Keresés

Részletes keresés

SG_Grini Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88864
Nah, nem gondoltam volna hogy Veled volt, mind1. Szóval túlsok újat nem nagyon fogok tudni mondani. Fontos neki a szurkoló és a csapat, játékosok, edzők közötti egység. Szerinte mindkettő függ a másiktól és ha mindkettő a legjobb (márpedig az), akkor nagyon jó csapat és tábor leszünk. A fiatalokra is építene ha lenne, olyan akire lehetne, mert a jelen felállás szerint 1-2 van csak, de jövőre a fiatalok is ugyanazt a rendzsert játszák mint a nagyok és ugyanazt edzik majd és így hamarabb, könnyebben juthatnak fel a nagy keretbe. Huszti azért lett kölcsönadvam, hogy játszon, de egyértelműen számít rá, mert nem 30 éves játékosok kellenek... Igazából Őt csak egyszer lehet átvágni, de aki átvágja annak annyi... Ha valaki pl nem fut, akkor aztúgy picsán rúgja, hogy a tarcsiig meg se áll! Nem tudom átadni, azt ahogy mondta, de számomra nagyon pozitív volt és ennek nagyon örülök! Én bízok benne!!! ELŐRE PINYŐ!!!
Előzmény: Greenie (88863)
Greenie Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88863
Emlékszem, az egyik éjszaka beszélgettünk.
Csak akkor nagyon titokzatos voltál!
Mik a tapasztalataid!
Felfedhetnéd a nagy titkot!:))
Előzmény: SG_Grini (88846)


takacsi Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88862
Kéretik figyelembe venni, hogy a HVG hetilap, tehát korábbi, mint a Pipi által idézett.
Tehát igazolódik minden, amit korábban írtam.
Azzal együtt, hogy most "kevés" pénze van Kovács Ádámnak.
Előzmény: pipi (88848)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88861
Nemtudom miért vagytok idegesek a pénzek miatt... Furulyás csinálta az egészet. Ezt csinálja már majdnem egy évtizede.
Dope Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88860
Már akkor is kaszinózott?

DINO: Szerintem ha valakinek már 15-16 évesen ekkora az arca, az nem változik, vagy csak rosszabb lesz.

Előzmény: lg18 (88858)
lg18 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88858
Szerintem ugyanaz a szitu, mint annó Szilinél. A tehetséges kissrác fiatalon megkapja a lehetőséget. Szili pl. 17 évesen. Aztán az a baj, hogy miért nem 90 percet játszik, miért sak 85-öt, vagy miért nem annyi a fizetése, mint a sztárjátékosnak, hiszen róla többet ír az újság, és egyszer jobb jegyet adott a tudósító...
Aztán meg lelépünk a "profi világba" (1860 München, Alba Volán), ahol meg nem lesz belőlülnk semmi, mert nem elég, hogy tehetségesek vagyunk, hanem kell a munka iránti alázat, és naponta kell bizonyítani...

Sajna Hetényivel is ez lesz. Szvsz.

Előzmény: DINO (88857)
DINO Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88857
Ezzel az egésszel csak rosszul járunk.

Elvesztettünk egy értelmes csapatkapitányt és egy különlegesen tehetséges kapust. (Hetényinek bőven lett volna még ideje arra, hogy leszáljon a magas lóról.) Amellett az öltözőben is csak feszültségek gerjednek.

Ez az eset egy nagy tanulság (állatorvosi ló) mindenkinek, hogy hogy nem szabad.

S itt a legnagyobb felelősség Bognáré volt.

-Dino-

Előzmény: lg18 (88855)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88856
Tehát azért nőtt az előre kalkulált hiány, mert nem adtunk el játékosokat(Tököli?). És a tényleges hiány háromszázmillió, mondja Kovács, nem hatszáz.

A részvények értékét csak a piac hatátozza meg. Tahát, ha Kovács nem hazudik az értékükről, akkor van olyan vevő, aki ennyiért venne részvényt.

Na most utalt, nem utalt? Mi lesz a héten és mi március 10-én?

Előzmény: Ferencváros_28 (88853)
lg18 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88855
Nem biztos, hogy rosszul jártok...a végletekig el volt szállva magától...amikor serdülő meccsen 3-4 gólokat lőttünk neki, mindig kivágta a hisztit...egyszer, mikor 10 perc alatt bekapott 4 gól után lecserélték, szét akarta verni az öltözőt...

