Keresés

Részletes keresés

likviöcsi Creative Commons License 2000.05.19 0 0 74
Csak a "ország hóhéraihoz" tennék hozzá annyit,hogy emlékszel-e kedves Té azokra az időkre amikor körülöttünk Romániában,Bulgáriában,
stb nem volt SEMMI a boltokban csak olajos hal,
nem volt benzin,fűtés,stb.MI VOLT AKKOR ITT????
Itt kérlekszépen minden volt amit akartál!
akkor bitztos te is aláirtad volna hogy maradjon igy minden 50 évig,csak legyen mit enned,és legyen valami jövőképed,persze innen 2000 ből már erre nem sokan emlékeznek ugymond "letört a visszapillantó tükör" nagyon sok embernek.
Előzmény: Té (71)
MZ/Y Creative Commons License 2000.05.18 0 0 72
Üdv, Té!

Kezdjük a végén: nem voltak az ország hóhérai. Tőled idéztem, a Fideszre írtad, azt hittem, nem érted félre. Csak azt jeleztem, épp miről írok.
Hogy Hevessyék nem csináltak semmit, azt nem merném így kijelenteni. A Szutyok által dícsért bev. központok az ő nevükhöz fűződik. Nem mintha én el lennék ájulva tőle. Ráadásul van olyan, hogy a "nem tettek semmit", csak a várost üzemeltették, több, mint a várost felbolygatni. Azonkívül nem éppen dícsérnivaló a jelenlegi önk. cselekedete, miszerint adtak már maguknak 70% fizuemelést. Remek...
Nyíl utca: a köz persze, hogy előrébbvaló. Ha Téged érintene, nem biztos, hogy ezt mondanád. Ráadásul várjuk meg, mikor lesz belőle valami.
Azon most nem sértődök meg, amit utoljára írtál, de azért felhívnám a figyelmedet, hogy ha az MSzP-re szavazok, azzal nem a diktatúrára, nem az egypártrendszerre, nem Kádárra szavazok. Mégegyszer leírom: én örülök a legkevésbé, hogy a maszop maradt nekem, '90-ben még én sem így gondoltam. Ennek alátámasztására tudom javasolni a "mit mondana ma Orbán Orbánnak" topicot. A '92-es beszédeiből láthatod, mi az, amiért a jobboldal nálam nem nyerő

Előzmény: Té (71)
Creative Commons License 2000.05.18 0 0 71
Üdv MZperYpsz!

Jaja Hevessyéknek nem volt ennyi botrányuk, mivel nem is történt semmi. Azt meg nehéz kritizálni.
A sztráda elvileg valahol ki fog jönni a négyesre, inkább azt kellene rendbehozni, gyalázatos állapotban van.
Nyíl utca:
Én sem akarnám, ha ott laknék, de a közérdek előbbre való. Egyébként a mostani állapot sem sokkal jobb.

"Nem voltak az ország hóhérai"

Ugye ezt nem mondod komolyan?

"ez megint a múlt, engem meg a jelen jobban érdekel."

Most múlt, de ha mindenki így áll hozzá mint Te, akkor még lehet ilyen a jövő is. Az pedig nagyon gyászos lenne!

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.17 0 0 70
Miért, a pártoktól mit várhatsz? Nem csak a város, megye, hanem a keleti régió.
Nem igen foglalkoznak ilyesmivel, mert nem hallatszik odág fel. Egyszerűen felfogja a béka feneke. A szavazat az kell, ígéret van is. Nem fukarok. Csak mindig másra kell a pénz: Katasztrófa esetén 1-2 milliárdra már rá lehet fogni egy egész éves lefaragást. Katasztrófa meg van, legalább mint ígéret.
Előzmény: Té (68)
MZ/Y Creative Commons License 2000.05.17 0 0 69
Üdv, Té!

