Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2001.09.05 0 0 672
Haho Beebite,
Irod "Mennyi gondolkodási időt lehet kérni az összeg kimondása után?"
Mindig szoktam kerni egy-ket napot. Jobb aludni ra egyet kettot es nyugodtan vegiggolndolni a lehetoseget. Persze lehet ha 2x-reset ajanlanak az aktualis fizetesemnek, akkor gondolkozas nelkul... :)

Az osszeg magaban soxor nem mond sokat. A tobbi nem penzbeli juttatast is figyelembe kell venni. Vagy azt hogy fix 12 honapra, vagy idonkent akad nemi jutalom, karacsonyi hozzajarulas. Vagy kifizetik a berletedet stb.

Ha csak a nagysagrendjet mondom a fizetesemnek, a kornyezetemben nehanyan csodalkoznak, persze van aki aszondja, hogy keves. :) De ha hozzateszem, hogy a szerzodesemben ki van kotve, hogy tulorat nem fizetnek es ez az osszeg egy evben 12x-ese, semmi jutalom, semmi 13. havi stb. akkor mar nem biztos, hogy olyan sok. Az elmult egy hetben 2x is elofordult, hogy 8-ig meloztam, pedig a munkaido 5-kor vegetert, De azert sem szol senki ha netalan 3-kor mar le szeretnek lepni.

identicalmcqc: A magas elvonasok miatt kenyszerulnek sokan arra, hogy a minimalberre jelentsek be a dolgozoikat. Ha voltal vallalkozo, akkor lathatod, hogy ahhoz, hogy kb 50 kHuft kifizzess az alkalmazottadnak kb 120-150 nek kell mogotte allni. A minimalberes, vagy ahhoz kozeli bejelentes egyben egy win-win szituacio is lehet, mivel a munkaltato tobbet tud fizetni, de a masik oldalon ott van, hogy tappenz, szabadsag, fizetett unnep, felmondasi ido stb. eseteben a munkavallalo rosszul jar. De ez mar politikai kerdes. Ebbe negyevente 1 x-el tudunk csak beleszolni.

zsunya: Nem volt sok munkahelyem, de 1 kivetellel az elso napon alairtuk a munkaszerzodest. Sot ket alkalommal hetekkel elotte szandeknyilatkozatot is. Ami ugyan semmit sem jelent. Szerintem az alku soran lehet kirni, hogy az elhangzottak merfoldkoveit foglaljuk irasba. Ha egy ceg nem hajlando, akkor inkabb viszonlatasra.

mannacska: kozgazdasz diploma es nyelvtudas szerintem meg mingig aranybanya. Foleg Budapesten. Bar erdekes egyre tobb kozgaszdaszt hallok panaszkodni a kornyezetemben, de nem bantani akarom oket de szerintem nehanyan nem kepesek eladni magukat es harom allaspalyazat eseten, ha nem kapnak visszajelzest, akkor mar feladjak.

Előzmény: Beebite (669)
mannácska Creative Commons License 2001.09.05 0 0 671
Köszönöm a válaszokat. Budapesten keresgélek. Közgazdász diplomám van. Egyszerűen szeretnék marketinggel foglalkozni.
Nem is azért írtam ebbe a topicba, mert gondoltam, hogy hipp-hopp ettől minden megoldódik, csak azért mert ki vagyok borulva, és szerettem volna azt olvasni, hogy ...nem is tudom mit, valamit ami erőt ad a folytatáshoz. jelenleg leginkább rendezvényszervezőként lehetne behatárolni a tevékenységemet. Nincs is a munkával nagy baj, ha nem lenne engedélyhez kötve akár egy telefonhívás is. És nem kéne a fönökömnek 5 percenként beszámolni, hogy mit intéztem. Nem akarok hosszasan panaszkodni (de nem bírom ki, hogy ne tegyem) ebbe bele lehet dilizni. És az a divat nálunk, hogy folyamatos terrorban kell tartani az alkalmazottakat. Igazából az is érdekelne, hogy mennyire jellemző az ilyen légkör a mai munkahelyekre. Szerintem az enyém azért kirívó eset.
Kipper Creative Commons License 2001.09.05 0 0 670
Mannácska: Bp-en keresgélsz?
Előzmény: mannácska (660)
Beebite Creative Commons License 2001.09.04 0 0 669
Második forduló csütörtökön.
Mindenki kedves volt, hangoztatták, hogy ideális jelüölt vagyok, és a pénz se lesz rossz. De hogy mennyi aarról nem volt szó.
Mennyi gondolkodási időt lehet kérni az összeg kimondása után? Ha túl kevés semmiképp se maradok, ha meglepően sok, akkor simán, közte meg nemtom...

