Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Tudod érdekelne ennek az eredeti ára a német Pennyben, meg a szintén német ára a Dunlopnak. Lehet, hogy lenne meglepi . Régen dolgoztam Kunszentmiklóson egy Temaforg nevű cégnél. Géptörlő rongyokat csináltak, és árultak. Ez még az "átkosban" volt, amikor a divatot a VOR ( Vörös Október Ruhagyár ) képviselte . Most jön a trükk ! Amiből a géptörlő rongyot csinálták, az nyugaton lett véve . A túlnyomó többsége vadi új, márkás ruhanemű volt. Onnan öltözött a kilopott cuccokból fél Magyarország. Az Ecserin a farmerok, bundák, bőrdzsekik majdnem egésze onnan származott . Sokan meggazdagodtak ebből akkor . A lényeg, hogy tönkrement boltok árukészlete, nagyáruházak leselejtezett cuccai voltak . Fillérekért . És ilyeneket most is lehet venni . Pl ennek a krapeknak is van ebből a csizmából pár raklappal .
Nem hát. Sima mezei gumizokni is 4 rugó . Ebben meg frankón acélkapli és talpvédő van. Az a keszekusza műkóc is, ami lefogja a láncot . De áruld már el, a tiedre mi van írva, hol készült ?
Srácok!Csizmákra vigyázni,nehogy kidobja az asszony azal,hogy "kidobtam egy ilyen ronda sárga gumicsizmát,nem is értem mit akartál vele,nem vagy ta bohóc!" ;-))))
Nekem már 2 db kínai van. Szerencsére nem én hadonászok velük, mert dögnehéz a régebbi. A z új érdekes módon már annyira nem, és normálisabb a minősége is. De a régivel összesen annyi bajom volt, hogy szétesett a berántó. Raktam bele egy Stihl körmöt (lombfújó, SH65), és le kellett cserélnem a benzincsöveket, mert szétporladtak .