Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.27 0 0 209

Viper:

Akkor tehát:

LandCruiser

Mercedes S (ezüst)

Isuzu

BMW Z3

Mercedes CLK 320

Toyota Rav4 (uj kék)

és a 3 üres plexi.

Akkor ez igy 3600

Akkor a Focus mehet Renátónak?

Viszont van egy kis változat nemtudom igyis érdekel-e.A RAV-4es talapzat valoszinüleg a pirosé lehetett mivel csavaros lefogatás van mig a kék uj változatnál az a kis kitolos rugos-elforditos.De ráfekszik az uj RAV-4es a kis kiállo kis pecekre és mivel amugyis vitrinben lesz szerintem annyira nem érdekes de gondoltam megirom.

Nos akkor ami még van de már csak plexi-talapzat nélkül tudom adni:

Hongwell - Mercedes CLK Coupe Cabrio (2 db piros cabrio)

Hongwell - Volvo C70 Coupe (2db arany és 1 ezüst cabrio)

Hongwell - BMW X5 (sötétkék)

JoyCity - BMW Z8 (piros), RS - Lexus SC430 (ezüst), Hongwell - Porsche 550A spider (piros)

RS - Nissan 350Z (ezüst), Hongwell - Porsche 911 (piros), Hongwell - Mazda Roadster (c.sárga)

RS - Mini Cooper S(uj) (citrom-fehér)

Hongwell - Jaguar S Type (világoskék), Hongwell Mercedes A osztály (liláskék)

Ezek vannak.Időközben pedig megtaláltam egy Hongwell Mercedes ML320járgányomat talapzattal és még egy normális plexivel.

A talapzat nem ezé a Merci ML-é volt hanem az ezüstömé igy ez a talapzat csavaros mig a kisauton szintén az elforgatos-rugos bemélyedés van de felül a kis pecekre.A plexi hátulján egy pici maradt az árcimkéből de a belső kártya eltakarja.Ez is 500 lenne ha érdekel.

Előzmény: Viper-I. (208)
Viper-I. Creative Commons License 2011.05.27 0 0 208

Szia RUSSIANBOY!

Akkor most rendelek tőled...... :-)))

Csak is sorban mint a falubíróságon..... :-)))

- Toyota Land Cruiser

- MB. S osztály / ezüst /

- Isuzu Vehi Cross

- BMW Z3

- MB. CLK320

- Toyota Rav4 / új típusú , kék / a pirosat meg megnézném élőben.

- Aztán a 3 db felíratos doboz is kell

Amennyiben meg vannak a háttérpapírok akkor az is kell bele.

Megköszönném ha sérülésmentes plexi dobozok lennének. A felfogató pöckök és a csavarok is kellenének , mivel én vitrinéba fogom tovább tárolni.

Lásd én is elfogadom az ajánlatodat!! Bár szívem szerint alkudoznék még mert miután megboltoltunk akár be se menjek a börzére mert nálad el is költöm a keretemet :-)))

Igazándiból én csak abból tudok válógatni amiket leírsz , szóval doj egy listát és ha van benne olyan ami érdekel akkor arra is vissza jelzek neked.

U.i.

A piros Ford Focos " szabadkártyás " a részemről.

Előzmény: RUSSIANBOY (205)
Keserű Renátó Creative Commons License 2011.05.27 0 0 207

Szia!
Tudom, hogy ez Viper-I-nek szolt de viszont engem érdekelne a piros ford focus.

Ha Viper-I nem tartassz rá igényt akkor én megvenném, de ha kell neked az se gond. 

Előzmény: RUSSIANBOY (205)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.27 0 0 206

Hongwell Lancia Delta HF Integrale:

Nagyon jo kis gépezet.Azóta se nagyon láttam de szerintem nem mondható ritkának.

Nagyon szépen megcsinálták.

Néha nézem ezeket a rally változatokat hogy némelyiket még jobban megcsinálják mint ezt és nem gumiskereket raknak be alá hanem gagyi műanyagot.Ez számomra kb olyan mint mondjuk egy luxusautó virsligumikkal.Nincs összhangban a kettő.

Láttam már Auchanos wrc változatban is de anno nem hoztam el mert a hátso tengely mintha be lett volna esve másikat pedig nem találtam.Igy a wrc változatát azóta is keresem.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.26 0 0 205

Viper:

Nincs semmi gond előfordul.

Ha az autok kellenek talapzat-plexivel akkor 500 lenne darabja.