Fiatal voltam. Ezzel együtt nem tartom jó megoldásnak, ha valakit csak a név érdekel. Én azt mondom, elsősorban a mai tettek számítanak.
Botrányoknál -szerintem- Likviöcsi nem országosra, hanem helyire gondol. (Ezzel együtt: egyrészt Princzet ez a kemény, tökös társaság sem hozatta haza, másrészt a Horn-villa Postabank-os építéséről akkor hallottam utoljára, amikor Horn azt mondta, a Postabank nem adott kölcsönt hozzá. Azóta volt ellenkező bizonyíték?)
Piac utca: emlékezz szeptemberben, mit írtál erről (baromság). Ezt Kósa elhatározta. És Ő nem enged!
Nyíl utca: lehet, hogy Hevessynak nem sikerült 8 év alatt. Kósának is nehéz lesz, mivel azok az ott lakók nem nagyon akarják. És baromira le tudják lassítani.
33-as út: autópálya soká lesz, ráadásul nem jön Debrecenbe. De ettől függetlenül: szerintem így egy nagy kalap sz@r az egész. Félmunka.
Nem voltak az ország hóhérai: ez megint a múlt, engem meg a jelen jobban érdekel.

Előzmény: Té (68)
Creative Commons License 2000.05.17 0 0 68
Molotovics!
A pártsemleges városvezetésre gondolsz? Jó ötlet, csak nem tudom, hogy kivitelezhető-e?

MZperYpsz, Likviöcsi!
Nagyon sajnálatosnak tartom, hogy fiatal értelmiségiek (gondolom azok vagytok) lehetséges alternatívának tartják az MSZP-t. Talán még túl fiatalok voltatok '89 előtt, vagy rossz a memóriátok, vagy szerintetek nem olyan lényeges már az a negyven év diktatúra. Én ezzel nem tudok azonosulni, egy Horn Gyula nevével fémjelzett párt ne vezesse ezt az országot.
Botrány pedig akkor is volt bőven, elég ha csak a Postabankot és az ezzel szorosan összefüggő Horn villát említem.
Likviöcsi!
Lehet, hogy Te az MSZP kormány idejében érezted magad a legjobban, (van egy cimborám aki szintén így gondolkodik), de szerintem a nagy többségnek akkor sem volt jobb, mint most.
A Piac utca szeptemberi lezárásából szerintem nem lesz semmi, a jelenlegi formában tényleg baromság lenne. A Nyíl utca szélesítése évek (évtizedek) óta téma, Hevessyéknek 8 év kevés volt rá, remélem Kósáéknak elég lesz 4 év is.
A 33-as út felújítása az autópálya továbbépítése miatt veszített jelentőségéből, persze kellene, mint ahogy sok minden más is (pl. elkerülőút) csak hát miből?
Még egyszer mondom, igazatok van sok baromságot csinál a FIDESZ, vannak botrányok, korrupciós ügyek ("Ez itten kérem Magyarország"), de ilyenek voltak korábban is. Egy nagy előnye viszont van a FIDESZ-nek: Nem voltak az ország hóhérai 40 éven keresztül!

MZ/Y Creative Commons License 2000.05.17 0 0 67
Üdv, Té,

'90-ben én is úgy gondoltam: MSzP - soha. Aztán úgy alakult, hogy ők maradtak. És hidd el, én sem örülök a dolognak...
Szutyok hozzászólása tetszett: ugyanis leírta, itt élőként lehet, hogy más lenne a véleménye. Mert nem elég egy utcát rendberakni, gyakorlatilag Debrecen ilyen célú pénzének nagy részét erre fordítani. És nem szabad Debrecen közlekedését tönkretenni. Tegnap jártam a Nyíl utcán, aminek 2x2 sávosítása lenne hivatott a forgalmat elvinni a belvárosról: semmi nyoma, hogy ott történne valami. A Piac utcát meg szeptembertől lezárják...
És szerintem a 33-as ut felújításának abbahagyása is nagy hiba. Az lenne az egyetlen jó minőségű út Debrecen felé - erre Hortobágynál megáll, mert Kósa mást tart fontosnak...
Viszont arra kíváncsi lennék, melyik bev. központ köszönhető Kósának? Mert szerintem Hevessy alatt épültek, illetve kezdődött az összes.

