Keresés

Részletes keresés

IronMan. Creative Commons License 2023.02.07 0 0 21235

Őt én is  jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Nem csak felületesen vizsgálja meg a pácienst, mint a legtöbb orvos!

 

Előzmény: PBateman (21234)
PBateman Creative Commons License 2023.02.06 0 0 21234

Dr. Merth Gábor

Előzmény: Karsai János (21227)
Diótörő Creative Commons License 2023.02.05 0 0 21233

" Ez két ok miatt lehet, az egyik ha valaki túl sokat maszturbál, tehát erőlteti az ejakulációt, "

 

Belőled még urológus lesz egyszer :-)

Előzmény: GabSum (21229)
FIFGRT Creative Commons License 2023.02.05 0 0 21232

Sziasztok!

 

Tud valaki ajánlani normális magán urológus Budapesten?

 

Prosztata problémám van, körzeti nem talált semmit. Csinált ultrahangot, megvizsgált, vizeletet is megnézte.

Azt mondta nem tudja mi lehet a bajom szedjek prostamol unot.

 

Egy hónap telt el, szedtem a prostamol unot és ittam kisvirágú füzike teát de hullámokban visszatért a fájdalom (főleg üléskor) és vizelet sugár is váltakozva hol erősebb, hol gyengébb. Valószínű gyulladásom lehet.

 

Szeretném megvizsgáltatni újra egy jobb orvossal aki a megoldásra törekszik.

Jani_K Creative Commons License 2023.02.05 0 0 21231

Szia!

 

Mennyire magas a PSA értéked? 

Előzmény: Bohanon (21191)
Jani_K Creative Commons License 2023.02.05 0 0 21230

Sziasztok!

 

Lökéshullám kezelést próbálta már valaki? Ha igen, mi a tapasztalat? (Nekem az nem tetszik, hogy itt is antibiotikummal akarnak kezdeni, igaz csak 2 hétig, de nekem az se hiányzik)

GabSum Creative Commons License 2023.02.03 0 1 21229

Szia!

 

A prosztatában lévő gennygóc felszámolására találták ki,

az otthon használatos prosztatamasszírozót. A legjobb,

az Aneros Helix Syn, ennek használat nélkül, mint ahogy

régebben is írtam, nem lehet meggyógyulni, szedhetsz

bármit, bármeddig. Orvossal konzultálni kell!

Pánovics doktor úr, azért diagnosztizál mindenkinél mellékhere-

gyulladást, mivel ebből lehet tudni, hogy a prosztata baktériummal

fertőzött-e vagy sem, ugyanis ha a mellékhere duzzadt, akkor az

gyulladásban van. Ez két ok miatt lehet, az egyik ha valaki túl sokat

maszturbál, tehát erőlteti az ejakulációt, a másik a bakteriális fertőzés.

Amennyiben valaki rendszeresen ürít, úgy abban az esetben, meg lehet

mondani mellékhere állapotáról, hogy van-e még mértékadó baktérium

mennyiség a prosztatában vagy sem. Bakteriális fertőzés esetén, a mellékhere

duzzadt és tömött, ezért kell nyomkodni, a vizsgálatnál

Régebben sok mindent leírtam a betegségről, de sajnos nem nagyon

haladtak előre a dolgok.

 

Üdv:

 

Gábor

 

Előzmény: XA27 (21220)
danielloo93 Creative Commons License 2023.02.03 0 0 21228

igen valami ilyesmi a korai magomles, nem tudok semmi komolyat se szolon ha valaki igen

Előzmény: zlatanibra (21226)
Karsai János Creative Commons License 2023.02.02 0 0 21227

Sziasztok. Tud valaki olyan urulogust országosan aki magánba megvizsgál tisztességen megnézi a heréket is UH-val meg prosztatát is esetleg tenyésztést is csinal? (Nem csake gy receptet is)Panonal voltam de ő mindenkinél ugyan azt diagnosztizálja. 

zlatanibra Creative Commons License 2023.02.01 0 0 21226

Sziasztok!

Vizelés után teljesen kiürítem a hólyagom, majd ezután mégis nyomást érzek a hólyagomban, azaz pl szex közben olyan érzésem van mintha vizelni kellene , miközben  előtte ürítettem , és emiatt néha korai magömlésem is van. Mit tudnátok ajánlani a tünet enyhítésére?