A plexi-doboz igyis 200 lenne meg a kocsik is igy összejön egy kocsira 500.Nem baj?Jo igy neked?

Akkor mondom mi a tényállás:

Toyota LandCruiser metálkék dobozával 500Ft

Mercedes S osztály dobozával 500Ft (választhatsz hogy melyiket kéred.A fekete JoyCity festett lámpái vannak hátul az ezüst pedig Hongwell és üveglámpás)

Isuzu VehiCross ezüst dobozával 500Ft

Mercedes C osztály dobozával 500Ft (válaszhatsz hogy melyiket kéred.A fekete a Hongwell a kék JoyCity.Ugyanakkor méretben szerintem jobb a JoyCity de kidolgozottságot tekintve a fekete Hongwell a nyerő de az meg valahogy nekem pici)

BMW Z3 Roadster piros dobozával 500Ft

Subaru Impreza WRC 2001 c.sárga dobozával 500Ft (nemtudom mitől WRC mert van egy spoiler a hátulján?)

VW Golf GTi sötétzöld dobozával 500Ft (most ez lehet hogy az uj 5ös Golfomnak a talapzata nemtudom de max lehuzod a GTi feliratot, vagy meghagyod ezzel kicsit sportosabbá is teszi aki elolvassa)

Mercedes CLK 320 Coupe c.sárga dobozával 500Ft

Land Rover 4.6HSE sötétzöld dobozával 500Ft (de ugye Land Rover nem létezik 4.6HSE csak Range.Igy a talapzaton szerintem elirták azt a szót)

Mitsubishi Lancer Evolution VI WRC (választhatsz hogy melyik talapzattal kéred mert az egyik ilyen kis rugós-elforditós a másik csavaros de ha autoval kell akkor szerintem azt ezzel mig külön jo lesz a másik)

Toyota Rav4 dobozával 500Ft (választhatsz hogy egy régebbi piros RAV4-essel kéred vagy a két uj RAV4-es közül zöld és kék)

Ford Focus piros dobozával 500Ft

és akkor az emlitett három üres plexi a Q7, Cayenne, és egy Mitsu Lancer

ja van még egy kombi Vw Passat is dobozával 400Ft-ért mivel egyik első lámpája sajnos hiányzik.

Az autok kicsit lehet hogy porosak mivel régota félre voltak rakva és persze nem a kis dobozaikban.

A kis papiros háttér is kell hozzájuk vagy csak igy legyenek meg a dobozaik és kész?

Kis csavarokat belerakjam amivel le vannak fogatva?

Börzére majd jössz ugye?Akkor azonkivül hogy végre téged is megismerhetlek tudjuk ott boltolni.

Ha az összes auto érdekel igy dobozával akkor kerek 7000-re jön ki a végösszeg:

LandCruiser 500

Mercedes S  500

Isuzu           500

Mercedes C 500

BMW Z3       500

Subaru        500

Vw Golf       500

Merc. CLK   500

Range R.    500

Mitsubishi  500

RAV4         500

Ford Focus500

Passat      400

3üres plexi600

Összesen:7000

Tudom ez igy elsőre elég soknak tűnik de 500szerintem dobozával nagyon jo ár ezekért a kis dögökért:D:D

Volt amelyiknek repedt volt a plexije meg ár is rajta volt ezeket cseréltem rajtuk.

Ezeken kivül már csak doboz nélküliek vannak.Megirod milyen kell vagy majd ha kéred összeirok egy listát mi van és megirom.

BenzinCSŐ.

Előzmény: Viper-I. (204)
Viper-I. Creative Commons License 2011.05.26 0 0 204

Szia RUSSIANBOY!

Bocsesz a tévedésemért.....

Tulajdonképpen csak egyszer vannak meg csak éppen két fényképezés között átrendezés történt.

Az ajánlatod a vitrinekre elfogadva.

Mid van 1:72-ben amit eladnál? Modjuk én csak vitrines változatokat gyűjteném , tehát csak olyan lehetne érdekes ami az eredeti plexi vitrinében van.

U.i.

A névelírásért mégegyszer elnézésedet kérem.

Előzmény: RUSSIANBOY (201)
Wolwerin Creative Commons License 2011.05.26 0 0 203

Viper!

Te, figyel már! Hányszor van meg neked az az 5 autó, hogy minden vitrtined tetején azok állnak?:-D:-D:-D

Előzmény: Viper-I. (200)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.26 0 0 202

Hongwell Porsche Cayenne S:

A Porsche járgányok számomra olyan autok amelyekért nem rajongok mégis az utobbi időben megszaporodtak mivel SIKU-ban is és Hongwellben is lett egy pár.