Nem kellett volna 15 évesen sztárolnia a médiának. Ha a Volánban megkapja a serdülőcsapat kapuját, ahol csak véd és semmi más, és 2 évre elfelejtik az újságok, akkor még lehet belőle valami.

Előzmény: DINO (88851)
Kcsita Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88854
Reggel olvasom a kezembe az újságot, és majdnem eldobtam. Na Bravó! Tudjuk értékelni a tehetséges játékosainkat, erre az Alba-Volán leszerződteti.

Ehhez mit szólsz Dino?

Előzmény: DINO (88851)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88853
"Eljött az idő: átalakított Wartburg-motorok pörgetik fel a Fradit tavasszal, a nevezett szerkezet alkotja ugyanis azoknak a bioerőműveknek a lelkét, amelyek Kovács Ádám, a Celladam Rt. elnök-vezérigazgatójának látomása szerint hamarosan ezrével lepik el Magyarországot. A hosszú évek alatt kifejlesztett technológiával hamarosan előáll a Fradi új főszponzorának szerepébe lépett Celladam, a vállalkozás hasznából pedig ömlik majd a pénz a focicsapatba - bizonygatja Kovács. A kétkedőket egy „heteken belül beinduló" másik üzletével igyekszik megnyugtatni: a cég gyógyszere és ráktesztje a feltaláló-vállalkozó szerint megkapta a gyártási és forgalmi engedélyeket Kínában és Szlovákiában, így már csak el kell adni a termékeket, amit a maga részéről gyerekjátéknak tart.

A grandiózus tervek szövögetése közben - amelyekről Kovács azt is megosztotta a HVG-vel, hogy cége tavalyi 100 millió forintot alig meghaladó forgalmát az idén meg kívánja százszorozni, s 2 milliárd forint adózás előtti eredményt fog elérni - a Fradi futballcsapatát működtető FTC Labdarúgó Rt.-nél a főszponzortól remélt készpénz számolgatása helyett kénytelenek beérni a Kovács által az rt megvásárlásának részleteként letett, 300 millió forint névértékű Celladam-részvények nézegetésével. Az FTC és a Celladam közötti, a futballcég megvásárlásáról szóló szerződésben az áll, hogy a vevő három éven át évi 400 millió forintot fizet az egyesületnek, a futballtársaság költségvetését pedig évente 200 millió forinttal egészíti ki, amennyiben az veszteséget termel. A harmadik év végén pedig 300 millió forintot ad a Celladam-csoport az FTC Rt. 100 százalékáért - leszámítva persze azt a 2 ezer forint névértékű részvényt, amelyet a korábbi tulajdonos Fotex Rt. megtartott magának (HVG, 2003. december 6). A Celladam azonban eddig egyetlen forintot sem fizetett, csupán a cég részvényeit adta a Fradinak.

„Ezzel akár teljesítettnek is vehetném az összes vállalást, mivel a papírok értéke jelenleg a névérték hét és félszerese, és az export beindulásával emelkedni fog" - magyarázta sajátságos szerződésértelmezését a HVG-nek Kovács. A bioenergia- és a rákbiznisz beütésében fanatikusan hívő Kovács szerint a részvényekből a Fradi osztalékágon juthatna forráshoz, noha a HVG-nek azt is elismerte, hogy a Celladam történetében eddig még soha nem fizettek osztalékot. Ezért amellett kardoskodna, hogy az FTC Rt. ne adja el a tulajdonába került Celladam-részvényeket, csak ha „olyan kifizetnivalója lesz a futballcégnek, amit másként nem tud megoldani".

Márpedig a jelek szerint lesz ilyen, csakhogy egyelőre nem csupán a részvények Kovács szerinti árfolyama kétséges, hanem forgalomképességük is. A futballtársaság tavaly félmilliárd forintos veszteséget termelt, ráadásul a Magyar Labdarúgóliga (MLL) fellebbviteli bizottsága ugyan viszszaadta a Fraditól a tavaly május 30-ai Debrecen elleni meccs utáni botrány miatt elvett hat pontot, de a kiszabott 40 millió forintos büntetést helybenhagyta. Bár Kovács azt bizonygatta a HVG-nek, hogy a veszteségből csupán 300 millió forint a tényleges hiány, a fennmaradó 200 millió pedig a játékjogok nyilvántartási értékének változásából adódik, ha nem folyik be készpénz a cégbe, bajba kerülhetnek."

HVG

Előzmény: pipi (88848)
DINO Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88852
Úgy legyen!
Vasárnaptól meg már az eredmények beszélnek.

