A CD protection Scout szerint Safe Disk2 van a lemezen. bekapcsoltam az opciók között ezt. Elindítom a Clone CD-t image-be írni. Minden opciót, amit a CDPS kiválasztott, úgy hagyok.
Kérdés: fontos, hogy a CD azonos méretű legyen az "ős"-höz képest? Vagy pl túl kell írni? (658 MB-ot mond a progi, de a nyers 650-es)
Köszi (kicsit rezignált lettem. ennyi elrontott cd után :(
Sony CDP-XE 920-as CD játszó nem olvassa az írott lemezeket. Ez szerintetek egyedi, vagy általános ebben a kategóriában. Mi lesz így az írott lemezeimmel? Lehet, hogy nem csak az asztali írók vannak ellátva olyan védelemmel, hogy csak az audio CD-R-ekre tudnak írni, hanem az olvasók is csak az ilyen lemezeket tudják kezelni? Ha ez így van esetleg tudtok rá valami orvosságot?
VAn egy Yamaha CRW8824E irom. MOst csesztem el a 8. Cd-met. Örömöm határtalan.
Próbáltam Onthefly, probáltam imagefile-lal, próbáltam HDDről felmásolni, de mindig ront...
Az uj nerot használom win98SE-vel.
Mikland, Aqua. Viszonylag jo araik vannak. Telszamot nem tudok, de cimeket igen. Mikland a Moszkva tertol 5 percre gyalog a Vermezonel, Aqua pedig a Dohany utcaban. Pontosabb infokat a www.aqua.hu es www.mikland.hu cimeken talalsz.
Haj all!
A kerdesem a kovetkezo lenne: nemreg megirtam a haveromnal bin-bol egy jatekot,de miutan kiprobaltam,lattam,hogy nem igazan akarja felismerni a cd-olvaso,de az lathato,hogy a cd-n 630 mega hely foglalt... Amugy szamtalan cdt irtunk,de ez az elso rontott cd,szoval nem valoszinu,hogy a cdiro progival(discjuggler) vagy a cd-iroval lenne a gond.
Ez akkor annyit jelent,hogy a jatek masolasvedelme lepett eletbe?
Mi ilyenkor a teendo,mivel es hogy probaljam meg kiirni?
Legyszi segitsetek,elore is kosz.
Sziasztok. Szeretném letölteni a cd protection nevű programot de nem találom sehol, ha valaki tudja hogy honnan lehet letölteni és meg írná annak nagyon megköszönném.
Üdv Mindenkinek!
Mi a vélemény az XP-ben (intézőben áthúzni vagy hangot a lejátszóban másolni stb.)található cd irásról.Mert hát borzasztóan egyszerü kényelmes de nem tudom hogy hasznos é?Szval mi a Ti tapasztalatok?
Valószínűleg amiatt van így, mert a mozgatás nincs letiltva, csak a törlés. Win alatt pedig a törlés = lomtárba mozgatás (ha nem nyomod hozzá a shift-et). Tehát a tényleges törlés a lomtár ürítésekor van.
Nem lehet, hogy létrehoztad, majd le akartad törölni az svl-t?
Ez igy ertheto. Es logikus. De eloszor egy helyet kellett megadni, s az nem a Recycled konyvtarban volt. Tudtomal megszuntetes gombra isklikkeltem, annak nem kene oldania az egeszet?
Nekem is volt egy ugyanilyen problémám.
Akkor egy neves szakember azt tanácsolta, hogy úgy állítsam össze, hogy a CD íróval közös kábelen olyan eszköz legyen amiről nem mozgatok adatot az íróra (vagy csak nagyon keveset).
sziasztok szakik! vettem egy mitsumi cr-4809-te cdrw-t. eddig még nem volt íróm, de mintha rémlene valahonnan, hogy az író szeret master lenni. a mist***-ban azt mondta a szervizes gyerek, hogy az író mellé ne tegyek vinyót, nekem viszont a gépemben 2 maxtor vincsi figyel, mind a kettő master momentán, a teac cd-m meg a primary slave. hogy kössem őket? a szervizes gyerek azt is mondta, hogy úgy is szar lesz, ha az író mellé slave-nek teszem a cd*-rom-ot. de azért nem szeretném az egyik vinyómat kihajítani :)
szóval a kérdésem: jól gondolom hogy az a legideálisabb megoldás, ha :
1: a primary master az egyik vinyó
2: a primary slave a másik vinyó
3: a secondary master az író
4: a secondary slave a cd-rom?
köszi előre is, happy day!