és a caliban marad a turbo vagy atkerül a gsi be ??
én most szereztem be egy c20let et
idáig van 240e ft ba mindennel 1üt
120e km van benne
sajna mivel borult igy a turboját nem lehetett megmenteni
igy masikat szereztek hozza ami nem épp egy fönyeremény
de olyan 100e be belefér a felujjitás
allitolag nem kell kompletten
és akkor 340
be kerül az astrába az meg 100e szerintem
és készen is van :)
addig is
egy video délafrikábol
keresek megvételre természetesen olcsón, gsi szárnyat hátsó lököst, vagy toldatot, gsi ülés szettet kopletten, ha bal 1 nincs nem gond, de ha csak jobb 1 van az is érdekel.
Ilyesmi "akcióm" nekem is volt , vettem egy malacorrú vr6 passatot. Bőrös , légkondis , stb....150e-ért
Nah a végén kiderült hogy a klíma nem jó , a segédjatás szar (letörött) , az alja elrohadva , az összes elektromos cucc nem megy...Egyedül a motorja volt jó....
Az öcsémnek vettem , golf I Vr6 projectbe kellett volna....
Végül 80e-ért megvettem, de a projectből nem lett semmi , mert rá két napra megvették 170-ért az egészet :))
A mostani "áldozat" egy piros kis 16v , banki papíros problémák miatt kerül eladásra (papírok nélkül) . Holnap vagy holnapután nézem meg , ha jól tudom klímás . Kívülről már láttam , nagyon patent....
1-2 apróság lehet hogy érdekelne... pl elektromos tető cucc, a spoilerszett ugye....
meg majd még gondolkozok.... de tuti vevő leszek 1-2 motyeszra! :)
Néhány napja majdnem belenyultam egy klimás 93-as évjáratu Calibra turboba 400 ropiért! :)
Német papiros volt, behergeltem magam keményen....
telefonban minden szép és jó volt....
Aztán személyesen első ránézésre ugyszintén fostam a bokám :)
Zender spoilerszett, füthető bőr, alu, stb....
Gondoltam véééégre lesz turbom!
De nem!!! A sors másképp gondolta! :)
Osztómü szar, csiga besülve, viz nincs benne, ami van is olajos, klima nem müködik, hütö folyik, szélvédő repedt, spoilerek egytől egyig sérültek, fényszórók fülei hiányoznak.... :( Arról nem is beszélve, hogy a moci 2-ben csak4000ig forgott ki, üresben pedig 5000 volt a vége.... :)
Még nincsen semmi konkrét , csak tapogatózzok , lehet veszek egy 93-as astra gsi 16v-t (piros) bontásra. Csak erősen gondolkodom , megéri-e....Mert ezzel a legutolsó kadettal majdnemhogy befürödtem...
Eladó egy garnitúra 9*16-os borbet T felni 4*100-as,, 215/40-es gumival, a felnik vadonat ujjak a gumik 90 és 80 százalékosak. Az ára 150.000ft, ha valakit érdekelne Tel.:06-20-3145315