Előzmény: Té (64)
likviöcsi Creative Commons License 2000.05.16 0 0 66
Hát sajnos el kell,hogy keseritselek itt az egyeten szóba jöhető párt az MSZP.
Nem voltam,nem vagyok ,és nem is leszek sem ennek sem semelyiknek a tagja,de én a legjobban az ő idejük alatt éreztem magam.És nekem ez a lényeg.
Mellékesen jegyzem meg hogy tizedannyi botrány nem volt akkor mint most.
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.16 0 0 65
2jara hivom fel a figyelmedet, hogy en mar mondtam jobbat.
Előzmény: Té (64)
Creative Commons License 2000.05.16 0 0 64
Kedves Likviöcsi!

Nem vagyok én olyan nagyon elájulva ettől a mostani kormánytól és az önkormánytól sem, csak nem látok más alternatívát. Az MSZP nálam szóba sem jöhet (Nálad?), a Torgyán banda szintén nem, rajtuk kívül pedig nincs számottevő politikai erő Mo.-on.
Hogy csinált-e a FIDESZ értelmeset, arra válaszolt a 62-es hozzászólás, ő így látja kivülállóként, lehet hogy van benne valami.
Persze vannak disznóságok is, de ezek az MSZP kormány és a Hevessy féle önkormány alatt is voltak.
Egy szó mint száz, monggyá jobbat!

Előzmény: likviöcsi (61)
szutyok Creative Commons License 2000.05.15 0 0 63
Miután szüleim Debrecenben laknak, úgy havonta egyszer el szoktam oda utazni. Végigbuszozok a 10-essel a városon, és figyelem, hogy mi változott. Az előző polgármester alatt az volt az érzésem, hogy ebben a városban semmi nem történik, már az is nagy esemény volt, ha valahol kicserélték a kukákat. Mostanában meg nem győzöm kapkodni a fejemet, a busz össze-vissza kering, itt egy bevásálóközpont, amott épp kövezik a járdát, szélesítik az utat. Miután nem élek ott, örülök, hogy végre változik valami. Ha ott élnék, és tudnám, hogy mindennek mi az ára, lehet, hogy én is utálnám a dolgot.
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.15 0 0 62
Meg fel sem tettetek a kerdest, en mar megprobaltam valaszolni.
Előzmény: Té (59)
likviöcsi Creative Commons License 2000.05.14 0 0 61
Kedves Té!

Ha te most azt állitod,hogy a mostani kormány illetve önkormány a legjobb akkor nem látsz tovább az orrodnál és nagyon szépen nyeled a fidesz maszlagot,csak az a baj hogy két év alatt ezek itt ugy elbasznak mindent hogy akkor már késő lesz a "majd meglátjuk" kal előjönni.Különben ha azt állitod hogy csináltak valami értelmeset is akkor mondj már vagy kettőt,ami jóvá teszi a troli leállitást,a Kölcsey akciót,a közlekedési káoszt,a HÁÉV székházas trükköt,a 15 milkás audit,az1,5 milliárdos!!! Piac utca burkolást,az elviselhetetlen szintig emelt helyiadókat,stb....

