Keresés

Részletes keresés

cukorfa Creative Commons License 2007.05.14 0 0 187
Szija, köszönöm a választ!:)
Mostmár megnyugodtam. Csak még kicsit bátortalanul kenem ezzel a zsíros krémmel, mert fura. Az utolsó kérdésem (egyelőre^^) az lenne, hogy milyen formában jön le a festék, ill. esik le a seb. Szóval szépen fokozatosan, egyszerre, ilyesmik. Ja, és én nem látom a szemöldökömet sebesnek, még közelről se. Csak ha végigmegyek rajta óvatosan az ujjammal, akkor érzem, hogy van rajta valami. És csak kicsit.

Köszi előre is, meg a mail címet is, majd írok, ha van valami!:)
Előzmény: Tiffany2006 (186)
Tiffany2006 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 186
Szia! A szemöldökteto általában 1 hét alatt gyogyul annyira, hogy a var leesik, teljesen kb. 3 hét. Kenni folyamatosan kell, mindig legyen raja krém, de nem vastagon, mert ha a tetoválás kiszárad, kipotyog a festék. Én ajánlanék hámosító krémet inkább, úgy hamarabb gyógyul, pl.: Alsol, Bepanthen, zsiros körömvirágkrém. A szine attól lesz világosabb, hogy a bőröd ránő a festékre és ezáltal tompa szin lesz. Annyival amilyen vastag a bőröd, ez egyénenként változó de általában 20 %-ot világosodik. Biztosan szép lesz, korrekcióra mindenképpen menjél el. Ha még segíthetek írj nyugodtan! erga56@freemail.hu
Előzmény: cukorfa (183)
cukorfa Creative Commons License 2007.05.14 0 0 185
Szia, köszönöm szépen a gyors választ! :) Igen, olvastam a Te hozzászólásodat is, csak mondtam, hogy amolyan megerősítést vártam magamnak. ^^ Ez csak az én hülyeségem, na meg most nagyon izgatott vagyok, érted. :) Mindenesetre köszönöm a választ, alig várom, hogy legyen valami változás. Mert amúgy az alakja nagyon klassz, ez az egyetlen amin kicsit idegeskedem. Szép napot mindenkinek!
Előzmény: MissJenny (184)
MissJenny Creative Commons License 2007.05.14 0 0 184

Szia Cukorfa!

 

Majdnem uezt kérdeztem én is pár héttel ezelött :)

Én is paráztam h sötét marad DE ne maradt, uh a tied sem fog úgy maradni !!!

Nekem kellett 3-4 nap mire lejött a felesleges festék és 2 hét mire a seb is leesett.

Szép halvány, nem is látszik hogy tetoválva lenne.

Én vazelin alapú körömvirág krémmel kentem. Vittem magammal a melóhelyemre is kis tégelyben és állandóan kentem. A festék tuti nem kenődik el, különben egy kozmetikus sem mondaná azt hogy kenegesd.

Remélem segítettem, de ugyis jönnek a profik és ők is elmondják biztos !!

 

Nekem is lenne egy kérdésem. Múlt héten voltam korrekción de egy részen még mindig halványabb mint a többi helyen. Létezik hogy egyszerűen kidobja a bőrőm a festéket? Hányszor kell még átmenni rajta? Nem akarok 6 hetente menni! :(

 

Szép napot nektek.

 

 

Előzmény: cukorfa (183)
cukorfa Creative Commons License 2007.05.13 0 0 183
Sziasztok! Nagy nehézségek árán végre megkezdem a hozzászólásom!
Remélem valaki még jár errefelé!:) Szóval. Tegnap csináltattam emg a szemöldöktetoválásomat (szálankénti). Lenne pár kérdésem, ha nem gond. Bocsi,bocsi, tudom, már sok mindent megbeszéltetek, elolvastam az egész topikot, de mégis jobb, ha ti adtok megerősítést. Kérdéseim:

- Most még nagyon sötét a szemöldököm. Ha óvatosan megtapintom, akkor érzem, hogy kicsit sebes talán. Ez mennyi idő múlva múlik el? S a festék mennyi idő alatt kezd leválni? Mármint, hogy az eredeti szemöldököt lássam. :) És akkor ez ugye tényleg halványabb lesz? Mert most kicsit félek tőle, elég sötét még. Persze friss.

Másik. Kenegetem szorgosan vaselinnel. Ez jó rá? Úgy tudom az a lényeg, hogy valami zsíros krémmel kenjem, és ne maradjon szárazon. De nem lesz probléma, nem kenődik el a festék? Szóval biztos, hogy kenni kell? Milyen gyakran?

