Keresés

Részletes keresés

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.16 0 0 263

Meg lehet tanulni a boltok nyitvatartasat, ha elegendo idod van arra, hogy ezt a rapszodikus hozzaallast megszokd! :))

Ezert is birom az olaszokat! Ok aztan a focin kivul halal nem idegesitik magukat semmivel! :))

 

MAS!!

Mennyire erzodik most a bomba-veszely Milanoban?

Amikor kint eltem, a spanyol, de foleg a londoni merenylet miatt eleg rendesen feltek az emberek... :((

Előzmény: deriva (262)
deriva Creative Commons License 2006.03.16 0 0 262
Hidd el, engem is. Meg amit még nagyon bírok, hogy egyes boltok pl. kedden délelőtt 11 kor  vagy még nem nyitottak ki vagy már be is zártak...komolyan, ki tudnak borítani...ja és ez március, nem nyár... :)))
Előzmény: Mrs Fred Weasley (261)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.16 0 0 261

Ugye hogy olyan?

Engem enyhen szolva sokkolt!!!!

 

 

Előzmény: deriva (260)
deriva Creative Commons License 2006.03.16 0 0 260

Nem nem, ez múlt héten volt! :)

Tavaly augusztusban nem volt időnk, mert gyorsan elmenekültünk Milánóból....azt hittük bombariadó volt annyira kiürült a város... :))

Előzmény: Mrs Fred Weasley (259)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.16 0 0 259

Tenyleg, tavaly augusztusban mi is talalkoztunk magyarokkal a Dom tetejen! :))

Nem ti voltatok veletlenul? :)))

Előzmény: deriva (258)
deriva Creative Commons License 2006.03.16 0 0 258
A Dóm téren és a Dóm tetjén is! Kínai, magyar, kínai, magyar... :))) De ott én is csak jó fej magyarokkal találkoztam, akik a másik véglet, ők a "shoppingolni meg partizni" járnak milánóba, dómról még csak nem is hallottak... :)
Előzmény: Mrs Fred Weasley (257)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.16 0 0 257

Hat, hidd el, en is gondolni fogok rad! :) Meg mindenkire, aki olyan szerencses, hogy ott lehet! :))

Romaban meg nem voltam, de az volt az eredeti tervem, hogy mivel Milanoban mar eltem, most majd Romaba koltozom...de Milano...

 

Amint egyszer mar irtam, regen nem nagyon tudtam mire velni masok Italia maniajat, mert legtobben csak addig jutottak el, hogy jajjjaj, voltunk Jesoloban, hu, milyen kiralyok vagyunk...Hat, hasat suttetni, meg csinalni a nagy semmit otthon is lehet!

De az olyanok, mint ti, akik tudnak is valamit az orszagrol, annak tortenelmerol, folrajzarol, nagyon is tisztelem!

 

Sajnos, amit irsz a magyarok viselkedeserol, nagyon is igaz! Tudom, hogyez a helyzet, de en nagyon szerencses vagyok ilyen szempontbol, mert akikkel en osszefutottam a Dom teren, mind normalisak voltak, en meg orultem a magyar szonak! :))