XA27 Creative Commons License 2023.01.31 0 0 21225

Szia! Igen a Csabai csepp használatakor a neuropátia, fajdalom magasabb, ezt én is észrevettem, refluxom nincs, 

Teafa, itt a belsőleg használhatóra gondoltál, nem az illóolajra. 

Előzmény: Peti Faragow (21222)
RobertM1 Creative Commons License 2023.01.30 0 0 21224

Ez melyik labor volt? Anaerob bakteriumokra Ondobol nem szoktak tenyszesztest kesziteni szakmai ajanlasok alapjan.STD panelt javasolom keszits.

Előzmény: Karsai János (21223)
Karsai János Creative Commons License 2023.01.30 0 0 21223

Sziasztok. Enis ezzel a korsággal szenvedek. Csinaltattam egy uj tenyésztést amely azt irja hogy vegyes baktérium flora van az ondónba. Szedtem pár abt termeszesen  nem ért semmit. Amit szedtem levoflacin, doxicilin, klion. Még tennék egy probat mondjuk az azimitrinnel hogy tenyésztés alapjan szerintetek melyikkel probálkozzak ami be is hatol a prosztiba? Illetve tb s teneyésztés ez a mostani  ha magán laborba viszem vajon meg tudnák nevezni a baktériumokat es csinálni rá AB érzékenységet? Jobbulást mindenkinek.

Peti Faragow Creative Commons License 2023.01.30 0 0 21222

Szia!

Nálam ugyanaz a helyzet mint nálad. 4.éve kínlódok vele. Enterococcus Feacalis a prosztatám állandó lakója amit nagyon nehéz száműzni onnan. Az AB kezelések után kb.1-2 hét és ujra visszafertőzi a hugyúti rendszert. Azért akarok neked tanácsot adni mert naplót vezettem a neuropátiámról is hogy mikor mi, és milyen szer hatására változott. Ha szeded még a Csabait javaslom tedd le. Nekem 3hét használat után égett lábam kezem. (sajnos tartalma ismeretlen, de tény képes kiszedni egy ideig)... De ennek olvass utána. Nekem már másnap javulás volt Neuro ügyben ahogy elhagytam a Cs. cseppet.. Nálam refluxos tüneteket is okozott. Nálad is az lehet a szitu hogy a vizeletből képes kiszedni a bacit, de a prosztatából nem! Jelen pillanat egy fontos mozzanat kimaradt biofilm témával kapcsolatosan, amit én is most térképezek fel:https://www.youtube.com/watch?v=HfsJKUFnPyI

Azt hiszem a TEAFA lehet a kulcs a biohártya lebontása szerepében, amit később az Oregano olaj szét képes robbantani.

Ha refluxos vagy nem fogod bírni a sima olaj lenyelését, továbbá eléggé irritálja a nyálkahártyát mindkét olaj. Erre a megoldásra találtam a Fitrotree kapszulát ami egy uj technológiával teszi lehetővé a jobb felszívódást mellékhatás nélkül:https://vitaminbolt.net/termek/erba-vita-fitotree-grapefruit-es-teafa-kapszula-60db/?utm_source=googleshopping&utm_campaign=googleshopping&utm_medium=organic&utm_term=646&gclid=Cj0KCQiA8t2eBhDeARIsAAVEga0yQ367ROkFrlYATE-2dTJGE_EsR8EIr3sOB0-R6QjkJxbuAFxdqMcaAqVQEALw_wcB

Nagyon fontos hogy szedjél mellé probiotikumot mert ez is pusztít jó bacikat is kb.2-3 óra elteltével érdemes bevenni. A Oreganohoz vettem neten sima üres kapszulákat, abba töltöm és nyelem le. A gyomorban erősebb felszívódást tud így a gyomorban.Amúgy a vizeletből simán kiirtható egyszerűbb AB-al is..-A probléma a visszafertőződés, és feltételezhetően a prosztatából.Ritka az eset hogy gyomor felől jön, de érdemes proktológussal is megnézetni nincs-e tájogos beolvadás.