Egyelőre ennyi lenne, köszönöm szépen, előre is.
Tiffany2006 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 182
Szia!

Szivesen segítek neked én is, ha írsz az erga56@freemail.hu címre, tudok képet is küldeni és árakat is. Minden jót neked!
Babeyke Creative Commons License 2007.05.02 0 0 181

Köszönöm! :)

Előzmény: ligustrum (179)
ligustrum Creative Commons License 2007.05.01 0 0 180

Szia Lana! A barna különböző árnyalatait használjuk a szőke, fekete, vörös... haj esetén is. (Feketével például soha nem tetoválunk szemöldököt, mert nagyon sötét, és ezáltal "szigorúvá" teszi a tekintetet.)  Mivel a Long-Time technikával készült tetoválások 3-5év alatt folyamatosan halványodnak (a festék a hámrétegnél mélyebbre nem jut), így lehetőség nyílik arra, hogy egy ilyen drasztikus hajszínváltásnál átsatírozzuk a tetoválást, ezzel megváltoztatva annak színét.

Olyan festéket találni, ami a szőkétől a feketéig minden hajszínhez jól áll elég nehéz. Egy-két árnyalatnál nagyobb különbség a haj és a szemöldök színében már nem lenne természetes (de persze ilyenre is van példa: Kiszel Tünde :).

 

...A szemöldök tetoválás elkészítése kb. 2órát vesz igénybe, az előrajzolással együtt.

...Ha az árakról szeretnél tájékozódni:

 www.kozmetikaitetovalas.hu

Előzmény: Lana0317 (177)
ligustrum Creative Commons License 2007.05.01 0 0 179

Szia!

 

A szö. tetoválásnál valóban kétféle technika létezik. A szálazott módszer azt jelenti, hogy finom szálacskákat tetoválunk a saját szö.szálak közé, a szőr növésével megegyező irányba. Ennek (értelemszerűen) nincs egy határozott körvonala, ellentétben a satírozott technikáéval. Ami olyan benyomást kelt mintha tartós festékkel lenne befestve a szemöldök. Azt, hogy melyik természetesebb, egyéni izlés dönti el. Viszont figyelembe kell venni, hogy nagyon vékony formát nem lehet szálazottan elkészíteni.

Remélem tudtam neked segíteni! :-)

Előzmény: Babeyke (178)
Babeyke Creative Commons License 2007.05.01 0 0 178

Sziasztok!

Én is most szeretném a szemöldökömet tetováltatni, de még nem igazán vagyok teljesen képbe a különböző technikákról. Olvasom itt hogy szálas, meg satírozott. Mik a különbségek, és melyiket javasolnátok inkább?

 

Lana0317 Creative Commons License 2007.05.01 0 0 177
Sziasztok! nekem több kérdésem/kérésem is lenne! Az első az, hogy aki tud, rakjon már fel légyszi képeket(természetesen tetvolált szemöldökökről), akár többféle technikával készítettet is! A másik: a szemöldök színét általában a bőr-és hajszín alapján választják ki azok, akik tetováltatják a szemöldüket. Na most énis mit csináljak, ha pl. évente váltogatom a hajam színét, feketéről szőkére? vagy egy világosbarna jó mindkettőhöz? Manapság mennyibe kerül egy ilyen szemöldöktetoválás, és mennyi ideig tart az elkészítése? Előre is köszi a válaszokat!
MissJenny Creative Commons License 2007.04.27 0 0 176
Sziasztok! Tegnap voltam korrekción ill. mégsem, mert nem csinálta meg, mert még nem gyógyult be teljesen. Ilyen lassan gyógyul? Már eltelt 6 hét. Kérdezhetek vmi butaságot? :) Az igazi tetko is kb annyira fáj mint a sminktetkó? Kellemes hosszú 7végét mindenkinek!
mazso66 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 175
Sziasztok! Sopron és környékén keresek munkájára igényes kozmetikust ,aki szájtetoválással is foglalkozik.Tudnátok ajánlani valakit?
Tiffany2006 Creative Commons License 2007.04.25 0 0 174
Szia!

Én azt ajánlom, hogy az egészet tetováltasd, mert úgy lenne sokkal szebb, de Te döntesz. Természetesen Te is felrajzolhatod magadnak, de ajánlatos hogy a kozmetikus ahol csináltatod teljesen egyformára javítsa neked. Ha gondolod én is tudok segíteni, keress meg az emailemen. erga56@freemail.hu
Előzmény: zsemle-pamacs (172)
Tiffany2006 Creative Commons License 2007.04.25 0 0 173
Szia!