Bee Zonytalan.

zsunya Creative Commons License 2001.09.04 0 0 668
Velem még sosem irattak alá szerződést, pedig nem egy helyen dolgoztam már. A minimálbérre bejelentés nálam kifejezetten pozitivum, mivel válaszhatok a számla adás és a fekete munka illetve a minimálbérre bejelentés között.

Azt hiszem ezt szakma válogatja, hogy mi van. Vezető beosztásban nyilván irnak szerződést, de mindig többen vannak akik nem vezető beosztásúak. És persze az nagyon sokat számit, hogy kis cégek nem vállalnak felelösséget a munkahelyért. Ők maguk sem tudják mi lesz jövőre.

Zsunya

Előzmény: nyman (666)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.04 0 0 667
ez igy igaz szerzodes nelkul kezdtem el dolgozni ott.. szet kell nezni nem ez az egyetlen hely ahol lehet ilyet csinalni... sot!!!
A feltetelek ki votlak alkudva csak amikor arrol votl szo hogy kapok havi x osszeget akkor en ugy gondoltam hogy a szerzodes is errol fog szolni a probaido utan aztan persze kiderult hogy nem hanem inkabb minimalber + a fennmarado osszeg es ez lesz egyenlo x-szel. Aztan ha egyik honapban megharagszik rama tulaj akkor meg majd csak anynit fizet amennyi a szerzodesemen all es en nem mehetek am hogy de hat eddig nem ezt tetszett nekem mondani.. NA ezert mondtam ott fel es mentem vissza
Előzmény: nyman (666)
nyman Creative Commons License 2001.09.04 0 0 666
"egyszer dolgoztam egy olyan helyen ahol egy honap utan derult ki az hogy engem minimalberrel akarnak felvenni"
Ezt nem ertem? Te elkezdtel dolgozni szerzodes nelkul? Vagy ugy, hogy nem voltak kialkudva a feltetelek?

Zsunya, szerintem normalis, hogy nehany helyen szamlakepes munkaerot keresnek, foleg nem teljes munkaidoben. De rajtad mulik, hogy merlegeld annak mindenfele elonyevel es hatranyaval.

Előzmény: identicalmcqc (665)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.04 0 0 665
nem lepodom meg miutan egyszer dolgoztam egy olyan helyen ahol egy honap utan derult ki az hogy engem minimalberrel akarnak felvenni es amikor kozoltem a tulajjal telefonon hogy nem szeretnek naluk dolgozni akkor azt mondta hogy ez szamara egyertelmu volt... Szerencsere visszavettek az elozo munkahelyemre...
Hja es ugy derult ki hogy beszelgettem a kolleganommel es neki kicsuszott valahogy a szajan...
Előzmény: zsunya (664)
zsunya Creative Commons License 2001.09.04 0 0 664
Sziasztok.
Ahoz mit szóltok, ha egy 4órás állásra csak számla képes embert vesznek föl. Az ilyesmi korrekt? Elüre nem mondták, csak amikor rákérdeztem derült ki. Akkor már csak ketten voltunk versenyben...
nyman Creative Commons License 2001.09.04 0 0 663
Valtani kell, ha rosszul erzed magad. Mint mar tobben irtuk fix recept nincs.

