Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Hát sajnos ... Efelé tendál a világ. Mellesleg egyszer lesz bárminemű vagyonom, akkor telket veszek a Marson meg egy űrhajót ..., :)))))))).
Pfff, Verespatakról kell írni, az érintettekről, hát basszus ki nem sz*rja le, hogy a vállalat mit akar?! Ne mérgezzék meg a vizet a ciánnal, mert baleset úgy is lesz, egyszer, de lesz ...
Fredné: a hypersexy boyfriend-ed nem az enyém, úh. jelezhetnéd, hogy a tiédről van szó:) Még a rám utazó két pasi (hogy a fenébe rázzam le őket?) meg a rám teljesen immunis de én őt akarom pasi (ezzel meg mi a fenét csináljak?) azt hiszi, hogy foglalt vagyok. Előbbi esetekben ez nem is baj, igazából:)
Ja, és a tag-ek csak akkor működnek, ha minimum 3 betű:S Legalábbis én így tudom.
Kuc, most én dobok be vicctizpercet, lehet választani:
Saját és mások által javasolt vallás/egyház alapítási ötletek: Hiszek A Napfaló Kockás Krokodilban Egyház - Moldova György alapötlete 1. Nem Leszek Tagja Ennek Az Egyháznak Egyház 2. Neorasszista Reinkarnációban Hívők Toleráns Egyháza 3. Isten-Isten Über ALLes Egyház 4. Nem Tudom Miben Hiszek Egyház 5. Nem Tudom Miben Hiszek, De Abban Nagyon Egyház 6. Adómentes Adományok Egyháza 7. EGO Önsegélyező, Sem Istenben, Sem Semmi Másban, Csak a Tudattalan Jólétben Hívők Önsegélyező és Kékfestő Vallása 8. Sörben Hívők Egyháza 9. Ateisták Vallása 10. Tudatot és Lelket Chipbe Integrólók Egyháza 11. A Gondolat Vallása 12. Rögeszme Vallása 13. Iván Gáboré Minden Topik és Nick Egyháza 14. Egy Könyvben Leírtakban Hívők Egyháza 15. Nem Akarlak Meggyőzni Semmiről Egyház 16. Istennek Nem Kell Egyház Egyháza 17. Nem Tudunk Semmit De Még Azt Is Elfelejtettük Egyház 18. Agyhalál Egyháza 19. Minden Egyházba Belépek Egyház 20. Önmagunkban Hívők 21. Egoisták Egyháza 22. Pénzben Hívők 23. A Hívésben Hívők 24. Önüldözők és Öngyülöletkeltők Őszinte Igazmondó Egyháza 25. Lavór Egyháza (mindenki benne van) 26. Tömegember Egyház 27. Mink Elvesztettük a Szent Könyvet De Naggyábúl Emlékszünk Mi Vót Benne Egyház 28. Iván Gáboron Röhögők Egyháza 29. 100 Tag Nélküli Egyházak Szövetsége 30. Televan a Hócipőm az Egyházalapítókkal Egyház 31. Stexes Bratyók Egyháza 32. Apatisták Egyháza 33. A Végtelen Valószinűtlenség Egyháza 34. Internal Server Error Tudatos Közösség 35. Akiknek Vége Van A Nyaralásnak Egyház 36. Akik Most Készülnek Nyaralni Vallás 37. Öngyilkos Papok Túlvilági Szövetsége 38. A Hülyékből Lehet A Legjobban Megélni Egyház 39. Negyvenkettőben Hívők Egyháza 40. Hülye Nevek Egyháza 41. Modern MakroEvolúciós (Éljen Darwin papa!) Hitközösség 42. Nem Gyaur MakroEvolúció, hanem Sokkalinkább MikroEvolúció SzerzetesRend 43. MindenkiHülyeCsakMitudjuk GénEvolúciós (Szla Tul:Mr.Dawkins SzlaSz: 0001112222) Egyház 44. VoltBumm Lelkek Közössége 45. NincsBumm Marhák Vagytok (meta)Fizikai Társulás 46. Bumm.Bumm Republik(ánus) Közösség 47. HeisenBerg Néger Volt Színesbőrűek Bizonytalansági Egyháza 48. MindenkiKályhája MELEG Alternatív Polgári Egyház 49. Gyere Ide, Hozz Sok Pénzt, Majd Én Elköltöm Helyetted Egyház 50. Mosolyogj, Dalolj, Sportolj, Szeretkezz, Alkoss, Segíts Egyház 51. Szavazz Rám Ba*meg, Majd Húzz El a P**ba Egyház 52. Munkás-Paraszt-Alkalmazott Felvirágozás Egyház 53. Isten, Haza, Hatalom Polgári Egyházközösség 54. Anettka Space Project, Nem UFÓ, Egyházi Közösség 