Keresés

Részletes keresés

Macisz Creative Commons License 2001.08.10 0 0 522
Szevasz fityisz!

e-mailben válaszoltam.

A hogy elnézegetem ez a hozzá szólásod.
Te véletlenül nem valami munkaerő közvetitő helyen dolgozol?

Előzmény: fityisz (519)
banya Creative Commons License 2001.08.09 0 0 521
Bocs, hogy belepofázok, de a wwww.startlap.com -on fenn van majd' az összes fejvadász cég. A honlapjaikon elég sokat meg lehet tudni róluk.
Előzmény: Bolivian Dancer (520)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.08.09 0 0 520
nocsak nocsak:

nem tudom, etikus-e, de van egy listám a pesti headhunterekröl, azt ide tudom tenni )nem mostÖ pár kommentárral. Eros a "szórás"...

Jó a Telkes, az Adecco, a Job (állitólag), a Grafton néha, Riss, Magic Management, Ekler. De... ha 1 % nak tud sgeiteni, és az pont Te vagy, akkor az Neked 100%, ergo azt fogod mondani, ok a legfaszábbak a világon.

A dolog szvsz nem itt vállik el.. Hanem hogy ok mit tesznek Érted, mint a ügylet nem fizetö tárgyáért. Hogy bánnak Veled, Neked is szolgáltatnak, tanácsot, infót, segitséget, vagy
csak egy vagy a napi 50 barom közül, akit két cigiszünet közt meg kell hallgatni, mi a f*szt is akar. Ebben, szvsz eddig Telkes, Ekler, Riss és MM volt a rulez, az én tapasztalatom szerint, hangsulyozom. Náhény egyéb helyen meg pont forditva, miniszoknyás libuska, 24 éves esti egyetemmel azt hitte hogy o a személyzeti guru, és közben beszélni sem tudott rendesen, szabatosan.

Ha igérnek, nem kell bedolni... Viszont, dobd szét az anyagod 1000 helyre, és aki nem válaszol akáérmit 2 héten belül oda többször is. Nem árt néha hivogatni is öket... meg személyes kapcsolatot épiteni.

Szerencse fel!

Előzmény: nocsak nocsak (517)
fityisz Creative Commons License 2001.08.09 0 0 519
nocsak: pl. nézd meg ki hírdet a HVG-ben (a fejvadászokat)

Macisz: fogalmazásodból ítélve te lány vagy? (nem baj, csak úgy kérdem)

KissMe!

most látom, hogy te viszont tényleg lány vagy. Így egy kicsit azért bonyolultabb a helyzet, mert hát mégsem mehetsz el kőműves mellé cementet pakolni. szerintem a nők helyzete vidéken katasztrófális!!! E téren eddig két dolgot láttam: 1: férjhez menni, 2: bp-re költözni (persze biztos van más lehetőség is - csak én még nem láttam jól befutott nem bp-i menedzserhölgyet - te láttál???)

no akkor segítsünk rajtad!!! - (de csak ha nem vagy hisztis)

1. nappalis vagy?
2. hol? (legalább a szakterületet)
3. mikor végzel?
4. nyelvek?
5. egyéb ismeretek?
6. miért is kell kötődni a jelenlegi lakhelyedhez?
7. mivel foglalkoznál legszívesebben? (a gyerekeken kívül - bocs ez vicc volt :-) )
8. Számít-e a munka, vagy pénzt is akarsz keresni ? (ismét bocs!!! nem ARRA gondoltam!!!, hanem pl. bankfiókban ügyfelezni nem túl jó dolog, de a fizetés sem túl rossz)
9. faluban, kisvárosban, vagy nagyvárosban élsz-e?

tehát a jobb helyek alkalmazottaknak: bank-bankfiók, bizosító iroda (nem ügynök!!!), energiaszolgáltató (áram-gáz-víz): nem fizet jól de biztos hely (egyenlőre), kis szerencsével titkárnő - naggyal asszisztens, maszek orvosnál nővér, beteglátogató

vállalkozóként:

- a bejáró háziasszonyt pesten igen jól fizetik, csak a megbízahtóságot nehéz elhitetni a megrendelővel, mert hát ez mégiscsak bizalmi állás - egyedül a lakásban, ismerősöknek kell beajánlani az új helyekre

