az hogy hirtelen fog az nem baj, majd összekopik. csak ezek a ma kapható tárcsák nem sokat érnek. sajnos! mi kb 2hónapja tettünk új tárcsát+villákat+kinyomócsapágyat a 892-es be mire végeztünk a szántásokkal már nem rángatott, de viszont már megint jön a szaga
(és az tuti hogy a holtjátéka megvan! a pedál kb 2-4cm-ert mozdul mire a csapágy a villákhoz ér)
valakinek van tapasztalata a kerámiabetétes kuplungtárcsákkal?
Nekem amiatt csinálta ezt mert nehezen mozgott már az összerakásnál látszott h szorul kicsit. Nekem is ugrált és idegesítő volt. De az eke segített:):)
A villák maradtak a régiek. Pontosan egyformára állítottam őket pont ez a korholás miatt. Mert egyszer már beszéltem erről a korholásról Kataloggal, a 820-as is ugyanezt csinálta, akkor ő ezt mondta nem egyformára vannak állítva a villák.
Könnyen járnak a csapokon, minden ok benne látszólag. Most nem tudom mit csináljak, lehet megkellne erőltetni egy kicsit kopjon be a tárcsa, de ez a rohadt kormány is nehéz lett, egy olajcsőnek a forrasztása is elrepedt... Úgyhogy kijutott mára.
Nem vettem mert nem úgy néz ki h összejön a meló...a főnök túl okos és akadékoskodott h az a gép amit kinéztem nem képes lezúzni azt a csatakos területet...spekulál és így úgy néz ki h nem foglalkozok tovább vele. Fogok venni majd de tölgyfásba kellesz csak oda meg jó egy 300 körüli mulcsoló is
Nekem is így volt 1x amikor villákat cseréltem. Szorulnak a villák a csapszegeken mert új és passzosan illeszkednek. Tanulva a hibából kicsit megköszörültem a csapot mindíg összerakás előtt! De akkor felakasztottam az ekét és kicsit megnyaggattam utána beállt. De ha esetleg van csavarlazító vagy valami kenő olaj spray akkor érdemes befújni a csapszegeknél