Keresés

Részletes keresés

Leadfoot Creative Commons License 2008.07.04 0 0 914
Én a Revolution-on voltam fent, na ott még hatalmas nagy tapló a staff. Sokáig gyűjtöttem a helyesírási hibákat, amiket a különféle üzeneteikben elkövetnek, mert rettentően irritál, ha olyan alapvető helyesírási szabályokat nem ismer egy felnőtt ember, mint pl. hogy toldalékban nincs ly ("szabájalyi" - ezt pl. ott láttam leírva). Persze nem küldtem el nekik, csak csendben irritált.
De igazából nem is ez a gond, hanem hogy az oldal egy határ szar, viszont naponta jönnek a fenyegető üzenetek, hogy ejnye-bejnye, aki nem csinálja ezt meg azt, az ki lesz zárva, stb. Miközben az oldal pocsék, és a becsületes userek szopnak.

Aztán bekötötték itt a gyors netet, és elfelejtettem átállítani az adatlapomon. Erre olyan undorító számonkérő hangvételű üzenetet kaptam (warnnal)... Nyugisan, bár kisség cinikus hangnemben válaszoltam rá, erre ban.
Mivel ekkor már regelve voltam a Makira, egy szép kis levélben pofán röhögtem őket.

A MP jó, bár a staff néha kicsit túllő a célon szigorban, de nekik legalább van alapjuk rá, mert az oldal egész korrekt.
Előzmény: Törölt nick (912)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.04 0 0 913
Nem szép dolog csunyán kommunikálni.

Mindig van választási lehetőség.

Nem járok (vissza) olyan helyekre, amik nem tetszenek nekem.
Amennyiben tagja vagyok valamely zárt közösségnek, ígyekszem megismerni szokásaikat, és betartani azokat.
Előzmény: Törölt nick (912)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.04 0 0 912
Rendben, adjon warnt, nem is vitatom a jogosságát, nade leidiótázni?
Nyilogat a bicska a zsebemben, főleg, ha arra gondolok, hogy a kis fikanyúl lehet, hogy 18 éves kis senkiházi, aztán így leidiótáz valakit....
Előzmény: Törölt nick (911)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.04 0 0 911
Halihó!

Nem kivánom minősiteni a konkrét esetet, hangnemet, de jól tudni:

Szinte az összes komolyabb oldalon az uploadernek/feltöltőnek írt lényegében bárminemű pm/üzenet zaklatásnak minősül,de főleg "az állja már lécczi vissza szidelni!" tárgyuak. GYIK/szabályzat ezt tartalmazni szokott. Ezeket elméletileg minden kedves tag áttanulmányozza mielőtt nekiesik a letöltésnek vagy a staffnak, feltöltő(k)nek üzengetni.

A probléma abból adodik, hogy a feltöltő "leadja" az anyagot, csomoan letöltik, azután jó magyarosan elfeledkeznek a seedröl. Feltöltő még (főleg ha több anyagot tölt fel az oldalon) kapja dögivel az üzeneteket.
Előzmény: Törölt nick (910)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.04 0 0 910
Az a legszebb az egészben, hogy szóvá sem tehetem, mert simán kivágnak, de azért ez már túlzás, ez a hangnem!!!!
Remélem, az anyjával is így beszél az engem megszólító egyed és a házukban az urolkodó hangnem ugyanilyen.
Gratulálok!
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.04 0 0 909
Apám, hogy a bitgate-en micsoda paraszt a staff!!!
Többször kértem egy feltöltőt, hogy álljon vissza, várjuk 80%-on, hogy befejezhessünk egy torrentet.
A szöveges részben írtam hozzászólást, hogy visszajöhetne, többször kértem is, el is olvasta az üzenetemet, minden nap be is lép, de még csak válaszra sem méltat.
Erre mit veszek észre?
Jön egy üzenet, warn.
Hozzáfűzött szöveg: Kapjál már az agyadhoz te idióta!
Azért ehhez is kell egyfajta szellemi színvonal.
DexterMorgan Creative Commons License 2008.06.08 0 0 908
Nyitva van a Pret is!
sjohn Creative Commons License 2008.05.23 0 0 907
Nyitva van a Maki!
imyke Creative Commons License 2008.05.15 0 0 906
Sziasztok!

A hétvégén behalt a gépem, én meg amilyen ügyes vagyok nem mentettem le külön fájlba a látogatott oldalaimat, így a torrent oldalakat sem. Megtenné valaki, hogy az itt megadott e-mail címemre elküldené a címeket? Regelve voltam: 1st, BlueD, Pirated, Love. Előre is köszönöm a megmentőmnek! :-))
sjohn Creative Commons License 2008.05.01 0 0 905
Nyitva a Maki , futás regelni!
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.05 0 0 904
Elfelejtettel kozolni nepekkel a kovetkezoket:

Eme program hasznalataert kizaras jar az oldalakon, valamint hogy teged mar ki is zartak csomo oldalrol (nem botorsag ua IP|email cimmel villogni a forumokon?).
Előzmény: slypeti23 (903)
slypeti23 Creative Commons License 2008.04.05 0 0 903
sziasztok!Van egy nagyon király aránynövelő programom!Bármekkora sebességet be tudsz állítani!Le és feltöltési sebességet szimulál anélkül hogy a neted sebességét használná!Meghívóért cserébe elküldöm a programot!Email: slypeti23@freemail.hu
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.03 0 0 902
> mi az, amit kell, ami nekem nincs telepítve ahhoz, hogy meg tudjam normálisan nézni?