Az hogy egy-egy helyre beadod az eletrajzod az nem jelenti, hogy harom het utan mar tudnak allast ajanlani. Nekem is bennt van egy rakas helyen - igaz nem is akarok valtani - de havonta ha 1-2 alkalommal keresnek meg egy egy lehetoseggel, ami tobbnyire mar indulasbol nem erdekel. Ma is egy olyan ceg hivott, akivel utoljara tobb mint egy eve beszeltem. Tehat ezeknek a folyamatoknak van eresi ideje.

A topikba a x szaz hozzaszolasba azert osszegyultek tanacsok, ugyhogy eloszor azt mondanam, hogy olvasd el elejetol-vegeig -azert is, mert ez az elso hozzaszolasod - es nezd meg a rokon topikokat is. Utana tedd fel magadnak azokat a kerdeseket, amiket mar tobben tanacsoltak es proszalj meg egy ket leirt technikat.

Hidd el nagyon sokat tehetsz egyeni szinten, hogy jobb helyed legyen. De tenyleg tenni kell es nem csak tettetni. :)

KissMe, van vmi ujsag a cegekkel kapcsolatban, akiknek a multkor irtal?

Előzmény: mannácska (660)
topik Creative Commons License 2001.09.04 0 0 662
Igy kivulrol konnyu belepofazni, de talan ha mosolyogva ebrednel minden konnyebben menne. Milyen diplomaid vannak?
Előzmény: mannácska (660)
KissMe Creative Commons License 2001.09.04 0 0 661
Mannácska, te bruttó 100-ért? Én bruttó 75-ért. Ugyanazokkal a kvalitásokkal és helyzetben, mint te. Segítséget nem igazán tudok adni, mert még én sem tudok saját magamon segíteni. Ráadásul nem is fővárosi vagyok. De ha valami eszembe jut, megírom.

Üdv

Előzmény: mannácska (660)
mannácska Creative Commons License 2001.09.04 0 0 660
Segítségeteket szeretném kérni. Két nyelven beszélek, most kapom a második diplomámat, jól nézek ki, vicces vagyok aránylag, és képtelen vagyok elhelyezkedni. Minden reggel sírva ébredek, mert egy börtönbe járok dolgozni és egy börtönőr a fönököm, mindezt teszem havi bruttó 100 ezerért. Próbálok kilépni ebből, de valahogy nem sikerül. Az összes interneten is jelenlevő közvetítő-fejvadász cégnek írtam most is, kb. 3 hete, semmi válasz. Mi a fenét tehetnék?
KissMe Creative Commons License 2001.08.30 0 0 659
Beebite, egy a fontos. Jól érezd magad a ruhádban. Ne zavarjon, hogy más mit visel, ha csinosnak, kiegyensúlyozottnak érzed magadat. Egy idő után, ha már felvettek, úgyis tudsz alkalmazkodni a többiekhez, ha akarsz. De az egyéniséged fontos, más nem! És ne izgulj!

Üdv

Előzmény: Beebite (656)
KissMe Creative Commons License 2001.08.30 0 0 658
Ja, azt én nem tudtam, hogy te Kanadában vagy. Bár furcsák voltak az időpontok, amikor írsz. Így már más a helyzet, de azért kipróbálom, amiket ajánlottál.
A személyes kapcsolataim szinte semmit sem érnek, azokat inkább hagyom. Egyelőre. Aztán végső megoldásként szóba jöhetnek.

Üdv

Előzmény: szalka (655)
nyman Creative Commons License 2001.08.30 0 0 657
pl. a www.headhunter.net. Itt latok neha Mo-ra hirdetni allasokat.

Beebite, izgulni sohasem szabad. Ugy fogd fel az interjut, hogy veszteni valod nincs, csak nyerhecc. Bar tudom, hogy konnyen beszelek. Mongyuk a 15-20-ik utan mar minden konnyebben fog menni, ezert celszeru mongyuk az elso 8-10-et csak gyakorlasnak felfogni.

