan fogalmaztam.

Semmi nem változott, most is ugyanaz van, mint a 2010-et megelőző években.

Nekem ne jöjjön riposztolni az,aki önmagát fényezve öt ingatlannal dicsekszik. Vajon van-e hét szilvafája????

Előzmény: Luckuty (79828)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79833

Na elárulom: a kenyere gyorsan kiszárad, a most épülő háza talán sosem.

Előzmény: Luckuty (79832)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79832

Na, és miben különbözik a pék háza és a pék kenyere? 

Előzmény: Törölt nick (79830)
GYŐZŐ1 Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79831

Tudod -többed magammal elkezdtünk csinálni egy szemétszállító céget, hogy ne csak meghatározott napokon vigyék el tőlünk a szemetet, hanem akkor amikor a kukáink megteltek- ( már azoknál, akik a Kft -ben tulajdonosok lettek volna ). Ezen közben módosította a fityeszke a törvényt.  Talán 1100-litertes kukánként 100-al lettünk volna drágábbak mint a közüzemi kft. És ekkor még vágott egyet az Önkomi rajtunk, hogy csak az kap építmény adó kedvezményt akinek a Közüzemi Kft-vel van szerződése. Nesze-neked vállalkozási szabadság, nesze -neked szabad szolgáltató igénybevétel- és á dehogy zsarolóm meg a lakósságot.

Előzmény: nyikhajtó (79814)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79830

Ja és a legjobb az egészben: számoljuk átlagosan 3 fős beköltöző családdal. Az annyi mint 3x114=342 új adófizető városunkban minimum! Legyünk naívak és tételezzük fel hogy csak minden harmadik család hoz magával autót, az 114 forgalom és zsúfoltság növelő gépjármű minden reggel és délután ezen a szerencsétlen 2-es úton - mert azt ugye már tényleg nevetséges volna feltételezni hogy ezek közül majd mindenki dunakeszin fog dolgozni és gyalog jár majd munkába!

Bravó diósi bravó fidesz!!!

Előzmény: Törölt nick (79829)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79829

Azért ez már tényleg nem semmi! Az emberek orra előtt megy a nyílt mutyi! Pont úgy mint ahogy nagyban is megy az állampolgárok előtt.

És persze itt sem fog történni semmi. Mert már minden lóvé szétosztásra került, a felek szépen megegyeztek kinek-mennyi csurran.

Méghogy a város tehetetlen... Dehogyis az! Pont hogy nagyon is tett az ügyben! Csak az nem pont publikus...

Érdekes, a reptér ügyében diósi még attól sem riadt vissza hogy megszavaztasson a parlamenttel egy olyan törvényt melynek semmi más célja nem volt csak az hogy megalapozza az amúgy jogtalan milliós nagyságrendű követelését! A politikai hatalommal való visszaélés iskolapéldája!

Most meg tehetetlen?? Eléggé fura!!

Előzmény: Luckuty (79828)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79828
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79827

Erről mi a véleményed fideszcsik? Rágalom az egész, ugye?? :DDDD

 

Zuglóban a Fidesz a csaláshoz is béna

Szórakoztató néhány hetünk lesz nekünk zuglóiaknak az önkormányzati választásig, egyszerre kacagtatóan és szánalmasan röhejes. Sebaj, vigadunk mi sírva is, ha úgy adódik, bosszantva mulattatásunkról meg gondoskodnak a képviseletünkre jelentkezők mindahányan.  Itt van[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79826

"Ez a fórum bizonyítottan a magukat baloldalnak nevezők harci terepe a Fidesz ellen."

Mi az hogy "bizonyítottan"? Ki bizonyította? Csak nem te? Itt ezen a fórumon te még soha semmit nem bizonyítottál a kóros üldözési mániádon kívül! Ki itt a baloldali?? SOHA SENKI ITT E FÓRUMON NEM FOGLALT ÁLLÁST E TEKINTETBEN RAJTAD KÍVÜL, MIKOR FOGOD MÁR FEL VÉGRE???

De elárulok neked egy titkot: tekintheted e fórumot nyugodtan az ország lenyomatának! Ha e topik rendszeres hozzászólóit 100%-nak vesszük, akkor abból te képviseled azt a kisebbséget mely szemellenzős agymosott módon feltétel nélkül imádja a fidesz nép ellen elkövetett bűncselekményeit. Ugyan ez az arány az országra kivetítve is; ugyan ezen arányú kisebbség döntöttel el hogy ők márpedig kétharmados többségben vannak! Ezzel kár is vitába szállnod, a számoknak nem tudsz ellent mondani úgy sem! Illetve tudsz...ó már hogyne tudnál... :DDDDD

Tudod mi lett itt bizonyítva egyértelműen? Az hogy a fidesz elcsalta a választásokat!!!!!!!