A prosztata fertőződés lehet sokféle. Beágyazódott baci, biofilmesedett baci, szövet fertőzött baci és stb...Nekem még 28nap Levofloxacin sem szedte ki....Komoly fejtörés a mai urológusoknak... A tözegáfonya inkább ecoli bacira hatásos, a d-mannoz meg hugyúti baci tapadást tud. Anitbakterális hatása egyiknek sincs, illetve a vizelet savasításában van szerepe az előbbinek.

Biodefense ára nagyon borsos de ugye jön a nagy kérdés! Prosztatába ki tudja e fejteni hatását? (Ezt sajna még nem tudjuk).... Az én életem is megváltozott  romokban mióta ezzel szenvedek. Évekig jártam dokihoz mire egyáltalán kiderült mi is okozza a főproblémát. Minden reggel reggel úgy kelek fel hogy van remény, előbb utóbb meglesz a megfelelő megoldás.-)Sose add fel és kitartás:-)    

Előzmény: XA27 (21220)
PBateman Creative Commons License 2023.01.30 0 0 21221

Én nem próbáltam, csak hallottam róla, így lehet, hogy nem pontosak az információim. Az én fejemben Kriston=Kegel. 

Előzmény: watson75 (21219)
XA27 Creative Commons License 2023.01.30 0 0 21220

Kedves Mindenki! Főleg a "régi motorosok" illetve bárki, aki a BIOFILM témában tud tanácsot adni Enterococcus faecalisom  ( tenyésztések eredményei havonta) van amire rengeteg AB érzékeny  ( amoxxicilin, ampicilin, levo, cipro stbb...) azonban nem tudja egyik sem kiírtani, oka  minden bizonnyal BIOFILM. Itt egy cikk, a benne lévő termékeket valaki szedte, van róla véleménye, érdemes beruházni, vagy csak ez is egy lehetőség aztán bejön, vagy nem. A problémám időszakosan ég a húgycsövem és ez nem múlik elhónapok óta. Volt már rosszabb is, akkor egész nap égett, most olyan 40-50% egy nap során. AB többet nem tudok szedni, a természetes megoldások sem hatnak, AB-től izületi gyulladásom és a ciprotól neuropátiám van, zsibbad ég a lábam kezeim, nem tudok , merek több AB szedni, csak kárt okoz, romokban vagyok immunrndszer is. pl. illetni entero többek szerint a vizeletből kiirthatatlan.  több hónap , akár évek mire ez elmúlik, javul.

 

https://www.vitaminrendeles.com/a-biofilm-es-a-kronikus-hugyuti-fertozesek-kezelese/

 Kérem válaszoljatok, szerintem akinek van erről tudomása , tapasztalata, az jó lehet a jövőben mindenkinek. AB ha pár hét után nem hat akkor ott Biofilm lehet, amit egyeseknél 6-8 hét újabb AB kiszedhet, nagy mellékhatásokkal, de sokunknak nem használ. Ezt már urológus is elismeri,

Jelenleg, neuropátiával, izületi gyulladással, prosztattagyulladással egyben küzdök, mosz már pozitív vagyok, de nem látom az út bégét, illetve, mitől hogyan szabasulok meg végleg, vagy ez így marad életem soránd.

Jelenleg: oregano olaj, Dr csabai cseppel és Dr. Csabai  csabai prosztata kúppal vagyok, ez jó csökken a fájdalom, de ha nem szedem szép lassan visszajön. 

Köszi: adok elérhetőséget is ha szükséges bővebb kommunikáció telefon, e-mail.

 

Köszönöm előre is!!!!

watson75 Creative Commons License 2023.01.29 0 1 21219

Kriston  segít a merevedésben, és van benne izomlazítas is! Sorstársnak nincs cpps-e majd csak ha tovább "kezelik" az urológusok. 

Ezért mondtam hogy nincs szt Grál ebben a betegségben!

Előzmény: PBateman (21217)
PBateman Creative Commons License 2023.01.29 0 1 21218

Szerintem nincs értelme. 

 

Csendben kérdezem, hogy hogy lehet, hogy hajnalban nincsenek gyulladásban az idegek, és van merevedés, de szexuális ingernél gyulladásban vannak, és nincs? 