Hát igen van olyan kocsi ami a valoságban nem fog meg de kisautoban kell.

Ilyen a Porsche.

A Cayenne amugysem tartozik a kedvenceim közé de valahogy mégis szeretem.Méghozzá azért mert nem szokványos.

A Porsche mindigis a sportos autoirol volt hires erre előjön itt egy sport-terepjáro járgánnyal.Ez persze nem baj csak szokatlan.De pont ettől jó.

Sokáig kerestem mivel ezütben akartam beszerezni ebben a szinben ideálisan megmarad az auto sportos jelleme és ugyanakkor ez a szin eleganciás formáját is kiemeli.De nem csak ennél bármelyik kocsinál.Általában ezért gyüjtöm ha lehet leginkább ezüstben az autokat.Persze nem minden kocsim ezüst van amelyiknek nem áll jol.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.26 0 0 201

Szia.

RUSSI vagyok nem ROSSI:):)

Audi Q7es, Subaru Impreza-hoz WRC 2001-es feliratos van (mondjuk egy fekete filccel kihuzod a WRC 2001feliratot), Porsche Cayenne S, Mitsubishi Lancer Evolution VI WRC (kettő is van az egyik vékonyabb betűs a másik vastagabb).Ezeket találtam.

Viszont a Volvo XC90 és az X5ös BMW talapzatát nem találom.Pedig világosan emlékszem rá hogy azt a Játékszigetben vettem és kis plexidobozos volt.Lehet hogy véletlenül muter kidobta.Én se tudom hova kerülhettek mivel emlékszem rá hogy itt a gép előtt csavaroztam le a kis járgányokat a talapzatrol és utána általában rögtön összerakom a plexirésszel és rakom fel a tv mellé a számitogép asztal tetejére.Ott most jelenleg is megvan a 24db de hogy azok a talapzatok hogy kerültek el onnan foggalmam sincs igy gyanitom hogy lehet hogy előmaradtak véletlenül itt a klaviatúra környékén mutert meg lehet hogy kidobta őket.

Oké nekem jo az hogyha a nem azonos tipusfeliratos talapzatokért plexivel 150 ugysem ebből tervezek meggazdagodni és max forditva rakod be hogy a felirat a fal felé essen.

Akkor tehát ha érdekelnek az alábbiak akkor a Q7, Subaru Impreza, Porsche Cayenne, Mitsubishi Lancer Evolution WRC, akkor ez igy 800Ft (4db) és azt mondtad 11 kell akkor a maradék az (7x150) 1050Ft tehát összesen 1850Ft.

Esetleg nem érdekelnek még 1:72es járgányok mert én szabadulnék tőlük viszont nem kell senkinek gyerekektől meg még igyis sajnálom.Azokat is adom akkor 200/db áron.

Twingo-s az lehet hogy majd lesz mivel tervezem kicsiben csak nemtudom hogy a börzéig-e vagy majdcsak utána mert most mindenre be van osztva a pénz.Majd meglátom.

Sajnos Hummer, Defender, TT és 807es nincs.De mondom ugy rémlik hogy az XC90, X5 és TT kellett hogy legyen mivel ezt a hármat a Játékszigetben vettem az biztos de szerintem véletlenül ki lettek dobva.Defender helyett pedig 4.6HSE feliratost tudok adni max lehuzod a 4.6 HSE feliratot és akkor csak Land Rover felirat lesz rajta.

Előzmény: Viper-I. (200)
Viper-I. Creative Commons License 2011.05.26 0 0 200

Szia ROSSIANBOY!

A vitrindobozokkal kapcsolatban - 1:72 - a következők lehetnek érdekesek , feltéve ha vannak neked ilyen típusokra felíratozott:

- Hummer H2

- Land Rover Defender

- BMW X5

- Audi Q7

- Volvo XC90

- Subaru Impreza

- Porsche Cayenne

- Renault Twingo

- Audi TT

- Mitsubishi Lancer EVO

- Peugeot 807 SUV

A képen is látható végűl is , hogy mikhez is kellenek a dobozok.

Persze ha nincsennek ilyen felírattal akkor jó lesz más is. De az őszíntét megvalva jobban szeretném ha lenne.

Tudom nem a " lendzso-piacon " vagyunk de kössünk üzletet...... , ha van olyan felíratos talapzatú vitrined az legyen 200.- / db ami viszont nem típusazonos vitrin azt meg 150.- / db. Persze csak akkor ha ez neked is ok. Végűl is a börzén is szokás alkudni! :-)))

További szép napot!