/a Dom teren MINDIG vannak magyarok! :)))/

Előzmény: Veronica Pinter (256)
Veronica Pinter Creative Commons License 2006.03.16 0 0 256
Szia, köszi az infot. Ha kinn leszek ígérem gondolok majd Rád, iszonyúan kíváncsi vagyok rá, eddig a szívemben egy darabka az Veronáé volt. A nyáron voltunk egy egész napot, meg utána Padovába, de egészen elvarázsolt. Őszön viszont Rómában voltunk, amitől nem voltunk elájulva. Ugyanazt vettem észre mint Ízirájder, ezek folyton majmolnak valakit, miközben meg én őket irigylem a dolce vitáért. Én már a repülőn felfedeztem egy bunkóbrigádot, és még utána mit ad isten, a Szent Péter téren ugyanőket hellottam olyan hangosan beszélni , hogy eszméletlem, inkább csendben maradtunk a férjemmel, nehogy egy kalap alá vegyenek velük. A férjemet rendkívül izgatja mi is az a bőséges reggeli, sajna nagyon szereti a hasát, de szerintem nem azonos a mi svédasztalos reggeli fogalmunkkal.  Tök jó lenne ha újra ki tudnál menni a nyáron, Itáliából nem lehet elég. Én jövő nyárra egy toszkán körutat tervezek magánúton az urammal, uyan minden nyárelőn megfogadjuk hogy most nem megyünk Itáliába, de valahogy mindig ott kötünk ki, szerintem ez ezen a nyáron is így lesz, de gyerekekkel csakis a víz jöhet szóba. Ha olvassa Pálmácska, megkérdezhetem mikor jössz Milánóba? A beszámolóbból úgy tűnik hamarosan, mi 22.-én megyünk a barátainkkal, lehet hogy találkozunk? szia
Előzmény: Mrs Fred Weasley (249)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.16 0 0 255

VAN REGGELI!! De ne szamits valami eszetlen nagy adagra! Sot!

Egy brios, valami peksuti, lekvar, vaj, kappucsino (viszont az olyan, hogy en hiaba utottem kanallal a tetejet, akkor sem tort ossze rajta a hab! :DD Pedig en komolyan ossze akartam torni! :DDD).

Ennyi a kaja...

Viszont en is csatlakozom azt hiszem Izirajderhez, hogy a legerdemesebb gyorskajaldaban enni!

De barmi olyan info kell, amirol nekem a leghalovanyabb fogalmam sincs, kerdezd Mariat! :))

 

OFF

Nagy elhatarozast tettem. :DDD Amennyiben a csaladnak nem lesz uj babysittere juliusig (marpedig, most nincs), felajanlom nekik, hogy julius-augusztusra (vagyis arra az idoszakra, mig Monte Isolan vannak) visszamegyek hozzajuk! :))

Es akkor ismet egy nyar remelhetoleg soka bekovetkezo halalom szinhelyen! :))

Előzmény: pálmácska (254)
pálmácska Creative Commons License 2006.03.16 0 0 254

Ha nem baj, én is hozzászolnék a témához. Mi már rengeteg helyen jártunk, és valóban nagyon neveletlenek a magyarok. Nem akarom bántani a fajtánkat, de a tény az tény. Sajnos igen rossz véleménnyel vannak rólunk sok más országban. Nem egyszer hallottam, hogy rendetlenkedő "embercsoportokra" azt mondták: Ja, biztos magyarok vagy oroszok. Nekem sem esett jól, de bevallom, szégyelltem magam.

Dehát, elfajzottak minden népnél vannak, ezt nem lehet kiküszöbölni, csak el kell őket kerülni.

 

 

Mrs. Fred! Nagyon köszönön az infót, azt hiszem, más kérdésem nincs. A képeidre nemhogy kíváncsi vagyok kicsit, de ki is nyomtattam őket. Már Németországot járják anyukámnál.

A reggeli dolog kicsit meglepett, én abban a hitben voltam, hogy van, dehát nem fogunk éhen halni, biztosan van valami reggelizőhely a közelben. Esetleg erre is van ötleted?

Előzmény: deriva (252)
Ízirájder Creative Commons License 2006.03.15 0 0 253
bocs kicsit OFF volt, de ne menjünk el ebbe az irányba :)
Előzmény: deriva (252)
deriva Creative Commons License 2006.03.15 0 0 252

Pesten rosszabbak a fiatalok... :))

Lehet pont nem volt szerencsém, de aki nagyképű neveletlen (bunkóval) találkoztam, az véltelenül pont magyar volt...ja és a sznob jelzőt  ki ne maradjon! Remélem nem sokan ismerték fel a nyelvüket...sajnos én igen...és "sokkot kaptam" :))

Előzmény: Ízirájder (250)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.15 0 0 251
Hat, en ott ELTEM 5 honapig...
soha nem talakoztam az altalad emlitett embercsoporttal...

Mindegy, en elfogult vagyok! Imadom! :))
Előzmény: Ízirájder (250)
Ízirájder Creative Commons License 2006.03.15 0 0 250

üdv ismét.