 

Ha hajnalban se lenne, azaz, egyáltalán nem lenne, az nyilván egy másik helyzet. 

 

Amúgy ha naponta ürítesz, ahogy írod, az se biztos, hogy segít a merevedésnek. Hagyj ki 4-5 napot, és nézd meg úgy.

Előzmény: RobertM1 (21215)
PBateman Creative Commons License 2023.01.29 0 0 21217

A Kriston torna az gyakorlatilag Kegel, ami pedig kifejezetten ellenjavalt, ha valakinek CPPS-e van (kismedencei izmok túlzott feszülése), mert tovább fokozza az eleve feszes izmok feszességét. 

Előzmény: watson75 (21214)
danielloo93 Creative Commons License 2023.01.28 0 0 21216

90% hogy felesleges kor lesz, de ha nagyon izgat probald meg

Előzmény: RobertM1 (21215)
RobertM1 Creative Commons License 2023.01.28 0 0 21215

Kedves Watson! 
Koszonom a gyors valaszt jovoheten bejelentkezek egy iyenre. Nem tudom, hogy itt barmi pelvic izom miatt verellatassal lenne-e a problema.Olyan mintha a szexualis ingerre,nem kepezne reflexiot a testem es pumpalna oda le vert. Ugyanakkor viszont a hajnali mervedesem pedig megvan. Korabban sosem volt ilyen problemam, igy ezt valahol a gyulladasnak tudom be plane, hogy elementem egy ilyen PMN elasztaz gyulladas vizsgalatra, amit kb kimaxoltam:)
Szerintetek Andrologushoz elmenni, sok penzt elkolteni, hogy vizsgalja, hogy ez idegi problema a gyulladas miatt, vagy esetleg izomgyulladas nincs ertelme? Ugyan az a tehetetlenseg, amit az urulogusok tudnak adni prosztatagyulladas kapcsan?

 

Koszi!

Előzmény: watson75 (21214)
watson75 Creative Commons License 2023.01.28 0 0 21214

Kriston torna. Youtubeon nincs fent 

oktatótól tanulható csak. Javítja a vérkeringést a belső izmokban. Min. 1 hó mire használ, de 2 hét után is moccan a pénisz. Addig is kevesebb ülés, sok folyadék 0.4 L/10kg testsúlyra vetítve. Dietetikus társ. Ajánlása. 

Ha kell fájdalomcsillapító. 

Szvsz. Nem szentírás! Aki a TUTI MEGOLDÁST kínálja, az hazudik!

Előzmény: RobertM1 (21213)
RobertM1 Creative Commons License 2023.01.28 0 0 21213

Urak! Elore is elnezest a kinos kerdesert es temaert!
Kronikus prosztatgyulladast diganosztizaltak az orvosok decemberben 30 evesen. STD tesztjeim negativok-bar egybeknt szex utan kezdodtek a gondok-, Vizelet tenyesztes negativ, prosztatmasszazs utani vizelet tenyesztes negativ, ondotenyesztes negativ. UH negativ here es prosztata is. Prosztata merete megfelelo, tapintasra is rendben van,de tuneteim vannak melyek a diganozis alapjat kepeztek.
Ha nem elvezek el naponta, akkor faj a prosztatam, ahogy ulok. Ez alapvetoen nem is lenne problema de:
A hereim kemenyebbnek kezzel tapintva, de egybekent is annak erzem, illetve ha szukebb farmert veszek akkor kifejezzen ugy erzem mintha szetrobbanna es legrosszabb az egeszben, hogy egyaltalan nincsen merevedesem szexualis inger hatasara. Izgatasra is csak epphogy felall, de rogton ossze is megy. Eleg kinos. Azythromicint es Doxyciklint mart adtak, utana konkludaltak, hogy csak bekepzelem es psziches :) Amit gyenge pillantomban el is hinnek ha nem ereznem a hereim ugy mint ami felrobbanna.
Tehat kerdesem az lenne,hogy csak en kuzdok ilyen merteku ED-vel vagy van mas hasonlo sorstars is? Erre vonatkozoan senkinek nem volt kommentje. Barmi otlet? Mostmar ha merevedest akarok egesz eletemben viagrat kell szednem ? :D En egyutt elnek a prosztata fajdalommal, de az ED az nyilvan nem fenntarthato. 
Koszonom!
Robi

watson75 Creative Commons License 2023.01.27 0 0 21212

ha kellő időt hagysz a két gyógyszer közt, akkor nincs gond. 2-4 óra.