- a szomszédasszonyom megunta az alcsony nyugdíjat és főzni kezdett (házias ízek) - most az egész környék tőle vásárolja a 2-3 fogásos hétköznapi vacsit napi 300 Ft-ért - és most a szomszédasszonyom jól keres (legalábbis megél)

- piacozás: vegyél valamit, vidd ki a piacra és add el - én is csináltam öblítővel: jó biznisz - csak kell valami rozoga kocsi, meg kb 10-20.000 Ft kezdőtőke. mit-honnan vegyél? "kérdezhetnéd", de nem teszed, mert ki mész a piacra szombaton és vasárnap - megnézed, hogy melyik standon megy legjobban az üzelt (a tömegről ismerszik meg és arról, hogy mióta árul az eladó ugyanott - erre rá lehet kérdezni: "bátyám! hát mióta van maga itt, hogy még sosem láttam?!") - ha évek óta akkor az jólehet, és persze a régi kocsitrükk: jó korán menj ki a piacra és ellenőrizd, hogy mejik árus milyen kocsival jött! ezt nem is magyaráznám tovább. Tehát kisasoltad, hogy mi a buli és rácsapsz. Gyakori vállalkozói tévhit, hogy olyasmivel kellene foglalkozni amivel más még nem foglalkozott. Hát nem!!! Olyasmivel kell foglalkozni ami jól megy!!! mert ott több dudás is befér abba a bizonyos csárdába. - Perszer ruházhatsz is - az is jó bóni (pulóver, melegítő, fehérnemű...stb. (én is árultam harisnyát! - és biciklit is)).

- kertápolás: hetente levágni a füvet...stb. nem rossz ez sem.

- a beteglátogatás üzletszerűen is lehet csinálni - de kell hozzá végzettség is - (nővér)

- hihetetlen de a balatoni főttkukorica isteni jó üzlet - csak meg kell főzni valahol. az önkormányzat általában megadja az engedélyt.

- amint a TV-ből hallani lehet, egyre szaporodnak a külföldi tulajdonban lévő ingatlanok. namost: a német/osztrák/... idejön megveszi a vityillót, kicsinosítja és legözelebb egy év múlva jön. Hát szellőtetni (mert különben penészes lessz a fal 1 év alatt), füvetvágni (vadkendert kötelező!), havatlapátolni (ez is kötelező!) ki fog? Kéne rá vállakozni!!! (copyright (c) 2000. by fityisz & friends - a valódi copyright hivatalos úton ellenőrizhető!). Nos itt nem csak a fűvágás a lényeg, hanem annak megszervezése és e szolgáltatás értékesítése is! pénz csak kevés kell hozzá - a többi kizárólag szervezés kérdése!

íme csak néhány ötlet, amiből meglehetősen jól meg lehet élni - most nem írok többet mert elfáradtam, ha kell tudom még sorolni, de biztos vagyok benne, hogy te is rátalálsz a jó megoldásra - csak körül kell nézni.

az alkalmazotti dolog: bombázd személyesen a HR vezetőket - mássz rá a nyakukra - keress kapcsolatot a jó munkahellyel, ott dolgozókkal.

most csá, majd gyövök

nocsak nocsak Creative Commons License 2001.08.09 0 0 518
Bocs, néhány vessző kimaradt...
Előzmény: nocsak nocsak (517)
nocsak nocsak Creative Commons License 2001.08.09 0 0 517
Kedves topiclátogatók!

Ha már a fejvadász cégekről esett szó nem tudtok esetleg ajánlani olyat, ahol pozitív tapasztalatatok voltak (akár személyes, akár mástól hallott)?
Olyan cég érdekelne, ahol pályakezdő (fél éves tapasztalat) közgázos pesti eséllyel próbálkozhat.

Nagyon hálás lennék a válaszért

Macisz Creative Commons License 2001.08.09 0 0 516
KissMe !

Na látod! Nem a hirtelen felindulás, nem a düh az eredményes, ha nem, a nyugott átgondolt lépést (abból is a legelső, a leg nehezebb) kell cselekedni. EZÉRT GRATULÁLOK, hogy talán ezt felismerted és LÉPTÉL is.

Ne idegeskedj és légy nyugott!
Tudom könnyű mondani, de ha nem, nyugodtan csinálod végig, "CSAK BELEBUKSZ!" és attól viszont megakarlak óvni. Drukkolok neked, hogy megtaláld a neked minden szempontból megfelelő munkahelyet.