Figyelj csak...nem akarsz keresni magadnak egy fidesz ajnározó topikot és mostantól kezdve azt látogatni e topik helyett? Ott kedvetekre zenghetnétek az örömódáitokat a bűnöző orbánról, diósiról meg erdészről rohadt nagy egyetértésben! Na, ugye jó ötlet? Szerintem mindenki jól járna, te is, de legfőképp mi!!! A moderanciának se kellene folyton azt figyelnie mikor kezdesz el komcsizni utána meg mész a moditopikba panaszkodni!

"itt ezen a fórumon bevett szokás, hogy kommunista kommunistázhat büntetlenül."

Még egyszer mondom: ha nem tetszik el lehet tolni a bringát!!!!! Senkinek sem fogsz hiányozni, elhiheted!!!!

Előzmény: nyikhajtó (79814)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79825

Egyetértünk. 

Előzmény: Törölt nick (79824)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79824

Ha az embereket alapvetően a jóság jellemezné, akkor nem volna gond még kerékpárút nélkül sem a kerékpárral közlekedőkkel...... Ha az emberek minimum fele olyan szinten figyelnének egymásra, mint amilyen szinten manapság leszarják egymást, akkor lehetne egy kicsit szebb és jobb világ. De ez csak utópia, hiú ábránd...

 

Mivel a világ egyre inkább a rossz felé tolódik el, így egyre több a súrlódás ember és ember között...

Előzmény: Luckuty (79822)
thooja Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79823

Mit spamelsz? Még iróniának is gyönge. Amúgy Freddy Krueger elég jó állapotban van a felvételen. Szerintem a filmben lévő 'igazit' tőlünk vihették a világhírhedtség felé.

Előzmény: MTELA (79820)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79822

Nem veszekszem. 

 

Nem nézek tévét, készülékünk sincs.

 

Én nem mernék végigmenni a Fóti úton kerékpárral, de azokat is megértem, akik sietnek, és a kerékpárúton totojázó, mobilozva az egyik oldalról a másikra imbolygó gyalogosok miatt inkább az úttestet választják. 

 

Hogy a város túlzsúfolt, és az nincs jól, azt is értem. 

 

Te megint általánosítasz, mert a határvonal nem a hobbikerékpárosok és a kerékpárt közlekedési eszközként használók, hanem a szabályokra magasról tevők és a szabálytisztelők között van. Semmivel nem jobb egy kivilágítatlanul a kocsmából hazadűlöngélő egy sportosan öltözött, szabályosan bringázónál, akire rá van szinte írva, hogy "csak" túrázik. 

 

Egyébként ezt a hobbi-dolgot szerintem ne folytassuk, mert messzire vezetne. Lehet hobbiból autózni, sőt repülni is. 

Előzmény: Törölt nick (79819)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79821

Amúgy pedig nem fogok veled vitatkozni a kerékpárosokról! Én mint autós betartom a kresz rám vonatkozó szabályait, előírásait......

Én is szoktam közlekedni két keréken, de akkor is betartom az oda vonatkozó szabályokat és normákat...... Nem szarom le a többi közlekedőt!

Előzmény: Luckuty (79817)
MTELA Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79820

nem címezem senkinek, címzem hát mindenkinek:

DUnakeszin a lakók így érzik magukat:

https://www.youtube.com/watch?v=ebD_drWYVaI#t=223

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79819

Az a különbség, hogy aki fő közlekedési eszközként használja a kerékpárt az megpróbál beilleszkedni a forgalomba, megpróbál normálisan, a rá vonatkozó kresz és közlekedési szabályok betartásával közlekedni, a divatkerékpáros meg pont leszarik minden szabályt.... Érted!? Ez az óriási különbség! Egész más megítélése van egy mondjuk szemmel láthatóan az ügyes-bajos dolgait intézni szándékozó kerékpárosnak,aki azért száll kerékpárra, hogy eljusson ából bébe, mint amikor mondjuk a Fóti úton a "cicanadrágos" fasz tekeri a bringát az autóknak fenntartott úttesten, holott ott fut a fenyves előtt az aszfaltos kerékpárút! Érted!? Ez a különbség! ...hogy az egyik egy bunkó, a másik viszont csak egy hétköznapi ember, aki pusztán közlekedni szeretne a maga lehetőségei szerint....

 

A kamaszokat, iskolásokat meg elég rossz példaként említetted....

Nézz körül a Táncsics utcában vagy a gimnázium környékén iskola kezdéskor vagy végzéskor! Én inkább autókat látok ott mintsem teli kerékpártárolókat! Ezért nem lehet a környéken olyankor megmozdulni a környéken lakóknak szinte, mert minden tele van autókkal.

 

Amúgy meg ne velem veszekedj, nem én csináltam herigfalvát Dunakesziből, ahol már mozdulni sem lehet.....

