igen futtattam itt az eredménye .Ha ki tudsz rajta igazodni akkor légyszíves segits. Úgy látom hogy DiagPackage.dll hiányzik de honnan és hova kéne másolni a többit nem értem .
bemásolom a kilistázott fájlt mert fájlként nem tudom beszúrni.
win 8.1 oprendszert használok és valamilyen (egyenlőre) kideritetlen okból csak futna az FS TOOLS program, de közben leáll és nincsen nyoma az oknak. A letöltött program jó mert egy régi lassú gépen futna csak iszonyúan lassú.Tehát a program úgy gondolom működőképes lenne, ellenőrzéskor pedig azt írta ki ez a legújabb verzió.(virusfigyelő futtatáskor ki van kapcsolva). Linuxon esetleg valaki használja az FS Tools programot? USB ról memóriában futtatva gondolnám.Ehhez kérnék segítséget
Nem tudom volt-e már, de aki esetleg Párizsban kutatna, már online elérhetőek a születések (1860-1912), házasságok (1860-1940) és halálozások (1860-1986) a polgári anyakönyvekben.
Csak polgári anyakönyvek vannak a jelenlegi magyarországi indexelésben az FS-en (bár azon belül minden típus). Az egyházi (pontosabban rk és ref.) keresztelések évekkel ezelőtt voltak indexelve. (Sőt, lehet, hogy évtizedekkel ezelőtt.)
Egyházi anyakönyveket a mai Szlovákia területéről lehet indexelni az FS-en.
Szabolcs megye polgári anyakönyveit elvileg már befejeztük. Sajnos az utómunkákat elég sz*rul végezték: már többször is találkoztam olyannal, ahol a helység megjelölése nem is abban a megyében levő teljesen más község. Ez nem az indexelők hibája: az indexelésnél semmi beleszólásunk nincs a helységnév rögzítésébe.
Ha magad akarod választani, hogy pontosan mit és honnan dolgozol fel, esetleg a MACSE-vel kell kapcsolatba lépni. Ők minden mezőt rögzítenek, Excel táblázatban, és csak egy ember dolgozik egy anyakönyvön.
De ugy láttam hogy az egyházi könyvek nincsenek teljesen az egyházi anyakönyveknél csak születést lehett indexelni vagy lehet házaságot vagy halálozást is indexelni?
A bejelentetkezésig eljutottam de utána csak nagy fehérség de ahogy láttom más is írta hogy már lehett online is megprobálom ott köszönöm a válaszokat! :)
Send a Message (üzenetküldés) Category (kategória) -- a legördülő menüből a "Records"-ot szoktam használni.
First name (keresztnév, nem vezetéknév, mint a szószerinti fordítása) Last name (családnév, nem utónév) Email (a bejelentkezéssel összekötöttet célszerű használni) Phone number (telefonszám; üresen nem engedi hagyni, de az 111-111-1111-et elfogadja)
Subject (tárgy): Requesting that a microfilm be digitized Message (üzenet): I would like to request digitization of the following item: Evangélikus Egyház, Bokor (Hungary, Nógrád, Bokor - Church records): Kereszteltek, házasultak, halottak 1799-1895. Granite Mountain Record vault, International Film 632538.
Ha ez mind ki van töltve, a kék "Send Message" (üzenet elküldése) gomb megnyomásá van csak hátra.
---
Az utasítás csak a filmszámot és a "Film/Digital Notes" alatti címet/megjelölést említi, de én szeretem odaírni a pontos helységet és felekezetet, mert a számokat könnyű melléírni.
Abban szeretném a segítségeteket, vagyis olyan valakiét aki tud angolul egy kicsit (mert én nem tudok), hogy legyen szíves megírni a Familysearchnek a
support@familysearch.org címre, hogy ha van rá lehetőség legyenek szívesek digitalizálni a mellékletben is szereplő 632538 számú Bokor község evangélikus anyakönyveit. Hátha sikerül, mert hallottam már olyat hogy valaki írt nekik és digitalizálták. Segítségeteket előre is köszönöm.