Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Bartyné szenvedett benm? Hogy hova tartozik, :)))).
Hehhh, jövök a vonaton, egy akkora nő penderedik mellém cuccokkal, hogy nem igazán láttam át a túlpartra. Roppant kedvesen arrébb vágta volna a laptopom, mondtam nem kéne ..., mert picit morci leszek és nem kell shinai, hogy lekeverjek egy tockost a táskámmal. Ráadásul nem is odaszólt a jegye, :)))))))). A kaller meg átültette, mint a muskátlit, :))). *qkuc ezen roppant gonoszul mosolygott, :)))*
Én ALAPBÓL griffendéles vagyok! :D :DDDD De nem is tudom már, kik a háztársaim!! MANCIKA, ha erre jár, legyen olyan kedves, és dobjon meg egy névsorral!!
Azt viszont tudom, kik az ÉVFOLYAMtársaim!!
Az IKREK, of kórsz, Hélia nagyasszony, Bubu drága, meg nem emlékszem... :D Mindegy, ez már így, önmagában is egy hihetetlen csapat!! :D
- Így szólt az Úr Ádámhoz: Íme Éva. Válassz! - Egy pofa belém jött hátulról, mire közöltem vele, hogy szaporodjon és sokasodjon, bár nem ezekkel a szavakkal. - Ha biológussal laksz együtt, jobb, ha nem torkoskodsz a hûtõbõl. -"Rövid leszek!" mondta a kígyó, és felmászott a sínekre...
- Olyan randa vagyok, hogy a pszichiáternél mindig hason kell feküdnöm. - Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is. Ez így igaz, :))))))))))))) - Az élet bizonytalan. Kezdjük a desszerttel! - Bocs, kígyó, hogy csúfoltalak, amiért nincs lábad... Feleljtsük el, és kezet rá, oké?
Hát remélem qkuc nem veszi ezt offba én csak szeretnék bocsánatot kérni mindenktől akit izé félreértettem esetleg megsértettem és hogy akaratlanul is újra felhoztam ezt a témát és talán még vmi működési szabályt sem ismertem/ értettem meg de hát én csak egy pici kezdő, de alapjában jószándékú fórumozó vagyok.....
a továbbiakban követem Hélia tanácsát
Tehát kartársnők, javaslom, hogy oldódjunk fel egy nagy közös nyáladzásban...