Előzmény: szalka (655)
Beebite Creative Commons License 2001.08.30 0 0 656
Képzeljétek, végre előre lépés van...
Hétfőn megyek interjúra...
Nagyon izgulok...Mondhatnám, hogy ez lesz az első Igazi...
Azt hittem, felkészült vagyok, de most tengerniy kérdés feszeget:)
Tudom pl elvileg, hogy hogyan kell megjelenni (decensen, elegánsan, visszafogottan), de azért ez mégsem ilyen egyszerű.

Amikor voltam a nyári gyakorlati helyen pályázatán (szinte biztos volt, hogy hacsak nem kapok hisztisrohamot:) , akkor én kapom meg, tehát nem volt komoly tétje), nos ezen a megbeszélésen sötétkék nadrágkosztümben voltam (tél volt). De a melóhelyen mindenki farmerban, pulcsiban mászkált. Picit furán éreztem magam...Nem kellett volna?

Bee

szalka Creative Commons License 2001.08.30 0 0 655
Hat en a kovetkezoknel probalkozom
ahol lathatoan nottek a megnezeseim, nekem is es a baratomnak is: www.monster.ca, www.workopolis.com
Ezenkivul meg a www.brainhunter.com es www.careerclick.com -nal is beregisztralkodtunk es nagyon ajanlottak oket mindenhol.
Nem tudom neked ez ennyit segit, mert ezek a cegek szinte csak Kanadaba( esetleg az Usaba) keresnek embert, ami nekunk jo mert most Kanadaban vagyunk es munkavallaloi engedelyunk is van,( csak most mar munka is kene mihamarabb), de nem tudom te mesz -e vele valamire.
Kulonben otthon a baratnom marketinges vagy szemelyi asszisztensi munkat keres mostanaban ( ahogy kivettem te is valami ilyesit szeretnel) es az erteles ajanlatai egytol egyig ugy jottek, hogy felhivta azokat a cegeket, akivel a jelenlegi munkahelyen kapsolatba kerult. Nyilvan, inkabb olyanokat akivel szemelyes kapcsolata volt( o eddig is szemelyi asszisztens volt) vagy legalabb telefonos. Ilyen alapjan van 2 jo ajanlata , mig a jobbankokbol zero visszazjelzese.
Előzmény: KissMe (654)
KissMe Creative Commons License 2001.08.30 0 0 654
Szia szalka!
Vegül is igazad van, én sem szoktam többet írni a 3. pontnál akkor, ha kéretlen pályázatot küldök. Már küldtem fejvadászokhoz is önéletrajzokat, és ott sem eresztettem túl bő lére a kísérőlevelet. Persze ez sima postán ment, és magyarul.
Sok sikert kívánok neked továbbra is!
Ha ilyen jól növekszik a megtekintők száma, meg tudnád mondani, hogy ez melyik jobbank? A CV Online-on vagyok fenn, de az nem nagyon akar mozogni.