Előzmény: Té (59)
Creative Commons License 2000.05.12 0 0 59
Há, mongyá jobbat vazzeg!
Majd elválik, hogy egyedül maradok-e. Azért a hülyeségek mellett jó dolgokat is csinálnak Kósáék.
Előzmény: likviöcsi (58)
likviöcsi Creative Commons License 2000.05.12 0 0 58
Az már a te bajod kedves Té,hogy most is rá szavaznál.Még szerencse hogy lassan egyedül maradsz!
Előzmény: Té (57)
Creative Commons License 2000.05.10 0 0 57
A Loki szurkolók kapcsán KL nyilatkozata úgy hangzott, hogy akik ilyen transzparenseket kiraknak azok nem rasszisták hanem bunkók. Az ilyen az horogkereszt volt, illetve lett volna, de nem volt csak egy kelta kereszt. Gondolom érthető. Az, hogy kinek volt érdeke ezt az ügyet felfújni erősen off lenne itt, és sajnos már unalmas is.
A Loki szurkolók azt sérelmezték, hogy Torgyán még akkor is védte a fradistákat amikor tv felvételek bizonyították, hogy a rendőrökre támadtak, Kósa meg akkor is lebunkózza a saját városának polgárait amikor nincs is rá oka.
Ezért volt az "Akkor voltunk bunkók, amikor rád szavaztunk." drapi.

Egyébként azok akik ennyire fújnak Kósa (és a FIDESZ) ellen, mondjanak helyette jobbat.

Minden hibája ellenére én ma is rá szavaznék.

MZ/Y Creative Commons License 2000.05.10 0 0 56
Üdv,

ha még Kósa kocsijában is meg tudnánk egyezni...:)

Off
Én. Mélben majd kérdezek. Kösz.

Előzmény: krz (55)
krz Creative Commons License 2000.05.09 0 0 55
csao,

szerintem abban is egyetertunk, hogy a huliganokat ki kell szurni a kozonsegbol, angol mintara.

off

e-mail ment

Előzmény: MZ/Y (54)
MZ/Y Creative Commons License 2000.05.09 0 0 54
Üdv, krz,

legalább az Újpestben egyetértünk :) Ha rajtam múlna, mind kizárnám, még a Lokit is, ha kell. Különben sosem lesz rend, de hát ez más téma...
Nem akartam a szurkolói reklamációt összehozni az útlezárással, arra akartam célozni, hogy Kósa elveszítheti a választásokat, ha így folytatja.

Előzmény: krz (53)
krz Creative Commons License 2000.05.09 0 0 53
csao,

sajna nem tudom kommentalni, mert en teljesen kimaradtam az ugybol. jo lenne latni kl eredeti nyilatkozatat, bar biztos eleg pokhendi volt, ha a b-kozep igy bepoccent. (vagy nem, es csak pontatlanul ideztek a valaszat egy pontatlan kerdes utan.) a dozsaban egyetertunk.

egyebkent csak azert szoltam bele, mert ugy tunt, mintha a szurkoloi tuntetes a setaloutcanak szolna.

Előzmény: MZ/Y (52)
MZ/Y Creative Commons License 2000.05.09 0 0 52
Üdv, Krz,

szóval bunkók, ja, nem volt zászló, akkor mégsem bunkók. Egyetértek vele: bunkók, akik.... De egyetértek a szurkolókkal is: bunkó az, aki ok nélkül bunkóz le engem.
De ha már ilyen vehemens Lajosunk: nem tudna szólni néhány jó szót az újpestiek érdekében, hogy zárják már ki őket a picsába. Meg jöjjenek már rá a rendőrök, mit jelent a fehér erő transzparens. Meg hogy azok a fogaskerékszerű, kör alakú izék mit szimbolizálnak. Aztán ráér bunkózni itthon is - ha lesz indoka.

Előzmény: krz (51)
krz Creative Commons License 2000.05.09 0 0 51
csao,

ez azert volt, mert kosa lebunkozta a b-kozepet az mtk-meccs allitolagos horogkeresztes zaszloi miatt. nem volt horogkeresztes zaszlo, es kosa is pontositott utolag, hogy csak azokat bunkozna le, akik ilyet csinalnanak. (olvastam mindezt a loki levlistan)