Macisz

Előzmény: KissMe (513)
KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 515
Áááááá! Ne kérd, hogy még egyszer leírjam! :-) Olvass vissza légyszi pár 10 hozzászólást, egészen bizonyosan köztük van (különben iskola).

Üdv

Előzmény: nyman (514)
nyman Creative Commons License 2001.08.09 0 0 514
Es Budapest, vagy mas telepules miert nem johet szoba? En is 200 km-re koltoztem a jobb lehetosegek miatt.

Előzmény: KissMe (513)
KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 513
Igen, igazad lehet. A horoszkópom jót ír, úgyhogy nem adom fel a reményt :-)

Közben küldtem helyi fejvadász cégeknek (rendes!) fényképes önéletrajzot, és MINDENRE pályázok a helyi újságból. Az Interneten legtöbbször csak pesti állások vannak, sajnos. De ezt már megszoktam. Néha azért küldözgetek nekik is ezt-azt.

Üdv

Előzmény: nyman (512)
nyman Creative Commons License 2001.08.09 0 0 512
Valtozo de akar hetek, honapok is lehetnek. Foleg nyari idoszakban, amikor mondgyuk 3-4 fordulot kell megejteni megfelelo sorrendben. Azert nem kell aggodni, hogy ha kezedbe kerul egy hettekkel ezelotti hirdetes es akkor meg palyazol ra. Sot a "kozhelyszeru" tanacsok kozott szerepel az is, hogy egyes esetekben celszeru kesleltetni a beadast.

Sot mar latszolag lefutott palyazatokra is erdemes jelentkezni, mivel lehet, hogy mar vegig ment a tobblepcsos interju, de nem volt olyan jelolt, aki max. megfelelt volna es egy ujonnan megjeleno emberket meg behivhatjak.

Előzmény: KissMe (509)
KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 511
Hali Macisz! A szóban forgó hirdetés még csak három hetes. De így is lehet, hogy már hiába reménykedem?!
Néha rákeresek egy bármilyen keresőprogramban az "állásajánlat", "álláskínálat", "álláslehetőség" szavakra. Azon kívül, hogy a tanácsadó és közvetítő cégek honlapjai bejönnek, sok érdekes céges oldalt is találni. Bár legtöbbjük valóban ritkán frissített.

Üdv

Előzmény: Macisz (510)
Macisz Creative Commons License 2001.08.09 0 0 510
Szerbusz KissMe!

Ugyan nem tudom, de szerintem attol a cégtől függ amelyik a honlapot tartja karban vagy frissiti. Ez meg ugyebár rejtély anyilvánosság elött.
Én már találkoztam olyan álláskeresővel amiben novemberben még, benne volt a decemberi ajánlat is.
igaz azóta eltelt kb.másfél év, mostanában nem jártam ilyen webeken.

Előzmény: KissMe (509)
KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 509
Hívom, hívom, de nem válaszol. Csak a hangposta. Lehet, hogy szabadságon van?
Mennyi lehet az átfutási ideje annak, hogy feltesznek a honlapjukra egy álláshirdetést x dátummal, és miután betöltik, mikor veszik le?

Üdv

Előzmény: nyman (508)
nyman Creative Commons License 2001.08.09 0 0 508
Szerintem ra lehet kerdezni mizujsag. De biztosan fog keresni ha szoba johetsz.
Előzmény: KissMe (507)
KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 507
Igen, én is úgy emlékszem, hogy ez a rovat hiányzott. Én pedig fontosnak tartottam, ezért nem küldtem vissza. Javítani nem tudtam, és csak emiatt gurultam be.

Más. Szerintetek fel lehet hívni egy HR-es hölgyet, miután elküldtem neki e-mailben és faxon is az önéletrajzomat? Nagyon akarom azt az állást!!!

Üdv

Előzmény: apipa (505)
nyman Creative Commons License 2001.08.09 0 0 506
A CV-onlines eletrajzomat mar lattam megjellenni egy cegnel, szerintem normalis szerkezetu volt. (kaptam is ajanlatot :) ) Az teny, hogy sablont oneletrajzra rahuzni eleg nehez, mert esetleg informaciok veszhetnek el, vagy pedig esetenkent egy rakas irrelevans info is megjelenik, mert a kitolto tobb eshetosegre is felkeszult.