Üdv

Előzmény: szalka (653)
szalka Creative Commons License 2001.08.30 0 0 653
Kossz a tippet ezt mar neztem, a szokasosak voltak rajta csak. Oneletrajz irasra lattam sok jo peldat en is - nincs is vele problemam-, de kiserolevelre meg csak asszisztensi meg marketing meg sales allasra jelentkezot lattam nem cegspecifikusat, aminel aztan lehet rizsazni.
De altalanos kiserolevelben, nem lehet es erdemes kiemelni semmit, mert az egyik cegnel az egyik fajta nyelv vagy op rendszer vagy akari mas kell a masiknal teljesen mas, ha kiemelek 1-2-t, akkor esetleg kiutom maga olyan alllasbol, ahol pont a masik nehany kelett volna.
Celteruletet megint nem akarom beleirni, mert ez szinten szukitene ugye a lehetosegeimet, plane ogy az igazan kivant celteruleteen naguon-nagyon keves allas van.
Valahogy akarhol nezem indenhol ugyanazt irjak, amit mar itt is elokerult:
1. hogy hol hallottam a cegrol, pozicioraol( ismeros, hirdetes, a ceg honlapja tetszett ceg stb) Na ez teljes mertekben kiesik altalanos kiserolevel eseten.
2. Miert erdekel a pozicio, miert vagyok en alkalmas arra a poziciora - akar lehet az eddigi munkatapasztalatbol kiemelni feldomboritani. Esetleg egyeb szemelyes tulajdonsagokat irni melyek alkalmassa tesznek. No ez ha nem cegspecifikus akkor szinten kiesik.
3. Kb annyi szepen megfogalmazva, hogy ha erdekled oket akkor hivjanak. Kb ennyi ammi altalanos esetben is megmarad.
Igy aztan egyenlore a jobbankos cuccokhoz inkabb nem mellekeltem oneletrajzhoz kiserolevelet.
De legalabb az jo a jobbankokban, hoy a jobbakban szamoljak es tudod, hogy hanyan neztek eg eddig az oneletrajod es azz megnyugtato hogy az novekszik. Csak mar hivnanak interjura.
Előzmény: KissMe (652)
KissMe Creative Commons License 2001.08.29 0 0 652
Kedves szalka, nagyon szívesen!!!
Megtaláltam! Szerintem az egyik legjobb angol nyelvű karrier-oldal a Quintessential Carreers, www.quintcareers.com. Ezen vannak kísérőlevél-minták is a Main Features szakaszban az "Open Our Career Toolkit" link alatt. Én innen vettem az angol, és ezen keresztül a magyar önéletrajzom mintáját, és a kísérőlevél felépítését is.
Szerintem a te munkádra is rá lehet húzni a felépítést. Mondjuk én magamból indultam ki, mert az önéletrajzom csak címszavas felsorolás az iskolákat és a munkahelyeket illetően, úgyhogy a levélben bővebben is kitérek rá. Pl. a főiskolánál azt is leírom, hogy milyen tárgyakból volt a specializáció, egyebek. Elég annyi is, hogy "bízom benne, az általam megírt programok hatékonyan és megbízhatóan szolgálják majd az X.Y. céget". Nyugodtan beírhatod, hogy pl. milyen referenciáid vannak eddig, milyen gazdasági területen dolgoztál, milyen programokat írtál, és hogy milyeneket szeretnél? Ehhez én nem értek annyira, de biztosan érted, mire gondolok?
Legyél már egy kicsit kreatív!
Sok sikert kívánok!

Üdv

Előzmény: szalka (651)
szalka Creative Commons License 2001.08.29 0 0 651
Nagyon szepen koszonom!!!
Nem magyar cegekhez/jobbankokba megy, ugyhogy nekem az angol segitsegek is johetnek, megirnad ide (ha meg megvan) azzokat a helyeket, ahol talaltal rola iromanyt, foleg peldak erdekelnenek, de leginkabb asik programozotol, de olyat meg nem nagyon lattam.
Bar az az igazsag , hogy en egyszeruen ilyesmit nem is tudom hogy tudnek irni, mert programozo vagyok es hat az eleg trivialis, hogy hogy lehetnek a ceg hasznara ha hataridore minnel kevesebb buggal megalldott, attekintheto programot irok.
Pl a b pontban a vegzettse leirasa minek, hiszen pontosan benne van a mellekelt oneletrajzban. A c. pont eg megint minek, hiszen a munkatapasztalatok is benne vannak az oneletrajzban. e Szoval ezeket ujra irjam bele fuggetlenul az oneletrajztol csak rovidebben? Meg errol jut eszebe milyen hosszu nak kene lennie ennek a dolognak szerintetek?
Altalanos jobbankba betetel eseten egy a d pontbeli milyen teruleten szeretnek dolgozni, arra megint trivialis a valasz hat programozni szeretnek, es ne akarok jobbabkba olyat beirni, hogy szivesen foglalkoznek pl kriptografiaval, mert ez ugyan igaz, de bamrilyen mas allas is erdekel.
A franc egyemeg azert lettem programozo, mert nem vagyok a szavak embere :-(
Előzmény: KissMe (649)
nyman Creative Commons License 2001.08.28 0 0 650
A karriertanacsado oldalakon (pl.http://www.karrier.hu/karriertanacsok/kiserolevel.php) is vannak otletek javaslatok mintak.