 

Mi egy szombat-kedd "hosszúhétvégét" töltöttünk kint, de mindenre jutott idő, amit elterveztünk. A San Siro amúgy nincs is olyan közel, de ha nagyon meg akarják nézni, akkor a távolság gondolom nem akadály:)

Ajánlanám még a Leonardo "technologia" múzeumot, melyben mi több mitn két órát mászkáltunk is mindannyiónkat lenyűgözött.

A hotelt amúgy délig kell elhagyni, ettől függetlenül persze érdemes megnézni Bergamot, sajnos mi azt nem terveztük be a programunkba.

Az étkezést mi gyorsétteremben oldottuk meg, de nem azét, mintha sokkal olcsóbb lenne, vagy elvetemült junk food rajongók lennénk , hanem mert finom volt a pizza + saláta + kóla/sör menü :)

Egyik este teszteltük a szállótól nem messze lévő étterem tészta és borkínálatát, és az sem okozott csalódást.

Nekem amúgy nem volt túlságosan szimpatikus a város, de ez nem a programok vagy a látnivalók, sokkal inkább az emberek "érdeme" Ennyi nagyképű, neveletlen embert egy helyen még nem láttam :) Ja és a tinik 90%-a Viktoria vagy David Beckhamre akar hasonlítani...félelmetes :)

 

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.15 0 0 249

Remelem, nem banod, ha en (is) valaszolok.:))

 

Nezzetek meg a kovetkezoket:

- Dom, Dom teteje'

- Vittorio Emanuelle setany (a bikat ki ne hagyjatok:DD)

- Scala

- Castello Sforzesco

- Parco Sempione, es a Beke emlekmu

- Cimitero Monumentale

- San Siro

- Sant`Amrodgio

- Santa Maria delle Grazie

 

es most tobb nem jut eszembe! :))

A piacok tenyleg fergetegesek, en imadtam piacra jarni! Vagy kedden vagy penteken vagy szomvaton, de egy heten egyszer mindig mindenkepen kimentem valamelyik piacra!! :))

 

A halak hihetetlneke, mint egy termeszetfilmben! :)) Csak budosek! :)

A sajtok meg...hmmmmmmmmm.. :))

 

Imadom Milanot!!! :)))

(ha ez eddig nem derult volna ki! :))))

Előzmény: Veronica Pinter (248)
Veronica Pinter Creative Commons License 2006.03.15 0 0 248
Szia, nem tudom miért de a mi gépünk 18-kor indul és mi már szombaton jövünk is haza. Csak egy kis kiruccanást tervezünk a barátainkkal , bár én marhára szerettem volna a Ramazzotti koncertre bejutni, mert pont péntek este ott lép fel, de ez sajna kimaradt. Tehát igazából 2 egész napba kell besűríteni a látnivalót, a fiúk a San Sirót szeretnék megnézni, ha jól látom a térképen az nincs messze a hoteltől, igaz? Megnéztem a Oriot, tényleg egyszerűbb igy mint a többi busz. Ti meddig voltatok kinn? Mit ajánlasz még megnézni? Még tervezzük a Castello Sforzescot, meg a Brera képtárat, a Dóm, meg az Opera. Igazából sok idő a képtárakra kell, és még piacra is szeretnék elmenni. Kíváncsi vagyok a sajthegyekre meg a halakra. Az időjárást mindig figyelem mert már tiszta depi vagyok ettől a téltől Szóval kinn jó idő volt? Szombaton meg azt tatáltuk ki, hogy a hotelből ugyis korán kell eljönni, bemegyünk Bergamóba. Azt olvastam szintén itt , hogy gyönyörű kis város. Ti nem láttátok? Voltatok vacsizni? Vagy hogy oldottátok meg a kaját, nem szeretnék pizzán élni. Egyébként is imádom Itáliát, már évek óta odajárunk nyaralni is a barátainkkal, de most Milánó lesz a csúcs. Ti miért választottátok?  Most felhívom a többieket, és ha még eszembe jut valami, majd zargatlak   oké?  szia
Előzmény: Ízirájder (245)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.15 0 0 247

Az Utolso vacsorahoz a Dom terrol a 16-os villamossal kell menni, az eppen a Santa Maria delle Grazie elott tesz le!

