Keresés

Részletes keresés

nefes Creative Commons License 2002.04.15 0 0 9
Vgyuri,

eszerint mégiscsak veszed a lapot?
régebben fogadjoztál, hogy egyiket sem...

Előzmény: Vgyuri (8)
Vgyuri Creative Commons License 2002.04.14 0 0 8
Tudomásom szerint ezer éve nem volt. De volt, egyszer uj korában, egyszer meg pár évvel ezelott valaki jött vele.

Előzmény: Mr.Baljan (7)
Mr.Baljan Creative Commons License 2002.04.13 0 0 7
Szeretnek egyszer megnezni egy Concorde landolast!
Igaz, hogy Ferihegyen is elofordul, de eleg ritkan?
Lawnmower Creative Commons License 2002.03.22 0 0 6
Igazad lehet. Biztos mindegyik más. Ha az üzemeltetőnek éppen kéznél volt néhány elsőosztályú ülése, azokat dobálta be a gépbe, ha nem, akkor megtette kicsivel több "másodosztályú" is, ha pedig olyanokat sem tudtak sehonnan szerezni, akkor nyilván beszereltek pár kempingszéket. Úgyis olyan rövid ideig vannak a fedélzeten azok a csóró utasok, hogy csak kibírják valahogy...
De komolyan: a Concorde valóban csak egyosztályos elrendezésben repül, mind az Air France-nál, mind a British Airways-nél. BERMUDÁKnak valószínűleg nincs sok köze a témához.

Lawnmower

Előzmény: HUNTERKILLER (5)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2002.03.22 0 0 5
Lehet hogy minden gép különbözik egymástól,nem?
Előzmény: bfly (3)
Vgyuri Creative Commons License 2002.03.20 0 0 4
Gyerekek:
A Concorde és a TU-144 hivők itt azon vitatkoznak, hogy melyikük találta fel a spanyolviaszt. A szomoru véget ért XB-70 Walkyre-n minden nagy ötlet megvolt a kacsaszárnyacskától a lehajtható orrig. )Aranysas 2002/3) A TU-144-esnek is volt egy bombázó elődje már 1961-ben, onnan vették át a Concorde-tól eltérő hajtóműelrendezést.
bfly Creative Commons License 2002.03.18 0 0 3
Bermudák: ha utaztál volna concorde-on akkor tudhatnád, hogy ott nincsen másodosztály csak első.
Előzmény: BERMUDÁK (2)
BERMUDÁK Creative Commons License 2002.01.22 0 0 2
Szia Zsolt!

Én már utaztm concorde gépen, semmi extra nem igazán lehet érezni a különbséget ez és a hagyományos gépek között, maximum az a furcsa, hogy a felhök gyorsabban mennek el az ablakod mellett.A kiszolgálás tényleg első osztályú volt, még annak ellenére is, hogy csak másodosztályon utaztam.
Remélem, hogy valamennyire kielégitettem az érdeklődési köröd.
Minden jót!

Előzmény: ezsolt (-)
ezsolt Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1
kezdetnek nem rossz.
:(((
Előzmény: DonKerOzin (0)
DonKerOzin Creative Commons License 2001.11.27 0 0 0
Nekem van egy jó sztorim, amiből azt hiszem jól össze lehet hasonlítani a két gépet:
Nullaszor már mentem TU144-essel 0-val, és Nullaszor mentem Concorde-dal 0 val. Ugye ez hasznos volt ? :-)
Előzmény: ezsolt (-)
ezsolt Creative Commons License 2001.11.24 0 0 topiknyitó
helló repszakértők!

Kérlek benneteket, tiszteljetek meg véleményetekkel, ismereteitekkel!

Elsősorban az érdekel, hogy ki tudna nekem összehasonlítani a TU-144-et és a Concorde-ot,
nemcsak a műszaki dolgok érdekelnek, hanem minden!
Sztorik, vélemények, minden érdekel!

köszi szépen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!