A CASIO meglehetősen elterjedt márka itthon. Népszerűségének oka, hogy korrekt minőséget kapunk viszonylag elfogadható árért. A számológéptől kezdve, a fényképezőgépen és szintetizátorokon át, egészen a karórákig, mindre igaz ez. Ez a topik a cég karóráiról szóljon, tényleg olyan jók, vagy az olcsó húsnak híg a leve? Szívesen fogadom a véleményeket, tapasztalatokat pro és kontra egyaránt. :)
Van kint az anyacégünknél jelenleg ilyen óránk, de azt be kell rendelnem, és az idő, 157-160 ezer forint lenne az az ár, amennyiért szállítani tudnánk, 150 ezer forintba nem fér bele sajna egy darab, viszont amennyiben több kellene akkor lehetséges de ez mint anno is amikor tőlünk vásároltatok, személyes megbeszélés kérdése, ha otthon lesztek Magyarországon, akkor gyertek ki hozzánk Kassára, és egyeztessünk akkor.
Egyébként az USA ára, amennyiért az anyacégünk árulja pld Vegasban is az US $425.00, cca 116,822.43 HU forint, viszont ha lerendelem akkor 157-160 ezer HU forint az az ár amennyiért oda tudom adni nektek.( itt egy darabra értem, a több darabot ahogy már írtam azt mb személyesen )
Mi ennyiért tudjuk, amennyiben aktuális várunk szívesen benneteket.
keresek GWG 1000 1A órát újat garisat fekete színben, egyelőre 1 db érdekel. Ár max 150 e huf ig, teszt célra, amennyiben beváltja az ígért paramétereket további 4 db vásárlását tervezzük. Ajánlatokat a gazprom.eu@gmail.com cimre kérnék. Kizárólag eredeti érdekel, replika köszönöm nem.
keresek GWG 1000 1A órát újat garisat fekete színben, egyelőre 1 db érdekel. Ár max 140-145 e huf ig, teszt célra, amennyiben beváltja az ígért paramétereket további 4 db vásárlását tervezzük. Ajánlatokat a gazprom.eu@gmail.com cimre kérnék. Kizárólag eredeti érdekel, replika köszönöm nem.
10:09 van. Ezzel szemben az órám 12:50-et mutat. Egyszer leesett a kezemről a mutatókkal lett valami, megcsinálta az órás viszont az időbeállítást nem tudta elvégezni. Casio EQW-M710DB-1A (WAVE CEPTOR) karóra. Hogyan tudom a pontos időt beállítani? Kérem valaki segítsen!
Van egy edifice 527 órám . Ma reggel felvettem , akkor láttam hogy megállt . Gondolom kimerült az elem ( 3 éves ) . Hagytam a kezemen . Egyszer csak elindult . Csak az óra illetve a perc mutató megy ....se másodperc , se stopper .... Lehet , hogy elem nélkül automataként tud üzemelni , csökkentett funkciókkal ? Azóta kb 8 órája így megy ...persze délután elemcsere lesz ...
Segitseget szeretnek toletek kerni a kovetkezokhoz:keresek megvetelre jo allapotu,hasznalt orat.SWG 100,Casio PRW 5000 vagy PRW 2000,esetleg PRW 1300 is erdekel.Telefon 06206653350 vagy 7898538.Elore is koszonom a segitseget.
Van egy Casio EQS-500C-1A1. órám de nem boldogulok a beállítással.Ha valakinek van egy magyar nyelvű használati útmutatója, vagy aki tudja hogy kell beállítani, megköszönném a segítséget.
Állapot: Használt. Egyszer volt a karomon. Tökéletesen karcmentes, bolti állapotú. Papírjaival, jótállással. Viszonylag nagy méretű.
Adatok: Szín: ezüst Szíj: Acél Tok szín: Ezüst Tok anyag: Acél Szerkezet: Quartz (elemes) Analóg/Digitális: Analóg Forma: Szögletes Vízállóság: 30 m Üveg: ásványi Súly: 83 g Magasság: 8,2 mm Szélesség: 36 mm Hosszúság: 46 mm
Ár: 12e Ft. (Olcsóbb nem lesz!)
Csere: Nem köszönöm.
Áru helye: Zalaegerszeg
Szállítás: Személyesen Zeg.-en, de postázom is. Postát állom, ha nem alkudozol.
Megjegyzés: valóságban még szebb mint a képeken. Elegáns darab.