Az viszont mindenkeppen oriasi elony, ha mar felhivtak es kertek az eletrajzodat. Szamomra ez azt jelenti, hogy erdemes ezekbe az adatbazisokba bejelentkezni, igy eselyt adni, hogy minnel tobb helyen megjelenhessen a neved.

Előzmény: KissMe (499)
apipa Creative Commons License 2001.08.09 0 0 505
Velem is pont ez történt, vagyis egy rovat adatai, a felhasználói szintű számítógépes ismeretek tartalma hiányzott, de ez legyen a legnagyobb baj. Amin viszont meglepődtem, az a papíron visszaküldés. Ezt én sem fogom megtenni.
apipa
Előzmény: KissMe (504)
KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 504
Köszi, nekem is visszajött e-mailben a sajátom. Nekem is legalább fél órámba telt, mire mindent kitöltöttem, az e-mailben pedig azt kérték, hogy nyomtassam ki, és küldjem vissza postán. Na most volt benne egy hiba, ott kezdődött. Az e-mailben visszaigazolt szövegben nem volt benne egy rovat, amit pedig kitöltöttem a neten. A formátuma tényleg nagyon gagyi volt, nem tudom, milyen lett volna nyomtatva, mert nem küldtem vissza végül is. Az a hölgy viszont, aki a jelentkezésem után fél órával már le is töltötte egy állásra jelentkezésemet, azóta írt privát e-mailt, és elküldtem neki a Word-ös önéletrajzomat. Igaz, már egy másik állással kapcsolatban.

Üdv

Előzmény: apipa (503)
apipa Creative Commons License 2001.08.09 0 0 503
Szia KissMe!

Én tegnap verekedtem át magam a karrier.hu önéletrajzán, és ma megkaptam e-mail-ben az eredményt. Szerintem siralmas. Az ember az önéletrajzát igyekszik Wordben, szép külalakkal elkészíteni. Ez, amit küldtek? Egyszerű e-mail, tehát gyakorlatilag szövegfájl, bárminemű tagolás vagy formázás nélkül. Valószínűleg a leendő munkaadók sem kapják meg szebben. Láttál már ilyet? Ha akarod, elküldöm neked magánabn azt, amit én kaptam vissza.

apipa

Előzmény: KissMe (502)
KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 502
Szia apipa!

Én első sorban arra gondoltam, hogy formailag milyenek lehetnek ezek a kérdőívek? Bár az is igaz, hogy az adható válaszok között nem mindig szerepel a nekem legjobban megfelelő, stb. Ez tartalmi kérdés, a munkáltatót valóban félreviheti a munkavállaló tudta nélkül, de szvsz a munkáltató nem tudja a valós adatokat, ezért ez nem tűnhet fel (mondjuk nem tudja, hogy te svédül beszélsz, és nem is tudhatja, amíg személyesen nem jelzed neki, nem fogja érdekelni).
Ami pedig a formai dolgokat illeti, vajon hogyan kaphatják kézhez? Össze-vissza kinyomtatva, sorok összecsúszva, egyebek?

Üdv

Előzmény: apipa (501)
apipa Creative Commons License 2001.08.09 0 0 501
Kedves KissMe!

SZVSZ is igen használhatatlanok az internetes kérdőívek mintájára összeállított önéletrajz felmérők. Körülményesek, lassú (modemen), van benne programhiba is, és belekényszerít olyan választásokba, ami nem is igaz, de valamit kell írni. Például: n darab hely van arra, hogy beírd, melyik programnyelvet ismered, de te legalább n+2 programnyelvet ismersz, akkor mit csinálsz? Hasonló a probléma a nyelvtudásnál: van négy lehetőség, de te egy ötödiket érzel magadra illőnek. Az egészet azért csinálják, hogy gépesítsék a folyamatot, de így sokszor félrecsúszhat a dolog: vagy te nem adsz magadról pontos képet, vagy a munkaadó kér mást, mint amit szeretne, vagy a programjuk buta. A végeredmény: nem találtok egymásra. Nekem van egy egyszerű, egyoldalas önéletrajzom, azt szívesen elküldöm bárkinek, de ezektől a gépi kérdőívektől borsódzik a hátam. Olyan érzés, mint amikor a mosóporokról kérdezik a véleményedet.
Egyébként elnézést, hogy csak így beleszólok, de figyelemmel kísérem a topikot, mert év elején az én cégem is tönkrement, úgyhogy aktuális volt (és most már mindig is az lesz) az álláskeresés. Eddig azt gondoltam, hogy egy alkalmazotti állás az biztos, de ez nem igaz. Alkalmazottal is ki tudnak tolni - egyszerűen nem fizetnek bért. A törvények pedig egyáltalán nem védik a munkavállalót. Úgyhogy nyugodtan elmehetsz vállalkozónak, ha úgy adódik, ott csak az APEH-re kell vigyázni.
Röviden ennyi.
apipa