Előzmény: RUSSIANBOY (199)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.25 0 0 199

Viper:

Oké nem probléma.Korábban emlitettem hogy 200/db áron adom őket remélem megfelelő számodra.Többet nincs pofám kérni értük amugysem.

lássuk a következőt:

Hongwell BMW X5:

Ezt is kicsit vadásznom kellett mert amikor lehetett kapni nem vettem meg utána meg már keresnem kellett.Szerencsére a madaras tescoban akadtam rá mivel ott is kaphato volt egy ideig.

Nem egy kedvencem az X5ös de valahogy mégis szeretem:)

Viper-I. Creative Commons License 2011.05.25 0 0 198

Szia ROSSIANBOY!

Összefogom írni , hogy nekem milyen autóim vannak melyeknek nincsen meg a dobozuk - papírdobozba voltak - és akkor azt el küldöm neked..... , amennyiben nem lenne olyan felíratos mint amilyen nekem kellene akkor helyete lesz más milyen típus megjelölésű. Jelenleg úgy néz ki , hogy 11 db. mindenféleképpen kellene.

Remélem , hogy nagyon " baráti " áron méred ezeket a kis plexidobozokat.... :-))))

Igen és a börzén le is bonyolíthatjuk a bizniszt! :-)))))

További szép napot!

Előzmény: RUSSIANBOY (196)
Wolwerin Creative Commons License 2011.05.25 0 0 197

Ez a Merga végre nekem is tetszik!:-) Van stílusa!

Előzmény: RUSSIANBOY (195)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.24 0 0 196

Viper:Lett még egy kis plexi-dobozom.Igy mostmár 23db van.Talapzat milyen kell majd ha megyek börzére?Vagy mindegy?

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.24 0 0 195

Hongwell Mercedes 280 SL cabrio:

és ha már volt alkalmam miért ne szereztem volna be a piros cabrio változatát?:):)

Igaz gondolkoztam rajta kicsit de mondom jöjjön:D

Viper-I. Creative Commons License 2011.05.24 0 0 194

Szia Wolwerin!

Köszönöm elismerésed.......

Hát igen a vitrinek és autók...... , portalanitom is minden másnap az autókat...... , igen , igen minden másnap.... , karácsony és húsvét másnap:-))))

Na de a viccet félretéve..... , a vitrineket elől 3mm plexi lappal zárom le. Ugyan nem légmentessen zár de az elmúlt 1 évben nem vált esedékessé a portalanítás.

Írod , hogy neked is megoldást kellene találnod. Ha van elegendő helyed a falon akkor akár ez is egy megoldás lehet....

A vitrin anyaga 2,8mm bútorlap , műanyag élvédő fólia , 3mm csiszolt élű üvegpolc , 3mm plexi előlap. No meg ha akarsz bele világítást akkor SMD ledszallag.

A plexi előlap bele van csúsztatva az előre elkészített nútba..... , így nem kell semmiféle bonyolúlt keret meg zsanér és fogantyú sem. Amúgy egy ilyet munkadíjjal együtt 5.000.- ki lehet hozni. Persze ezen felűl még ott van a világítás. Én a hozzávalókat itt rendeltem :http://www.anrodiszlec.hu/index.php/cPath/68_85?gclid=CPGGmOKghagCFQQq3wodOgtjrA

Korrektek és gyorsak.

A sünautó beltere olyan burágossan egyszerű. Ennyi nem több! Ezzel együtt nekem tetszik , csak azok a fránya kerekek.

További szép napot!

Előzmény: Wolwerin (193)
Wolwerin Creative Commons License 2011.05.24 0 0 193

Helló!

Hát elsőre tényleg a kerekek a leggyengébb részei a Focus-nak. Megoldás: kell vanni egy Hongwell Focust és átépíteni a kasznit rá. A beltér milyen? Sima fekete, felületesen kidolgozva, mint a Buragok általában? Egyébként én nem is értem, hogy miért pont ez a cég hozhatta ki. Mondjuk egy szebb Cararama minőségben én is megvenném, de Buragoban... sosem. Mégha egy Abrex Octavia lenne...:-)

A polcrendszered nagyon inpozáns, de nem irigyellek portalanításkor. Ez nálam is gond. Ezért laknak a Skodák a saját dobozaikban. A retróautóknak is ki kell találni valamit.

