Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.21 0 0 5223

Sziasztok! először is

Kissné Sárik Mariannának Nagyon nagyon Boldog Szülinapot kíván.

Geó és janik

amúgy a bal kezembe geó és ha hazaérünk rengeteg képet kell átméretezni és feltenni

mainap Creative Commons License 2008.08.20 0 0 5222

Szerencsésen megérkeztünk a debreceni virágkarneválról:))) amire a Janik hívott meg bennünket :))) Mindannyian csodálatosan éreztük magunkat , a szervezés egyszerűen utolérhetetlen volt mondanom sem kell. Mivel én egy önző csaj vagyok , így azzal az ajándékkal dicsekszem  , amit én kaptam a Janiktól , az Anitától , a Pötyétől , Cintiától és természetesen Geótól :))) Mégegyszer nagyon köszönöm , ennél kedvesebb dolgokat nem tudtak volna a számomra prezentálni :))) Barátosném !!! Mivel te cipelted a cuccot így azt hiszem neked külön kell köszöntet mondanom :)))) Tetmészetesen a Quinike is szuper dolgokat kapott , itt rágcsál mellettem , a Papi pedig viharosan áthúzott az irodába , és ott rágcsálja a Janik illatos meglepetését :(((( / FÚJ / . Szerencsésen megúsztam a gusztustalan forrócsokit is , amit a Papi imádott / eddig utálta , és megjegyezte hogy a Janiknak páratlan ízlése van ..... / szóval rémes :)))))

Előzmény: Törölt nick (5221)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 5221

Jóreggelt!

Sétánk megvolt, most készülünk a karneválra! Csak az erkélyre kell kimenni!

Szasztok

Janik

Előzmény: mainap (5220)
mainap Creative Commons License 2008.08.19 0 0 5220
Na de drágáááááááááááááááám :)))) Hát ez csak természetes :)))) Ilyen kedves meghívásnak ki tudna ellenállni ????? Neked meg pláne :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (5219)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 5219
Sziasztok!

Szerencsésen megérkeztünk minden oké!!!! Csak a hálószobát átalakították most barna, nem fehér! :(( Nekem az előző jobban tetszett :)) Dehát ez van!
Képek készülnek videó is! Kb 200 fotó lesz! :)) + a kamera :))
Köcike köszike!

Sziasztok

Janik & Geórgió & Pötyenéni & Endrebá & Anita & Cintia

Holnap délelött érkeztek ugye Klári!?

pápá
Előzmény: kocikám (5218)
kocikám Creative Commons License 2008.08.19 0 0 5218

JÓ UTAT,STOP  SZERENCSÉS MEGÉRKEZÉST, STOP ÉREZÉTEK MAGATOKAT JOL, ÉS VIGYÁZZATOK EGYMÁSRA STOP

ÉLMÉNYBESZÁMOLOT ÉS SOK-SOK KÉPET VÁRUNK STOP

Előzmény: Törölt nick (5217)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 5217

Hiába a Papi az Papi! :))

Félhét!??? Akkor még alszom Geóval! :))

Még végül tényleg ti költötök fel!? :))

A röhej az, hogy én és Geó 8 körül indulunk a sétának tehát nem bizti, hogy látjuk a felvonulást. Vagy menet közben nézzük, Geó útvonalán mennek különben! :))

A hoteltöl a vasút fele szokott sétálni!