-Dino-

Előzmény: SG_Grini (88846)
DINO Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88851
Szarkeverés megy minden szinten.
A hokistáknál is. Hogy b@sszák meg...

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=43981

"Hetényi a Volánhoz igazolt

MOLNÁR ALEXA
NS, 2004-02-26

Hetényi Zoltán szerda délelőtt aláírt. Eddigi klubjával, a Ferencvárossal nem sikerült megegyeznie, így az éllovas Alba Volánhoz igazolt.

Mint ismeretes, a tehetséges kapuspalánta nem fogadta el a Fradi által ajánlott, három évre szóló szerződést, mert a fővárosiak szűkös anyagi forrásaik miatt ingyen alkalmazták volna, bár mintegy félmillió forint értékben rendeltek Hetényi számára felszerelést. (Éppen Hetényi ügye miatt kellett távoznia a Fraditól a csapatkapitány Bognár Nándornak, a vezetőség ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy Bognár menedzsercége intézte a kapus ügyeit). Nos, a drága sporteszköz megérkezett, Hetényi viszont eltűnt a zöld-fehérek edzéseiről. A Ferencváros így kapusgondokkal küzd, a serdülőcsapatnak nincs hálóőre, ráadásul nincs, aki a felnőttbajnokságban Bán Károlyt válthatná a kapuban.
Vajon mit ajánlott az Alba Volán? A fehérvári körülményeket nyilván nem kell bemutatni, szponzorok akadnak bőséggel, hazánk egyetlen profi-jégkorongcsapatáról beszélhetünk, kanadai származású edzővel, Pat Cortinával, s nem mellesleg havonta egy hétig külön szlovák kapusedző segíti a munkát és a fejlődést. "Hetényi nagyon tehetséges és fiatal kapus, így elképzelhetőnek tartom, hogy hosszabb távú együttműködésre is sor kerülhet. Felszerelést és a fejlődéséhez szükséges edzéslehetőséget biztosítjuk számára, ám a későbbiekben dől el, hogy melyik korosztályban szerepel majd Zoli" – kommentálta idősebb Ocskay Gábor, a Volán szakosztály-igazgatója az új hálóőr érkezését. Hetényi az idei bajnokságban már nem védhet, ám ősztől a felnőttcsapat második vagy harmadik számú kapusaként rajtolhat Székesfehérváron. "

lendvair85 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88850
Mekkora szarkeverés megy itt...
Előzmény: pipi (88848)
pipi Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88848
Budapest, február 25., 22.00 Állítólag közel duplája a Ferencváros tartozása a lapokban megjelentekhez képest..

Furulyás János, a klub elnöke immár nem először keveredik bele a számokba, ugyanis a Fotex szerződés megkötése után is kiderültek olyan összegek - tartozás gyanánt -, amelyekről az üzlet létrejöttekor állítólag még senkinek nem volt tudomása. Információink szerint jelen pillanatban is hasonló a helyzet, ugyanis a sajtóban megjelent 300 milliós tartozással szemben csaknem a duplája a valós összeg.
A labdarúgó részvénytársaság jelen pillanatban ugyan nem tartozik a játékosok felé, de mindehhez a kölcsönt kellett felvennie a klubnak, sőt, a szponzoroktól is hamarabb érkezett meg a szponzorációs díj az egyesület kérésére. Egy Kovács Ádámhoz közeli informátorunk szerint a Celladam tulajdonosát is kellemetlenül érintette a tartozás híre, sőt, még olyan kiadásokra is fény derült, amelyek igencsak nagy kiadást jelentenek az Rt. számára. A klubházban dolgozó kommunikációs iroda dolgozóit például a továbbiakban is a klubnak kell fizetnie, sőt, a szerződésük szerint menesztésük esetén igen komoly "bánatpénz" járna az ott dolgozóknak. Mindez annak ellenére is, hogy az általuk kiadott sajtótermékek bevétele nem a Ferencváros számláját gazdagítja.
Újabb információink szerint egyébként Kovács Ádám a tegnapi nap folyamán már elutalt 120 millió forint gyorssegélyt a klub számlájára, amelyből az APEH felé fennálló tartozást kell rendezni. Kovácsnak március 10-éig kell további 180 milliót átutalnia ahhoz, hogy a szerződésben vállaltakat teljesítse. Információink szerint Kovács Ádám ígéretet tett a klubvezetésnek arra, hogy szeptembertől igen komoly, a szerződésben rögzítettnél nagyobb összeggel fogja segíteni a zöld-fehéreket.
A szurkolók is aggódnak, ugyanis a legutóbbi edzőmeccsen kizárólag olyan hirdetések virítottak a pálya szélén, amelyek a Fotex Rt. Fradival kapcsolatos termékeit reklámozza. A drukkerek közül többen is felvetették Furulyás Jánosnak, hogy miért kellett szinte tálcán kínálva odaadnia a reklámjogokat a Fotexnek? A klubelnök azonban megnyugtatta a drukkereket, hogy a szezon kezdetére változni fog a helyzet, és olyan szponzorok is helyet kapnak a pálya szélén, akik ténylegesen a klubot és az Rt.-t segítik.
(s.k.)

lendvair85 Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88847
Jó reggelt!!!

