Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 535
És innentől kezdve ez a téma keményen OFFF és ezt az egyet komolyan veszem!
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 534
Amennyiben hajlandó lennél kicsit megérteni, és nem haragudni, akkor este várlak és elisszuk a békepiát. A nagyágyúk meg felépül, majd egyszer. Ez a fórum arra való, hogy NHCS és társai témája alapos kivesézésre kerüljön. Ami szerepel az első néhány hsz-ben és a topicleírásban is.
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 533
Nos, én is szerzek hátsó útról infókat. Minden szót vállalok, Héliával is,
és tartom a véleményem, ez viszont nem ok arra, mait most csinálsz.
Ott voltam minden este, nemjöttél, pedig másról akartam beszélni
veled, aztán megtudtam, hogy le vagyok tiltva, hát ez van, de ha
bajaid vannak, akkor nekem is jár az ímél kegye, viszont én semmit
nem kaptam.

Értsd meg, nekem ez világvége, amit egy új fórummal megoldottunk.
Visszamegyek a nagyágyúkra, de msot legyek ON? Meddig lehetek
OFF? stb kérdések után valahogy nincs kedvem írni. Egyszer úgy is lesz
egy pont, ahol valakinek továbbra is szar lesz a hangulat, stb. Kérdem
én, bubuéknak miért nem szólsz? Szeretem a fejüket, senkivel nem
tettem meg, hogy bármilyen szíve csücske témáról ne írjon, de köze
nincs a nagyágyúkhoz.

És igen, nekem ez fáj. Hülye konok bizalmatlan állat vayok, aki
barátainak és nem ismerőseinek takinti a fórum tagjait. Nos tévedtem,
ez van. Végleg lezártam a témát, de 2 napja már mások hánytorgatják
fel. És azt a megjegyzést veled beszéltem volna meg, ha itt lennél.
Igen, geci vagyok, de nem szidtalak és megmondtam a mondanivalóm
a szemedbe, nem így van? Csalódtam és kész, túl lépek rajta, de
erősen depressziósan nehéz. Ha örömöd leled benne, hogy rugdoss,
akkor tedd. Én nem fogok, meggondolatlan vagyok, ami a szívemen az
a számom, de megbántam, hát mi mást tegyek még?

Nem fogunk egyetérteni, mert másként látjuk a dolgokat, nem is kell
egyetérteni, de fejezd be te is a sunyiságot, és gyere ki a hóra. A te
lüke fejedet is szeretem, de az MSN azért rosszul érintett, egy nem
akarok beszélni, nem értek egyet, állj le megtenné, ezért nem kell
tiltani.

Tisztelj meg válaszoddal, ha kérhetem. Fair vagyok és nem bántottalak,
haragszom is, még mindig, de nem rád, a világra, az emberi jellemekre,
magamra. Ilyen egyszerű.

Kegyetlen vagyok és dög, de nekem nagyon fájt, ami történt, és
benned bíztam. Te tudod miért. Meglepődtem, hogy bizalmamba
avattalak ilyen hamar, barátomként tekintek rád, még mindig, de én így
működöm.

Akire most haragszol, az egy maszk, egy szeletem, de igazándiból nem
ismersz. Senki sem ismer.

Bocsásd meg a taplóságom, a gonosz szavakat, de ember vagyok, ha
évente csak egyszer is, de a dark side előjön, és ehhez nagyban
hozzájárult ez a fesztivál.

Üdv.: @
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 532

Ha már a tájékoztatásnál tartunk, Ari mi egy napot beszéltünk, aztán Héliával, aztán hagytam. Szóval velem nem kommunikáltad le, hogy éppen mért is kerültem letiltásra. nem válaszoltál, én viszont tiszta leszek. Ezeket írtam neked:

Üdv!

Mivel nem írtál, így írok én. Kérlek szépen fejtsd ki problémáidat, amely
miatt sikerült a fórumon felvinni a vérnyomásom, mert igazán nem
értelek, hogy mit akarsz.

Hogy kellett-e, hát ha az ON irányába indított támadást nézzük, amely
szerintem kudarcba is fulladt, akkor igenis kellett. Neked lehet, hogy ez
szájtépés meg óvodás viselkedés, meg durcizás, én viszont az elveimet
ütköztettem meg. Nem tetszett a fórum hangulata, hát tessék, ott a
lehetőség a változtatásra. Mit akarsz még? Hányszor kell még elnézést
kérnem, holott tőlem aztán a kutya se tette meg? Ha már felnőttnek
kell lennem, akkor legyél te is az. És te se vegyél magadra semmit, ha
kérhetem. Azt hiszem nem nyafogtam a fórumon, nem basztattalak
semmivel és próbálkoztam. Hogy erről mit gondolok, az meg  az én
titkom. Nekünk kellett egy másik hely, Luci úgy is felajánlotta. Lépjél túl
rajta, ahogy azt nekem is tanácsoltátok és kész!