Ja szal mikor a "toltsd fel a kiserolevelet" cimszohoz erek egy-egy regisztracional akkor bajba vagyok en is. Mivel altalanos levelet nem igazan lehet irni. A kiserolevelnek az egyik celja az, hogy felhivja a figyelmet egy-egy olyan tulajdonsagra, tapasztalatra stb. ami az adott munkahoz fontos lehet, de az oneletrajzban a tomorseg miatt nem lehet kifejteni, mert ott csak felsorolas szinten jelennek meg. Pl. programnyelvek. Na most ez allasonkent valtozhat, illetve jonehany dolog irrelevans lehet adott esetben.

Előzmény: szalka (647)
KissMe Creative Commons License 2001.08.28 0 0 649
Szia szalka!
Megpróbálok röviden válaszolni.
Először is a motivációs, vagy kísérőlevél felépítéséről:
a. címzés, tárgy, megszólítás annak rendje és módja szerint;
b. bemutatkozás, ki vagy, mi a végzettséged, milyen célból írod a levelet (x újság y számában hirdetett z állásra kívánok jelentkezni, vagy adatbázisukban való nyilvántartás céljából küldöm stb.);
c. rövid leírása eddigi, az állásra vonatkozó munkatapasztaltaidnak, vagy annak az oktatási intézménynek és kurzusainak, ahol végeztél, ha jobbankba írod, akkor minden, csak nagyon röviden;
d. ez a valódi motivációs része, a tartalmára később térek ki;
e. "Amennyiben pályázatom felkeltette érdeklődésüket, várom szíves értesítésüket egy személyes találkozó megbeszélése céljából..." stb., angol mintában úgy írták, hogy ez a rész a "request for action";
f. elérhetőséged megadása részletesen;
g. "Tisztelettel: X.Y." aláírás
Szerintem kétfajta kísérőlevél létezik. Az egyik valóban az a cégspecifikus, amit egy konkrét állás megpályázásakor küldesz, és a d. részben azokat a dolgokat emeled ki benne, amik pont ahhoz az álláshoz fontosak. Nézd meg a hirdetés szövegét, és ha ott pl. jó kommunikációs készség az egyik feltétel, akkor írd bele, hogy neked olyan van, illetve írd le, hogy HOGYAN LEHETSZ A CÉG HASZNÁRA. Pl. "úgy érzem, hogy képességeim és tudásom segítségével hatékonnyá és szervezetté tudom tenni a Z. igazgatóság működését". Én is ilyenhez találtam mintát, de nem is magyar, hanem külföldi, angol nyelvű oldalakon.
A másik a jobbank-nak írt levél, amelyben a d. rész tartalma az általad kívánatosnak tartott állásokra tér ki. Pl. "szívesen dolgoznék a marketing területén, illetve látnék el projekt menedzseri feladatok, mert úgy érzem, hogy ehhez rendelkezem a megfelelő képességekkel és gyakorlattal" stb.

Remélem, tudtam segíteni, ha még van kérdésed, szívesen válaszolok!

Üdv

Előzmény: szalka (647)
Kipper Creative Commons License 2001.08.28 0 0 648
Jó kérdés! A kísérő szerintem is cégspecifikus, eddig én mindig azt írtam, hogy olvastam hirdetésüket itt meg itt... mivel megfelelek a leírt követelményeknek és érdekel a felkínált pozíció, mellékelten küldöm az önéletrajzomat, fényképet, bizonyítványmásolatot, születési anyakönyvi kivonatot (vagy épp amit kérnek). Ha önök is úgy gondolják, hogy megfelelő jelölt vagyok a fenti állásra, kérem keressenek az önéletrajzban megjelölt telefonszámon vagy emilen.

