Keresés

Részletes keresés

Inner Circle Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30676
Nem titkolt célom volt :) BS-TH tán nagyobb szerelmem az SW-nél is. Sokszor mondjuk, hogy az SW népmese, de ők azok, akik sose halnak meg, sőt gyakorlatilag sose hal meg senki, még a rosszak sem, és mindig a jók győznek - mi lehet ennél népmesébb? A felnőtt énem elfogadja, hogy Han meghalt, de nem a felnőtt énem rajong az SW-ért... aki rajong, az meg nem fogadja el. Ilyen diszonancia BS-TH-nál sosincs és nem is lesz :)
Előzmény: gerard (30673)
mindenki senkije Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30675

persze, hogy nem végig Peter Mayhew volt, szegény bácsi, már mozgássérült

maximum akkor bújt a jelmezbe, ha ülni kellett a Falconban, vagy csak válltól fölfelé mutatták

a másik kérdésem, hogy Kenny Baker ott volt-e akár csak egy pillanat erejéig is Artu kupolája alatt? a stáblistán szerepel

Előzmény: capacete (30669)
Mantis Screamer Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30674

Csak annak aki teljesen zokni a történelemhez.

Előzmény: Inner Circle (30648)
gerard Creative Commons License 2016.01.03 -1 0 30673

Ezen percekig nevette teli szájjal hahotázva,,,

Előzmény: Inner Circle (30464)
mindenki senkije Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30672

nekem eleve nem volt gondom a forgatókönyvvel, teljesen rendben van

Előzmény: kannibál Kovács (30657)
mindenki senkije Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30671

bizony, rengeteg a kis szeretetreméltó, észrevenni való finomság a filmben

kár, hogy a többség inkább a hibákat keresi/nagyítja fel

Előzmény: Biga Cubensis (30655)
Biga Cubensis Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30670

A Mester kiadta az ukázt, hogy legyen sok hajó és komplex csata. Ken Ralston megtervezte a csatát, Williams meg írt hozzá egy jó zenét.

Előzmény: kannibál Kovács (30666)
capacete Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30669

Ha Sydow is rajta van, akkor most már 100%, hogy lesznek flashbackek (arra gondolni se szeretnék, hogy Jonston megint időutazósdit szeretne :). Peter Mayhew meg már lehet, hogy túl öreg Chewienak, valahol azt olvastam, hogy már most sem ő volt végig a jelmezben. 

Előzmény: kannibál Kovács (30665)
Inner Circle Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30668
A wookiepedia szerint "a flotta kis része" pusztult el. Ezek után Snoke talán be is tervezte, hogy a Starkillert elpusztítják, elvégre nem sebezhetetlen és valószínűleg a lövés után könnyű követni. Ez magyarázná, hogy miért nyugodt, mikor Hux mondja, hogy ennyi volt: ez volt a forgatókönyv, az egész Poe-Kylo-Han stb. kavarás nélkül ugyanígy szétlőtték volna a Hosniant vagy mit, csak akkor nem az Ellenállás, hanem a Köztársaság üt vissza.
Előzmény: Vuduman (30662)
Biga Cubensis Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30667

Geostacionárius pályán se sok maradna belőlük :)

Ezt üvölti a Hux csávó:

"This fierce machine
which you have built

upon which we stand,
will bring an end to the Senate!

To their cherished fleet!"

valamint a bázison:

"Oh my. Without the Republic
fleet, we're doomed."

(ez persze jelentheti azt, hogy épp nem tudnak/akarnak segíteni, de az első alapján szerintem inkább azért, mert részben megsemmisült/lefejeződött a flotta)

kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30666

Kár a flottán agyalni. Abrams ugyan szinte minden téren jobb rendező, mint Lucas, de egy dologban a nyomába se érhet. Űrcsatát és űrhajóflottát nem tud olyat csinálni, mint a Mester.

kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30665

És biztos, hogy az én elméleteimmel rosszabb lett volna a film? :-)))

Közben az imdb mintha megzakkant volna. Az ep8 szereplőgárdája szinte naponta változik. Most éppen Harrison Ford mellett Max Von Sydow is rajta van, viszont hiányzik Peter Mayhew.

Előzmény: Vuduman (30664)
Vuduman Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30664

Vagy lósz.t se tudunk meg, de téged ez nem nagyon fog visszavetni a Felicity suna elméletek gyártásában. Gyakorlatilag egy verziód se jött be aTFA-el kapcsolatban, ami azért teljesitmény, mert legyártottál vagy százezret, meg egy az egyben kijött a forgatókönyv a neten.

Előzmény: kannibál Kovács (30657)
Vuduman Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30663

Az szerintem nem lesz meg,bár Kina sötét ló, még fog dobni a bevételeken.

De azért a Disney se legyen telhetetlen, már rég nyereséges amit befektettek a Lucasfilmbe, egyrészt a Pixart sokkal többért vették és fial is rendesen, de itt kapták az ILM-t, a Lucasartsot meg a Skywalkersoundot és egy film behozta, legalább 5 évig minden évben tudnak hasonló filmet csinálni. 

Előzmény: kannibál Kovács (30656)
Vuduman Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30662

Én nem hallottam a filmben, hogy a flotta a Hosnian rendszerben volt, de valószinűleg rosszul néztem a filmet, mert én azt se láttam " ahogy a sugár jól láthatóan eltalálja a flottát ".

