És milyen proc alatt futott játszhatóan a 845G onboard VGA-val? :)))
Amúgy meg lehet csinálni úgy is egy játékot, hogy rendesen skálázható legyen, vagyis sima 3D kártyán is nyomható legyen (de nincs semmi extra), de kihasználja az újdonságokat is. Erre egy példa az OFP: Resistance, ami játszható egy 400Mhz-s P2-őn Voodoo3-al (256x256-os textúrák, 400 méterre levett látótávolság, minden LOW-on), de meg lehet fektetni akár egy 1,8Ghz-es P4-et is vele, Radeon 8500 mellet (2048x2048-as textúrák, 1500 méteres látótáv, minden Very High-on). És a különbség látható!
A Bf42-nél az a baj, hogy messze nem skálázható úgy, mint az OFP - igaz viszont, hogy itt nem kell napokat szórakozni azzal, hogy ne villogjanak a textúrák, rendesek legyenek az árnyékok, stb...
Ja, akkor irjunk már valamit a játékról is:
A Bf42 játék orientált, vagyis nemsok köze van a realitásokhoz. Illetve a gyalogos egységeknél még elég reális a szórás, a lőszermennyiség, és úgy-ahogy a sebzés. A gond a járműveknél kezdődik, a tankok 3-4 gránáttól megpusztulnak, a lövegeik meg vizszintes csőnél 50m-re maguk elé durrantanak - erre valszeg az erősen csökkentet látótáv miatt volt szükség, de így kész kínszenvedés a tankosdi. A repülőknél szintén padlót lehet fogni, mert ugyan nem egy IL-2 szintű repülésdinamikát vártam, de azért a demóban látott repmodeldt bátran lehetett volna még fejleszteni - nevetséges, de az IL-2-ben jobban repülhető full realitás mellet a P-39 (a legnehezebben vezethető, legkóválygósabb gép a játékban), mint itt bármely gép. A bombázógépek mondjuk poénak, csak azt nem értem, miért nem kaptak a többiek is egyet-egyet? A vizí járművek poénossága már más tészta, két romboló egymás ellen kegyetlen jó móka.
Ami viszont nem akkora móka, az a single, mert az AI síkhülye továbbra is. Az egyik beül a romboló hídjára, és utána meg a játékidő végéig meg se moccan (biztos szunyókál egy jót a harc alatt), a csapat maradéka meg megy repülni, a földön meg vannak melleten 2-en úgy, hogy az egyik BAR-al lövi a japán tankokat egészt idő alatt...
A multi kegyetlen jó, csak ugye én a méregdrága matávNYET elérésem miatt nem leszek túl gyakran a szervereken - sajnos...
Bocs, mint olvastam volt mar ilyen problema, csak a megoldasa nem lett egyertelmu. Szoval single playerben minden szepen mukodik, de ha internet jatekot akarok inditani, akkor disconnectel a szerverrol. A kovetkezot csinaltam:
Ezek utan a lejjebb emlitett ket szerverhez nem tudok csatlakozni. Ez persze nem zarja ki hogy a szerverek nem mukodnek, azonban ha ->add server utan azonnal ->join-t nyomok, akkor mar ker szerverjelszot, szoval a szervereknek mukodniuk kell. Sajnos ezutan tortenik az disconnected from server. Tud valaki segiteni?
CIFUUUUUU !!!
Téged is ritkán lehet látni! De nem baj mert vasárnap szavadon foglak, és tényleg reggel 6-ra beállítunk (persze ez is az én 5letem volt):))))Ja és legyen már jó neted! (küzdj az igazadért bammeg :)) )
Lynx_tata: Sajnos nincs más +oldás, a játék T&L kártyát követel...
Sőt, nem is akár milyet: 3D accelerated 32 MB video card or equivalent with HW-T&L (Hardware Transform & Lighting) and 24-bit z-buffer...
ReaperY:
Csak ötletszerűen mit nézzél át:
-DirectX 8.1 fent van?
-Hangkártya/videókártya driverek OK? (a Dx csomagban ott a DxDiag, az megmondja ha valami nem igazán tetszik neki)
-Demó ment? Ha igen, akkor a crackeléssel lehet valami hiba...
Nem indul nálam!!! Gép: Duron 972, GF3 Ti200, WinXP. Felteszem, majd az 1.1 patch + a crackelt exe. Inditanám ,de valami üzenetet visszadob kb. egytized másodpercre. Van valami tesztprogija, de ott a prociteszt nincs kipipálva. Ja, net nincs otthon csak single playert akarom kipróbálni (lehet, hogy ez a baj?). Mi az öregannya a baja?
no a helyzet az hogy ez egy Compaq Evo gép ....
nálunk mindekinek ilyen van, Cshez és Dod hoz kiváló volt. (sok minden máshoz is vacsi ujj játékokhoz is )(igaz inkább otthonról jaccotunk)
csakhogy azért hogy egy ilyen szarul megirt progival jaccunk, nem fogunk vidokártyát cserélni ... .... (bocsi tévedtem nem TNT2 hanem) nvidia Vanta VL .... RG nem fogunk ezzel a játékkal jaccani RGO EA Games bekaphatja tövik a programozoóit pedig kirugahtja ... a projket managereit pedig talán börtönbe kéne csukni ... :-)
Help me.
Otthon van egy pIII gf2 tokjol megy a jtek csak hat kicsit képregény ha 32 en jaccanak ...
de amugy kurva jo...
van egy masik masina ami pIV Riva TNT2
és abban...hat abban nincs köszönet... :-)
nagy nehezen betolri a mappot ...kozebn 1 szer az eljen ki kell menni CTRl-ALT del majd cancel mert megkad a maptoltesben ... :-)
ezekután kapok egy egy egy olyan iszinyu 60HZ es képet hogy ,ég most is fájjjjj a fejem ....
egy kollega mar leirta gyonyoruen hogy is nézki ki a kép, hiányzik a modellek fele a szinek 98 % a minde kék vagy fehér... szerencsére az Axis skinek szinei mind hiányoznak igy amikor egy kicsit randlairoztam a palyan nem is lattam oket ...szoval hiper gáz ...
kiprobaltma mindazt amit a hq-n leirtak a fiuk ssajnos nem seggggggített...
van valami ötletetek ??
A tengeralattjáróval épp kb 20 perce futottam össze valamejik Japán-Amerikei harcmezőn asszem a Midway szigeteken Amerikai oldalról. probálkoztam vele egy kicsit, de asszem maradok a tanknál :)).
Kitartás, menni fog :o)
Én is szívtam vele de már megy. Telepítsd újra.
1. Telepítés
2. 1.1 Retail Patch
3. Copy ->Server Crack exe
4. Generálj cd keyt.
Nem tudok belépni az említett szerverekre.
A full van meg. Patcheltem 1.1-re, az crackeltem. Ennek ellenére nem enged be. Eljutok odáig hogy kéri a pass-t, azt beírom, utánna egy darabig tölt aztán kiírja hogy, error disconected(ez az OBI Power-ra vonatkozik a másikat meg se találja).
Mi lehet a baj?