 

Es, nem tudom, te hogy vagy vele, annyira ne sajnald a festmenyt!

OK, en is merges lettem volna, ha nem latom, mint ahogy sajnos a testvereim sem tudtak megnezni, amikor kijottek meglatogatni engem, de ... jajmostlehethogybunkoleszek...a festmeny nekem borzaszto nagy csalodast okozott!

Nagyon nagyot!

Az az egy tartotta bennem a lelket, hogy "igen, ezt Leonardo festette, itt allok Leonardo muve elott"!

De, sajnos ennyi volt! :((

 

Aki szeret muzeumokat jarni, azoknak a Castello Sforzesco muzeumait javaslom! Gyonyoruek, meg ott allitottak ki Michelangelo utolso, befejezetlen muvet!

 

 

Előzmény: Ízirájder (245)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.15 0 0 246

:))

Nem erzem maceralasnak, ne aggodj! :))

 

OFF

Be akartam rakni a kepet Will-rol, de rajottem, hogy a multkori akcio miatt egyelore valahol a rendszergazda gepen pihen...

 

ON

 

Monte Isola...hjjjjjjjjjjjjajjjjjh *naaaaaaaaagy sohaj* - eppen most kaptam levelet az olasz "csaladomtol", akikkel Monte Isola-n voltam! :))

 

- Eloszor is, termeszetesen Centrale FS

(Javaslom, vegyetek meg a jegyet akkor, amikor a repterrol legeloszor odaertek, mert mindig nagy sorok vannak - bar, a Centrale van olyan szep, hogy erdemes csak ugy ellatogatni es megnezni)

- Vegyetek jegyet Brescia-ig

- Brescia-ban a jegyet Sulzano-ig vegyetek

 

A Brescia-i atszallas nem tul maceras, de erdemes figyelni, es kerdezni, mert nem minden egyertelmu!

Es arra is keszuljetek, hogy Brescia-ban is eleg rendes sorok allnak a penztaraknal.

Nem tudom, mennyire beszeltek olaszul, de az ilyen alapveto mondatokat, hogy "Hol a vasutallomas?", "Hol a kikoto?" "Hol vannak a penztarak?" jo,ha tudtok.

Szoval, a vonat Sulzanoba egy minivonat, amin altalaban nincs kalauz. Vagy van. Attol fugg... :)) Mindegy, a lenyeg, hogy a jegyeket a Brescia-Sulzano (illetve a Brescia-Milano) viszonylaton nem ugy kell ervenyesiteni, mint itthon, hanem az aluljarokban meg itt-ott kis jegykezelo automatak vannak, olyanok, mint amibe Pesten a metrozas elott beledugjuk a jegyet, azokban kell a jegyet kezeltetni, es magadnal tartani, es ha jon a kalauz, neki odaadni.

Erdemes a jegyet oda-vissza megvenni, mert en ugyan tudom, hol kell jegyet venni Sulzanoban, de erosen ketlem, hogy el is tudom magyarazni! :)))

 

-Sulzano: ahogy leszallsz a vonatrol, csak egy iranyba tudsz elindulni, mert a masik iranyban kerites van! :))

Lemesz a lepcson, es atmesz az uttesten, mar meg is latod a kikotot. El sem lehet teveszteni, mert a lepcsovel szemben van!

A kikotohoz tovabbi lepcsok vezetnek, de nem hosszu! :)

Jegyet a kis bodeban kell venni.

Javaslom, hogy Pesciera-ba menjetek, mert oda nagyjabol minden fel oraban megy ugynevezett battello, mig a tobbi helyre nem olyan gyakran. A pontos menetrendet en sem tudom, mert a sziget holnalpjan meg a tavalyi orario van fenn, de a kis bodenal tudsz elvenni menetrendet, ami kis prospektus is egyben.