Penz fejlettebb, erosebb videokartyara, processzorra.
Előzmény: Törölt nick (901)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.02 0 0 901
Letöltöttem egy torrentet, bitgate-ről egyébként, Supernatural 3x11, HDTV 720p, ezek voltak odaírva.
Az eddig használt lejátszóim olyan furcsán játsszák le, mintha kihagyna kockákat... mi az, amit kell, ami nekem nincs telepítve ahhoz, hogy meg tudjam normálisan nézni?
fefe26 Creative Commons License 2008.03.28 0 0 900

sziasztok.

most indult egy oldal kicsit uj de jo a staff meg mindenki barátságos.gyertek.

www.bfteam.blackhosting.hu

hominger Creative Commons License 2008.03.13 0 0 899
Hello!
indult egy ujj torrent oldal mindenkit szeretettel várnak!
Az öszes torrent ingyenes:D!
regisztrálni lehet a http://zyontorrent.freehostia.com cimen.
(szerintem jo kis oldal érdemes megnézni)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.05 0 0 898
aki makis regre vár, az látogasson el a honlapra, mert coming soon
tisszekreny Creative Commons License 2008.02.24 0 0 897
Hy!

Engem egy BitHumen mneghívó érdekelne.
Cserébe az alábbiakbol lehet választani:

Meghívók:
Pretorians
SceneBits
Respect The Seed
HD-bits.ro
Spiryt

Accok:
BIT-HDTV (szüz)
STMusic (szüz)
Zamunda (szüz)
Underground Gamer (szüz)
Pretorians (Rang:Tag, Arány:1.791, Feltöltött:25.95GB, Letöltött:14.49GB, warnmentes elöélet)
Cinema Store (Rang:Tag, Feltöltött:4.82GB, Letöltött:0.00KB, warnmentes elöélet)
Pure TnA (Rang:virgin, Feltöltött:824.33MB, Letöltött:2.56GB, Arány:0.315, warnmentes elöélet)
BitHouse (Rangower User, Feltöltött:285.35GB, Letöltött:1.01GB, Arányod:283.887, warnmentes elöélet)

MSN címem: <!-- var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy35857 = 'szabotom' + '@'; addy35857 = addy35857 + 'walla' + '.' + 'com'; document.write( '' ); document.write( addy35857 ); document.write( '' ); //-->n szabotom@walla.com
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 894
Erre esetleg valaki?
Előzmény: Törölt nick (891)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 893
Bitgate.
Más ötletem nincs.
Előzmény: whissper (892)
whissper Creative Commons License 2008.02.16 0 0 892
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, kérésem.
Szeretném letölteni a Hősök első szériáját magyarul, de azokon atracker oldalakon, ahol regisztálva vagyok, nincs fent, illetve, ahol igen, ott a letöltésem sebessége nagyon lassú.
Valaki ajánlana egy olyan oldalt, ahol fent van az említett sorozat?

Előre is köszönöm!

W.
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.15 0 0 891
Melyiket érdemes letölteni a kettő közül, ha jó minőséget akarok? (sosem tudtam, melyik típus milyen)
DSRIP vagy HDTV?
rihoka159 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 890
most hallottam hogy beindult egy új tracker, egy bizonyos fight Torrent

itt egy link, haverom külddte:
fightTorrent
rihoka159 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 889
csak hogy a trackered többet számol

a teljes méret + a kárbaveszett is hozzáadódik a letöltött adatforgalmadhoz.. de ha kevés a kárbaveszett, nem valami arányrombóló
Előzmény: wizes (888)
wizes Creative Commons License 2008.02.09 0 0 888

Ha letöltök és megnézem az általánost, akkor a kárbaveszettnél soxor adatot találok.
Az mennyiben befolyásolja a végeredményt, pláne ha szoptot töltök le?

Tovább hagyom nyitva mindíg -a feltöltés miatt- és soxor látom, ha már jelezte letöltött, azután is töltöget néha picinyekeket le az info szerint.

Mause1 Creative Commons License 2008.02.02 0 0 886
Újra él az Impulsive ! A fórum és a tori rész is!Új külsővel,új motorral,teljesen megújulva a régi felhasználókkal..még szabad a regg.!
https://www.impulsive.hu/
Impulsive.hu informatikai portál
http://img526.imageshack.us/img526/3171/bannerimpxr1.jpg
bobiszon Creative Commons License 2008.02.02 0 0 885
Savaria.
Megszűnt :-(
Béke poraira !
Előzmény: Törölt nick (883)
szedmák bakter Creative Commons License 2008.01.30 0 0 884
Sziasztok,

problémám a következő: Bitcometet használok,azonban a gépem újratelepítése óta megfigyeltem,hogy a BC futásakor egy idő múlva a böngészők rejtélyes módon blokkolva lesznek. ("A felhasználó megszakította az oldal betöltését",stb. feliratok) A BC eközben vígan ketyeg,azt nem blokkolja semmi. Ha lekapcsolom a BC-t, akkor hosszabb-rövidebb idő után újra mennek a browserek.Gyanakszom, hogy a Zone Alarm okozza bajt, de az újratelepítés előtt is ugyanez volt a felállás (BC-ZA) és akkor semmi gond nem jelentkezett.

Van valakinek tippje?
207i Creative Commons License 2008.01.17 0 0 882
Sziasztok!

A válasz arra, amit kérdeztem, ezen a weboldalon található:

http://torrentfreak.com/how-to-create-a-torrent/

207i

207i Creative Commons License 2008.01.10 0 0 881

FTPvel kezdtem én is. Viszonylag egyszerűnek tűnik, de pont azt láttam érdekesnek a torrentben, hogy több helyről is tudok (ADSLhez képest tisztességes sávszélességgel) seedelni. Letöltők segítenek, stb.

De látom, hogy marad az otthoni ftp szerver. Csalódtam a torrentben. :-)

207i

Előzmény: Törölt nick (880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!