Mamár gondolok rád Klári délután, az első utam a Mozart  forrócsoki lesz! :)) Sok-sok tejszínhabbal! :))

És valaki gondolt a vegákra kaja szempontjából!? :(( Majd meglátom mit tehetek érted kedves Klári, hogy legyen! :))

Janik

UI: Kész vagyok a bedobálással a táskába! Egy pizsama és kész, a többi Geó cucca! :))

Előzmény: mainap (5215)
panita72 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 5216

Barátosném! Akkor ti fogjátok ébreszteni a Janikot?:-))))

A papírocskára fel tudnád még írni a műanyag tányérokat? A májacskának meg kell adni a módját. :-)) Most jutott eszembe, így a rántott husit kézzél-lábbal fogjuk enni. :-))) Gondolom a Janik az uccsó hajszálát is kitépné, ha most nyakamba venném a várost pár műanyag tányérért. :-))) A műanyag poharakra már gondolt Janik, hát hiába figyel a részletekre. :-))) Lesz cuccosunk rendesen, Janiknak meg sem merem mutatni. :-))) Várunk nagyon benneteket!!! Quinikére vigyázzatok az úton! :-))))

Előzmény: mainap (5215)
mainap Creative Commons License 2008.08.19 0 0 5215
Muciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! A Papi azt mondta hogy félhétkor indulunk :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (5214)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 5214

Szép jó reggelt!

Nos elérkezett a nagy nap, megyünk először is sétálni! :))

Majd összehajingálok egy pár holmit a rütyőbe, és irány a nagy másik kedvenc városom Debrecen!

Ha minden igaz csütörtök dél körül érkezünk, vagy netalán még ma este!? :))

panita72 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5213
Megyek is aludni, lehet, hogy ez lesz az uccsó nyugodt éjszakám. :-)))) Jó éjszakát Barátosném, és siessetek ám 20.-án, nehogy a tűzijátékra érjetek ide. :-)))))
panita72 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5212
Jaj Barátosném! Visszafelé nem vettük meg a vonatjegyet, így megsasolom, hogy milyen lesz az első éjszaka és ha még Pötye is "molesztál", akkor fejveszve menekülünk veletek haza. :-)))))))))))))
Előzmény: mainap (5211)
mainap Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5211
Na ezt ne csináljátok !!!!!! Hangosan röhögök és a papi nem tud aludni tőlem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: panita72 (5210)
panita72 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5210
Na ez eszembe sem jutott! :-)))
Előzmény: Törölt nick (5209)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5209
Vagy mindenki a franciaágyon! :)) nekem is forog! :))
Előzmény: panita72 (5208)
panita72 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5208
A Pötyés variáció nagyon jól hangzik, Endre a pótágyon, mi meg Cintivel a nagy ágyon. :-)))) Hát hiába forog nekem az eszem, ha akarom. :-))))))
Előzmény: Törölt nick (5207)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5207

És választhatok is! Vagy a lakosztályban alszom Anitával és Cintiával, vagy Pötyével, Vagy Endrével egy ágyban a hálószobában! :)))

Janik

Előzmény: mainap (5206)
mainap Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5206
Te Janik :))) Szerintem felkötheted a...... , úristen ennyi csajjal ottmaradni egyedül :)))) Kíváncsi leszek mi marad belőled :))))
Előzmény: panita72 (5204)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5205

Természetesen Anita! Az ucán fogok aludni! A nagytemplom hátamögött a drogosoknál, a kertben :)) Én még semmit nem pakoltam össze! Holnap meg sok idő nem lesz! 11 után elkell indulnunk!

Jóéjt!!!

Előzmény: panita72 (5204)
panita72 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5204
Jaj de várom már! Holnap indulunk a Janikékkal a virágkarneválra! És ott is maradunk a lányommal két éjszakát, a Janikék lakosztályába. :-)) Legalább nem fog a Janik 8-kor már aludni, arról gondoskodom! :-)))) Aztán 20.-án jön a Klári barátosném erősítésnek. :-))) Az utcabált sem fogjuk kihagyni, ugye Jaaaaaaaaanik! :-))))
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5203
Recept

Gyúrj össze egy tányér hűséget és szeretetet 2 marék szépséggel és 2 marék ésszel. Kell egy-egy púpozott evőkanál bátorság és ügyesség. Alaposan keverd össze. Fűszerezd meg bohókássággal, játékossággal. Most ízlés szerint tehetünk hozzá vadászösztönt, vagy házőrző hajlamot, esetleg mindkettőt. Egészen kevés igényt is rakni kell hozzá, hogy zqamatosabb legyen. Gyúrjunk belőle tetszőleges formájú szőrös négylábút, és süssük ki. A tökéletes íz és az esetleg belepottyant rosszaságok miatt szükséges hozzá keresni egy szerető gazdit is.