Előzmény: KissMe (499)
KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 500
Hé, hol vagytok? Eddig olyan jól pörgött a topic! Elnézést kérek sok kalamajkáért, ígérem, befejeztem! Gyertek vissza, és írjatok valami jót!

Üdv

KissMe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 499
Jó reggelt, sziasztok!

Dancer kérésére (is) lezártam az előző témát, magamban, és itt is. Új:
Már két állást kínáló cégtől is hallottam olyan véleményt, hogy a különböző (nem mondom meg, hogy a CV Online és a Karrier) által on-line jelentkezés során elküldött életrajzok használhatatlanok.
Én csak annyit látok az egészből, hogy a neten kitöltöm a frankó, viszonylag egyszerű, mindenre kiterjedő űrlapot, amit regisztrálnak, mint az önéletrajzomat. Nem tudom, hogy az állást ajánló milyen formában kapja meg, ha a weben keresztül elküldöm a jelentkezésemet, de két helyen is azt kérték, ha lehet, inkább küldjem el a saját CV-met e-mailben, mert a másik használhatatlan.
Van erről valami infotok?

Üdv

Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.08.08 0 0 498
Halihó Hölgyek Urak!

Semmi idöm nincsen, ráadásul, csinján kell bánnom a Nethasználattal...

Ne veszekedjetek már, ez egy elég konstruktiv topic volt eddig. Ja és Fityisz 493 rulez!! Gratula, mind az életfilozófiárért, mind a gyak tanácsért!

BD

KissMe Creative Commons License 2001.08.08 0 0 497
Hello Fityisz! Igen, tegnap délután kicsit felkaptam a vizet, ezért este már nem is akartam hozzászólni, mert csak még csúnyább dolgok jöttek volna, ha rajtam múlik. Lehiggadtam mostanra. Köszönöm a segítséget, de ahogy végiggondoltam, valójában már foglalkoztam az általad leírtakkal. Legalábbis az álláskereső résszel. És úgy néz ki, hogy az életművész résszel is tudok majd mit kezdeni, mert most elérhető közelségbe került egy lakás.

Üdv

Előzmény: fityisz (496)
fityisz Creative Commons License 2001.08.07 0 0 496
KissMe!

Mintha sértődöttséget éreznék a hangodból!!!! ?

Nyomj e smájlit szöveg nélkül ha zavarlak, és már itt sem vagyok...:-(

csak segíteni akartam, lehet, hogy kár volt az időért...

várom a reakciót!!!!

fityisz

Előzmény: KissMe (494)
nyman Creative Commons License 2001.08.07 0 0 495
Haho KissMe,
"Csak akkor tartom velük a kapcsolatot, ha emberileg barátnak tartom őket".
Azzal a nehany emberrel akikkel tartom a kapcsolatot baratnak tartom, meg ha kollegaim is voltak. Az hogy minden heten nem megyunk sorozni, annak csak fizikai akadalya van. Mindegyki oleg elfoglalt, foldrajzilag kisse szet van szorodva stb., de nem jelenti azt, hogy ritkan ne lehessen idot szakitani egy kis beszelgetesre. Mongyuk lehet ezert is ereztem azon a munkahelyeken jol magam.

Fityisz irja "K..va sok állás van, csak meg kell keresni.
DE IGEN! ha jó állást akarsz, akkor azt meg kell keresned!!!!!!!!!!!!"