Teljesen valószerűtlen, hogy:

- Az egész flotta ott dekkolt. Akkor minek ?

Izé...hova parkoljunk Mothma főnök ? Hát ide egybe, a birodalmi taktika szerint, abból mi baj lehet ?

- Miért állnának geostac. pályára, ha meg távolabb voltak, mitől semmisültek meg ?

Előzmény: Biga Cubensis (30649)
Hiryu-reload Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30661

Bocs, de most beugrott erre a képre Brezsnyev elvtárs, aki csak a Hős Város, és a Kommunista anya címeket nem kapta meg...

Előzmény: Vuduman (30660)
Vuduman Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30660

A tört. hűség kedvéért, Anakin a rend tagja volt, mint jedi lovag, a Tanács tagja is volt, mester cimet nem kapott.

Előzmény: Biga Cubensis (30641)
mindenki senkije Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30659

Nem láz, hanem filmkoktél, mindig néztem, de konkrétan erre a show-ra nem emlékszem, azért kérdezem. Te tutira emlékszel erre?

Előzmény: Bateman (30625)
kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30658
kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30657

Igen. Minél több információt olvasunk a filmről, annál jobban kiderül, hogy nem is olyan rossz a forgatókönyve.

Az antológiafilmek kapcsán most az a nagy kérdés számomra, hogy a Rogue One vajon hozzákapcsolódik-e valahogyan az új trilógiához.

Továbbra is az a véleményem, hogy a legnyilvánvalóbb kapocs Felicity Jones karaktere lenne (Luke leendő csaja, egyben Rey édesanyja).

Vagy itt tudunk meg valami újdonságot a Snoke-rejtélyről?

Előzmény: Biga Cubensis (30655)
kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30656

Egy kis kitérő:

http://www.boxofficemojo.com/alltime/domestic.htm

Jelentem, a Titanic kiütve! Már csak 21 millió dollár kell (aprópénz!) és az amerikai piacon az SW7 lesz a legtöbb pénzt hozó film.

A nemzetközi bevételek más tésztát jelentenek. Itt még a Titanic beéréséhez is legalább félmilliárd dollár kell.

Biga Cubensis Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30655

rengeteg kis geg, törődés, momentum van a filmben, amit sokadszorra lehet észrevenni...

vagy még úgy sem, nekem ezek közül pár újdonság.

Kasdan viccelődése pedig jelzi, hogy nagy vonalakban ki van már találva a történet, a következő rendezőknek szerintem a finomhangolás/megkomponálás marad, reméljük nem szúrják el.

azért jó, hogy az antológiafilmeket kitalálták, így nem lesz olyan rossz kivárni a folytatásokat :)

Előzmény: kannibál Kovács (30654)
kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30654

Így született újjá a Star Wars holosakkja

Nem lehet nem észrevenni, hogy Az ébredő Erő nem csupán egy új Star Wars-trilógia kezdete, hanem J.J. Abrams rendező szerelmi vallomása a legelső, 1977-es Csillagok háborúja iránt. Hosszan sorolhatnák az ezt illusztráló momentumokat, de elég csak egyet említeni: Abrams nem[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30653

Már keresik Han Solót

Augusztusban a Lucasfilm feje, Kathleen Kennedy maga nyilatkozta, hogy még nem aktuális a kérdés, mostanra azonban előrelépés történhetett a fiatal Han Solo kalandjáról szóló film előkészületeiben, ugyanis elkezdődött a film szereplőválogatása. Legalábbis az űrcsempész új[...] Bővebben! Tovább »

kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30652

Az ébredő Artu - J.J. Abrams megmagyarázza

A WGA, vagyis az amerikai írók céhének rendezésében szombat este tartottak egy különleges vetítést Az ébredő Erőből , amely után a közönség pódiumbeszélgetést hallhatott a film forgatókönyvének három írójával, Lawrence Kasdannel, J.J. Abramsszel és a szkript korábbi[...] Bővebben! Tovább »

kannibál Kovács Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30651
Inner Circle Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30650
Leia és társai olyanok lehetnek, mint Patton, MacArthur és a többi tábornok, akik a II. Vh után mentek volna tovább. Patton a szovjeteket intézte volna el, MacArthur meg atombombát vetett volna be Koreában. Őket a háborúba belefáradtak uszító őrülteknek nevezték, pedig ha a hidegháború felforrósodik (Starkiller), lehetett volna visszasírni őket.
Előzmény: Biga Cubensis (30642)
Biga Cubensis Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30649

ezt most mire írtad? mert az talán a filmben is elhangzik, hogy ott volt a flotta.

a Hosnian volt a Köztársaság székhelye a Coruscant helyett, tehát ott állomásozhatott egy jelentősebb erő.

persze ettől még maradhattak flották szerte a galaxisban, a briteknek se csak a Honi flottájuk volt összesen :)

Előzmény: Hiryu-reload (30646)
Inner Circle Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30648
Kellene? ;)
Előzmény: capacete (30639)
Hiryu-reload Creative Commons License 2016.01.03 0 0 30647

Viszont  ha válaszul napokon szétkapják a fő szuperfegyvert, akkor kinek a népszerűségi indexe ugrik meg?

Előzmény: Hiryu-reload (30646)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!