Egyetértek liqustrummal, én is hasonlóan csinálnám.
Előzmény: kismac2 (170)
zsemle-pamacs Creative Commons License 2007.04.25 0 0 172
Sziasztok!! ( bocs ezért a nick névért de a nyulas forumon ezzel nyomulok...) Szeretnék én is szemöldöktetoválást csináltatni,de látom jobban járok hogy előbb ide jöttem!! Ez a Long Time Liner érdekelne és a szemöldököm egy részét kiszedtem és a másik felét kéne azzal megcsinálni.-ezt igy lehet??? Persze a jelenlegibe is bele lehetne nyulni hogy egységes legyen. Egyenlőre ott tartok hogy nap mint nap felrajzolom és már unom mert mindig kicsit más lesz. Azt lehet ugy hogy felfirkantom magamnak és azt tetoválják bele? Előre is köszönöm az ötleteket!! Üdv mindenkinek :Kati
ligustrum Creative Commons License 2007.04.24 0 0 171
Halványítani fehér színnel lehet, amit első lépésben is kellett volna csinálni. Ha testszínnel mész rá bármilyen, még nem elég világos tetoválásra, az sajnos rózsaszín (vagy árnyalatai) lesz! Persze, bármilyen furcsán is hangzik,a fehér korrekciós festékek között is vannak különböző árnyalatok. Azt, hogy melyik a megfelelő, mindig a régi, halványítandó tetoválás határozza meg. Ha megfelelően "eltüntettük" fehérrel a régi tetoválást, csak akkor lehet bőrszínnel lefedni, és így valóban elkerülhető a nem kívánt narancsos, vagy rózsaszínes árnyalat.
Előzmény: kismac2 (170)
kismac2 Creative Commons License 2007.04.24 0 0 170
Sziasztok! Nekem már korrigált, halványított szemöldököm van, de még a testszínnel korrigált rész így is eléggé narancssárgás. szeretném megkérdezni, hogy lehet ezt még tovább halványítani, vagy természetesebb testszínűvé tenni? köszi a választ
Előzmény: Tiffany2006 (169)
Tiffany2006 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 169
Szia!

Örülök, hogy jó lett és én is azt javaslom, hogy korrigáltasd és szoláriumba már lehet menni, ha meggyógyult.
Előzmény: EnSi (168)
EnSi Creative Commons License 2007.04.12 0 0 168

Sziasztok!

Tök jó, lejött a seb a szemöldökömről és nagyon szép lett! De szerintem megcsináltatom a korrekciót, ahogy ti tanácsoltátok, mert egy kicsit világosabb a vége! Így remélem, majd teljesen egyforma színe lesz és tartós marad!

Annyit szeretnék még kérdezni, hogy szoláriumba lehet e már menni ha lejött a varr?

Előre is köszömön a válaszotokat!

Tiffany2006 Creative Commons License 2007.04.07 0 0 167
Szia!

Bocs, de én már láttam olyan dolgokat, hogy sajnos minden elképzelhető. Minden esetre, ha Jennynek tetszik, akkor örülök. Neked is kellemes ünnepeket!
ligustrum Creative Commons License 2007.04.06 0 0 166

Én még most is merem remélni, hogy ha egy kozmetikustól szálazott szemöldököt kérnek, akkor nem satírozottat készít... Még akkor is ha szép lett!

 

A satírozott szemöldökről:

Én úgy tanultam és éveken keresztül úgy is oktattam ( a long-time-linernél így találták ki ), hogy a szálakat közel húzzuk egymáshoz. Így lesz természetes hatása, és muatat egybefüggő képet amikor elkészül. Ennél a módszernél (ha szépen csinálják) a festékréteg leestével jelennek meg a szálak. Ettől még Jennynek lehet, hogy tényleg satírozva van...

 

EnSi:

Ha még egy kozmetikus véleményére kíváncsi vagy, a korrekciót én is javasolnám, úgy mint Tiffany.

 

Kellemes Húsvétot!

Előzmény: Tiffany2006 (163)
EnSi Creative Commons License 2007.04.06 0 0 165

Jah...és köszi szépen, neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :)

Meg mindenkinek! :)

Előzmény: Tiffany2006 (162)
EnSi Creative Commons License 2007.04.06 0 0 164
Köszönöm szépen Tiffany a segítséget! Mondjuk csak azért kérdeztem a korrekcióról, mert nekem a kozmetikus azt mondta, hogy sok esetben nem kell! És ha lehetőség van rá nem is szívesen mennék, mert akkor megint sebes lesz, meg sok idő mire meggyógyul meg ugye plusz pénz! Meg ugye direkt most csináltattam tavaszi szünetbe, hogy mire jön a suli meggyógyul! De ha ez szükséges ahhoz, hogy sokáig szép szemöldököm legyen, akkor bevállalom! 
Előzmény: Tiffany2006 (162)
Tiffany2006 Creative Commons License 2007.04.06 0 0 163
Szia Jenny!