Egyetertek, meg meg nehany hasonlo gondolatoddal is. Ez amit en is ugatok a kornyezetemben, de tobbnyire suket fulekre talal. Proszaltam nehany ismerosom figyelmet felhivni kulonbozo allashirdetesekre, allaskeresese technikakra, de mikor egy ket hettel kesobb visszakerdeztem, hogy sikerult e vmi, akkor csak az volt a valasz, hogy meg sem probaltam ezert vagy azert (kulonbozo nem racionalis mentsegek kovetkeztek) Hat igy nem fog menni. A hibakbol, elutasitasokbol, elso masodik fordulos interjukbol mindig lehet tanulni, tapasztalatokat szerezni, ami adott esetben toke is lehet. Ha feltunik egy allashirdetes, amiben latok fantaziat, megpalyazom, akkor is ha nem akarok munkahelyet valtani. Ezt azert mert ha nem tennem akkor ereznem, hogy kihagytam egy lehetoseget. A masik, mindig jo kepbe lenni a lehetosegekkel. Mongyuk a szemelyzetis is panaszkodott mar, hogy tobben csak tenyleg ezert jelentkeznek.

Celokat valoban ki kell tuzni. Meg ha nem is tunik nagyon racionalisnak. Vagy ha evek mulva varhato eredmeny. Rengeteg dolognak van un. "eresi ideje" Irtam, hogy elmentem munkanelkulinek 1x nehany honapra, hogy nyelvet tudjak tanulni, mert ugy ereztem szuksegem lehet ra. Asszem az elmult ot evben ez az idoraforditas es a vele jaro anyagi visszaeses boven megterult. Vagy a sved kiruccanasomnak is volt harom ev kifutasa (lasd http://nymanpage.tripod.com/lepcso.htm) Persze itt nem kell full time ezzel foglalkozni, csak ha van egy kis szabadido (abbol meg annyi van amennyit raszan az ember. Persze most mar lehet gyorsabban menne az ismeretek birtokaban.)

Előzmény: KissMe (490)
KissMe Creative Commons License 2001.08.07 0 0 494
Segítség! Help me! Én egy degenerált hülye vagyok, hogy Magyarországon, Baranya megyében, a határtalan, többmilliós álláslehetőségeket nem találom meg, és pont egy olyan munkát fogok ki, amiből nem lehet megélni! És mindezt miért? Mert nem csukom be jó szorosan a szememet - hogy ne is lássam a korrupciót, a mindent átszövő lehetetlen kapcsolatokat, és azt, hogy gátlástalan, félhülye emberek milyen messzire jutnak!

Nem tudom, hogy hogyan kell csinálni, amit leírsz! Tényleg. Ez most olyan nagy baj? Szerintem abszolúte nem RAJTAM múlik!!! Ezeket én már mind végigjátszottam, ha nem is írtam le.

Üdv

Előzmény: fityisz (493)
fityisz Creative Commons License 2001.08.07 0 0 493
bocska a szellemépítésért, de úgy tűnik rászorulsz:

DE IGEN! ha jó állást akarsz, akkor azt meg kell keresned!!!!!!!!!!!!

Álláskeresési elméleti gyakorlat I. (mát ilyen is van?):

1. csukd be a szemed
2. képzeld el, hogy mit csinálnál legszívesebben (minden korlátod felejtsd el - iskola és egyebek)
3. írd össze, hogy mi kell ehhez - részedről is és a másik részéről
4. jelöld meg, hogy a szükséges dolgok közül neked mi nincs meg
5. határidővel állítsbe, hogy mit mikorra fogsz elvégezni
6. kezdd el beadni a pályázatokat

más:

Életművészeti gyakorlat I.

1. csukd be...
2. képzeld el, hogy mit csinálnál legszívesebben az életben
3. készíts kaluklációt, hogy ez mennyibe kerül
4. jelölj ki egy reális határidőt arra, hogy mikortól akarod ezt csinálni
5. vond ki a 4.-ből a mai dátumot és oszd el az előzőt az utóbbival - okosan

most megkaptad, hogy mennyit kell keresned ahhoz, hogy adott idő alatt a kitűzött célt elérd.

Életművészeti gyakorlat II.

1. nézd végig az állásajánlatokat, hogy melyek fizetnek úgy, hogy az a céljaiddal összhangban legyen
2/a. ha ilyet nem találtál, akkor vállalkozónak kell válnod - a részleteket most nem írom ide
2/b. ha megvan az állástípus, akkor az "Álláskeresési elméleti gyakorlat I."-ben leírtak 3. pontja utániak szerint járj el

én így csináltam - eddig bejött

(fentieket sehonnan nem idéztem - csak egy kis gyakorlati matek)

Előzmény: KissMe (492)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!