Crvoyager olvastam egy régebbi hozzászólásban, hogy gázpalackot keresel a tárcsás projekthez, milyen kellene, lehet, hogy nekem van olyan ami megfelelne.
Elméletileg egy Magyar utazó árus cégtől. Általában havonta jönnek, és mindösszesen 3 órát árulnak aztán elhúznak. Kicsit drágábban találsz a vaterán is. na jó majdnem a duplája, de még annyit is megér. sátorlámpa
2300 W-2,5 W-mindegyik áramot fogyaszt!De a 2,5-ből nagyon sok kell,hogy a kampeszban este leverje a biztit!Nem is csatlakoztam rá a hálózatra.
Megjött az akksifigyelőm.Hogy ne forduljon elő mégegyszer olyan galiba,mint Kiskőrösön.11,2 V-nál kikapcsol minden fogyasztót.Akkor még elvileg műkszik az önindító.
Milyet szeretnél?Nálam kb.2-3 hét múlva lesz 60 ledes full vízálló.Nem olyan fényes,mint amit a mosogatóm felett láttál.Hangulatvilágításnak nem rossz.Van egy csík most is.Majd hétvégén a szabadidőmben lefényképezem.Formára nagyon kultúr.Csak felragasztod és kész.Nem kell rá semilyen burkolat,mert alapból jól néz ki.
Nem rossz a beszurás,de azt is illik tudni, hogy a szabálysértésen, jelen esetben a vadkempingezésen tetten kell érni az embert és annak abbahagyására fel kell szólitani. Az eltávozásra megfelelő időt is kell biztosítani. ugyhogy az egy két nap nem gond. A parkolókban azért azzal a résszel vitatkoznék, hogy másnap el kell menni. Melyik jogszabályban is van ez leirva. A kressz ami foglalkozik a parkolással és a parkolók használatával, illetve az önkormányzati rendeletekben sem irják le, hogy mennyi ideig parkolhatsz az ingyenes helyen.
Továbbá az nincs leirva sehol, hogy hol a határ a vadkempingezés és a parkolás között. Kirakom az asztalt az esetleg kempingezés, akkor a pihenő idejét töltő kamionos is vadkempingezik. Simulékony határ ez.
Szóval rákérdeztem, az eladó szerint tartósan is tudja vezérelni a 10 amperes fogyasztást. Némi hit és bizalom kell a vásárláshoz, mert enélkül semmit nem venne az ember.