Tovabba letezik to-tura is, ami azt jelenti, hogy battelloval korbevisznek a sziget korul. Nagyon szep!

Ha ezt valasztjatok vagy nem Pescieraba mentek, hanem pl Sivianoba, mindenkeppen kerjetek meg a hajo szemelyzetet, hogy mutassak meg a Villa Ferrata-t. Egyreszt, mert a templom utan ez a sziget legnagyobb nevezetessege, meg a 16-17. szazadban epult, masreszt meg annak a csaladnak a tulajdonaban all, akiknel babysitteltem tavaly! Multkor mar raktam fel rola ket kepet, remelem, egy picit kivancsi is vagy ra! :))

 

-Pesciera: nem kell felni, hogy nem tudjatok, hol kell leszallni, mert a hajo szemelyzete folyamatosan tajekoztat, hogy hol vagytok.

Amikor leszalltok a hajorol, fogalmam sincs, merre kell elindulni! :))) :)))) Pesciera-ban mindossze egyszer voltam, de mivel az egesz sziget nagyon kicsi, nem lehet eltevedni! :))

Raadasul a turista informacio is Pesciera-ban van, ok tudnak segiteni.

Erdemes biciklit berelni, es azzal bejarni a szigetet. Gyalog is max hat ora az egesz, ugyhogy, megijedni nem kell! :))

Ha ugy van idotok, erdemes felmenni a templomba, Chiesa della Madonna della Ceriola  a neve, es csodalatos kilatas nyilik rola az egesz tora. De azert szolok, en meg eletemben nem karomkodtam annyit, mint amikor oda mentunk, mert azt hittem, soha az eletben nem erunk oda!!! Grrrrrr! (Vagyis, csak karomkodtam volna, hiszen, az ember, ha eppen egy templomba megy, csak nem karomkodik ezerrel! :DD)

A templomhoz turistajelzesek vezetnek, elteveszteni sem lehet.

De ha nem mentek oda, akkor meg mindenkeppen a biciklit javaslom (ja amugy is). Kerjetek a turista informacioban terkepet, amin feltuntetik az utakat, ami alapjan korbe tudtok menni a szigeten...vagy improvizaljatok! :))

De a terkepek a buszmegallok oldalara is ki vannak festve (csak igy, magyarosan! :DD) Ha nem mentek fel e templomba, akkor ne menjetek be nagyon a sziget belsejebe, maradjatok a tohoz kozel (ok, azt nem lehet, mert az utak nincsenek olyan kozel, de gondolom, erted, mit mondok! :DDD

 

Erezzetek jol magatokat, es ne kessetek le a batellot visszafele! :)

 

Plusz, szerintem, ha a hotelban megkeritek Maria-t, o pontosan utananez az idopontoknak, menetrendeknek, mert nagyon kedves!

 

Es, latom, a tobbiek irtak a boseges reggelirol. Izeeeeeeee...a Hotel Losanna-ban az nem lesz, mert nincs sajat konyhaja a helynek! :((

Remelem, ezert nem fogtok utalni! :)))

 

Előzmény: pálmácska (242)
Ízirájder Creative Commons License 2006.03.15 0 0 245

Szia.

 

a mi gépünk 14:40 körül landolt és 15:15-kor már indult a buszunk a központi pályaudvarra.  a lentebb írt weboldalon természetesen találsz menetrendet is, egy bizonxos időintervallumra kell foglalni a jegyet, azon belül általában 3-4 járat is közlekedik. visszafelé csúcsforgalomban jöttünk és jó másfél órásra sikeredett az az út, ami befelé csak 40 perc volt.

