Ez megtörtént. GyF a baloldal prominens képviselője megmutatta milyen az MSZP. abalatonöszödi beszéd éppen ezt mutatta meg. Látod, kívánságod máris teljesült.
Orbán Viktor/ Miniszterelnök akar lenni. Amivel nem is lenne probléma, de nem választották meg. Mindent megtesz annak az érdekében, hogy leváltsák Gyurcsányt, ami ugyancsak nem baj, de milyen eszközökkel? El akarja hitetni, tovább megyek be akarja a népet etettni, hogy a mostani Polgármester választás is azt mutatja, hogy a nép Gyurcsányt nem akarja tovább a Miniszteri székben látni, ez is rendben lenne ha egy olyan szavazás lett volna amin ez lett volna a kérdés. De nem.
Negatívum: Tagoltan beszél, hogy mindenki megértse. Bajuszos emberekkel veszi magát körül akik szintén tagoltan beszélnek.
Pozitívum: Szereti a focit, képes nagy tömegeket megmozgatni /Ki tudja hogy ez pozitív vagy sem ide raktam/
2. MSZP:
Gyurcsány Ferenc/ Miniszterelnök. Kikerült egy felvétel amit lassan már az eszkimók is ismernek. Hazudott. /Most tényleg van olyan politikus aki nem? Mert ha van én meg csókolom kezét lábát/. Próbál bűnbánó lenni. Nem mond le. /Az egy másik dolog, hogy egy korrekt miniszterelnők/politikus már rég lemondott volna ha valami hasonló kiderül, hogy az országot védje/.
Negatívum: Próbál humoros lenni ami nem sikerül, olyan mint a gané turó bogár /ezt nem kell kifejtenem/
Pozitívum: Papír nélkül képes beszélni órákon át /Igen tudom :)/ Táncol ha az kell a népnek.
Összegzés: Egyik se jobb mint a másik, most direkt nem kezdtem el elemezgetni a kis pártokat. De most tényleg mink van, egy táncolo paprika jancsink aki miniszterelnök, meg egy ez miniszter aki pattogva ordíbál és a kedvenc szavai a Mi megmondtuk tisztelt hölgyeim és uraim. Illetve a van egy régi dakota közmondás.
Igaz elege van de tegyük fel mi lenne akkor ha az a néhány ember /Árpád sávos lobogó nélkül, fehér szalaggal/ kivonulna a Kossth tér mellé tüntetni ugyan úgy.
1. Ovi hívek ezrei nyálfröcsögés közepette üvöltözve, fütyülve káromkodva szídnák a másik oldal tüntetőit, mert hogy demokrácia van és a jobboldal ezt ki is használja. Ja hogy a bal oldal is azért tüntet mert demokrácia van á dehogy.
2. Az egész fidelitász élő láncba tömörűlve védik Ovit, aki beszédet tart arról, hogy Gyurcsány Ferenc arra buzdítja a népet, hogy jöjjenek és tüntessenek, ergo ezzel zavarják meg a Kossuth téri tömeget a békés demonstrálásban.
3. Semmi a Jobboldal és a Baloldal boldogan fogyasztják el azt a gúlyáslevest amit Rákay "kétmillió" Philip főzőtt Hiller Istvánnal.
Ez csak az én kis fejecskémben született, de ki tudja?
Én nem szólok bele, hogy ön mit tegyen szabad életében nem föltételezem önről, hogy bármiféle tévéműsort megnéz, azt sem tételezem föl önről, hogy könyvtárakban járva Rejtőt, vagy Agatha Crhristie-t, Katinthy-t olvas, sőt még azt a rosszindulatot sem engedem meg magamnak, hogy azt feltételezzem, tud olvasni.
Nyugodtan folytathatja magasröptű okfejtését ezen az utcacsőcselék maradéka szinten, tegye.