Pontosabban ha bizonyos időn belül többször megismétlődik a hiba, akkor marad égve a lámpa. Van, hogy csak egy pillanatra gyullad fel, de a kódot már ekkor is eltárolja.
A műszaki vizsgán ha nem világit hibalámpa akkor véleményem szerint nem olvasgatnak hibakódokat. Illetve nekem még egyszer sem olvastak ki semmilyen hibakódot.
Valszeg tavasszal, de az lesz, hogy megveszem a Thule spéci KiaCeed tetősín rögzítőjét ~15 ezerért. Talpat, kitet meg a csomagtartót már használtan is kapni jókat, bringatartóval mindennel :) A 70ezres árcédulát én is sokallom, de az új dolgok mindig drágák.
Műszaki vizsgán az egyetlen kikötés ezzel kapcsolatban, hogy ne világítson a TPMS hibajelző sárga lámpa a műszerfalon, illetve ne legyen tárolt hibajelzés. Azt, hogy ezt ki, hogyan éri el, a kutyát sem érdekli....
Nem szép, de így funkcionál. Kívülről gumilábbal tart, belülről a lyukba beillesztve a fémlap rögzít. Szerintem rondább lenne, ha a lyukas fele lenne kívül a sínnek nem?
Hasonlókat rendeltem eBay-ről, csak én mazdához, a szenzorok jól működnek, mazdánál (6-os GH) automatikusan regisztrálódnak az új szenzor ID-k, nem kell tanítani.
Egy gebasz volt, hogy az egyik szenzor kissé selejtes volt mechanikailag, ezért a gumis nem akarta azt beszerelni, mondván nem lehet rendesen rögzíteni.
A szelep leszorítóval volt gond, a szenzor maga adta a jelet, így vettem náluk egy utángyártott üreset, amire átmásolták a selejtes kínai azonosítót.
Azt mondta ha szerzek hozzá csak szelepet, akkor át lehet majd rakni a szenzort is, nem kell kukázni az egészet.
Lehet, hogy nem bumszli, de fura, hogy a talpon a lapos rész alul kilóg oldalirányba. Így olyan, mintha hiányozna alóla a tetővonal.... De nyilván azért mert nem tervezik újra a talpakat minden egyes új autótípus megjelenésekor.
Az én szememet mondjuk azért bántja ez az esztétika, ha ránézek a durván 70k-s árcédulára...
Én is rendeltem Kinából, ha megérkezik megírom a tapasztalatokat. Én előtte leszedettem 1 gumit és lefotóztam a szelep gyári számát, ez alapján rendeltem.
Valóságban is így áll az autón, ahogy a képen látszik? Elég bután néz ki, hogy a talp nagy része oldalra "a levegőben lóg". Olyan mintha nem is rá való lenne...