Kész is van az ember legjobb barátja, és egyben az egyetlen lény, aki ha éjjel kettőkör érsz is haza, akkor is örül, teljesíti asmit kérsz tőle, és minden vele töltött percet sokszorosan meghálál.

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5202

Gratulálok az 1 éves évfordulóhoz! :))

Millió??? két millió éve nem írtál! :))

Én írtam neked hogy hol lesz a gyülekező, de nem jött válasz így lefoglaltuk a szállást, Kétpóra az http://www.almasyhotel.hu/ -ba. Mert 14-én akkor nem dolgozom, ráértünk volna! Legalább ide írhattál volna hogy hol lesz a gyülekező! Az üzenőfalra

/ IWIW / ki is írtam, azt hittem hogy nem vagyunk szívesen látott vendégek!

Janik & Geó

Ui: Holnap utazunk Anitáékkal Debrecenbe a virágkarneválra, 20-án  meg Kláriék jönnek utánunk! Nagy buli lesz megint! :))

Előzmény: kiskutyapanzio (5201)
kiskutyapanzio Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5201
Sziasztok Drágáim!!!
Ma egy évvel ezelőtt vigyáztam életem első vendégkutyijára!!!! Bonykára a mini yorkira!!
Tök jó!!
Millió éve nem írtam nektek!
Hogy vagytok? Remélem mindenki jól!!!
Ne felejtsétek el hogy :

Aki tudja adja tovább! Yorkisok figyelem!!!
Szeptember 14.-én ismét Yorki Találkozó Érden!!!
A helyszín ugyanott ahol májusban! Gyertek el minnél többen! Infó: http://baranyivarga.hu

Nagyon sokan jelentkeztek már! No és akik májusban voltak bizti jönnek!
Olyan 10 óra körül lesz a gyülekező!!!
Mindenkit Szeretettel Várok!!!!!!

Janki ! Majd jelölj vissza a VIPet en!!!
Bejelöltelek Benneteket!
Na most mennem kell mert millió a kutya nálunk!
Sok-sok puszi Minenkinek!!! Jók legyetek!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5200
Így fexik mellettem, hogy mikor megyünk már sétálni! :))
Előzmény: Törölt nick (5199)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5199

Dehát régebben is felizgatta magát és nem hányt!  :((

Előzmény: mainap (5197)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 5198

Szép jóreggelt!

Kedves Klári! A 5194-es hszóláson látod a végén a mosolygós jelet!? :))

Egy kicsit cukkoltam, mert kezd beidegesedni! Szerintem lesz ott a környéken annyi hely hogy a Papi találjon egy helyet!

Janik & Geó

Előzmény: panita72 (5196)
mainap Creative Commons License 2008.08.17 0 0 5197

Ha n em izgatná fel magát , szerintem nem is hányná össze magát :))))

ANITA !!!! VAGY MÉG ????????

Előzmény: Törölt nick (5195)
panita72 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 5196
Hogy te milyen kedves vagy?!:-(
Előzmény: Törölt nick (5194)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 5195

Klári! Mitől lehet hogy vacsorázik Geó, gyorsan megeszi majd nekiáll sexelni a párnájával és a macijával! És utána kihányja a vacsorát! A reggelinél nincs probléma! Most újabban reggelizik! Ez már a 3-ik napja!

Lehet hogy, mert felhúzza magát odalenn a tűzelés miatt!???? ( van egy pár szuka, akik tűzelnek )

Szép álmokat!

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 5194

Ne próbálkozz hanem tegyél valami! Mert a 2 nagy bőröndöt neked kell végig cipelni a városon! :))))

Janik

Előzmény: panita72 (5193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!