Előzmény: Viper-I. (191)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.23 0 0 192

Viper:

Szerintem biztos lesz mert igy egy ujabb réteg lesz amivel le lehet huzni a gyüjtőket:D:D

Mondjuk én repülőket nem tervezek de hogyha kihoznak egy F4G Advanced Figther-t akkor azt beszerzem valamint régota áhitozom egy MI-25es helikopterre de lehetőleg nem ilyen 1:72es méretben amit láttam vatin.

Azért imádom az F4G-t mert oldalra fordulva olyan is mosolygós a szárnyfesztávja:D:D

SÜN Focus kombin én is gondolkoztam de sajnos nekem csak a német rendőrjárgányok jönnek be igy kihagyom.De ha simában lesz akkor jöhet (márpedig lesz mert ugyebár mostmár az öntőforma megvan és az oldalon is szerepel).

Viper-I. Creative Commons License 2011.05.23 0 0 191

Szia Rossianboy!

Nem tüntem el csak átmentem " olvasóba "......

Egy két képet közzétennék.....

Sünverda , egéssz jó...... de azok a kerekek olyan , szóval olyan játékká alacsonyitja az egyébként pofás verdát.

Újabb " szerelem "...... , Amercom...... , Az ég urai harci repülőgépek..... , egésszen jópofa és jó minőségű modell. Nem akarom mindet meg venni csak olyan 15 - 20 db. , elöre láthatólag. A lengyel oldalon 40 darabos sorozatként van nyilvánosságra hozva.

Variációk garazsirozásra..... , SMD led világítással.

Zárásképpen egy kis nyálcsorgató....... , ha igaz akkor hamarossan indúl ez a sorozat is itthon......

http://www.amercom.cz/hasici.htm

További szép estét!

Előzmény: RUSSIANBOY (190)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.23 0 0 190

Hongwell Mercedes 280 SL:

Ez is szintén keresett darab volt számomra.Szintén nem tul gyakori darab.Szerintem az egyik legszebb oldtimer járgány a Hongwelltől.

Lehetne kicsit szélesebb a választék mind mai utcai autok, családi kombik, kis áru- és személyszállito járgányok, illetve oldtimerek tekintetében.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.22 0 0 189

Hongwell Mercedes SL600:

Na ez egy keresett gépjárgány volt számomra.Azonkivül pedig nem mondanám egy sűrű darabnak.Nagyon tetszik a kis dög.Igazábol mindegy volt hogy cabrioban lesz meg vagy ponyvatetős változatban de mindenképp kellett.Nincs nagy rajongásom a háromágú márka iránt - persze minden kocsimárkábol akad kedvencem - de bevallom meg-megfordulok egy Merga után.

Elől bazi szép lámpái vannak igaz az irányjelző rész festett de a lámpákon még ott van a kis törlőlapát is ami még szebbé teszi a gépet.Szép a hűtőrács, első kerekek persze fordulnak.

A belsőre sincs panasz - bár engem annyira ezek nem szoktak foglalkoztatni mert engem inkább a kocsi külseje érdekel és ezért is vagyok leginkább lámpaérzékeny mert a forma után az embernek ez tűnik fel második szempontként és azt nézi - legalábbis én - hogy hogy párosul a formához - persze az nem baj ha a belső is szépen kidolgozott.

Félig lehuzott ablakok amik még jobban kiemelik a kis járgányt egy szép nyári napon valo furikázás képében:D

Hátul nem elég hogy szép piros lámpái vannak de a megszokott eredeti Mercedes barázdás tehát kis ujjacskáinkkal lehet érezni is.Ez szintén nagyon jo pont:D

Szépen látszik a tipusjelzés is valamint a csomagtartózár és az antenna rész is kapott egy kis fekete festés részt.

Egyszerűen BABA:D

BenzinCSŐ.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.21 0 0 188

Hongwell VW Bogár cabrio:

Nos ez is ugy alakult hogy meglett.Tudom bogaras vagyok dehát imádom őket.Nem sok olyan kocsi van az izlésvilágomban amely nagyon régi és a mai napig is - számomra - kiriv a többi közül és mai napig is imádnivaló.Mert bár a Sierra a szivem nagy csücske de azt nem mondanám hogy kiriv a többi közül mikor meglátok egyet - persze számomra igen.A bogár viszont pont ilyen.Mig mások esetleg egy mai izomauto után addig én egy bogár után szoktam megfordulni:D

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.20 0 0 187

Schuco Vw Bogár Cabrio:

Ezt is akkor vettem mikor egy emberkétől bevásároltam Hognwellből.Igaz ez Schuco de különbség csak a márkanevet tekintve van.