ha leszálltok a shuttle buszról (mindegyik ugyanott áll meg) akkor a pályaudvar épületében tudtok venni jegyet a helyi közlekedésre, bármelyik újságárusnál.  3 euro a napijegy, és asszem 5,5 a 2 napi.  A szállóhoz a 33-as villamossal kell mennetek. Ha kiléptek a pályaudvar épületéből akkor jobbra kell tartanotok, majd balra, át egy nagy téren. Ha átmentetek a téren, lesz egy kétsávos út majd egy villamospálya. Ha háttal álltok a pályaudvarnak, akkor a balról-jobbra közlekedő 33-asra kell felpattanni és 14 megállót zötyögni. Ha leszálltok, egyenesen kell menni, át két kisebb úton, és az onnan már a Via Francesco Feruccio. (egy BMW szalon van a bal oldali utca sarkon) Egy magas ház és egy RAI tévétorony van a szállóval szemben. Odaadjátok az octopusos vouchert, a becsekkoláshoz az útlevelet, és kaptok egy "kulcsot" onnantól viszont semmi más teendőtök nem lesz. Ja a kulcs: először érzékelő megnyom az ajtón, aztán kulcs vízszintesen odatart :)

A város - az utca azon végéről, ahol a 33-asról leszálltok, a BMW szalon előtt pont  - az 1-es villamosal megközelíthető, de ha a másik irányba sétáltok - február 6. tér- akkor onnan a 27-es és a 19-es a nyerő. Mindkettő a tér túloldaláról indul.

Az utolsó vacsorát sajna nem láttuk, de megpróbáltunk a helyszínen is mindent, ha már az internetes foglalás nem jött össze. Az útvonalra már nem emléxem, de ígérem begyűjtöm az infót ha hazaért a bnőm, mert ő az útvonalak nagy ismerője :)

 

 

bármi kérdésed van, ne kímélj, még frissek az élmények. :)

Előzmény: Veronica Pinter (243)
Ízirájder Creative Commons License 2006.03.15 0 0 244

Szia.

 

A bergamoi reptér jó egyórányi buszútra van a milánói központi pályaudvartól. Elég sok shuttle járat indul a reptér elől. Jegyet lehet venni bent és a buszvezetőnél is. Esetleg neten rá kell nézni, hátha van akció. Amivel mi mentünk, itt található:

http://www.orioshuttle.it/

 

Előzmény: pálmácska (241)
Veronica Pinter Creative Commons License 2006.03.15 0 0 243
Hello Izírájder, eszméletlen kicsi a világ, képzeld mi 22.-én utazunk Milánóba és pont a Scala Nordban foglaltunk szobát. Rém kedvesek mert valamelyik nap írtam nekik, hogy közöljék a Köponti pu.-ról mivel jutunk el legközelebb hozzájuk Képzeld egy órán belül válászoltak , amíg tavaly mikor Párizsban voltunk, ugyanilyen megkeresésre mégcsak nem is válaszolt a hotel. Mi még decemberben foglaltuk és akkor baromi olcsó volt, kettőnknek csak 35.000,. volt a 3 éjszaka. A férjem elég jó étvágyu és kicsit izgult a reggeli miatt, mert az Ősszel megszívtuk Rómában. Majdhogynem éhesen keltünk fel az asztaltól. Légyszívesírd már meg hogyan foglaltátok a transzfert , mert az Octopus honlapján elég drága. Ahogy nézegettük a reptéri buszokkal viszont hosszúnak tűnik az út. Ti mikor értetek Milánóba, a mi gépünk du. 18.-kor indul és gondolom 22-óránál előbb nem érünk ki a hotelba. Másnap reggel viszont 8,45-re időpontunk van az Utolsó vacsorára , ugyhogy csipkednünk kell magunkat. Ti láttátok? és messze van a hoteltől? légysz írjál még infókat! majd kereslek   szia
Előzmény: Ízirájder (240)
pálmácska Creative Commons License 2006.03.15 0 0 242

Jobban tetszenek a velem egyszínűek, de Will Smith? Erre még a párom is azt mondta, "az igen!". Hát jó, irigy vagyok.

Na jó, nem macerállak már Mrs Fred, hanem türelmesen várom Monte Isola pontos útleírását. Előre is köszi.

Előzmény: Mrs Fred Weasley (238)
pálmácska Creative Commons License 2006.03.15 0 0 241

15 fok?  Áprilisban vajon mennyi lesz?