Piros betűs meghívót három ember kapott a fórumra, 3 olyan, akinek
felajánlották, hogy menjen melegebb éghajlatra. A többiek majd
megtalálnak, de én a nyagágyúkba nem írom meg, mert az OFF, nem
tartozik oda.

Áruld el, hogy mi bajod van még könyörgöm ...

Üdv.: @

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 531

Hélia, remélem te megbocsájtasz, nem beszéltünk róla, de jó volt a biliárd, az egyébirányú megjegyzéseimet a célszeméllyel osztanám meg, de leterheltem a memóriáját.

Sajnálom,hogy célpont voltál, én meg szemét, hogy így adtam ki a dühömet, nem akartam és nem is fogom többé tenni. Kaptál egy üzenetet, ne sértődj eg rajta, de most megint elmentek nálam otthonról távolabbi vidékekre.

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 530
És ne legyenek álmaitok. A fórum tönkremenetelében mindenkinek a kis kacsója benne volt, ha kell, akkor legyek én az, aki okozta, ha az kényelmesebb.
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 529

Nem vertem szét semmit. Nem én írtam, hogy legyen több NHCS és utána nem én támadtam hátba. Nem én takaróztam vele, hogy jajj ez már régóta nem olyan, világos? Ki hergelt kit? Legyen igazad Ari, de az igazság egy halmaz és nem egy darab érték. Elfogadtam egy részét a ti oldalatoknak, de bezzeg ti semmit!

És tessék, egy szemét állat vagyok, mert azt hittem, hogy nemcsak egy ismerősi kör vagyunk, hanem annál több. Igen, ilyen paraszt vagyok, hogy mélyebben veszek dolgokat, mint mások, és köszönöm, hogy ezt oly finom módon sikerült megosztani a világgal. Te vedd egyszerűen az életet, én ezt a részét nem tudom, de nem kell megérteni, elfogadni sem.

De egyszer elérek egy szintet, ahol qrva geci leszek! És nem fájni fog, hanem hajt a bisszú, ami egyesek írásait ezen a fórumon motiválta.

Ez a hely az intelligens vitának adott helyet, nem a torokhaapdálásnak. remélem mindenki boldog, hogy sikerült ide is behozni.

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 528

Na most van tele a tököm!

Ez a fórum nem az én szeszélyeimet szolgálja! Megkaptuk az utat, hogy az Offolda nem odatartozik. Én belátom, hogy rohadtul OFF vagyok. Mi a f*szt akartok még?

Ari: nem voltam tiszta, kábé 3-szor kértem elnézést. tessék. nagyon sajnálom a mi történt, és hogy én ily drasztikusan látom a dolgokat! De ez az én dolgom, te pedig ne ítélkezz felettem emiatt! Nekem ilyen hatása volt. És hozzátenném, nem hergeltem senkit, a régi új taggal nem is értek egyet, de azzal igen, hogy valakinek többet szabad másnál. Nekem is többet volt szabad. Ennyi erővel bármikor bárki elkezdhet cseszekedni.

Jobb lett a nagyágyúk? Döntsétek el, nem érdekel. Voltam ON, nem jött be, de nem fogok csak egy valakit ajnározni.

Én ilyen vagyok, komolyan vettem dolgokat, amiket nem kellett volna. Ez az én hibám. Semmit nem reagáltam túl, nem vagyok egy hsiztis picsa, de igenis nekem nagyon fájt az emberek VISELKEDÉSE! Érdekes volt látni, ahogy kibújik a szög a zsákból.

Hogy voltam-e sunyi? IGEN!! Mert előhoztátok belőlem azt a sötét, primitív embert, aki bennem él. De közölném, hogy másból is.

Ez a fórum az én és pár másik ember szófosására jött létre, ahol senki nem szól be nekik úrinőhöz méltatlanul, hogy nem tetszik, mert nem a téma érdekel, hanem az emberek.

Nem vagyok hisztis, meg túlreagáló. Csalódtam és kész, és ez fájt, ennyi. és ha jól esik, akkor rugdossatok érte.

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 527

Szigorúan a biliárdról, :).

