Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Még keresek Canon 50mm f1.8 at 20.000 HUf ért ami garantáltan nem backfókuszos. Remélem találok olyat aki a garanciát érvényesítette és tudták korrigálni a dolgot.. Budapesti átvétellel. Köszi. zsofiagnes@gmail...
Eladó: Canon 50D minden gyári tartozékával -utángyártott portrémarkolattal
-2db gyári akkumulátorral (az egyik új)
-a vásárlástól kezdve GGS LCD védővel
- 29711 expóval, 04.25-én volt a Cameránál tisztításon és ellenőrzésen.
Kitűnő,megkímélt, újszerű állapotban, két éve csak másodgépként használva.Az előző szervíz óta (2013.10.28.) mindössze 637 kép készült vele. Az eladás oka, kihasználatlanság.
Összes papírjával, dobozával együtt anno 220voltban vásároltam. 7000 expo val. Ajándékba adom hozzá a portré markolatot és 4db aksit. Kijelzőn új kora óta fólia van, sérülések nincsenek rajta. Új vázat vettem, e miatt vált feleslegessé.
Ár: 75 000 Ft
Canonhoz
Sigma 70-300 F4-5,6 APO DG MACRO - Sigmás hámlástól mentes, gyári puha tokjában tárolt. Max 100 kép készült vele.
Nekem van egy hibátlan Tamron 17-50mm f 2.8 SP XR eladó, a stabi nélküli - szerintem ez a jobb változat -, még garanciális júniusig! Nem sokat volt használva, doboz, első-hátsó kupak, napellenző van hozzá, tökletesen működik, teljesen új állapotú! Az 5 év gari is regisztrálva van, tudok benne segíteni, ha szükség lenne egyszer rá!
Canon CP-E4 teljesen új, makulátlan állapotú, kihasználatlanság miatt eladó. Egy alkalommal volt használva. Megvan minden tartozéka, doboza is. Ára: 34000,- Ft.
Eladó egy 70-200/F4-re való tulipán napellenző 2500.- Ft.
Más!
Van valakinek tapasztalata az alábbi linken található szín- és White balance beállító segédeszközökkel?
http://www.colormanagement.hu/products/x-rite-termekek
Köszi!
Helló! Nincs valaki közöttetek akinek van egy Canon 7D-e és Debrecenbe lakik? Szeretnék majd egyet venni, de ki szeretném előtte próbálni, hogy mennyire áll kézre, milyen a menürendszere, stb... Akinek van és meg is mutatná nekem, az kérem írjon rám a 02toffi(kukac)gmail(pont)com
Canon EOS 1100D váz (gy.sz.: 153063102488) dobozzal, minden tartozékával, kb. 17-18.000 expóval, EF-S 18-55 IS II kit objektívvel (gy.sz.: 8626076064), + egy vanguard 2go 14z táska 70.000 HUF
Eladó egy Canon 5d mkI-es gép, dobozával, 2 gyári és egy útángyártott akksikkal, töltővel és egy 8 gigás Kingston kártyával. Használatból eredő kopások vannak rajta, műszakilag jó állapotban. Ár: 105000 Ft. Megtekinthető Pesten. Sn: 053345399x Érdeklődni: mizikm(kukac)gmail.com 06-20-héthét0-48hét1