Komolyra ford. a szót, mi az az ORIOSHUTTLE, és hol lehet fellelni? Ha jól értelmezem, a reptérről valaki vagy valami bevitt titeket Milánóba? Mert őszintén szólva nem nagyon van görcsöm bőröndökkel a hátam közepén villamosozni, buszozni. Köszönettel vennék egy pontos infót fentiekről.

Előzmény: Ízirájder (240)
Ízirájder Creative Commons License 2006.03.15 0 0 240

sziasztok.

tegnap jöttünk haza Milánóból, amíg itt településeket zárt el a hó, addig mi a Dóm tetején napoztunk 15 fokban.

A SkyEurpoe vitt és hozott minket, percre pontosan és simán repültek. Milánói transzfert a neten foglaltunk még akciósan 3 euróért az orioshuttle nevű cégnél, ott sem volt semmi gond. Szállodánk a Scala Nord...ajánlom mindenkinek. Januárban még s 2. legolcsóbb volt az octopustravel.hu listáján. Külvárosi, szép csöndes helyen van és a központi pályaudvar, a belváros és szinte minden könnyen elérhető villamossal. A szálló 3 csillagos, igényes, jól felszerelt, bőséges a reggeli, kedves a szemlyzet. Ha valaki  még keresgél, nézze meg ezt a helyet, nem fog csalódni.

Ja és köszi mindenkinek a sok itteni infót.

deriva Creative Commons License 2006.03.14 0 0 239
Esküszöm tüzetesen átnéztem az egész oldalt, de semmi ilyesmit nem találtam...vagy nagyon béna vagyok, vagy fogalmam sincs...képeket se tudok feltenni, szóval tuti velem lehet a baj...  Azért köszi az infót! :))
Előzmény: szilvia_28 (236)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.14 0 0 238
Komoly hat!! Ha majd a sajat gepemnel leszek, felrakom ide a kepet, amit csinaltam rola! :))
Meg leirom a pontos utvonalat Monte Isolara is.
LA-ben meg kb egy fel evet leszek.
Asszem. ;))
Előzmény: pálmácska (237)
pálmácska Creative Commons License 2006.03.14 0 0 237

Örömmel  látom, hogy megvagy végre. Ez a Will Smith kijelentés komoly? Hát ha valóban ott volt, nem vagyok sárga az irigységtől! (nem hát)

Ha van görcsöd hozzá, alkalomadtán leírod nekem, pontosan honnan, mivel kell eljutni Monte Isola-ba? Megmozgatta a fantáziámat. Elég messze van, de miért is ne? Bár ezt a sok programot  5napba kell beszuszakolni, de azt hiszem menni fog. Köszi előre is. Meddig vagy LA-ban?

Előzmény: Mrs Fred Weasley (235)
szilvia_28 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 236

Szia Deriva!

A vonatos témát a MÁV. hu-n találod. Ha betöltötte az oldalt kattints az ajánlatokra, onnan a nemzetközi ajánlatok --> bérlet jellegű ajánlatok. Ott tutira megtalálod a neked legmegfelelőbbet.

Egyenlőre ennyi, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy az ilyen v hasonló ötletekre vevő vagyokén is, segíts, ha eszedbe jut valami jelezd légyszives.

Köszike!   Ciao!

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.14 0 0 235

Hello kedves mindenki!

Elek! :))

Aranyosak vagytok, hogy aggodtatok! :))

 

Hat, az volt csak, hogy update-elni akartak a szoftvert a gepemen...ehhez kepest harom napra megoltek...

Meg, amint latszik, egyelore ekezeteket sem tudok! :(((

 

De vagyok, es most mar leszek is! :)

Ha valaki a gephez akar nyulni meg egyszer, letorom a kezet! :))

 

Koszi a nevnapi jokivansagokat is! :))

Jo kis buli volt!:)) Meg Will Smith is ott volt! :))

Ez meg egy jo kis OFF hsz volt, bocs erte! :))

Előzmény: arnoczi (229)
deriva Creative Commons License 2006.03.13 0 0 234
Secondo me....inkább a fránya meló lehet az oka :))
Előzmény: pálmácska (233)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!