Előzmény: MZ/Y (49)
likviöcsi Creative Commons License 2000.05.08 0 0 50
Kósa bele fog bukni a sétálóutcájába az tuti,már szerveződik az az autós tömegdemostráció amely talán jobb belátásra tériti a polg.mester urat,
ha nem akkor meg bukjon.
MZ/Y Creative Commons License 2000.05.08 0 0 49
A hétvégi LOKI-meccsen a maszop- és szadesz-rajongással aligha vádolható B-közép "Hej, Te bunKósa, Te drága" transzparenssel jelent meg. Ezenkívül volt még valami "Mi vagyunk a bunkók, hogy rád szavaztunk" is. Fidesz-szimpatizáns haverom elmondása szerint.
Én úgy gondolom, Kósát nem győzhetik le, de Ő elveszítheti a választásokat. Legalábbis, ha lesz még néhány ilyen rögeszméje.
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.08 0 0 48
jo, hogy elokerult. szerintem nem kell feltétlenül pártokban gondolkodni. mondjuk lokálpatrióták jutnak eszembe.

vagy dózer és tank.

mamagáj Creative Commons License 2000.05.07 0 0 47
Normális képviselőből országosan is igen nagy hiány van, miért lenne ez másképp Debrecenben?

Valami hibádzik a rendszerben - valószinű, hogy a kontroll teljes hiánya!!!
Ha valaki jót nem tud tenni, akkor legalább kárt ne csinálna...

Előzmény: Törölt nick (46)
rocky Creative Commons License 2000.05.07 0 0 45
Mamagáj,

Igazad van. A hozzászólásom Pvcpadlónak szólt, aki kimoderáltatott máshonnan. Egyébként egyre erösebb a gyanúm, hogy ez a pvcpadló valamilyen rokoni vagy egyéb kapcsolatban van a szélsöbalos Rajkokkal.

Előzmény: mamagáj (44)
mamagáj Creative Commons License 2000.05.07 0 0 44
Már ne haragudj, de a topic nem erről szól!!!

Különben tragikus a helyzet a sétálóutcás főpróbával, félek, hogy ha a beruházás elkészül, azonnal lehet késziteni a terveket az eredeti (jelenlegi) helyzet visszaállitásához...
A sétálóutcás marhaság, a jelenlegi struktúrában nem kivitelezhető!
Ezt mindenki tudja, és immár látja is, kivéve Kósát, és a minősithetetlen Pajnát...
Autókiállitás kell, és el is viselné az ember 3 napig a káoszt, de nap mint nap 650 millióért?...
Az sem világos, hogy miért kellett a villamosokat az egész vonalon leállitani? Hogy mégnagyobb legyen a dzsumbuly?
Lehet, hogy elvéreznek "ifjaink" ezen az eröltetett marhaságon? Kár lenne...

Előzmény: rocky (43)
rocky Creative Commons License 2000.05.06 0 0 43
Pvcpadló,

Hát megint elökerültél? Ennyire tele lett a gatyóresz, hogy amikor a Rajk család véres és hazaáruló múltjáról kezdett szó esni, akkor kimoderáltattatok, s utána még volt pofátok arról beszélni, hogy Rajkék müködésének eredményeképp a rendszerváltás után már nincs is cenzúra? Látod ezért röhögi ki mindenki az SZDSZ-t meg a benne tömörült szélsöbalos kreténeket, mint te, mert még hazudni sem tudtok. Kósa meg lehet, hogy csinál marhaságokat, meg a Fidesz is, de nem véres a kezük, s nem hazaárulók mint az SZDSZ-es bagázs Rajkkal, a Bauerekkel, Petövel, meg a többivel az élen. Már szervezzük a hálaadó isztentiszteletet annak megünneplésére, hogy az SZDSZ meg a hozzád hasonlók végérvényesen a lapátra kerültök 2002-ben.

Pvcpadló elvtárs, tudod elöre a lenini úton. Egy lépes elöre, aztán egy csomó hátra.

Előzmény: Törölt nick (42)
likviöcsi Creative Commons License 2000.05.06 0 0 40
Autó kiállitás a Piac utca közepén a "történelmi belvárosban" a Nagytemplom előtt.
Jelzők melyek eszembe jutnak:
-baromság
-kivagyiság
T.C.:Debrecen város önkormányzata!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!