Mindegy, Házkupa lesz, remélem azok is jönnek, akikkel jelenleg fasírtbanvagyok, az én személyem ne legyen akadályozó tényező, :).

Előzmény: Hélia (525)
Hélia Creative Commons License 2006.10.13 0 0 526

hosszabbító

... ennyit a helyesírásról...

Előzmény: Hélia (525)
Hélia Creative Commons License 2006.10.13 0 0 525

Öhm... honnan tudod, hogy nem Lupintól tanultam a segédeszköz használatát? :-P

Persze neki aztán nincs szüksége hosszabítóra... de a játék kedvéért ;-)

és még mindig a biliárdról van szó :-D

a végén mardisunk nem lesz...

Előzmény: Törölt nick (502)
Hélia Creative Commons License 2006.10.13 0 0 524

amíg hezitálsz, hogy tegyél-e be képeket:

:-D

Előzmény: Lupin's fairy (492)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 523

Látom mégsem kell, :)).

Tod jobban örülnék, ha az eredeti felállás lenne, de ez kezd egy utópisztikus álommá átalakulni, :).

Előzmény: Kymry (519)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 522
Oks, mindjárt ... Egy kicsit pihennem kellett, de most már vagyok, :).
Előzmény: Kymry (517)
Kymry Creative Commons License 2006.10.13 0 0 521
Ööööööhm... inyorálva vok. Cool.
Kymry Creative Commons License 2006.10.13 0 0 520

Közérdekű (?) közlemény:

2 db vadiúj (értsd: két hétnél nem régebbi) ultra hq fotó kérhető Kymry "albumából", szokásos témában:DDDDD

(Ultra hq: egy kicsit azért jobb minőségűek mint a múlt havi - tényleg csak egy kicsit)

Warning: nyugalom megzavarására alkalmas pikcsörökről van szó:)

Kymry Creative Commons License 2006.10.13 0 0 519

Tudtam

Hugrabug 80

Hollóhát 73

Griffi - Mardi 55

Megvan az első hugrabugosotok. De most már ki lesz mardis?:)))

Előzmény: Kymry (517)
Korali Creative Commons License 2006.10.13 0 0 518

AHHH már a tegnapiról is lecsúsztam :)))

na akkor még lesz egy darabig hajrá

Előzmény: Kymry (516)
Kymry Creative Commons License 2006.10.13 0 0 517
Linkeld meg légyszi a sorting hat-et. Újra szeretném csinálni én is, hátha mégis hugrabug vagyok:DDDDD
Előzmény: Törölt nick (509)
Kymry Creative Commons License 2006.10.13 0 0 516
Most tartunk az 5642. résznél. Amikor azt hiszi a közönség, hogy végre megvolt a döntő lépés, és minden oké lesz, de még nem és nem és nem. És várhattok még 300 részen keresztül, amíg történik újra valami;-P :DDDD
Előzmény: Korali (497)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 515
Mivel ez nem ennek a fórumnak a sara, ne itt kérdezz rá. Ímélben este utoljára megrágom a témát, vagy MSN-n, ha nem terhelem a memóriát. Aztán elküldhetsz a p*csába, ha úgy tetszik.
Előzmény: Törölt nick (511)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 514

Ez nem csak neked szólt, és krétem már, hogy hagyják abba. Asszem nem utaltam senkinek a semmijére. Próbálkozom, több kevesebb sikerrel. Nekem ezt meg nem mondtad, tán ha nekem is leírnád, esetleg. Azt meg eddig nemtudtam, hogy zavarok, de szólni lehet, hogy nem érsz rá.

A wiw, na azt nem is tudtam, hogy mi. Azt hittem más törölte őket. Tudatlanságomért mea culpa.

FIGYELEM MINDENKINEK!

A lelki attrocitásait ne itt élje ki, tegye meg MSN-n, e-mailben, stb. Viszont aki ide be meri hozni ezt a témát, azzal dzsihád lesz. Komolyan mondom. NEm beszélek róla soha, ígérem. És mindenki legyen oly toleráns, hogy nem b*ssza fel az agyam vele többet. Fáj már így is eléggé.

