Igazad lehet. Biztos mindegyik más. Ha az üzemeltetőnek éppen kéznél volt néhány elsőosztályú ülése, azokat dobálta be a gépbe, ha nem, akkor megtette kicsivel több "másodosztályú" is, ha pedig olyanokat sem tudtak sehonnan szerezni, akkor nyilván beszereltek pár kempingszéket. Úgyis olyan rövid ideig vannak a fedélzeten azok a csóró utasok, hogy csak kibírják valahogy...
De komolyan: a Concorde valóban csak egyosztályos elrendezésben repül, mind az Air France-nál, mind a British Airways-nél. BERMUDÁKnak valószínűleg nincs sok köze a témához.
Gyerekek:
A Concorde és a TU-144 hivők itt azon vitatkoznak, hogy melyikük találta fel a spanyolviaszt. A szomoru véget ért XB-70 Walkyre-n minden nagy ötlet megvolt a kacsaszárnyacskától a lehajtható orrig. )Aranysas 2002/3) A TU-144-esnek is volt egy bombázó elődje már 1961-ben, onnan vették át a Concorde-tól eltérő hajtóműelrendezést.
Én már utaztm concorde gépen, semmi extra nem igazán lehet érezni a különbséget ez és a hagyományos gépek között, maximum az a furcsa, hogy a felhök gyorsabban mennek el az ablakod mellett.A kiszolgálás tényleg első osztályú volt, még annak ellenére is, hogy csak másodosztályon utaztam.
Remélem, hogy valamennyire kielégitettem az érdeklődési köröd.
Minden jót!
Nekem van egy jó sztorim, amiből azt hiszem jól össze lehet hasonlítani a két gépet:
Nullaszor már mentem TU144-essel 0-val, és Nullaszor mentem Concorde-dal 0 val. Ugye ez hasznos volt ? :-)
Kérlek benneteket, tiszteljetek meg véleményetekkel, ismereteitekkel!
Elsősorban az érdekel, hogy ki tudna nekem összehasonlítani a TU-144-et és a Concorde-ot,
nemcsak a műszaki dolgok érdekelnek, hanem minden!
Sztorik, vélemények, minden érdekel!