55. Alapíts Te Is Magadnak Egyházat Egyház 56. Lapíts Te is Isten Előtt Egyház 57. Kétház 58. Hajléktalanok Egyházatlana 59. Ateisták Külön Istenében Hivők Tudományos Társasága 60. Két Isten Közül, Négyévente, Válaszd Mindig a Jobbikat Egyház 61. Mi Sokkal-Sokkal Jobban Szeretünk Téged (bi-biii) Egyház 62. Hiszek a Legfelsőbb Bíróság Felülvizsgálati Tanácsa Erkölcsi és Vallási Ítéleteiben Egyház 63. Ötödik Sally, Azaz Sohasem Vagyok Egyedül, Vallási Társas Kör 64. Liftben Van a Gonosz, Kausztrofóbiások Zárdája 65. Elbaltázták a Megváltást, Bűnös Maradtam, Önmarcangoló Kör 66. Országos Ideg és Elme Egyház 67. Szeretet a Köbön Egyház 68. Istenhívő Szkeptikusok Igazmondó Társasági Egyháza 69. Piros Ász Vallási Kör 70. A Coca-Cola lélekgyógyító erejében hívők egyháza 71. A Pepsi Cola lélekgyógyító erejében hívők egyházaegy vicctizpercet :))
Izé én még azt sem tudom melyik házban vagyok......:( vki belinkelné ezt az oldalt ( nincs véletlenül hozzá fordítás - csak mert nem akarom félresorolni magam)
Mellesleg felmerül a kérdés, hogy tényleg csak az elgázolt gyerek két primitív neandervölgyi rokonának akciója volt, vagy az egésznek köze van a halott politikai tevékenységéhez is?
Bezzeg máskor az igazi cserbenhagyásos gázolókkal nem történik semmi. Egyszer áll meg egy vezető a törvény parancsára, és máris otthagyja a fogát.
Ezek után addig nem hagylak békén, amíg el nem olvasod a HP-t. Kész, nincs apelláta. Belekeveredtél az egészbe, nem szabadulsz.
Én vagyok az egyetlen Hugrabugos? :-) Amikor tavaly kitöltöttem a 108 kérdéses tesztet, akkor magasabb pontszámom jött ki a Hollóhátra és a Griffendélre is, mint a legtöbb oda besorolt embernek, de a hugrás pontszámom 95 körül volt, úgyhogy az nyert.
Ha jól emlékszem, a hollóhát volt még nagyon megtömve.
Csaknem teljesen elhordta egy ház építőanyagát két asszony Nagycserkeszen – értesült a HavariaPress. A rendőrség gyanúja szerint a szabolcsi településen élő nők az elmúlt hónapokban apránként bontották el és hordták szét egy, a közelükben található lakatlan ház ablakait, a vályogból készült melléképületet és annak tornácát. A bűncselekményre csak a napokban derült fény, a tulajdonos kára mintegy 400 ezer forintra tehető. A gyanúsítottak ellen – akik az elvitt anyagból ólat akartak építeni – nagyobb értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás.
Na izé ..., hát az se lehet egyszerű, aki csak most vette észre, hogy ellopták a fél tanyát, :))))))))).
És ha már elloptak egy házat, én inkább bűvész díjjal jutalmaznám őket, :).
Bartyné szenvedett benm? Hogy hova tartozik, :)))).
Hehhh, jövök a vonaton, egy akkora nő penderedik mellém cuccokkal, hogy nem igazán láttam át a túlpartra. Roppant kedvesen arrébb vágta volna a laptopom, mondtam nem kéne ..., mert picit morci leszek és nem kell shinai, hogy lekeverjek egy tockost a táskámmal. Ráadásul nem is odaszólt a jegye, :)))))))). A kaller meg átültette, mint a muskátlit, :))). *qkuc ezen roppant gonoszul mosolygott, :)))*
Én ALAPBÓL griffendéles vagyok! :D :DDDD De nem is tudom már, kik a háztársaim!! MANCIKA, ha erre jár, legyen olyan kedves, és dobjon meg egy névsorral!!
Azt viszont tudom, kik az ÉVFOLYAMtársaim!!
Az IKREK, of kórsz, Hélia nagyasszony, Bubu drága, meg nem emlékszem... :D Mindegy, ez már így, önmagában is egy hihetetlen csapat!! :D