Hajrá Fradi!!!

SG_Grini Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88846
Már nem emléxem, hogy kinek írtam Pinyővel kapcsolatban azt, hogy várnok valamire és kb 1-2-3 hét lesz. Hát most már tudok róla véleményt mondani és nagyon pozitív. Nem azért pozitív, mert mások is a nagy Fradistát látják az új edző személyében, meg mert nem Garami, hanem személyes tapasztalatom van róla. Szakmai eredmények majd a pályán, de emberi és felfogásbeli értékek már most elég magasak! ELŐRE PINYŐ!!!
Kisgonosz Creative Commons License 2004.02.26 0 0 88845
legyen x sor.)
Előzmény: Habi (88843)
rapits Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88844
Ateszkam, bar mar levelben megtettem de itt is gratulalok.

Hajra Fradi!!

Remelem csak egy ponttal nyerjuk meg a bajnoksagot es akkor traktorkerek ala fekszik sok sivar.

Habi Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88843
Milyen fogadast ajanlasz,hogy ket gollal megverjuk oket?
Hallgatlak.....
Előzmény: Kisgonosz (88835)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88842
:(
Előzmény: Törölt nick (88840)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88841
tok mind1..csak jatszunk:)
Előzmény: SG_Grini (88839)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88840
:)
Előzmény: SG_Grini (88836)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88839
De ha többször olvad mégszarabb a talaj...
Előzmény: lendvair85 (88837)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88838
Maradt a biztonsági szolgálat...
lendvair85 Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88837
Nem halottál még arról hogy a hó olvadni is szokott, nem csak fagyni??? :))

Ha megolvad akkor meg jól eláztatja a pályát...

Előzmény: SG_Grini (88836)
SG_Grini Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88836
Az a baj, hogy ha tudják előre, hogy esni fog még, akkor minek szedik le a havat? HA esik csak ráesik és nem megint a talajra, ami így elszaródik. Így ráesne és megfagyna, és meccs napon kellene leszedni...
Előzmény: DINO (88810)
Kisgonosz Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88835
ne kiabald el:)
Előzmény: Habi (88834)
Habi Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88834
Ha ti nem hozzatok fel ezt az ugyet Bruges-ban,most nem lenne mirol beszelni.

Az Ulloin pedig helyetekre lesztek téve...
Belgiumban meg legyen az,aminek lennie kell.

Hajra FRADI..!!!

Előzmény: ChrisRea (88831)
Kcsita Creative Commons License 2004.02.25 0 0 88833
"Nem tünt még fel hogy a +6 -6 szarakodás, a fegyelmi döntések mindig a Loki UEFA meccsei előtt jönnek ki ?!"

Akkor reagálnék intelligensen, hogy világosan megérsd!

Amit irtál feltünt. Ugyanis a FB döntést hozott, hogy megkapjuk vagy sem. Nem fogom leirni 15000x-szer hogy igaz vagy nem igaz. A lényeget mondanám, hogy kedves Szima Gábor úr vezetőtök nem a legjobb időben fejezte ki a ellenkezését az ügyről. A Debrecen legfontosabb meccsei jönnek és ezzel foglalkoznak. Nem profizmusra vall. Sajnos. Én soha, sehol nem bánmtottam Debrecenit és vidékit, mert mindenkit tiszteletben tartom a véleményét, de fel emelem a szavamat, ha úgy érzem, hogy igazságtalanul érvelnek, ami világossan látszik.

Ezzenel a témát lezárnak tekintem, és drukolok a Debrecenek, a Magyar Labdarúgás sikere miatt, mert kell a siker. Sok sikert a Lokinak, és Hajrá Fradi!

UI: Tudjuk sokan, hogy több ember felelős, ami megtörtént, de ez már egy brazíl szappanopera lenne, inkább békesség, és előre kell tekinteni!

Előzmény: ChrisRea (88831)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!