Előzmény: Törölt nick (21208)
zproszt Creative Commons License 2023.01.25 0 0 21211

Van bevált eszközötök prosztata kinyomkodására?

MGB 1967 Creative Commons License 2023.01.24 0 0 21210

BPH-d van (jóindulatú prosztata megnagyobbodás), a megnövekedett mirigyállomány összenyomja a prosztatikus húgycsövet. A prosztata tranzicionális zónájában lévő mirigyek duzzadnak meg.

A tamszulozin tartalmú gyógyszerek csak tüneti kezelést adnak. Jó alacsony a PSA szinted szerencsére, én a Rezüm kezelést javaslom, én lassan két éve végeztettem el (olvasd el a hozzászólásaimat), azóta semmi gondom. Semmilyen gyógyszert sem szedek.

Szóbba jöhet még a TUMT kezelés (bár esélyes hogy nem, vagy alíg javít a helyzeten), illetőleg a nagyon invazív, "gold standard" TURP, amikor elektromos késsel faragják ki a prosztata megfelelő részét a húgycsövön keresztül.

 

Mivel gyulladásod szinte biztosan nincsen, ajánlom valamelyik beavatkozsát. A Tamsol tüneti kezelés, ráadásul ronthatja a látást (akár már két szem bevétele is), nálam ez be is következett... A hekyzet nem fog javulni, legjobb esertben csak igen lassan fog romlani, rossz esetben hirtelen elakadhat a vizelet, és akkor katéter. 

 

Ne haragudj a kemény szavakért, de 2019. 11. 12-től 2021. 05. 09-ig ezt végigcsináltam. Tapasztalatból beszélek. 

 

Ezt olvasd el, hogy képben legyél:  https://repo.lib.semmelweis.hu/bitstream/handle/123456789/1680/laczkoistvan.d_DOIs.pdf?sequence=1

 

Jobbulást!        

Előzmény: aasstsi (21209)
aasstsi Creative Commons License 2023.01.24 0 0 21209

Sziasztok.Voltam urologusnál vizelet spontán gyengébb ,hólyag nem ürül ki  teljesen ,és gyakran kell problémával.Rdv:  z.diónyi mirigyes tapintású,környezete felé jól határolt,nem érzékeny prosztata.Prosztata mérsékelten megnagyobbodott ,echoszerkezete megtartott ,homogén. Vizeletben nincs baktérium teljessen negatív . PSA 0,69 .Dr prostamol unot ,és Tamsol 0,4mg 1×1 szedését irta fel.      1hónapig kellett szednem  Tamsol ami tényleg javitott a vizelési problémán ,csak lejárt az idö ,szedését abba hagytam és alig tudtam pisilni nagyon gyengén jön.Dr szerint ezt már folyamatossan kell szednem.  Problémám az lenne ,hogy rendszeres véradó vagyok Tamsol szedése mellett nem adhatok vért,meg énsem szeretnék még gyogyszert szedni 43éves vagyok .Üdv  

Törölt nick Creative Commons License 2023.01.24 0 0 21208

én is Lansone t használtam 2oo2 óta és nem állandóan mert csontritkulást okoz, ha állandóan szeded. Ha nem szeded, akkor meg jön a nyelőcsőrák. 

 

Mondta valaki, hogy a Quercetin mellett nem hatott az antibiotikum. Persze, mert kiütik egymást. A Quercetin hatástalanítja az antibiotikumokat. Van róla vmi angol nyelvű tanulmány a neten. 

Előzmény: watson75 (21207)
watson75 Creative Commons License 2023.01.24 0 0 21207

Én lansoptole-t használok un protonpumpa gátló, mert 20 éve van refluxom. Quamatelnél vannak fejelttebek is sztem. 

Előzmény: zproszt (21206)
zproszt Creative Commons License 2023.01.24 0 0 21206

Gyomorvédőként mit érdemes használni? Quamatel?

Előzmény: watson75 (21205)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!