Szóval én nem szeretem cifrázni, és ha én lennék HR-es, nekem sem tetszene, ha valaki arról ömlengene, hogy ellenállhatatlanul vonzza a cég kimagasló kultúrája és csakis itt tudja magát önmegvalósítani.

Mellesleg a jelenlegi helyemre amikor megkerestek, lóhalálában vittem a fejvadásznak az önéletrajzot, alá sem írtam. Azt mondta, nem is baj, az önéletrajzot nem is szokás aláírni, csak a kísérőt. Nekem ez új volt, de a jelenlegi ügyvezetőm is ott volt és serényen bólogatott.

Visszatérve a nem cégspecifikus kísérőre: ha nekem kellene megírnom, valami ilyesmit mondanék:
xx éves közgazdász (mérnök, tengerbiológus stb) vagyok, itt-ott élek. Az eddigi szakmai tapasztalatom alapján úgy érzem, hogy leginkább a logisztika (értékesítés, reklám, kiadványszerkesztés stb) területén sikerült a legjobb eredményeket elérnem, ezért ilyen jellegű munkakört szeretnék betölteni. Esetleg valamit a családról (nem így: apuci-anyuci - hallottam már ilyenről is!) vagy a szabadidős tevékenységekről (nem kihangsúlyozva az FTC szurkolók 'kemény mag' frakcióját, a Magyar Géprombolók Egyesületének titkári pozícióját stb.)

Mi is most keresünk asszisztens Kippernek, a tegnapi jelentkezők egyike elmondta (kb 3x), hogy igazából most nem is jut eszébe, hogy vámszempontból mi is az a tevékenység, amit mi csinálunk, de megtudhattuk tőle, hogy milyen nehéz jó pasit fogni, ilyenek nincsenek is, mert minden fickó tök hülye... Amikor meg a jelenlegi munkahelyéről beszélt, majdnem elsírta magát, annyira kivan tőle.

Előzmény: szalka (647)
szalka Creative Commons License 2001.08.28 0 0 647
Na en is belepek azz allaskeresok klubjaba immar. Valaki tud valami infot adni nekem arrol, hogy hogyan nez ki pontosan egy kiserolevel mi is van benne es ,iert az van benne? Egyszeruen nem tudom kiszenvedni magabol egy ertelmeset. Az oneletrajz megirasa az meg egyszerubb, ott legalabb pontosan tudom mit csinaltam, tehat tudom mi lesz benne es csak a hogyan a kerdes. De valahogy szamomra meg az sem kristalyosodott ki, hogy a kisero levelben minek kell benne lenni, egyaltalan milyen hosszu legyen stb.
Eddig ugy gondoltam az cegspecifikus inkabb, de egy csomo jobbankban az oneletrajz melle kiserolevelet is szeretnenek kapni, marpedik egy jobbankba feltett level nem lehet ugye cegspecifikus, akkor megis mi van benne?
Kipper Creative Commons License 2001.08.27 0 0 646
Bevallom, nem. Egyrészt az általad említett iránybér jóval kevesebb, mint amiért váltanék, másrészt a cég jövője e pillanatban nem tűnik oly borúsnak. Azért köszi!
Előzmény: fityisz (644)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.27 0 0 645
Úgy értem, hogyan próbálod ki anélkül hogy belépnél?
Előzmény: zsunya (643)
fityisz Creative Commons License 2001.08.27 0 0 644
Cső Kipper!

Na mi a szitu??? Beadtad?

Előzmény: Kipper (641)
zsunya Creative Commons License 2001.08.27 0 0 643
Úgy hivják, hogy próbaidő. Azért nem is fizetnek csak 50-75%-ot...
Előzmény: Törölt nick (642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!