Nem titkolt célom volt :) BS-TH tán nagyobb szerelmem az SW-nél is. Sokszor mondjuk, hogy az SW népmese, de ők azok, akik sose halnak meg, sőt gyakorlatilag sose hal meg senki, még a rosszak sem, és mindig a jók győznek - mi lehet ennél népmesébb? A felnőtt énem elfogadja, hogy Han meghalt, de nem a felnőtt énem rajong az SW-ért... aki rajong, az meg nem fogadja el. Ilyen diszonancia BS-TH-nál sosincs és nem is lesz :)
Ha Sydow is rajta van, akkor most már 100%, hogy lesznek flashbackek (arra gondolni se szeretnék, hogy Jonston megint időutazósdit szeretne :). Peter Mayhew meg már lehet, hogy túl öreg Chewienak, valahol azt olvastam, hogy már most sem ő volt végig a jelmezben.
A wookiepedia szerint "a flotta kis része" pusztult el. Ezek után Snoke talán be is tervezte, hogy a Starkillert elpusztítják, elvégre nem sebezhetetlen és valószínűleg a lövés után könnyű követni. Ez magyarázná, hogy miért nyugodt, mikor Hux mondja, hogy ennyi volt: ez volt a forgatókönyv, az egész Poe-Kylo-Han stb. kavarás nélkül ugyanígy szétlőtték volna a Hosniant vagy mit, csak akkor nem az Ellenállás, hanem a Köztársaság üt vissza.
upon which we stand, will bring an end to the Senate!
To their cherished fleet!"
valamint a bázison:
"Oh my. Without the Republic fleet, we're doomed."
(ez persze jelentheti azt, hogy épp nem tudnak/akarnak segíteni, de az első alapján szerintem inkább azért, mert részben megsemmisült/lefejeződött a flotta)
Kár a flottán agyalni. Abrams ugyan szinte minden téren jobb rendező, mint Lucas, de egy dologban a nyomába se érhet. Űrcsatát és űrhajóflottát nem tud olyat csinálni, mint a Mester.
És biztos, hogy az én elméleteimmel rosszabb lett volna a film? :-)))
Közben az imdb mintha megzakkant volna. Az ep8 szereplőgárdája szinte naponta változik. Most éppen Harrison Ford mellett Max Von Sydow is rajta van, viszont hiányzik Peter Mayhew.
Vagy lósz.t se tudunk meg, de téged ez nem nagyon fog visszavetni a Felicity suna elméletek gyártásában. Gyakorlatilag egy verziód se jött be aTFA-el kapcsolatban, ami azért teljesitmény, mert legyártottál vagy százezret, meg egy az egyben kijött a forgatókönyv a neten.
Az szerintem nem lesz meg,bár Kina sötét ló, még fog dobni a bevételeken.
De azért a Disney se legyen telhetetlen, már rég nyereséges amit befektettek a Lucasfilmbe, egyrészt a Pixart sokkal többért vették és fial is rendesen, de itt kapták az ILM-t, a Lucasartsot meg a Skywalkersoundot és egy film behozta, legalább 5 évig minden évben tudnak hasonló filmet csinálni.
Én nem hallottam a filmben, hogy a flotta a Hosnian rendszerben volt, de valószinűleg rosszul néztem a filmet, mert én azt se láttam " ahogy a sugár jól láthatóan eltalálja a flottát ".
Teljesen valószerűtlen, hogy:
- Az egész flotta ott dekkolt. Akkor minek ?
Izé...hova parkoljunk Mothma főnök ? Hát ide egybe, a birodalmi taktika szerint, abból mi baj lehet ?
- Miért állnának geostac. pályára, ha meg távolabb voltak, mitől semmisültek meg ?
rengeteg kis geg, törődés, momentum van a filmben, amit sokadszorra lehet észrevenni...
vagy még úgy sem, nekem ezek közül pár újdonság.
Kasdan viccelődése pedig jelzi, hogy nagy vonalakban ki van már találva a történet, a következő rendezőknek szerintem a finomhangolás/megkomponálás marad, reméljük nem szúrják el.
azért jó, hogy az antológiafilmeket kitalálták, így nem lesz olyan rossz kivárni a folytatásokat :)
Nem lehet nem észrevenni, hogy Az ébredő Erő nem csupán egy új Star Wars-trilógia kezdete, hanem J.J. Abrams rendező szerelmi vallomása a legelső, 1977-es Csillagok háborúja iránt. Hosszan sorolhatnák az ezt illusztráló momentumokat, de elég csak egyet említeni: Abrams nem[...] Bővebben!Tovább »
Augusztusban a Lucasfilm feje, Kathleen Kennedy maga nyilatkozta, hogy még nem aktuális a kérdés, mostanra azonban előrelépés történhetett a fiatal Han Solo kalandjáról szóló film előkészületeiben, ugyanis elkezdődött a film szereplőválogatása. Legalábbis az űrcsempész új[...] Bővebben!Tovább »
A WGA, vagyis az amerikai írók céhének rendezésében szombat este tartottak egy különleges vetítést Az ébredő Erőből , amely után a közönség pódiumbeszélgetést hallhatott a film forgatókönyvének három írójával, Lawrence Kasdannel, J.J. Abramsszel és a szkript korábbi[...] Bővebben!Tovább »
Leia és társai olyanok lehetnek, mint Patton, MacArthur és a többi tábornok, akik a II. Vh után mentek volna tovább. Patton a szovjeteket intézte volna el, MacArthur meg atombombát vetett volna be Koreában. Őket a háborúba belefáradtak uszító őrülteknek nevezték, pedig ha a hidegháború felforrósodik (Starkiller), lehetett volna visszasírni őket.