Idézetek egy átlagos Óbudai testületi ülésről Tarlós István szájából:
"kirúgatlak"
"ne ravaszkodj, mert úgy leverem a szemüvegedet, és rá is ugrok!"
aki nem hiszi, töltse le magának
http://www.obuda.hu/testuleti/tu060727.mp3
1óra 2 perctől hallgassa
te mennyire hallgattad meg a felvételt? Hallgasd tovább.
igen, kiabált egy sort, és később kiderült, hogy teljesen jogosan. Ez tényleg félrevezető és populista dolog, ez a 3Ft-os négyzetméterár.
Az lehet, hogy ízlésbeli különbség, hogy tőlem aztán olyan hangnemben beszél a többi nagyfejűvel ahogy jólesik. Az viszont már nem ízlésbeli dolog, hogy jogosan/megalapozottan/okkal teszi-e vagy sem.
Te úgy látszik semmiről nem vagy hajlandó tudomást venni a kiabálás tényén kívűl.
tudod itt a tv-n keresztül lejött amit eddig csak gondoltak az emberek de remélték, hogy nem igy van, hogy bp-en így intéződnek a dolgok és ők 4 éve nem erre szavaztak!!!
Igaz. Tarlós vagy más, de agilis új ember kell erre a posztra. Lentebb valakik G Németh Erzsébetet ajánlják újra, szerintem ő olyan lenne főpolgármesternek, mint Göncz Kinga külügyminiszternek.
Mindenkit persze nem ismerhetünk, nagyon kell, hogy a pártok megegyezzenek ezen a poszton. Ehhez Tarlós minden párti alpolgármesterei lennének az első lépés.
nyilvánvaló, hogy neked tetszik tartós stílusa, és nem tetszik az én véleményem
ízlésbeli kérdésekről vitázni nincs értelme
az viszont nem ízlésbeli kérdés, hogy egy polgármestertől ugyancsak kifogásolható, ha az ülést azzal indítja, hogy megkérdezi:
"Doma, megerősíted, hogy a Szénási rendkívül csúf ember?"
Doma az Szász Domokos, Szénási pedig az az mdf-es képviselő, akit később tartóspista erőszakkal fenyegetett, lesunyizott, letulkozott és rárivallt, hogy "fogd be a szád"
Ha szerinted ez rendben van, ha szerinted az adófizetők pénzén azzal kell foglalkozni, hogy ki a rendkívül csúf ember, ha szerinted rendben van hogy egy polgámester három percen belül kétszer módosítja a döntését egy napirendi pontról, ha szerinted rendben van, hogy idióta módon minden mondatát egy képviselőre hegyezi ki, ha rendben van hogy arogáns, akkor szavazz tarlósra és akkor nagyobb esélye lesz arra, hogy a főváros élén folytatja majd mindezt, mindannyiunk épülésére.
nyilvánvaló, hogy neked tetszik tartós stílusa, és nem tetszik az én véleményem
ízlésbeli kérdésekről vitázni nincs értelme
az viszont nem ízlésbeli kérdés, hogy egy polgármestertől ugyancsak kifogásolható, ha az ülést azzal indítja, hogy megkérdezi:
"Doma, megerősíted, hogy a Szénási rendkívül csúf ember?"[/bg
Doma az Szász Domokos, Szénási pedig az az mdf-es képviselő, akit később tartóspista erőszakkal fenyegetett, lesunyizott, letulkozott és rárivallt, hogy "fogd be a szád"
Ha szerinted ez rendben van, ha szerinted az adófizetők pénzén azzal kell foglalkozni, hogy ki a rendkívül csúf ember, akkor szavazz tarlósra és akkor nagyobb esélye lesz arra, hogy a főváros élén folytatja majd mindezt, mindannyiunk épülésére.
Ha Tarlóst megválasztjátok, ő is el fogja tudni intézni a bliccelésed esetén a büntetésedet. A BKV Zrt-nek a Cégbíróságon bejegyzett egyszemélyi tulajdonosa a mindenkori főpolgármester (most éppen Demszky).
reagálhattam volna erre a terelésre érdemben, de nem akartam, mert nem ez a topik témája. Nem az a hír, hogy egy mdf-es képviselő négyzetméterben számol négyszögöl helyett, hanem hogy tartóspisti bunkó módon vezeti a testületi ülést.
érdemben arra, hogy telkeket négyszögölben szokás árazni, és azzal, hogy valaki egy park esetében négyzetméterenkénti árral jön, legalábbis félrevezető. Lehet vitézkedni persze azzal, hogy tulajdonképpen igazat mondott, csak nem érdemes.
3 Ft/nm egy beépíthetetlen közpark üzemeltetési jogáért + fenntartási költség az önkormányzat helyett nem annyira durva, valamiért olcsóbban nem is vette bérbe senki 8 év alatt.
az a rend, hogy Csillaghegyen az utak többsége földút, amit naponta szántanak fel a szippantók, merthogy csatorna sincs az a rend, hogy tartós szerint nem voltak beruházások, de legalább nincs adósság sem az a rend, ha valaki megszólal egy korrupciógyanús kótyavetye miatt, annak a polgármester beígéri, hogy leveri a szemüvegét és megtapossa az a rend, hogy az indexről eltüntették a vele készült interjút, amiben beismeri, hogy halálra gázolt egy kisgyereket
Tarlós nem tartozik a fideszhez. Ha így lenne, nem szavaznék rá.
Schmitt függetlensége hülyeség, ehhez képest Tarlós évek óta függetlenként nyeri a polgármesteri választást, és mégsem lett alelnök sehol. Pedig nyer, nem úgy mint a Schmitt.
jóvan no, "ingaltalan" meg "négyzetméter" után mindenki lakásra vagy házra gondol. Én is azt hittem, és te nem tisztáztad. Érdemben nem is válaszoltál.
akkor tisztázzunk valamit: a topik címe: Tarlós elvtárs, a tulok
az alapja egy hangfelvétel, amit bárki letölthet az óbudai önkormányzat honlapjáról ezen tartós elvtársaz, tulkoz, erőszakkal fenyeget, cikiz egy mdf-es képvielőt, aki kifogásolja, hogy az önkormányzat 3 Ft/négyzetméter áron akar tartós bérbe adni egy ingatlant.
erről van szó, nem az aug 20-i káoszról meg a népszaváról