Ez azért bosszantó, mert így nem derülnek ki a disznóságai... Amúgy, ha a karakterét nem is kedveltem, voltak vele jó jelenetek, pl. a Rudival való kötekedés, felőlem maradhatott volna... Ha élne, akár a leütése folytán is kiderülhetett volna róla pár dolog..
Nála fiatalabbak halála is történt már ebben a sorozatban, és azok közül egyet sem betegség vitt el...
Én pedig nem csodálkozok, hogy az apján kívül nem ráz meg túl sokakat az eset. Vagy alig ismerték, vagy pedig utálták - de még nála nagyobb gazemberek halálán sem illik kárörvendeni, így marad a közönyös tudomásul vétel.
Nóra meg valószínűleg igyekszik elfojtani, illetve itt lehet kihegyezni arra, hogy "na ugye, mégse őt szerette igazán" - de ahogy itt mennek az utalások, ki fog bukni belőle a trauma...
Most tényleg meghalt Róbert? :( dehát olyan fiatal volt és életerős ;( ahogy nézem, a lakókat nem nagyon rázta meg, igaz a BK-ban ez szinte mindennapos. Ha nekem egy távoli ismerősöm meghal, rosszabbul viselem, mint pl. Nóra, akinek a vőlegénye halt meg, fura
Jól mondod, bűnpártolás, mert nem az elkövetővel együtt tervelte ki a dolgot - akkor részes lenne - és hamis tanúzás egyszerre.
Hatóság félrevezetése az az, amikor kamu bűncselekmény miatt teszel feljelentést, vagy pedig ha meg is történt, ismeretlen tettesre, egy rég halott vagy nem büntethető személyre, vagy saját magadra kened a dolgot. A lényeg az, hogy nem konkrétan valaki másra, mert akkor már hamis vád, ami súlyosabban számít.
Ha Liza volt, akkor a börtönt megúszhatja kóros elmeállapotra hivatkozva, de mivel fennállhat a veszélye, hogy máskor is tesz ilyet, akkor bezárják kényszergyogyóra. Ez is kétségtelenül sok színt vinne a sorozatba és az anyja életébe, még ha nem is biztos, hogy ez kéne ide...
Azért a Robi gyerek halála rendesen felkavarta az állóvizet, először fordult elő, hogy az RTLmost oldalán, az ezt nézik rovatban nem a Budapest, hanem a BK visszatérő epizódja volt az első helyen. Mellesleg ez az éppen csak vegetáló fórum is fellendült, több oldal komment született az utóbbi időben... :-)
Alizka tényleg nagyon hülye, nem hinném, hogy Rudi szivesen eldicsekedne a rendőröknek a kiegyenlítetlen adóssággal... Bár mondjuk a szőkeség azt is elmesélhette volna, hogy Robi ezért hívta a villába...
Szűkítve a dolgot: a gyertyatartó elvitele bűnpártolás, a kamuzása pedig hamis tanúzás, bár lehet, hogy a bűnpártolásba beleolvad ilyen esetben a hamis tanúzás, mindjárt megnézem a vonatkozó rendelkezéseket.
Hatóság félrevezetése biztos nem, az teljesen más jellegű (pl. bejelentem, hogy lopás történt, miközben nem történt, de a rendőrség nagy erőkkel elkezd nyomozni).
Bűnpártolás és hamis tanúzás lehet, de ez is attól függ, hogy konkrétan mit, mikor tesz, és milyen szándékkal.
Baromi rossz a minőség, ahogy az RTL-es videóknál megszokott, de mikor Nóra megközelíti a korlátot, a haja egyenesnek tűnik, viszont amikor odaér és lenéz, már fodros.
Vajon hány héten keresztül megy a nyomozás és derül ki az igazság?
Peti meg egy hülye f..., már bocs sose nő be a feje lágya és ő a nagy "Pusszancs vállalkozó" felnőtt.
Hogy is nevezik ezt a valóságban "fedezi az elkövetőt" azért is jár valami nem? Ha tényleg Lizát "védi" Kicsit uncsi Petinél mindig előjön ez a "nem vállalja fel a tetteit"
A nagy szaktudású rendőrnyomozóknak meg nem tűnt fel kicsit furán viselkedik a srác az öltözőben
Szerintem az lesz. Pont ennek van értelme. Robi a halálával még nagyobb ember lett a szemében, pláne az utolsó telefon miatt, amit a rögzítőre mondott. Nóra egészen biztos benne, hogy Robi őt szerette, és tiszteletből felveszi a nevét, és elhagyja a saját vezetéknevét. Mást nem nagyon tudok elképzelni.
Jajj na, hát nem érzed, hogy ez csak egy vicc! Persze, hogy meghalt, és most Nóra hetekig zokogni fog, aztán meg talán újra kiköt Miki karjaiban. Ludwig meg lehet, hogy mostantól jó ember lesz...
Hát azért ez nem vicces,hogy ezzel dobják fel az esküvőt,de ha mégis igy lenne akkor csak Nóra és Juli nem tud semmiről?És a rendőrök.Nem hinném én,hogy beszervezett.Robi meghalt.:) Liza vagy Rudi mostmár csak ez a kérdés.
Egyértelmű, hogy Liza a tettes, mégha nem is az emberölés volt a cél. Peti ki mást védene? Ha épp egy gyilkosság történt a szobába, ahová benyitok, látom a holttestet és a feltételezett gyilkos fegyvert egy ismerősömnél, valószínűleg azonnal kihátrálnék, és segítségért kiáltva rohannék vissza a vendégekhez, értesíteném a mentőket és a rendőrséget. Nem egy ismerőssel/szomszéddal fogok leállni meghallgatni a magyarázatát és alkudozni vele egykis zsebpénzért, arra pedig nem hagynék időt, hogy megfenyegessen, vagy megöljön hiszen azonnal rohannék kifelé, mivel joggal gondolhatom, hogy egy pszichopata. Ha viszont családtagról van szó, miatta azért valószínűbb, hogy vállalnám a bűnrészességet...
Ha a tarkójára ütött nem biztos,hogy megered a vér,de én sem hiszem,hogy a gyilkos fegyver a gyertyatartó.Azis lehet,hogy még ütni akarta....Ez má bolondság :)