 

Ha nézel tévét, és normális adót nézel, akkor láthattad, volt egy műsor amiben kifejezetten a nagyvárosi életforma veszélyeiről volt szó! A nagyvárosok, tömegek éppen úgy károsak az egészségre mint a dohányzás, vagy a sok tartósító szert tartalmazó élelmiszer.....

Előzmény: Luckuty (79817)
thooja Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79818

vaze. 

Ez összevonja a gyerekkorának helyszínét Dunakeszivel. 

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szijj%C3%A1rt%C3%B3_P%C3%A9ter

Előzmény: Luckuty (79815)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79817

Nem értlek. Neked autósként mi a különbség? Ott egy kerékpáros, nem ütheted el. Még akkor sem, ha irritál a viselkedése. Egyáltalán, honnan tudod, hogy miért szállt kerékpárra? 

 

A kerékpárosnak persze nagyon nem mindegy (mondjuk szakadó esőben), hogy lenne-e más módja elérni úticélját. 

 

A városvezetésnek meg abból kéne kiindulnia, hogy igen, vannak emberek, akiknek közlekedési eszköz a kerékpár.  Ilyen népes csoport például a kamaszoké, akik városon belül járnak iskolába, de nem a szomszéd sarokra. 

Vannak emberek, akik nem vezetnek különféle okok miatt. Tök mindegy, miért. Nekik is élni kell a városban. Vagy rendes tömegközlekedés kell, vagy kerékpárral biztonsággal bejárható város. Az Auchan és környéke kerékpárral megközelíthetetlen, és a másfél óránként járó városnéző körjáratot én nem tekintem normális tömegközlekedésnek. Könyvesbolt, normális riuházati boltok meg csak ott vannak a városban.

 

Egyébként az épp "úri passzióból" biciklire pattanó is épp nem szennyezi a levegőt, nem okoz dugót (vagy kevésbé), nem jelent parkolási gondot. 

Előzmény: Törölt nick (79816)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.11 0 0 79816

Tudod, nagy különbség, hogy valaki fő közlekedési eszközként használ kerékpárt, mint modjuk vidéken sok helyen, pl. Csongrád megye.... 

....vagy valakik ( mint Dunakeszin a legtöbben! ) egy újfajta divatként, úri huncutságból kerékpároznak.

Előzmény: Luckuty (79812)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.10 0 0 79815

Na nem baj majd lesz reptéri focipálya petkének...brooooá

 

Akkor most hogy is lesz ez? 

 

http://www.kisalfold.hu/sport/egyesult_az_eto_futsal_club_es_a_dunakeszi_kinizsi/2391418/

 

Kell akkor az a pálya, ha úgyis Győrött játszanak? És hogy lesz ez az egész? Dunaleszi és Győr együtt?

Igaz, csak egy ugrás. 

Előzmény: Hun Quijote (79811)
nyikhajtó Creative Commons License 2014.08.10 0 0 79814

Téged eddig úriembernek ismertelek. Kérlek pária leple alatt ne kommunistázz, mert ha én visszakommunistázok, engem kinyír, mint a papírkutyát! Ez a fórum bizonyítottan a magukat baloldalnak nevezők harci terepe a Fidesz ellen. Sőt a bíró a 12. játékos! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy itt ezen a fórumon bevett szokás, hogy kommunista kommunistázhat büntetlenül.

 

Bár nem vagyok szemétszállításban résztvevő,sem szakember, hiedelmed ellenére sem, azért tudom a díjakat az adott kérdésben, mint gondolom te és még sokan mások.

Gondolom azért, mert a külföldi és magáncégeknél az árszínvonal elszállt. Erre bizonyíték, hogy Dunakeszin a szemétdíj ezer forint alatt van az országos átlag háromezer ezer felett. Aminek oka, hogy a hazaáruló kormányok és a választópolgáraikat eláruló önkormányzatok hagyták elszállni az árakat, a külföldi tulajdonú szolgáltatóknak, kivéve a sajátcégeiknek.

 

 http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/mas_varosokban_mennyi_penzert_viszik_el_a_szemetet/2287274/

 

 

Előzmény: GYŐZŐ1 (79813)
GYŐZŐ1 Creative Commons License 2014.08.10 0 0 79813

Megint államosítanak?? Az jó ! Dohány-energiaszolgáltatók , bankok egyrésze már megvan nekik, most majd az OTP jőn- és így sorban minden. Akkor kik a kommunisták ( vagy hülyén utánozzák a valódiakat ) ha nem VIKTORKA és csapata ? Csak egy mun kádhoz vágó kérdés- miért nem lahet úgy szemétsdzállító céget csinálni, csak akkor ha legalább 51 %a- Önkomi vagy állami ulajdon. Hol itt a Törvényben garantált vállalkozási szabadság ????

