Több is lesz, csak W. nem hajlandó az időpontokat beírni, így meg hogy kalkuláljunk?!!
1. Szerintem is, de ez ábránd...
2. Én sem, sőt alig emléxem valamire:))) na jó ez nem igaz:)
3. Ez komoly! :))
4. Jó tanulópélda volt a jún.1 akkor!
5. Kéne...
6. Nem rajtam múlik... tudod jól, hogy én bennevagyok!!! ja, hogy nem csak nekem írtad ezt be;-))
7. Margitsziget? Lepedők, sörök, Baileys;-) sétálómagnó, LGT kazik, jó erős torok - jó idő - csak ennyi kell:)) hogy teccik? :)
Többesszámban?! :) Hány koncertet ad? (Mennék is, meg nem is)
Gyerekek, felelevenítve intenzíven ezt a múlt heti Koncertet arra jöttem reája, hogy
1. tényleg kellene még egy koncert az idén
2. abszolút nem is emléxem a dalok közötti dumálásra, az egész egy hatalmas nagy jó dolog volt, összefolynak a dolgok a fejemben
3. nem hiszem el, hogy egy hete volt, ez komoly?!
4. gyorsan lezavarom az államvizsgát (lesz pl. "Hogyan szervezzünk koncertet" tétel - kis túlzással -, azt már tudom, hogy mondjuk ki az alkalmas műsorvezető, stb).
5. LGT-koncertre kéne menni
6. Szóval valamikor mondjuk mikor mindenki letudta a vizsgaidőszakot, elmegyünk valahova.
7. 5letek?
„alkesz:))”
Hogy én? Dehonesztációt befejezni!
Attól a havi egyujjnyi (mielőtt megkérdeznéd: vízszintesen) Bailey’stől? A sör viszont undorító keserű dolog. Persze, szeressétek csak, a ti bajotok! :-))
Tetszik az ötlet, jó lenne már megismerni titeket IRL (már akivel még nem találkoztam, mert akikkel találkoztam, azokkal meg újra találkozni lenne jó; persze, a sört továbbra sem szeretem, de ez áthidalható).
Dicnó! Megelőztél az ötlettel, én most küldtem el kb. ugyanezt a listára (és persze a topikot csak most néztem – ezt azért írom, hogy azért plágiummal ne lehessen megvádolni; az elsőség mindenesetre a tiéd).
És vajon nem kellene bepakolni mást is - nem úgy gondoltátok, hogy ez folytatása (is) lehetne a Kottáskönyvnek? belekerülhetnének tán az azóta megjelent hangzók, szövegek, kották, a fellépések is, vagy ez kizárólag erre a fesztiválra készülne (illetve ennek emlékére)?
Hat lehet hogy az elso hivatalos magyar bootleglemez cimet el fogja a P. Mobil halaszni, mivel hamarosan megjelenik egy olyan kompillacio, ami csak "amator kozonsegfelvetelekbol" all.
OK. Angolban persze könnyű. A Deep Purple-nek ott van a 96-os Live At The Olympia lemeze, az úgymond official bootleg. Mit javasolsz frappáns címnek? Első Hivatalos LGT-*****lemez.
Zsolt ne hivjuk mar ezeket a felveteleket kaloz cd-nek. nagyon negativ az emberek megitelese ezekrol a kiadvanyokrol. a zeneszek pedig rossz szemmel nezik az ilyet.
sokkal jobbnak erzem a kozonseg felvetel kifejezest vagy ahogy angolban az "ismeretlen eredetu felvetel"-nek hivjak ezeket.
Nem én találtam ki, csak tolmácsoltam. Még annyit: aki hallja, adja át. Lehet, hogy vannak olyan ismerőseitek, akik készítettek ezt-azt, de nem olvassák ezeket a fórumokat. Szóljatok nekik, lécci!
Mit szólnátok ahhoz, ha lenne egy szép nagy, színes, képes könyv, Volt 1x1 fesztivál címmel? Persze megszólalna benne minden érintett, a közreműködők, a szervezők, lenne színpadkép, tervek, vázlatok, stage pass-ok, tények, kulisszatitkok, számok, újságcikkek, a sajtóban megjelent fotók, minden. De a könyv gerincét a közönség által készített képek, rajzok, beszámolók adnák, esetleg a zenekar kommentárjaival. Szóval az LGT-fesztivál alul- és felülnézetből. Ez 1 terv.
És akkor ez itt 1 felhívás. Aki készített bármi ilyesmit, és örömmel látná egy könyvben, legyen szíves, küldje el az e-mail címemre - vagy ha nem elektronikus formában van, jelezze, hogy van nála anyag, és írja meg, hogy milyen formában.
Igaz ez az írásos beszámolókra is. Sok minden érkezett az LGT-levelezőlistára és ide, a fórumra, de ha valaki még szeretne írni véleményt, beszámolót, ne tartsa vissza magát.
A hanganyagokkal is ez a helyzet. Mondjuk a könyv melléklete lehetne az Első Magyar Hivatalos LGT-Kalózlemez, válogatás a közönség soraiból készített felvételekből.
Anyagilag valószínűleg nem tudjuk honorálni, a honorárium a dicsőség, hogy a beküldő fotója, rajza, írása, felvétele és persze neve szerepel ebben a könyvben.
Tetszik? Van még ötletetek? Mit szeretnétek ebben a könyvben látni? Csináljuk meg! A megvalósulása jórészt attól függ, mennyi anyag gyűlik össze tőletek. Szóval ez az album az LGT-nek és a közönségnek valami olyan közös produkciója lehetne, ami maga a fesztivál is volt, adekvát lenyomata annak a három órás együttlüktetésnek.