Nagyon baró gépjárgány.Azt hiszem ráállok ezekre a kis dögökre:D

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.19 0 0 186

Hongwell Vw Bogár "Herbie":

Hát igen.Őt is kihozta a Hognwell bár nem lett tökéletes.Ugyanis a piros-fehér-kék csikozás jol sikerült csak épp nem jo oldalra.Minden képen amelyen a Hörb szerepel láthato hogy az 53as rajtszám sem épp a legmegfelelőbb helyen van és a csikos festésnek is inkább az auto bal - velünk szemből jobb - oldalán kellene futnia a 3as számml egyvonalban.De mondjuk ettől függetlenül imádom a kis dögöt.

Emlékszem rá hogy nem egyszer megnéztem a filmet volt amikor csak ugy hétvégén beraktam a videokazit amire felvettem mert hirtelen kedvet kaptam megnézni.

Ez az uj Lindsay Lohan-as verzio már nem adja azt az érzést mint a régi filmváltozatok.

Méghozzá azért nem mert ez már izmos-tuningos szagú mig a réginél elég volt ez a kis régi kinézetű "fauvé" amelyről az ember azt gondolta lassu mint a dög és mégis megnyerte a versenyeket - még ha csak felgyorsitott lejátszásban vagy épp a többi versenyző lassan haladásával is - de ment mint a mérgezett egér:D:D

Igazábol ez a kis járgány olyan mint egy mai Trabant amely külsőre lehet hogy ugyanaz de ki tudja a mocitető alatt milyen modositásokon esett át aztán csak les az ember mikor elhúz mellette.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.17 0 0 185

Hongwell Vw Bogár narancs-fekete ponyvatetős:

Volt hogy sok járgányt vettem a netről szám szerint kb 14darabot és akkor voltak ezek is közte.Nagyon megörültem nekik mert bár nem terveztem ráállni a bogarakra mégis ugy alakult:D

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.16 0 0 184

Hongwell Vw Bogár:

A bogarak iránt is nagy a rajongásom mivel gyerekkoromban az egyik kedvenc filmem volt az 53as kis Herbie:D:D

Az egyik részben - amikor Herbie hivja a többit is - mégis az volt a kedvencem amelyik a roncskupac tetejéről megindult 8assal a kerekében segiteni:D:D

Nagyon aranyos kis gépjárgány meg kell hagyni.Szerencsére még mai napig is látni belőle igaz sajnos egyre ritkábban mert már ezek a kicsikék is kihalófélben vannak elvégre is nem mai kölykök:):)

Nem egy gyártó kihozta ezt az ikon autócsodát mégis nekem a Hongwell változat tetszik a leginkább:):)

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.15 0 0 183

Hongwell Ford Transit:

Keresem még ennek az áruszállito változatát is mivel mikor ezt megvettem nem volt nálam pénz a másik változatra később meg már nem láttam.Manapság meg fellelni itt-ott de az már hátul a festett lámpás kivitel.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.14 0 0 182

Hongwell Renault Trafic (áruszállito):

Szintén igaz rá az előzőnél leirtak.

RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.12 0 0 181

párdon:Személyszállito

Viper:

A multkor emlitettél valamilyen NewRay BMW 5öst.Képet tudnál rola mutatni?

Előzmény: RUSSIANBOY (180)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.12 0 0 180

Hongwell Renault Trafic (áruszállito):

Jopofa kis gép.Még anno az Örsön iktattam be ezt a kis gépet.Igaz mai napig is kapni viszont az már hanyagabb kissé mert a hátso lámpáknál nem ilyen üveg alatti piros festés van hanem lökháritoszinű szürke kialakitás.Mondhatni a lámpa formája megvan de már nincs piros csik és üveg berakás szóval ha most gondolkoznék rajta nem kellene a gép.

Bár nem szeretem az elől fordulos kerekes járgányokat mivel pár nevesebb gépnél - pl AutoArt - kifejezetten zavar.Én ugyanis amellett hogy néha csodálom őket a vitrinben szeretem néha kivenni és tologatni kicsit.Elvégre is ezért készültek:)

A Hongwell nagyon jol megoldotta az első kerekek fordulását mert a nevesebb gyártoknál az a baj hogyha tolom előre akkor ugrál a kerék jobbra-balra mig a Hongwellnél ha elforditom ugy marad.Ha egyenesbe hozom ugy marad.Szóval "fantasztik":D:D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!