Előzmény: vajaskáposzta (79801)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.10 0 0 79812

Tudom, hogy bögyödben vannak a bringások, kétségem sincs, hogy okod van rá. Vannak hülye és normális bringások, mint ahogy vannak hülye és normális autósok is. És még a normálisak is csinálnak elvétve hülyeségeket. 

 

A témához visszatérve, egy normális kerékpárút nem csak a bringások ügye. Ha te autósként - abszolut vétlenül -- elcsapnál egy bringást, aki tiltó táblák dacára, ráadásul alkoholos befolyás alatt...  , ne mondd, hogy ne lennél napokig a hatása alatt! És akkor még a herce-hurca, amivel tisztázod magad. Szóval, ez nem csak bringás ügy. 

Előzmény: Törölt nick (79810)
Hun Quijote Creative Commons License 2014.08.10 0 0 79811

Szerintem meg nem. A szerencsétlenek kényszerből hajtanak a 2-es főúta, nem jókedvükből. Majd pattanj egyszer cangára és próbáld ki, igérem emlékezetes lesz..

 

Magyarország a sehonnan sehová vezető kerékpárutak hazája. Se Dunakeszi se Újpest önkormányzata nem érzi fontosnak az ügyet, de fakto leszarják, mert ha nem így lenne az elmúlt öt évben akár egy metrót is épithettek volna.

 

Na nem baj majd lesz reptéri focipálya petkének...brooooá

 

 

Előzmény: Törölt nick (79810)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.09 0 0 79810

Szerintem simán elérhető Dunakeszi Pestről bringával éppen úgy ahogyan Pest is Dunakesziről....

Ott a 2-es út..... Ma is voltam arra és elég sok bringással találkoztam oda-vissza!

Igaz, hogy kint van a kerékpárral behajtani tilos tábla, de hát úgy is leszarják!

Fölösleges pénzkidobás a kerékpárút, megoldják a bringások úgy is, hogy eljussanak oda ahová akarnak....

....most meg, hogy már legálisan lehet piásan is bringázni, most még jobb a helyzet!

Előzmény: Luckuty (79809)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.09 0 0 79809

A gond a legelső város (Szentendre) leírásában lévő első mondattal kezdődik:

 

A Budapestről akár biciklivel is könnyen elérhető 

 

Dunakeszi még mindig nem érhető el, pedig ha az a néhány km meglenne, Pesttől símán el lehetne tekerni kerékpárúton akár Vácon túlra is. 

Előzmény: Törölt nick (79808)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.09 0 0 79808

http://utazzmaskepp.cafeblog.hu/2014/06/27/magyarorszag-10-legklasszabb-kisvarosa-megvannak-a-nyertesek/

 

vajaskergekáposzta! Hol van Dunakeszi!? Nem találom a listában!

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.08 0 0 79807

Akkor gondolom örülsz a volt III/II-es tiszt Tasnádi László államtitkárnak is. Ő ráadásul hivatásos volt , az ügynökök alá tartoztak.

Előzmény: vajaskáposzta (79801)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.08 0 0 79806

Ezen töprengek egy darabja. A mostani következtetéshez ez http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=&cid=177540#c  adta a lökést, az eredménnyel: A válaszadók 98%-a igennel, 2%-a nemmel voksolt. 

Az a baj ezzel az országgal, hogy a nép még mindig túlságosan sokat vár az államtól, és kevéssé öntevékeny. Összekeveri azt, ami rossz, és föl kell lépni ellene, azzal, amit törvényileg, rendőrileg be kell tiltani.

Ezt az "államtól várunk mindent " használja ki a mindenkori hatalom, ha egyébként van némi diktatórikus attitűdje, és tölti meg a saját szájaíze szerint. Ezért fogadta el ez a nép a nácikat ugyanúgy, mint a kommunistákat, és veszi be Orbánék maszlagját. 

Ne felejtsük el, ez a 98% igen a Klubrádió véleményt nyilvánítani nem rest hallgatóitól származik, olyanoktól tehát, akik önmagukat feltehetőleg a többségnél józanabban gondolkozónak képzelik! 

Az eredmény siralmas: én olyan 60% igenre számítottam.

 

Ebből az következik, hogy ha Orbánék végre eltűnnek egyszer a süllyesztőben, akkor is hosszú időre lesz még szükség ahhoz, hogy a nép önbizalma, helyzetértékelő képessége Európáéhoz közeledjen, és önmaga akarja kirekeszteni a kirekeszteni valót, és a rendőrségtől, az államtól meg azt várja, amire való. 

Előzmény: Törölt nick (79800)
Luckuty Creative Commons License 2014.08.08 0 0 79805

Na azért mondom!

Előzmény: Törölt nick (79800)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!