Előzmény: Törölt nick (511)
Kymry Creative Commons License 2006.10.13 0 0 513

szép nagy asztal és kényelmesebben lehet ráfeküdni? :-PPP

Pontosan:) Ráadásul jobb a magassága is, szebb a színe és több a golyó:DDD

de most mi bajod van a "segédeszközzel"? ... úgy izgalmasabb :-D

Hja, aki napi szinten használja a hosszabbítót, az mindenképp ügyes is vele,-P Nem úgy mint én, aki szerdáig csak hírből ismertem:))

Előzmény: Hélia (489)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 512

OFF DÜHÖNGŐ OFF

Soha nem lesz már béke? Egy kis nézeteltérés ver szét kapcsolatokat? Hülye voltam,hülyék voltunk, nem lehetne ezen túllépni végre??? Elmegyek Mekkáig és vissza, megbánom bűneim, de legyen nyugalom, béke és barátság ... Ezért az egy dologért kell büntetni körbe egymást? Valaki azt írta, hogy tegyünk túlé magunkat rajta. Hát tegyükmár végre túl magunkat rajta! Megtettük, ami azért kicsit sértette az egónkat és a méltóságunkat, nem mentünk el, próbálunk maradni, de ha minden egyes nap a fejemhez van vágva nyíltan vagy nem nyíltan az incidens, akkor ne éljünk már abban az illúzióban, hogy minden rendben lesz.

Senkire nem haragszom, átléptem rajta, hülye voltam és kész! Ha ez nem elég, hát akkor sajnálom.

OFF vége

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 511

Akkor most mondom: messengeren mindenkit letiltottam, az utolsó emberig. Túl sok emberrel vettük fel egymást, és valahányszor felmegyek, biztos, hogy órákon át elcsábulok, mert legalább öten tisztelnek meg azzal, hogy beszélgetést kezdeményeznek velem. Valamint a messenger keményen lefoglalja a gépem kapacitását, nálam meg állandóan megy valami nagy program, és a kettő egymást kinyírja. Ezért biztonsági intézkedésként ha nagy ritkán felmegyek, akkor mindig csak azokat oldom fel, akikkel épp beszélnivalóm van, illetve ha nem foglalja semmi sem a memóriát, akkor mindenkit feloldok. Csak így tudok már messengerezni.

Más. Valóban, feltehetném a kérdést én is: kellett ez?

Amúgy ilyen irányú "vágyaimat" végig magánúton éltem ki, többen tanúsíthajták. Viszont akárhogy is nézem, ezen a fórumon továbbra is megy a sérelmek kitárgyalása, utalások, poénkodások vagy elviekben való megbeszélések formájában. Én egy korábbi, nyílt hozzászólásra reagáltam, mivel az sem magánban ment, gondoltam, nekem sem kell más módszerekhez folyamodnom.

Előzmény: Törölt nick (500)
Korali Creative Commons License 2006.10.13 0 0 510

Naa DDD

részletek:

Pénteki mágiák a HarmoNet gyűjtéséből
Ahhoz, hogy sikeresek legyünk ezen a napon, sokféle praktikát követhetünk.
- Ha péntek 13-ra virradó éjjelen a szerelemre áhító lány rakjon ki éjfélkor az ablakba egy pohár vizet, ebbe 13 a fejbőrből kitépett hajszálát (hullott haj a fésűből nem jó!) és 13x visszafelé meg kell kavarnia egy kanállal. Aki így tesz, megálmodja a jövendőbelijét. - Ha valaki ma jósolni akar, azt kell mondania hétszer, hogy "elhagytam a múltam meglátom a jövöm", s közben hétszer kell keverni a lapokat, és ki kell vetnie 13 kártyalapot. Egyet kell középre tenni, tizenkettőt körben. Az óramutató járása szerint a déltől számolva a mostani hónaptól minden lap egy jövendő hónapot mutat. Aki így rakja ki a kártyát, annak biztosan megmutatkozik a jövője.
- Aki több pénzt akar varázsolni, az ásson 13 érmét a kert bal sarkába, ebből egy legyen másmilyen, s az vonzani fogja a párját. Figyeljünk, hogy érvényes pénzeket használjunk!

LOL

Előzmény: Törölt nick (509)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 509

Ahogy tetszik, kínozzunk Pitonnal?

Télleg, már megcsináltad a Sorting hat-et?

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (508)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2006.10.13 0 0 508
gondolatolvaso vagy...Korali utan epp meg akartam jegyezni,h szadomazo nelkul nincs maradasom...
Előzmény: Törölt nick (503)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 507
Az 500-as hsz az első mondattól eltekintve mindenkinek figyelmébe ajánlandó ...
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.13 0 0 506

Én sem, sőt a matekot is a sarlatán tudományokhoz sorolom, :))))))).

(Oks darling, egyelőre még állom a sarat, de sztem igénybe veszem elméd szolgáltatásait, :).

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (505)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!