Biztos voltam benne, hogy nem lesznek szálak, mert annak rögtön látszódnia kell, 10 év alatt már nagyon sok olyat csináltam, de nagyon nagyon örülök, hogy jó lett és tettszik neked, mert a szemöldök adja a keretet az arcnak és ha azt elrontják, akkor az egész arc másként hat. Minden jót neked!!!
Előzmény: MissJenny (160)
Tiffany2006 Creative Commons License 2007.04.06 0 0 162
Szia!

Ha tetováltattad a szemöldöködet, az rögtön egy seb lesz, mivel a tetoválás úgy készül, hogy a tűvel sebet képezünk és abba fecskendezzük a tűsapkán keresztül a festéket, ami pár órán belül behegesedik és feltétlenül kenegetni kell, csak zsíros alapú krémmel szabad. Pl. Alsol, Bepanthen, Körömvirág kenőcs. Mindig kell rajta lenni krémnek, mert ha a tetoválás kiszárad, kipotyoghat a festék. Ez nagyon fontos! A korrekciót mindenképpen javaslom, mert ha kijött egy-egy ponton a festék (lehet hogy Te azt nem is látod) oda vissza kell ütni, valamint az én tapasztalatom szerint stabilabb lesz benne a festék, tartósabb lesz a szemöldökteto. Menstruáció időszaka alatt azért nem javasolják a tetoválást, mert érzékenyebb és vérzékenyebb is vagy. Ha még segíthetek valamit írj az emailemre. erga56@freemail.hu

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
Előzmény: EnSi (161)
EnSi Creative Commons License 2007.04.06 0 0 161

Köszi Jenny!

Ezt amúgy nekem is mondták, hogy nem ajánlott, csak azt nem tudom, hogy mi lehet a következménye! De remélem valaki majd tudja rá a választ!

MissJenny Creative Commons License 2007.04.05 0 0 160

Sziasztok.

 

EnSi

Menstruáció ideje alatt, illetve előtte 2-3 nappal, valamint utána 2-3 nappal, a bőr fokozott érzékenysége és reakció készsége miatt nem ajánlott tetováltatni.

 

Ezt olvastam valahol. De ha a kozmetikusok itt lesznek, biztos megmondják a választ + arra is, hogy mikor kell átmenni rajta még1x.

 

Nekem most szombaton lesz 2 hetes az új szemöldököm :) Már másnap sebes volt, és csak most kezd elmúlni a sebesedés. Kenegesd krémmel.

 

ligustrum

Köszi az érdeklődést!

Szálakat még nem látok, még sebes egy kicsit , lehet hogy nem is fogok DE így is nagyon tetszik. Eddig senki nem vette észre hogy tetoválva lenne. Érdekes csak nekem tűnik fel hogy más lett, szebb lett ?!? :) Majd ha teljesen meggyógyult írok még :)

 

Szép napot!

 

Előzmény: EnSi (159)
EnSi Creative Commons License 2007.04.05 0 0 159

Sziasztok!

Én hétfőn tetováltattam a szemöldököm és lenne néhány kérdésem!

Minden esetben kell a javító korrekció? Mert ahol én csináltattam ott külön vannak az árak és ebbe az árba nem volt benne a javítás, mert azt mondta a csaj aki csinálta, hogy azért nem kér el több pénzt, mert lehet nekem pl. nem is kell átmenni rajta mégegyszer!

Meg nekem már most elkezdett sebesedni, amúgy meg úgy tudom, hogy 1 hét után szokott sebesedni! De erre csak annyit mondtak, hogy jó a vérem és, hogy hamarabb meg fog gyógyulni, mint 2 hét!

Azt szeretném még kérdezni, hogy egy tájékoztatóban olvastam, hogy nem lehet menstruálás alatt tetováltatni! Ez miért van és milyen következményekkel jár?

Előre is köszönöm válaszotokat!

Üdv: Ensi

ligustrum Creative Commons License 2007.04.03 0 0 158

Szia Jenny,

 

Kiváncsian várom milyen lett a szemöldököd!

Rendbe jött már?

Előzmény: MissJenny (156)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!